Ev alacam dedi ama kız kardeşiyle birlikte yaşıyordu o da memurdu .biz evlenince kız kardeşin bizimle mi yaşayacak diye sormuştum olmasın mı demişti . Bunu demiş size. Bu detayı yeni fark ettim. Yani evlenseydiniz kız kardeşinin de sizinle yaşamasını istiyordu saçmalık. 2 aydır konuşmuyorsunuz sanırım . Ayrılmanız çok iyi olmuş bence. Bu kişiyle evlenseniz çok mutsuz olurdunuz. Kurtulduğunuza şükretmelisiniz. Böyle bir anda seni çok seviyorum, seni görmeden duramıyorum diyip 10 saatlik mesafeden görüşmek için gidip gelmeler falan bana açıkçası tuhaf geliyor. Bir anda evlilik evlilik diye tutturmuş.
Komşumuzun oglu da böyle bir dügünde kızın birini begendi.
Deli divane oldu.
Kapısına kaç kere ailesini gönderdi.
Kaç kere etraftan topladılar ogullarını deli divane gibi ortalıklarda dolanıyordu.
Kızın babasının işyerine bile gidip aglamış
En sonunda aile kabul etti, kızı istediler.
Çocuk nişanlılık döneminde resmen pervane.
Hediyeler, çiçekler.
Ailesine sürekli kıza şunu alın, bunu alın diyerek yönlendiriyordu.
Hatta komşumuz bir sefer kızın ailesindeki bir olumsuzlugu eleştirdi diye anasına iş attı bu dümbük eleman :)
Neyse gel zaman git zaman evlendiler.
1 sene bile geçmeden çok isteyerek aldıgı eşine katlanamaz oldu pislik.
Eve gitmemeler, içip sıçmalar, kendinden geçmeler.
Kız da hamileydi çocugu oldu.
Kızı hunharca çocugu kucagındayken dövmüş pislik.
Ailesi öğrenince kızı çekti aldılar geri.
Bu pislik tekrar aglamalar, zırlamalar , karımı geri verin tövbe ediyorum demeler.
2-3 ay ailesine hayatı zehir etti pişmanım diyerek.
Kız tekrar kucagında çocugu ile geri geldi.
6-7 ay mı ne geçmişti yine kızı dövmüş şerefsiz.
Aile bu sefer toptan kızı aldı, kızlarına da bu adama bir daha dönerse evlatlıktan reddedeceklerini söylediler.
Ne mi oldu ?
Bu şero yine pişman oldu :)
Döngü böyle gelip geçti taaaaki boşanma davası görülene kadar.
Boşanma oldu çocuguyla da bagını ilk başta sırf eski eşine eziyet olsun diye artırmak isterken başka bir kızı hayatına alınca babalıktan da boşandı :)
Komşu oturmalarında gelini de gelirdi arada bir.
En büyük şansım diyordu eşi için ama en büyük felaketi oldu.
Yemeyin bu numaraları kızlar.