Aşı vurduran var mı?

Aşı yan etkilerini sizden cok daha iyi biliyorumdur hanimefendi tıp öğrencisiyim. Aşıların yan etkisi anafilaksi, verilen etmen maddesinin hasta yapmasıdır en ağır olarak. Sizin dedikleriniz yok çünkü
Benim için tıp öğrencisi olmanız bişey ifade etmiyor çünkü aşı hakkında incelemeniz yok bilimsel çalışmanız var mı?bana göre etkisi olan bişey ve bunun etkili olduğunu söyleyen PROFESÖR doktorlar var onlar da doktor değil mi?tıp için de anlaşmamis biz burada anlaşma sağlayamayiz siz yaptırın ya neden ısrarcı davranıyorsunuz,ben aşı zararlı diyen PROFESÖR lerin dediklerine uyuyorum,siz yaptırın çocuklarıniz yaptırsın yaptırmayana baskı kurmayın,aşı koruyorsa bu endişeniz niye siz olmazsınız hasta,koruması yüzde yüz değil biliyorsunuz ve biliniyor herkes tarafından,boşuna burada ikna çabalarına gerek yok

Sizin aşı hakkındaki araştırmanız nedir? Hayata at gozlukleriniz ile bakmaya devam edin. Sadece kendi fikrinizi destekleyen fikirleri okuyun hanımefendi. Sizin sorularına cevap veren bir sürü yayınlar, makaleler, PROFESÖRLER var.. Israrlı cahilliniz dilerim ki çocuğunu menenjitten kaybeden anneler gibi sonlanmaz.

Birincisi benim çalışmam yok ama siz sanki bilim insanı gibi israrcisiniz ve yaptırmayın diyen doktorlar sizden kat kat bilgili eminimki,

İkincisi sözlerinize dikkat edin seviyesizlik yapmayın cahil sizsiniz asıl araştırma soruşturma yapmadan direkt kabul edersiniz.benim cahil olduğunu nereden biliyorsunuz bende öğretmenim ama MEB tarafından ikiye ayrılmış konularda işime gelene bakıp diğerini yok saymiyorum saymam da.sizin de öyle yapmanızı tavsiye ederim....

Üçüncüsü ise benim çocuğum beni ilgilendirir,umarım ben ve çocuklarım da sizin gibi cahil doktor adayları ile karsilasmaz

Eğitim durumunuz beni hic ilgilendirmez ayni benimkinin sizi ilgilendirmedigi gibi. Cahil dedim çünkü tersi milyonlarca makale var. Kendi fikirlerinizi okumussunuz sadece. Pubmed de aşının etkilerini araştırdınız mi? Hayır. Araştırmış olsaydınız bu fikirde olmazdınız zaten. Taraflı bilgi ediniyorsunuz. Inşallah benim çocuğum da sorgulamayı bilmeyen sizin gibi bir öğretmen tarafından eğitilmez

Eğitim durumunu ilk siz belirttiniz,cahil deme hakkina da sahip değilsiniz,size ne ya,istediğimi okur istediğimi uygular istedgim şeye inanırım biraz demokratik olun,ben hepsini okudum merak etmeyin sizden fazla arastirmisimdir hatta eminim çünkü benim çocuklarım var sizin yoktur henüz,olunca da hemen yaptırın kayıtsız şartsız kabul edin.

Birde Amin sizin gibi velilerle uğraşmak istemem çünkü

Siz de pubmedden eleştirel yayınları okuduktan sonra söylüyorsunuzdur bunları umarım. Yeni bir kitap çıktı, sadece hakemli çalışmaların özetini içeren kendisi de 4 kez hakem heyetinden geçmiş bir yayın. Miller’ın Eleştirel Aşı Literatürü Derlemesi | Bookmarqt Health Publishing Madem tıp okuyorsunuz, madem taraflı olmamaktan bahsediyorsunuz, mutlaka okumalısınız. Bir de aşı yan etkilerini bildirme sistemi nasıl işliyor, ilac yan erkileri hasta donutleriyle nasıl güncelleniyor, bu donutlerin sisteme islenmesi konusunda aşılarda prosedürden farklı uygulamalar var mı, bu konuya da egilmenizi tavsiye ederim.

Pubmed bilimsel makale sayfasıdır hanım efendi. Analiz değerleri vardır bir yayının guvenirliğini degerlendiren, çalışma fazlarını içeren, randomize kör, cift kör yapılış sekli, a b c d e güvenilirlik düzeylerini vs belirler. Bunları taramayi ilk senede ogreniriz. Taraflı yayın okumamış oluruz. Bunları daha çok biliyorsunuzdur ama
Sanki sorgulan tek sizsiniz, bir akıllı sizsiniz dünyada, büyük resmi gören aydınlanmış kişiler... konudan uzak olduğunuz o kadar belli ki ne desem bilemiyorum. Gelmiş bana literatür tarama anlatıyorsunuz...
Bir ayınızı peadiatri servisinde geçirme şansınız olsa keşke. Keşke ailesinin doğal bağışıklık kazansin benim çocuğum diyerek aşı olmayan o el kadar bebeğin meningokoksemiden öldüğünü görmüş olsaydınız...
Bundan bilmem kaç yıl öncesinde polio virüsünden felç kalan çocukları görmediniz ya ondan bu nankorlugunuz. O zaman neden çocuklar doğal bağışıklık kazanamamis da asiyla poliodan arınmışız?
Çicek hastalığı görmedik bir aşılar sayesinde.
Tüm hepsini bu şekilde yazmayacağım.
Allah akıl fikir versin size ne diyim. Görmek istemeyene ne anlatsan boş... daha fazla kendimi yormayacağım. Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.

Üslubunuz ne kadar hoş, ne kadar saygılısınız.

Çocuğuma tüm aşıları yaptırdım,devletin karşılamadığı özel aşılar dahil.İleride bir gün yaptırmadığım bir aşının virüsüyle tanıştığında,vücudu doğal bağışıklık geliştiremeyip hastalık yolunu seçerse bunun vicdan azabına dayanamam çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…