- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
- Konu Sahibi hgygtftyggfggggko
-
Eğer aile yanında isen fatura ve mutfak masrafına katılmıyorsan çocuk yok ise super geçinirsin.ARKADAŞLAR SIZCE ASGARIASGARI UCRETLE GEÇİM OLUR MU
Masallahgercekten dogruysa benim esim asgari ucretten kat ve kat fazla aliyo ama biz ayin sonunun zor getiriyoruz (ev borcu ve araba borcu var) bizim yaptigimizda bi yanlis var galibaO bazıları kıskandığı için öyle söylüyordur. Eşim asgari ücret alıyor ben çalışmıyorum.
4 çocuğumuz var, evimiz de kira. İki çocuğum özel okulda okuyor, bir tanesi kreşe başladı bu yıl. Birini de seneye vercem kreşe. Her ay yaptığım birikimle araba aldık geçen sene.
Haftada bir yemeğe çıkarız, bir gün de çocuklarla aktivite yaparız. Yine de para artıyor her ay kenara bir tam altın atıyorum.
Asgari ücret yetmez diyenler ev geçindirmeyi bilmiyordur.
Yok ya nerdeeeee. Konu sahibi bizi tiye almış kendince. Ben de ona uygun cevap verdim. Bir bebeğimiz var maaşımız da iyi, her ay eksideyiz nasıl işse.Masallahgercekten dogruysa benim esim asgari ucretten kat ve kat fazla aliyo ama biz ayin sonunun zor getiriyoruz (ev borcu ve araba borcu var) bizim yaptigimizda bi yanlis var galiba
Olmuyor ev kiraysaARKADAŞLAR SIZCE ASGARIASGARI UCRETLE GEÇİM OLUR MU
Bende dedim galiba sorun bizde yani asgari ucret belli ondan daha fazla aldigimiz halde bi cocukla ay sonunu goremiyoruz...Yok ya nerdeeeee. Konu sahibi bizi tiye almış kendince. Ben de ona uygun cevap verdim. Bir bebeğimiz var maaşımız da iyi, her ay eksideyiz nasıl işse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?