Asansör meselesi ve garip tavırlar

Ne bileyim bana biraz paranoya yapmşsn gibi geldi. Orda binen genc bi erkekte olabilir belki 9 kat asagi valizle birlikte inmek istemedi yeni asonsore gecmek istedi
Anladım. Birçok kişiden objektif yorum alıp acaba paranoya mi yapıyorum yoksa şüphelenmekte hakli miyim diye anlamak için burada konu actim. Bazı arkadaşlarım da paranoya yapıyorsun dediler.

Evet güvenmiyorum.

ee siz de zaten cagirmissiniz asansoru, 9.kattan sonra size cikmadi mi kapi acilmadi mi? kim varmis iceride? diger asansor 0 dan 10a gelene kadar 9daki hemen gelir. baksaydiniz biri mi var diye kapi acilinca.

ee siz de zaten cagirmissiniz asansoru, 9.kattan sonra size cikmadi mi kapi acilmadi mi? kim varmis iceride? diger asansor 0 dan 10a gelene kadar 9daki hemen gelir. baksaydiniz biri mi var diye kapi acilinca.
O birden elimden valizi alıp hadi karşıya geçelim deyince refleksle ben de geçtim. Asansör yukarı çıktığında biz de yandaki asansöre geçmiştik çoktan. Çok kısa bir süreydi. Asansörde kimin olduğunu göremedim belki erkekti belki kadın. Ama aklıma takılan şey şu 9. Katta bizi görmemesi gereken biri var ve erkek arkadaşım da asansördeki kişinin o kişi olmasından korktuğu için panikle diğer asansöre geçti.

Sherlock Holmes a danışın

bilmem olabilir yani dunyada olmayacak sey yok ama tek bir hareketten bu anlami cikarmazdim ben olsam. adam surekli gozu disarida capkin biriyse okey degilse bosuna kendinizi uzmeyin bence.

Asansör yukarı çıktığında, bir kat sadece, siz diğer uzaktan gelen asansöre zaten binmişseniz demek ki gerçekten diğeri geç geliyormuş. Siz sevgilinize güvenmiyorsunuz bundan dolayı da her olayda bir bit yeniği arıyorsunuz. Bir gün bulursunuz da.

Hayır bakın tam anlatamadım galiba. Biz hemen yan taraftaki asansöre geçtik. Yan derken arada 5-6 metre mesafe var o arada da 9. Kattaki çıkıp hemen geri indi. Biz o arada asansörü bekliyorduk.

Komşuların görmesinden çekiniyor olabilir mi daha önce bununla ilgili bir şey dedi mi ya da bi davranışı oldu mu?

Komşuların görmesinden çekiniyor olabilir mi daha önce bununla ilgili bir şey dedi mi ya da bi davranışı oldu mu?
Hayır dedim ya zaten siteye çok çok yakın mesafede bir kafe var arada orda otururuz bir iki komşusunu da gördüm tanıştım. Zaten dedikodudan korkulacak bir site değil gençlerin bekarların olduğu muhafazakar sayılmayacak bir yer

Bence iciniz fesat . Ben olsam asansörde iki kişi onlar binseler, iki kişi de biz, bir de eşek kadar valiz tıkışıp insanları da rahatsız edeceğime yan asansöre geçerdim. Kendim de böyle bir durumda muhtemelen yana geçerim.
Ne var ki bunda?? Cok sebepsiz yere gerilmişsiniz. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi, içinize o his geldiyse doğru da çıkabilir bilemedim. Ama konu sadece buysa sal adamı, buncacik şeyden huzurunu kacirma

Yahu adam bana beklememek için oraya geçtim diyor. Öbür asansörde daha çok bekledik. Sıkışmak istemedim diye bir şey demedi.

Yahu adam bana beklememek için oraya geçtim diyor. Öbür asansörde daha çok bekledik. Sıkışmak istemedim diye bir şey demedi.
Yani siz de diddikce didmissiniz, kısa kesmek için öyle demiştir. Her olayı böyle didikleyip içinde artniyet arıyor musunuz yoksa bu olaya özel mi?
Bu olaya özelse, belki içinizdeki hissin sebebi vardır, bir b.klar karistiriyordur
Ama her zaman böyle supheciyseniz böyle yaşanmaz , size de yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…