- 28 Mayıs 2022
- 766
- 1.287
-
- Konu Sahibi Marianihal
Anladım. Birçok kişiden objektif yorum alıp acaba paranoya mi yapıyorum yoksa şüphelenmekte hakli miyim diye anlamak için burada konu actim. Bazı arkadaşlarım da paranoya yapıyorsun dediler.Ne bileyim bana biraz paranoya yapmşsn gibi geldi. Orda binen genc bi erkekte olabilir belki 9 kat asagi valizle birlikte inmek istemedi yeni asonsore gecmek istedi
Evde değilim deme ihtimali var veya evde biri varsa onu gönderme ihtimali.olsun ordayken kapıdan çevirtecek değil ya seni
Evet güvenmiyorum.Kızmıyorum..
Mantık diyorsunuz ya..
Sevgiliniz açıklamayı yapmis ve kabul edilebilir bulmamissiniz..
Size güven vermemiş.
Siz gerçekten sevgilinizi sevmiş olsaydiniz,ona guvenmis olsaydınız ; bu açıklamasının ardını aramazdiniz.
İlişkilerde güven problemi varsa o ilişki yürümez.
Onu soyluyorum ben.
Yani bu mantıkla ayrilmalisiniz.Cunku sevgilinize guvenmiyorsunuz.
Aklınıza ilk gelen başka bir kadın..
Tartışıp atistigi,görmek istemediği bir komşu gelmiyor aklınıza misal.
Bu yüzden ayrilmalisiniz.
E guvenmedigin bir adamla,mantıklı bir kadın olarak da birlikte olmazsın bu saatten sonra..Evet güvenmiyorum.
Binen kişiyi göremedim kiBinen kadın mı erkek mi?
Hiç normal değil nerede görülmüş 10. Kata giderken 9 da durdu diye çıkıp tekrar asansör çağırmak.Epey saçma
ee siz de zaten cagirmissiniz asansoru, 9.kattan sonra size cikmadi mi kapi acilmadi mi? kim varmis iceride? diger asansor 0 dan 10a gelene kadar 9daki hemen gelir. baksaydiniz biri mi var diye kapi acilinca.Zaten biri bindi. Ama biz önce bastığımız için asansör 10. Kata çıkıp bizi de alıp öyle aşağı inecekti. Valla süre çok kısıtlı belki 5 saniye falandır. Ama o 9. Kat ışığı yandığı anda valizi kaptigi gibi karşı asansöre geçti benim bir şey yapmama fırsat kalmadan.
O birden elimden valizi alıp hadi karşıya geçelim deyince refleksle ben de geçtim. Asansör yukarı çıktığında biz de yandaki asansöre geçmiştik çoktan. Çok kısa bir süreydi. Asansörde kimin olduğunu göremedim belki erkekti belki kadın. Ama aklıma takılan şey şu 9. Katta bizi görmemesi gereken biri var ve erkek arkadaşım da asansördeki kişinin o kişi olmasından korktuğu için panikle diğer asansöre geçti.ee siz de zaten cagirmissiniz asansoru, 9.kattan sonra size cikmadi mi kapi acilmadi mi? kim varmis iceride? diger asansor 0 dan 10a gelene kadar 9daki hemen gelir. baksaydiniz biri mi var diye kapi acilinca.
Sherlock Holmes a danışınSelamlar herkese. Aklıma takılan hatta üç gündür aklımdan çıkmayan bir konu var. Erkek arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim ordan da kıyafetlerimi kuru temizlemeciye vereceğim için elimde büyük bir valiz vardı. İşte kahvaltı ettik oturduk saat 11 civarı da evden ciktim. Valizime yardım etmek için o da çıktı. Erkek arkadaşım 10. Katta oturuyor. Asansörü çağırdık asansör 9. Katta durdu. Yani 9. Katta biri bindi. O bunu görünce valizimi alıp hemen yan asansöre geçti. Ben şaşırdım ne oluyor dedim o da buraya gelsene beklemeyiz dedi. Halbuki 9. Kattan 10. Kata çıkacak bir asansörün bekleme süresi sıfırdan çağırılan bir asansörü bekleme süresinden daha az haliyle. Bu da benim canımı sıktı. Aşağı indik bu düşüncelerimi anlattım kimi kandırıyorsun ya bir kat beklemek on kat beklemekten daha az zaman dedim. O da sinirlendi işte deli misin kafanda ne kuruyorsun falan tipik erkek lafları.
Ben normalde onun evine girer çıkarım ayrıca oturduğu sitenin yakınlarında bir kafe de var orda da otururuz sık sık. Tabi bugünlerde pek o kafeye gidemiyoruz evine de sık sık gelemiyorum. Yani beni etraftan mi gizliyor desem tam olarak mantığıma yatmaz. Ama 9. Katta bir sıkıntı olmasa da panik halinde yan asansöre koşmaz. Hatta normalde beni taksiye bindirmeye de çok hevesli değildi ama sırf valizden dolayı geldi. Ne düşünüyorsunuz?
bilmem olabilir yani dunyada olmayacak sey yok ama tek bir hareketten bu anlami cikarmazdim ben olsam. adam surekli gozu disarida capkin biriyse okey degilse bosuna kendinizi uzmeyin bence.O birden elimden valizi alıp hadi karşıya geçelim deyince refleksle ben de geçtim. Asansör yukarı çıktığında biz de yandaki asansöre geçmiştik çoktan. Çok kısa bir süreydi. Asansörde kimin olduğunu göremedim belki erkekti belki kadın. Ama aklıma takılan şey şu 9. Katta bizi görmemesi gereken biri var ve erkek arkadaşım da asansördeki kişinin o kişi olmasından korktuğu için panikle diğer asansöre geçti.
İyi fikirmişSherlock Holmes a danışın
ay bilemedim, benim seçenekler burda bittiEvde değilim deme ihtimali var veya evde biri varsa onu gönderme ihtimali.
Hayır bakın tam anlatamadım galiba. Biz hemen yan taraftaki asansöre geçtik. Yan derken arada 5-6 metre mesafe var o arada da 9. Kattaki çıkıp hemen geri indi. Biz o arada asansörü bekliyorduk.Asansör yukarı çıktığında, bir kat sadece, siz diğer uzaktan gelen asansöre zaten binmişseniz demek ki gerçekten diğeri geç geliyormuş. Siz sevgilinize güvenmiyorsunuz bundan dolayı da her olayda bir bit yeniği arıyorsunuz. Bir gün bulursunuz da.
Komşuların görmesinden çekiniyor olabilir mi daha önce bununla ilgili bir şey dedi mi ya da bi davranışı oldu mu?Selamlar herkese. Aklıma takılan hatta üç gündür aklımdan çıkmayan bir konu var. Erkek arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim ordan da kıyafetlerimi kuru temizlemeciye vereceğim için elimde büyük bir valiz vardı. İşte kahvaltı ettik oturduk saat 11 civarı da evden ciktim. Valizime yardım etmek için o da çıktı. Erkek arkadaşım 10. Katta oturuyor. Asansörü çağırdık asansör 9. Katta durdu. Yani 9. Katta biri bindi. O bunu görünce valizimi alıp hemen yan asansöre geçti. Ben şaşırdım ne oluyor dedim o da buraya gelsene beklemeyiz dedi. Halbuki 9. Kattan 10. Kata çıkacak bir asansörün bekleme süresi sıfırdan çağırılan bir asansörü bekleme süresinden daha az haliyle. Bu da benim canımı sıktı. Aşağı indik bu düşüncelerimi anlattım kimi kandırıyorsun ya bir kat beklemek on kat beklemekten daha az zaman dedim. O da sinirlendi işte deli misin kafanda ne kuruyorsun falan tipik erkek lafları.
Ben normalde onun evine girer çıkarım ayrıca oturduğu sitenin yakınlarında bir kafe de var orda da otururuz sık sık. Tabi bugünlerde pek o kafeye gidemiyoruz evine de sık sık gelemiyorum. Yani beni etraftan mi gizliyor desem tam olarak mantığıma yatmaz. Ama 9. Katta bir sıkıntı olmasa da panik halinde yan asansöre koşmaz. Hatta normalde beni taksiye bindirmeye de çok hevesli değildi ama sırf valizden dolayı geldi. Ne düşünüyorsunuz?
Hayır dedim ya zaten siteye çok çok yakın mesafede bir kafe var arada orda otururuz bir iki komşusunu da gördüm tanıştım. Zaten dedikodudan korkulacak bir site değil gençlerin bekarların olduğu muhafazakar sayılmayacak bir yerKomşuların görmesinden çekiniyor olabilir mi daha önce bununla ilgili bir şey dedi mi ya da bi davranışı oldu mu?
Anladım, o zaman dediğinizde haklı olabilirsinizHayır dedim ya zaten siteye çok çok yakın mesafede bir kafe var arada orda otururuz bir iki komşusunu da gördüm tanıştım. Zaten dedikodudan korkulacak bir site değil gençlerin bekarların olduğu muhafazakar sayılmayacak bir yer
Yahu adam bana beklememek için oraya geçtim diyor. Öbür asansörde daha çok bekledik. Sıkışmak istemedim diye bir şey demedi.Bence iciniz fesat . Ben olsam asansörde iki kişi onlar binseler, iki kişi de biz, bir de eşek kadar valiz tıkışıp insanları da rahatsız edeceğime yan asansöre geçerdim. Kendim de böyle bir durumda muhtemelen yana geçerim.
Ne var ki bunda?? Cok sebepsiz yere gerilmişsiniz. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi, içinize o his geldiyse doğru da çıkabilirbilemedim. Ama konu sadece buysa sal adamı, buncacik şeyden huzurunu kacirma
Yani siz de diddikce didmissiniz, kısa kesmek için öyle demiştir. Her olayı böyle didikleyip içinde artniyet arıyor musunuz yoksa bu olaya özel mi?Yahu adam bana beklememek için oraya geçtim diyor. Öbür asansörde daha çok bekledik. Sıkışmak istemedim diye bir şey demedi.