Asansör meselesi ve garip tavırlar

Ya işte öyle değil. Oturduğu sitede öyle bir durum yok. Çoğunlukla bekarlar yaşıyor. Zaten ev sahibi de yok çünkü ev zaten erkek arkadaşıma ait. Covidden falan da çekinmiyor artık. Kaldı ki asansörün içi de kocaman sıkış tepiş olunsa bile 1 dakikada aşağı kata iniyor. Bunları ben de düşündüm ama işin içinden çıkamadım.

Daha düşünün madem iyice ne diyeyim. :)
Baktınız olmadı, 9. kattakilerin kapılarını tek tek çalın.
Kolay gelsin.

10 katlı apartmanda kimse kimseyi tanımaz şu devirde bence.
Bavul büyükse siz de iki kişisiniz alt kattan da iki kişi binse diyelim kalabalık olur diye düşünmüştür.
Bana beklememek için karşı tarafa geçtim dedi. Halbuki sıfırdan asansör çağırınca daha çok bekleyecektik. Ayrıca beni asil şüpheye düşüren olay karşı asansöre geçerkenki panik hali ve sorduğum zaman gösterdiği agrasif tavrı. Normalde sinirli biri değildir.

Siz diğer asansörü beklerken 9. kattan asansör gelmesi lazım o zaman ona binmediniz mi? Ya da kapı açılınca baksaydınız. Bizim apartmanda eğer daha alt katlarda biri basınca önce onu götürüyor sonra yukarı çıkıyor öyle bir şey olabilir. Biraz fazla şüpheci geldi bana. Saliselik bir olayda fazla mantık aramayın bence.

Siz diğer asansörü beklerken 9. kattan asansör gelmesi lazım o zaman ona binmediniz mi? Ya da kapı açılınca baksaydınız. Bizim apartmanda eğer daha alt katlarda biri basınca önce onu götürüyor sonra yukarı çıkıyor öyle bir şey olabilir. Biraz fazla şüpheci geldi bana. Saliselik bir olayda fazla mantık aramayın bence.
Göremedim kim olduğunu maalesef hemen karşıya geçince ben de refleksle onu takip ettim keşke baksaydim. Hem onemli olan kimin olduğu değil ben nerden tanıyacağım görsem bile. O da kim olduğunu tam bilmiyordur ama bizi görmesini istemediği birinin asansöre bastığından şüphelendiği için panikle karşıya geçtiğini düşünüyorum.

Peki öyleyse beni neden bu kadar rahat bir şekilde eve çağırıyor. Öyle olsa bundan çekinmez miydi. Valizi taşımak için kendi geldi zaten başta dediğiniz şeyden şüphe duydum ama bunları da düşününce pek aklıma yatmadi
belki de 9. kattaki kızla yeni yeni konuşmaya başladı
onunla işler güzel gidene kadar seni yedekte tutuyor
flört aşamasındalar yani, kesinleşince senden ayrılacak belki?
bilemeyiz
:KK14:

Yahu şu olmuş olabilir diyorlar ; yok diyorsunuz..
Bu olabilir diyorlar ; yok diyorsunuz..
Madem her yazılan için mantıklı bir aciklamaniz var , neden dert ediyorsunuz.
Evet aldatıyor desek ne olur ?
Hayır,abartiyorsunuz desek ne olur ?
Madem sevgilinizin yaptığı aciklama yeterli gelmedi,ayrılın.
Sonuç olarak ilişkiler güven üzerine kurulur ve adamın açıklaması tatmin etmemiş sizi..

şüphelendiğiniz kim?
başka bir kadın vs sanırım
öyle bişey olsa sizi o eve sokmaz gibi düşündüm :) o kadar risk almaz bence

eğer çok takıntılı değilseniz kadın hisseder diyorum bende

abovvvv yorumlara bak :)
korkulur biz kadınlardan vesselam

bir çok yorumda niye böyle düşündün 9. katta başkası mı var ondan mı şüphelendin diye sorduklarında hayır zaten öyle bişey olsa benle aşağı kadar gelmezdi diye savunmuş sevgilisini
ama mesela böyle dedikten bir sonraki yorumda da tavırlarından şüphelendim kim vardı beni görmesini istemediği vs demiş
ben de bu ihtimali de düşünsün dedim :KK53:

Selamlar herkese. Aklıma takılan hatta üç gündür aklımdan çıkmayan bir konu var. Erkek arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim ordan da kıyafetlerimi kuru temizlemeciye vereceğim için elimde büyük bir valiz vardı. İşte kahvaltı ettik oturduk saat 11 civarı da evden ciktim. Valizime yardım etmek için o da çıktı. Erkek arkadaşım 10. Katta oturuyor. Asansörü çağırdık asansör 9. Katta durdu. Yani 9. Katta biri bindi. O bunu görünce valizimi alıp hemen yan asansöre geçti. Ben şaşırdım ne oluyor dedim o da buraya gelsene beklemeyiz dedi. Halbuki 9. Kattan 10. Kata çıkacak bir asansörün bekleme süresi sıfırdan çağırılan bir asansörü bekleme süresinden daha az haliyle. Bu da benim canımı sıktı. Aşağı indik bu düşüncelerimi anlattım kimi kandırıyorsun ya bir kat beklemek on kat beklemekten daha az zaman dedim. O da sinirlendi işte deli misin kafanda ne kuruyorsun falan tipik erkek lafları.

Ben normalde onun evine girer çıkarım ayrıca oturduğu sitenin yakınlarında bir kafe de var orda da otururuz sık sık. Tabi bugünlerde pek o kafeye gidemiyoruz evine de sık sık gelemiyorum. Yani beni etraftan mi gizliyor desem tam olarak mantığıma yatmaz. Ama 9. Katta bir sıkıntı olmasa da panik halinde yan asansöre koşmaz. Hatta normalde beni taksiye bindirmeye de çok hevesli değildi ama sırf valizden dolayı geldi. Ne düşünüyorsunuz?
Binen kadın mı erkek mi?
Hiç normal değil nerede görülmüş 10. Kata giderken 9 da durdu diye çıkıp tekrar asansör çağırmak.Epey saçma

belki de 9. kattaki kızla yeni yeni konuşmaya başladı
onunla işler güzel gidene kadar seni yedekte tutuyor
flört aşamasındalar yani, kesinleşince senden ayrılacak belki?
bilemeyiz
:KK14:
Dalga geçmek için mi söylüyorsunuz bilemedim ama inanın aklıma gelmedi değil . Çünkü oturduğu site tam olarak bu tarz olayların çok döndüğü genelde bekarların kaldığı bir site. Normal bir aile apartmanı konsepti yok

Dalga geçmek için mi söylüyorsunuz bilemedim ama inanın aklıma gelmedi değil . Çünkü oturduğu site tam olarak bu tarz olayların çok döndüğü genelde bekarların kaldığı bir site. Normal bir aile apartmanı konsepti yok
dalga geçmiyorum hayatım herkesin söylediklerine tam tersi yönde savunma yapmışsın ben de bunu da düşün dedim.
evde olduğundan emin olduğun ama seni beklemediği zamanlarda baskın yap bakalım bir kaç kere ama böyle sherlock gibi iz üstündeymişçesine değil de şapşirik kız arkadaş rolünde

bir çok yorumda niye böyle düşündün 9. katta başkası mı var ondan mı şüphelendin diye sorduklarında hayır zaten öyle bişey olsa benle aşağı kadar gelmezdi diye savunmuş sevgilisini
ama mesela böyle dedikten bir sonraki yorumda da tavırlarından şüphelendim kim vardı beni görmesini istemediği vs demiş
ben de bu ihtimali de düşünsün de

ben de bu ihtimali de düşünsün dedim :KK53:
Böyle düşünmeniz hatta kizmaniz normal ama ben de zaten sürüncemede kaldığım ve epey kafam karıştığı için konu açtım

dalga geçmiyorum hayatım herkesin söylediklerine tam tersi yönde savunma yapmışsın ben de bunu da düşün dedim.
evde olduğundan emin olduğun ama seni beklemediği zamanlarda baskın yap bakalım bir kaç kere ama böyle sherlock gibi iz üstündeymişçesine değil de şapşirik kız arkadaş rolünde
Keşke öyle bir imkanım olsa ama site güvenlikli bir site. Eve haber gidiyor şu kişi size geliyor diye.

Yahu şu olmuş olabilir diyorlar ; yok diyorsunuz..
Bu olabilir diyorlar ; yok diyorsunuz..
Madem her yazılan için mantıklı bir aciklamaniz var , neden dert ediyorsunuz.
Evet aldatıyor desek ne olur ?
Hayır,abartiyorsunuz desek ne olur ?
Madem sevgilinizin yaptığı aciklama yeterli gelmedi,ayrılın.
Sonuç olarak ilişkiler güven üzerine kurulur ve adamın açıklaması tatmin etmemiş sizi..
Böyle düşünmeniz hatta kizmaniz normal ama ben de zaten sürüncemede kaldığım ve epey kafam karıştığı için konu açtım

Ne bileyim bana biraz paranoya yapmşsn gibi geldi. Orda binen genc bi erkekte olabilir belki 9 kat asagi valizle birlikte inmek istemedi yeni asonsore gecmek istedi

Kızmıyorum..
Mantık diyorsunuz ya..
Sevgiliniz açıklamayı yapmis ve kabul edilebilir bulmamissiniz..
Size güven vermemiş.
Siz gerçekten sevgilinizi sevmiş olsaydiniz,ona guvenmis olsaydınız ; bu açıklamasının ardını aramazdiniz.
İlişkilerde güven problemi varsa o ilişki yürümez.
Onu soyluyorum ben.
Yani bu mantıkla ayrilmalisiniz.Cunku sevgilinize guvenmiyorsunuz.
Aklınıza ilk gelen başka bir kadın..
Tartışıp atistigi,görmek istemediği bir komşu gelmiyor aklınıza misal.
Bu yüzden ayrilmalisiniz.

X