- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi Marianihal
içime doğdu.9. katta fıstık gibi sarışın bir kız var sevgiliniz de ona aşık peşinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum. Daha önce yaptıklarından dolayıdir belki. Evet içimde hep öyle hisler var. Güvenmiyorum.Yani siz de diddikce didmissiniz, kısa kesmek için öyle demiştir. Her olayı böyle didikleyip içinde artniyet arıyor musunuz yoksa bu olaya özel mi?
Bu olaya özelse, belki içinizdeki hissin sebebi vardır, bir b.klar karistiriyordur
Ama her zaman böyle supheciyseniz böyle yaşanmaz , size de yazik
Yalnız kalmayacaktim kimseyle beni taksiye kadar götürdü.1) 9. Kattan bir erkek bindi, onunla başbaşa asansörde olmanı istemedi. 2) 9. Katta dedikoducu bir teyze oturuyor. Onunla başbaşa kalmanı istemedi. 3) 9. Katta oturan herhangi birinin sana soru sorma ihtimali hoşuna gitmedi. 4) kendisi kimseyle selamlaşıp konuşmak istemedi. Sonuçta sen asansöre binerken asansördekine merhaba demesi gerekirdi. Seçenekler bunlar…
Asansörde diyorumYalnız kalmayacaktim kimseyle beni taksiye kadar götürdü.
Anladım da o kadar kivranmak yerine bana bu sebeplerden birini söyleyebilirdi. Ama yaptığı savunma şu 'Beklemek istemedim". Halbuki sıfırdan çağırıp daha çok bekledik. Ben bu savunmanin komikligindeyim. Kaldı ki birkaç ay önce de böyle bir olay oldu. Aynı olay hem de. Hiç öyle diğer asansöre geçelim diye panik olmadı. Hadi valiz var diyelim ama hem asansörün içi büyük hem de öyle devasa bir valiz değildi. İçinde iki mont bir elbise vardı yani öyle bir valiz.Asansörde diyorum
Benden önce beğendigi bir kız varmış işte kızla birkaç gün gezmisler kız daha sonradan reddetmiş ve engellemiş. O kızı görmüştüm görsem tanırım şimdi o blokta da oturduğunu biliyorum ama 9. Katta mu oturuyor onu bilmiyorum.Bunlar küçük şeyler olabilir ancak biraz düşününce (karşımızdaki insanı da tanıyorsak) aslında çok önemli şeyler. 9. katta kim oturuyor gizlice araştırma yapma şansınız var mı acaba? Ben olsaydım inadına o asansörü beklerdim kapıyı açardım. Neyse, dedektifçilik oynamanın vakti gelmiş bence
Benden önce beğendigi bir kız varmış işte kızla birkaç gün gezmisler kız daha sonradan reddetmiş ve engellemiş. O kızı görmüştüm görsem tanırım şimdi o blokta da oturduğunu biliyorum ama 9. Katta mu oturuyor onu bilmiyorum.
9.katta oturuyordur. Böyle bir kisinin varligini bilsem ben de iskillenirdimBenden önce beğendigi bir kız varmış işte kızla birkaç gün gezmisler kız daha sonradan reddetmiş ve engellemiş. O kızı görmüştüm görsem tanırım şimdi o blokta da oturduğunu biliyorum ama 9. Katta mu oturuyor onu bilmiyorum.
bacım sen haklısın ve çok yüksek ihtimalle 9. kattakiyle tekrar görüşmeye başlamış, zaten taksiye bırakmaya da çok hevesli değildi diyorsun.Yahu adam bana beklememek için oraya geçtim diyor. Öbür asansörde daha çok bekledik. Sıkışmak istemedim diye bir şey demedi.
Asansöre giren kişi erkek diye düşündüğüm için bunu söyledim yoksa niye indirsin ki sizi garipNasıl yani neden kıskansın ki
O kız 9. Katta mi inanın emin değilimbacım sen haklısın ve çok yüksek ihtimalle 9. kattakiyle tekrar görüşmeye başlamış, zaten taksiye bırakmaya da çok hevesli değildi diyorsun.
eğer öyle bir şey olsa neden çağırsın beni sık sık gidiyorum diye bir düşüncen varsa da olmasın, çağırır, diğer kızla yeni konuşmaya başladılarsa eldeki bulgurdan olmamak için seni de çağırıyordur