Asansör meselesi ve garip tavırlar

1) 9. Kattan bir erkek bindi, onunla başbaşa asansörde olmanı istemedi. 2) 9. Katta dedikoducu bir teyze oturuyor. Onunla başbaşa kalmanı istemedi. 3) 9. Katta oturan herhangi birinin sana soru sorma ihtimali hoşuna gitmedi. 4) kendisi kimseyle selamlaşıp konuşmak istemedi. Sonuçta sen asansöre binerken asansördekine merhaba demesi gerekirdi. Seçenekler bunlar…

Bunlar küçük şeyler olabilir ancak biraz düşününce (karşımızdaki insanı da tanıyorsak) aslında çok önemli şeyler. 9. katta kim oturuyor gizlice araştırma yapma şansınız var mı acaba? Ben olsaydım inadına o asansörü beklerdim kapıyı açardım. Neyse, dedektifçilik oynamanın vakti gelmiş bence

Yani siz de diddikce didmissiniz, kısa kesmek için öyle demiştir. Her olayı böyle didikleyip içinde artniyet arıyor musunuz yoksa bu olaya özel mi?
Bu olaya özelse, belki içinizdeki hissin sebebi vardır, bir b.klar karistiriyordur
Ama her zaman böyle supheciyseniz böyle yaşanmaz , size de yazik
Bilmiyorum. Daha önce yaptıklarından dolayıdir belki. Evet içimde hep öyle hisler var. Güvenmiyorum.

1) 9. Kattan bir erkek bindi, onunla başbaşa asansörde olmanı istemedi. 2) 9. Katta dedikoducu bir teyze oturuyor. Onunla başbaşa kalmanı istemedi. 3) 9. Katta oturan herhangi birinin sana soru sorma ihtimali hoşuna gitmedi. 4) kendisi kimseyle selamlaşıp konuşmak istemedi. Sonuçta sen asansöre binerken asansördekine merhaba demesi gerekirdi. Seçenekler bunlar…
Yalnız kalmayacaktim kimseyle beni taksiye kadar götürdü.

Asansörde diyorum
Anladım da o kadar kivranmak yerine bana bu sebeplerden birini söyleyebilirdi. Ama yaptığı savunma şu 'Beklemek istemedim". Halbuki sıfırdan çağırıp daha çok bekledik. Ben bu savunmanin komikligindeyim. Kaldı ki birkaç ay önce de böyle bir olay oldu. Aynı olay hem de. Hiç öyle diğer asansöre geçelim diye panik olmadı. Hadi valiz var diyelim ama hem asansörün içi büyük hem de öyle devasa bir valiz değildi. İçinde iki mont bir elbise vardı yani öyle bir valiz.

Bunlar küçük şeyler olabilir ancak biraz düşününce (karşımızdaki insanı da tanıyorsak) aslında çok önemli şeyler. 9. katta kim oturuyor gizlice araştırma yapma şansınız var mı acaba? Ben olsaydım inadına o asansörü beklerdim kapıyı açardım. Neyse, dedektifçilik oynamanın vakti gelmiş bence
Benden önce beğendigi bir kız varmış işte kızla birkaç gün gezmisler kız daha sonradan reddetmiş ve engellemiş. O kızı görmüştüm görsem tanırım şimdi o blokta da oturduğunu biliyorum ama 9. Katta mu oturuyor onu bilmiyorum.

• Beğen
Reactions: Cac
Abartıyorsunuz dicektim ama nedense bende ikna oldum😂

Benden önce beğendigi bir kız varmış işte kızla birkaç gün gezmisler kız daha sonradan reddetmiş ve engellemiş. O kızı görmüştüm görsem tanırım şimdi o blokta da oturduğunu biliyorum ama 9. Katta mu oturuyor onu bilmiyorum.

Kızla yeniden konuşmaya başlamış olabilirler mi peki? Görsem tanırım diyorsanız erkek arkadaşınızın haberi olmadığı bir gün bir bahane ile 9. Kattaki dairelerin kapısını çalamaz mısınız? Kız orada mı oturuyor görmek için. Mesela wifi şifresi istemeye gelmiş komşu gibi davransanız falan :KK70:

9.katta oturuyordur. Böyle bir kisinin varligini bilsem ben de iskillenirdim

Valla ben olsam mal gibi arkasından gider diğer asansörü beklerdim hiç aklıma bişey gelmezdi. Şuan bu düşüncenizde bana saçma ve amaan ne kuruntulu dedirtti. Ama şunuda söylim bu tarz konularda burada yanılanıda görmedim. İnşallah haksız ve kuruntulu çıkarsınız ki öyledir bence.

Suphe varsa gerisi gelir..ihtimal cok bekleyin biraz daha .ya kizla yeniden yazısiyor vs ya yeni biri tasindi sizinki yürüyor bencede terslik var niye yeniden asansor çağırıp binsin bol bol gitme imkanınız varsa gidin sevgilinize 9.kattakine fırsat vermeyin gün savaş günüdür gün elindekini tutma günüdür gün emek verdim 9.kattakine bırakmam günüdür haydi işin rastgele yüreğin cesur ola... fazla dizi izlememem gerek ..😉

Asansör 9. Katta durduysa eğer biri inmiştir. O halde sizi kimseden saklamasına gerek.
Biri binecek olsa önce 10. Kata gelirdi. Ordan 9. Kata inerken dururdu.

Yahu adam bana beklememek için oraya geçtim diyor. Öbür asansörde daha çok bekledik. Sıkışmak istemedim diye bir şey demedi.
bacım sen haklısın ve çok yüksek ihtimalle 9. kattakiyle tekrar görüşmeye başlamış, zaten taksiye bırakmaya da çok hevesli değildi diyorsun.

eğer öyle bir şey olsa neden çağırsın beni sık sık gidiyorum diye bir düşüncen varsa da olmasın, çağırır, diğer kızla yeni konuşmaya başladılarsa eldeki bulgurdan olmamak için seni de çağırıyordur

bacım sen haklısın ve çok yüksek ihtimalle 9. kattakiyle tekrar görüşmeye başlamış, zaten taksiye bırakmaya da çok hevesli değildi diyorsun.

eğer öyle bir şey olsa neden çağırsın beni sık sık gidiyorum diye bir düşüncen varsa da olmasın, çağırır, diğer kızla yeni konuşmaya başladılarsa eldeki bulgurdan olmamak için seni de çağırıyordur
O kız 9. Katta mi inanın emin değilim

X