- 28 Mayıs 2022
- 766
- 1.287
-
- Konu Sahibi Marianihal
Nasıl yani neden kıskansın kiKiskanmis olabilir neden bu kadar takıldıniz
İnanın hiç bilmiyorum. Ama öyle düşünüyorum yani çünkü bu saçma davranışın başka bir açıklamasi olamaz9. katta sizi görmesini istemediği biri var diye mi düşünüyorsunuz?
Mesela kim olabilir?
Hayır hiç bilmiyorum. Aslında şüphe duyduğum biri var ama onun 9. Katta oturup oturmadığıni bilmiyorum. O blokta oturduğunu biliyorum ama.9. Katta kim oturuyor , biliyor musunuz ?
Şüphelendiğiniz biri kim ?Hayır hiç bilmiyorum. Aslında şüphe duyduğum biri var ama onun 9. Katta oturup oturmadığıni bilmiyorum. O blokta oturduğunu biliyorum ama.
Zaten biri bindi. Ama biz önce bastığımız için asansör 10. Kata çıkıp bizi de alıp öyle aşağı inecekti. Valla süre çok kısıtlı belki 5 saniye falandır. Ama o 9. Kat ışığı yandığı anda valizi kaptigi gibi karşı asansöre geçti benim bir şey yapmama fırsat kalmadan.9.katta birinin indiğini değil bindiğini düşünmüş sanırım.
iki asansörün mesafesi ne kadar ki 9 dan 10 a çıktığında bu geldi deyip açıverseydiniz kapıyı.
Hayır. Benden önce bir kız varmış kızla iki üç gün gezmisler kız sonradan sana bir şey hissetmiyorum deyip engellemiş. İki senelik falan bir olay.Şüphelendiğiniz biri kim ?
Ya da o şüphelendiğimizin arkadaşı , akrabası ya da tanıdığı olabilir mi?
Peki öyleyse beni neden bu kadar rahat bir şekilde eve çağırıyor. Öyle olsa bundan çekinmez miydi. Valizi taşımak için kendi geldi zaten başta dediğiniz şeyden şüphe duydum ama bunları da düşününce pek aklıma yatmadi9. kattan manita yapmış. Kesbiç ossun.
Sizi eve çağırır , neticede 10 katlı bir bina ,Peki öyleyse beni neden bu kadar rahat bir şekilde eve çağırıyor. Öyle olsa bundan çekinmez miydi. Valizi taşımak için kendi geldi zaten başta dediğiniz şeyden şüphe duydum ama bunları da düşününce pek aklıma yatmadi
Peki öyleyse beni neden bu kadar rahat bir şekilde eve çağırıyor. Öyle olsa bundan çekinmez miydi. Valizi taşımak için kendi geldi zaten başta dediğiniz şeyden şüphe duydum ama bunları da düşününce pek aklıma yatmadi
Evet ama benimle birlikte indi aşağıya. Ayrıca kolay kolay bu risk alınmaz diye düşünüyorum.Sizi eve çağırır , neticede 10 katlı bir bina ,
bir de çift daireyse 20 daire yapar. Kime geldiğiniz nereden belli olacak?
O zaman neden boşa kuruntu yapıyorsunuz ?Evet ama benimle birlikte indi aşağıya. Ayrıca kolay kolay bu risk alınmaz diye düşünüyorum.
Ya işte öyle değil. Oturduğu sitede öyle bir durum yok. Çoğunlukla bekarlar yaşıyor. Zaten ev sahibi de yok çünkü ev zaten erkek arkadaşıma ait. Covidden falan da çekinmiyor artık. Kaldı ki asansörün içi de kocaman sıkış tepiş olunsa bile 1 dakikada aşağı kata iniyor. Bunları ben de düşündüm ama işin içinden çıkamadım.9. kattaki kız ailesiyle yaşıyordur ve çat kapı sevgilinizin dairesine çıkamıyordur artı sizi kardeşi diye tanıtmıştır. Her şey olabilir. Belki 3. ve 5. katlarda da manitaları vardır. Tek tek kapıları bi çalın olmazsa.
Allaseniz, denk gele yapılmış bir hareket dahi olabilir; valizle birlikte asansöre girecek, biri daha binip iyice sıkışık dip dibe olmak istememiş olabilir. Hala yer yer kovid endişesi azıyor olabilir (Asansörlere hala binerken, sosyal mesafenin sıfırlanmamasına dikkat ediyorum mesela, huylanıyorum mecbur kalıp çok yaklaşınca insanlara), belki bina aile apartmanı tadındadır, ev sahibine laf götürebilecek türden insanlar vardır "Kız alıyö eve" diyecek tipler. Bir ton lafla uğraşası yoktur. Daha önce tartışma yaşadığı birinin katıdır, o binmiştir belki diye yön değiştirmiştir.. Bla bla bla... Çok seçenek var. Kafa yormayın bence bunun üzerine. O kadar dikkate değer bir ayrıntı değil.
Çünkü panikle yaptığı o hareket mantığıma sığmadiO zaman neden boşa kuruntu yapıyorsunuz ?