yorumlarda da bahsettim iş imkanı çıkıyor karşısına o şok a101i o yüzden örnek verdim aslında ama beğenmiyor gitmiyor.
diğer bir konu eve 15 bin maaş giriyor ama 5 bin kalıyor. lütfen buna göre yorumlayın. istanbulda ikimizde çalışan insanlarız. kıyafetimiz gıdamız kuaförümüz aylık 5 bin nedir ki türkiye şartlarında ?
bu şekilde sonumuz iyiye varmayacaksa bu sebeplerden ötürü varmayabilir hiç problem değil.Bu forumdaki kadınların çoğunun babası senelere çalıştı, aylarca da yüzünü göremeyen çok kadın vardır ama sorun bakalım kaç tanesi 100 bin lirayı tak diye verebiliyor? Babanızın durumu varmış vermiş, enayilik görüyorsanız kabul etmeseydiniz. Baba sen enayi misin veriyorsun deseydiniz.
E hani kazandığınız para ortaktı? 5 TL bile göndermem diyerek ortak para üzerinde tek başınıza söz hakkınız var gibi konuşuyorsunuz. O ihtiyacı olmayan biri sizin kocanızın ailesi. Öncelikle bunu kabullenin. Parayı yakarım ama eş ailesine göndertmem diyen bir insanın ruh halinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Siz bu inatçı kafa yapınızla daha çok küs kalırsınız. Çok sabit fikirlisiniz ortak bir noktada buluşabileceğimize inanmadığım için daha fazla devam etmek istemiyorum. Sizin sonunuz iyi bir yere varmayacak onu da bilin
Siz böyle bir durum hiç yaşadınız mi?Bu forumdaki kadınların çoğunun babası senelere çalıştı, aylarca da yüzünü göremeyen çok kadın vardır ama sorun bakalım kaç tanesi 100 bin lirayı tak diye verebiliyor? Babanızın durumu varmış vermiş, enayilik görüyorsanız kabul etmeseydiniz. Baba sen enayi misin veriyorsun deseydiniz.
E hani kazandığınız para ortaktı? 5 TL bile göndermem diyerek ortak para üzerinde tek başınıza söz hakkınız var gibi konuşuyorsunuz. O ihtiyacı olmayan biri sizin kocanızın ailesi. Öncelikle bunu kabullenin. Parayı yakarım ama eş ailesine göndertmem diyen bir insanın ruh halinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Siz bu inatçı kafa yapınızla daha çok küs kalırsınız. Çok sabit fikirlisiniz ortak bir noktada buluşabileceğimize inanmadığım için daha fazla devam etmek istemiyorum. Sizin sonunuz iyi bir yere varmayacak onu da bilin
Sadece şunu söylemek istiyorum, eş ailesine kırgınlığınız, (eşinizin ailesine gösterdiği her türlü "iyilik" için) eşinize karşı öfkeye dönüşmeye başlamış. Bu evliliğin temelindeki bir dinamit. Aşmanız lazım. Tabi ki eşinizle birlikte...1,5 sene oldu evleneli daha gelip evimi bile görmediler hayırlamadılar. çok da meraklı değilim uzak olsunlar ama insan bi merak etmez mi yeni gelinin oğlunun evini ?
eşime diyorum durumları yok diyor
biz uçak biletlerini aldık en son gelin diye corona muhabbeti çıktı açığa aldırdık yine gelemediler gerçi
bi de rahatsınız 1,5 senedir para atamamışsınız zaten denmiş.Yahu anlamıyorum.biz çalışan kadınlar olarak es ailesi icin mi çalışıyoruz.
Konu sahibi çalışmıyor olsa o eve 15.000 girmicek zaten.belki 9.000 gircek.
Tek maaşla hepimiz bir şekilde geçiniriz belki ama , daha iyi yasamak yada mevcut standarti korumak icin çalışıyoruz sonuçta.
Eşler ailelerine daha rahat para yollasın diye değil.
Ha illa yollayacak , kardeş okutacak ,evlendirecek kişiler de bekar kalıp aileleriyle yaşasin isterse omur boyu baksin. Kime ne yani.
Ama evlenip , ondan sonra eşi istemediği halde her ay para yollamak nedir yani .
Meblağ önemli değil ki burada. Davranış şekli çirkin.
Allah yardımcınız olsun o zaman.. Bütçeyi ayırmanız bile yeter şu aşamadaböyle bişiyle gitsem sanırım konu boşanmaya gider heralde. bütçeyi ayırdım zaten o konuda netim aslında ama tapu meselesini açarsam işler kopar.
Siz böyle bir durum hiç yaşadınız mi?
Evli mısınız, çalışıyor musunuz, eşiniz ailesine para yolluyor mu her ay
Bence önce bunlara cevap verin
yok bibi benden otlanıyor günde 3 5 tane . ben içmesem paket almasam içmez amaEşin sigara içiyor muydu justi
Tamam o zaman sigara içiyormuş gibi düşün o para içinde inat etmeyin birbirinize bunu için haftalarca küs kalmak yapmayın yahuyok bibi benden otlanıyor günde 3 5 tane . ben içmesem paket almasam içmez ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?