Bilgilendirme için sağolun, siz olmasanız kelimelerin anlamından bir haber olacaktım. Sizin o kelimeyi kelime anlamı dışında , hakir görmek olarak yazdığınız çok ortada, üzerinde durmanın benim açımdan manası yok. Zihniyet yine ayni fikrim sabit.
Beğeni alana bir ödül mü veriyorlar da böyle bir derdim olsun
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
kadınların çalışması gerektiği üzerine istediğinizi yazabilirsiniz, bunu savuna bilirsiniz kimse size itiraz etmez ama bu fikrinizi çalışmayan kadını küçük görmek üzerinden yapip kusan sizsiniz aslında.
Doğuma 2 hafta kalana kadar çalışmış sonrasında eşimle ortak kararimizla çocuklarımla kendim ilgilenmek için 4 yıldır kendisini sömürerek! yaşayan bir kadın olarak, kadınları çalısan , çalışmayan diyen ayırıp beylik laflar eden herkesten inanılmaz rahatsız oluyorum. İnsanların tercihlerine de laf etmeyin bir zahmet yahu.
Konuda ki kız kardeşin çalışması gerekiyor bence de. Ama konuyu Koca parası yiyen asalak kadınlara getiren sizsiniz. Konuya sadık kalıp yorum yazsaydınız beğeni peşine düşmemiş olacaktım bende,hay aksi.