arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

süpersin canım,
nasıl rahatlatıyorsun, her şeyi nasıl ince ince anlatıyorsun, teşekkür ederim,
peki kontroller ücretli mi, ben de hasan beye hiçbirşey sormamışım, sanırım bende o gün heyecanlandım,

Sagol canımmm... ehehehh..yok canım yaa hastalık kapıya geldimi geri çeviremiyorsun işte illa giricem içeeri diyor işte Maşşallah Barekallah diyelim kötü gözleri defedelim inşallahh...nazar boncugumuzuda ekleyelimm... canlarım benim bende sizleri böyle güzel sevgi dolu kalpten yazılan yorumlarınızı okuyunca çookkk mutlu oluyorum sagolun varolunn..bende sizleri çook çookkk seviyorumm....

HAYIR TABİKİİ...Kontrollerde ücretsizz Ameliyat öncesinde ödedigin ücretten hariç hiçbirşey ödemiyorsun.Hepsi o ücretin içinde bebegimm...

ank32 canımın içi mail adresine mail attım acilen dön bana lütfeennnnn :)

canım onlar 325cc mentor marka. yalnız ameliyat tekniği olarak göbek deliğinden yerleştirilmiş.
doktoruna o resimleri gösterebilirsin, ben de öyle yapıcam. albümde çözünürlük ne durumda bilemiyorum ama özelden e-mail adresini verirsen sana büyük resimleri gönderebilirim.

arzumcum, alexus un albümündeki resimlerin boyutu nedir, şekli de çok hoşuma gitti, ben de öyle istiyorummmm,

slm bende resimden isteye bilirmiyim adresim ceylan41 sonra hotmaili gir tamam yada face adresin varmı

Birde büyük ihtimalle protez kas altına koyulmuş ...ama cidden çok başarılı bir operasyon olmuş..Sonuç çok güzel..

evet ya harika, bana uygun olur mu acaba, bu göğüs ölçüsü nedir sizce,

Bence 300cc civarı ve b cup olmuş...Sana uygun olup olmadıgını biz söyleyemeyiz tabi çünkü biz doktor degiliz ve gögsünün şu anki durumunu bilmiyoruz..En güzel hangi boyutun yakışacagına ve sana uygun olup olmadıgına ameliyat masasında doktorun yapacagı denemelerde belli olacak tatlím

hemen yanıtlayım bende :) 300 cc duyunca sıfır meme dokusu ile 325 cc high profil silikonum B kup.kalıbına göre farklılık gösteriyor.bazen A kup da olabiliyor.ama normalde 75 B kup'um.
Eğer meme dokusu hic yok ise,300-350 cc B kup olur aşağı yukarı

drita merhaba, lütfen beni de eklermisin, albümünü görmek isterim, bende 1,66 boy ve 56 kilodayım, benimde 27 sinde ameliyatım var, teşekkür şimdiden,
senin doktorun kimdi bu arada, ve ameliyat olalı ne kadar oldu,

Merhaba canım ekledim albümümü görebilirsin Benim ameliyatımı Hakan Çepni yaptı. 5 Ekimde oldum. Seninde az kalmış ameliyatına hadi bakalım hayırlısı inşallah

drita canım, çok güzell, bayıldım, seninkilerde çok doğal duruyor,
daha önceki durumu nasıldı,

ben geçen akşam kendi resimlerimi çektim, ameliyatımdan sonra sizlerle her iki durumun resimlerini paylaşacağım,
böyle olunca kıyaslamak daha kolay olur,
mutlu bir gün dileklerimle, sevgiler,

Merhaba canım ekledim albümümü görebilirsin Benim ameliyatımı Hakan Çepni yaptı. 5 Ekimde oldum. Seninde az kalmış ameliyatına hadi bakalım hayırlısı inşallah

günaydınlar, ben dün öncesi resimlerimi koydum bile, sonrası için biraz beklicez mecburen

Canım hani foto ekleyecektin.Valla beklemedeyim yani..Lütfenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…