- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
Sagol canım dün resmen baygın bir şekilde yattım sürekli..Ama gece iyi terlemişim bu gün biraz daha iyiyim Şükür..Evet profil fotomu arada degiştiriyorum.Albümümü göremeyen arkadaşlar var çünkü en azından oradan fikir edinebilsinler diye
Canım ameliyat sonrası sütyeni Hasan bey ameliyat bittikten sonra hemen takıyor zaten.Yani odaya gelince sütyen üzerinde oluyor ve dedigim gibi bu sütyenden hiçbir ekstra ücret alınmıyor..Hasan Fındık farkı..Bu sütyeni yaklaşık 1-2 hafta kullanıyoruz.Kontrollere gittigin zaman zaten Hasan beyde Asistanı Sevgi hanımda bu konuda sana bilgi verecek ve senden sporcu sütyeni almanı isteyecekler.Sporcu sütyeni farklı,doktorun taktıgı ameliyat sonrası sütyen farklı canım..Yani senin her halükarda sporcu sütyeni alman gerekiyor.İster ameliyattan önce al,ister ameliyattan sonra doktorun birdahaki kontrole geldigin zaman spocu sütyeni al getir dedigi zaman al,sen bilirirsin canım..Ay yıldızın sporcu sütyenini öneririm sana şu an indirimde zaten link veriyim bir göz at istersen..SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim Beden olarak gögüs altı bedenine göre alıyorsun zaten.Yani bu sütyende cup olayı yok.Gögüs büyüklügün ne olursa olsun rahat olacak endişen olmasın
Evet canım sen asıl sevinci yaz yaklaşınca yani yazlık alışverişi başlayınca yaşayacaksın inşallah..Gelsin üçgen bikiniler,tüllü dantelli sütyenler..Atılsın ful dolgulu sütyenler ...Herşey gönlünce olsun canım arkadaşım..Çok çok öpüyorum seni,en kıssa zamanda görüşmek tanışmak ümidiyle...
cnm çok geçmiş olsun sen varya nazara geldin güzelim görüyon mu seni okadar övdük mövdük hasta oldun tüüüühhhh yatak döşşek yatıyon tuuu maşallah diyoruz ama yanımızda olsanda poponu kaşırdık nazara gelme diye kendine iyi bak canım sen bize lazımsın bitanem seni çok seviyoruz.
süpersin canım,
nasıl rahatlatıyorsun, her şeyi nasıl ince ince anlatıyorsun, teşekkür ederim,
peki kontroller ücretli mi, ben de hasan beye hiçbirşey sormamışım, sanırım bende o gün heyecanlandım,
canlarrr arzum77 dediğine aynen katılıyorum. ben 3 senedir elimden geldikce burda yazıyorum bende doktor ayrımı yapmadan sonuçta herkes burda mutlu olmak için var.. ayrıca hayalimsi_n katılıyorum sana nazarlık takmak şart:) hızırrr arzum77:)
leyla_ebru canım yazdıklarını okudum..bu 400 cc olayı doktorların karar vermesi şundan birazda sen istediğini doktora söylersin zaten oda ameliyat esnasında senin gögüsünün içi 400 cc alabilecekse zaten onu takarlar bundan şüphen olmasın gögüs cevren içi musaitse bunda sıkıntı olmaz.eşine geliincee bende evliyim ve bende başlarda böyle sıkıntılarım oldu eşimle ilgili ne gerek var söyle böyle dedi..erkekler sonuçta kıskançlıklarından bunu yapıyolar. neden cünki sen dikkat cekiceksin ve bunu istemezler ama kendileri pilajda yada başka bi yerde hatun gördüklerinde hemen gözleri o tarafa kayar bakarlarr.:)kendilerini bildikleri için yapılarını tabiyki istemezler seninde iri güzel gögüslerin olmasını bunlara hiç takılma kararlı ol yeter..sonrada yapılıncaa ooo süper oldu cok güzel demeye başlıyolar erkek milleti iştee klasikk kıskançlar:) sana özleden mail adresimi atıyorum bana ordan msjla yazarsan sana dönerim elimden geldiğincede yardımcı olurum fıstık hepinizi cok öptümm kadınlar kulubünün melekleri sizi seviyorum kızlar:))
HAYIR TABİKİİ...Kontrollerde ücretsizzAmeliyat öncesinde ödedigin ücretten hariç hiçbirşey ödemiyorsun.Hepsi o ücretin içinde bebegimm...
arzumcum, alexus un albümündeki resimlerin boyutu nedir, şekli de çok hoşuma gitti, ben de öyle istiyorummmm,
canım onlar 325cc mentor marka. yalnız ameliyat tekniği olarak göbek deliğinden yerleştirilmiş.
doktoruna o resimleri gösterebilirsin, ben de öyle yapıcam. albümde çözünürlük ne durumda bilemiyorum ama özelden e-mail adresini verirsen sana büyük resimleri gönderebilirim.
canım onlar 325cc mentor marka. yalnız ameliyat tekniği olarak göbek deliğinden yerleştirilmiş.
doktoruna o resimleri gösterebilirsin, ben de öyle yapıcam. albümde çözünürlük ne durumda bilemiyorum ama özelden e-mail adresini verirsen sana büyük resimleri gönderebilirim.
slm bende resimden isteye bilirmiyim adresim ceylan41 sonra hotmaili gir tamam yada face adresin varmı
Birde büyük ihtimalle protez kas altına koyulmuş ...ama cidden çok başarılı bir operasyon olmuş..Sonuç çok güzel..
evet ya harika, bana uygun olur mu acaba, bu göğüs ölçüsü nedir sizce,
Bence 300cc civarı ve b cup olmuş...Sana uygun olup olmadıgını biz söyleyemeyiz tabi çünkü biz doktor degiliz ve gögsünün şu anki durumunu bilmiyoruz..En güzel hangi boyutun yakışacagına ve sana uygun olup olmadıgına ameliyat masasında doktorun yapacagı denemelerde belli olacak tatlím
drita merhaba, lütfen beni de eklermisin, albümünü görmek isterim, bende 1,66 boy ve 56 kilodayım, benimde 27 sinde ameliyatım var, teşekkür şimdiden,
senin doktorun kimdi bu arada, ve ameliyat olalı ne kadar oldu,
nasil gidiyor tatlimMerhaba canım ekledim albümümü görebilirsinBenim ameliyatımı Hakan Çepni yaptı. 5 Ekimde oldum. Seninde az kalmış ameliyatına hadi bakalım hayırlısı inşallah
Merhaba canım ekledim albümümü görebilirsinBenim ameliyatımı Hakan Çepni yaptı. 5 Ekimde oldum. Seninde az kalmış ameliyatına hadi bakalım hayırlısı inşallah
drita canım, çok güzell, bayıldım, seninkilerde çok doğal duruyor,
daha önceki durumu nasıldı,
ben geçen akşam kendi resimlerimi çektim, ameliyatımdan sonra sizlerle her iki durumun resimlerini paylaşacağım,
böyle olunca kıyaslamak daha kolay olur,
mutlu bir gün dileklerimle, sevgiler,
günaydınlar, ben dün öncesi resimlerimi koydum bile, sonrası için biraz beklicez mecburen
hemen yanıtlayım bende :) 300 cc duyuncasıfır meme dokusu ile 325 cc high profil silikonum B kup.kalıbına göre farklılık gösteriyor.bazen A kup da olabiliyor.ama normalde 75 B kup'um.
Eğer meme dokusu hic yok ise,300-350 cc B kup olur aşağı yukarı