arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

albümünü gördüm cnm sana okadar yakışmış ki göğüslerin ve küçük halini hiç düşünemiyorum vücuduna çok yakışmış ve aynen :KK53: böle oldum tututu maşallah silikonlu bir göğüs en güzel nekadar olabilirse okadar güzel cicişlerin darısı başımıza sorunsuz ve en az senin kadar memnun olmak istiyorum cnm

albümünü gördüm cnm sana okadar yakışmış ki göğüslerin ve küçük halini hiç düşünemiyorum vücuduna çok yakışmış ve aynen :KK53: böle oldum tututu maşallah silikonlu bir göğüs en güzel nekadar olabilirse okadar güzel cicişlerin darısı başımıza sorunsuz ve en az senin kadar memnun olmak istiyorum cnm

Sagol canım bende daha küçügünü düşünemezdim dogrusu.Vücuduma göre gayat uyumlu büyüklükte gögúslere kavuşturdu Hasan bey sagolsun..:KK16: Darısı en kıssa zamanda başına inşallah... :KK34: Sende biran önce istedigin görüntüye kavuşursun bebegimm..

Merhaba arzum. Nasılsın canım? Ben iyiyim, dersteyim su an oturuyorum bön bön hocaya bakıyorum :) Bugün sabah çarşıya gittim sporcu sütyeni almaya. Fakat 2 çeşit varmış. Biri yumuşak fazla sıkı olmayan digeri koşu sütyeni. Normalde yarın duştan sonra değiştirmem gerekiyord, yani sporcuya geçmem gerekiyordu. Almanyada ki doktorun asistanını aradım sütyen konusunu sormak için. 8. Haftadan önce gecmeyiniz sporcuya. Henüz protezler tam yerleşmedi. Muayeneye gel Doktor baksın. Henüz taze olduğu için göğüsleri şekillendirebiliriz dedi.

Kafam çok karıştı. Ben sütyeni çıkarıp kıyafetler bile denedim kadın bana sakın çıkarma dedi. Tırstım. Dün de temizlik yaptım. Bayağı bayağı normal hayata dondum.

Sütyen konUsunda ne yapmamı önerirsin ???

Merhaba arzum. Nasılsın canım? Ben iyiyim, dersteyim su an oturuyorum bön bön hocaya bakıyorum :) Bugün sabah çarşıya gittim sporcu sütyeni almaya. Fakat 2 çeşit varmış. Biri yumuşak fazla sıkı olmayan digeri koşu sütyeni. Normalde yarın duştan sonra değiştirmem gerekiyord, yani sporcuya geçmem gerekiyordu. Almanyada ki doktorun asistanını aradım sütyen konusunu sormak için. 8. Haftadan önce gecmeyiniz sporcuya. Henüz protezler tam yerleşmedi. Muayeneye gel Doktor baksın. Henüz taze olduğu için göğüsleri şekillendirebiliriz dedi.

Kafam çok karıştı. Ben sütyeni çıkarıp kıyafetler bile denedim kadın bana sakın çıkarma dedi. Tırstım. Dün de temizlik yaptım. Bayağı bayağı normal hayata dondum.

Sütyen konUsunda ne yapmamı önerirsin ???

Sagol canım hastayım biraz evde istirahat ediyorm..Havalar soguk,sogukalgınlıgı işte şu anda ıstanbulda lapa lapa kar yagıyor.Yatakta telefondan bakıyorum yorumlara,cevap yazıyorm :)) Canım öyle kıyafet degiştirmeyle banyo yaparken çıkartmayla birşey olmaz korkma.Ben ameliyat sonrası sütyenini yıkıyordum kuruyana kadar sütyensiz bekliyordum :KK66:
Sütyen konusuna gelince tabi fazla sıkı olmasın,yani ameliyat sonrası takılan sütyen gibi olmasın sıkılıgı.Rahat olsun,görüşmeye gittinmi?egergitmediysen sor yinede tabi.Ama koşu için takılan sütyenlerde çok iyi oluyor.Yurtdışında olmasan sana Ay Yıldızın sporcusunu öneririm ama işte..Keşke burdayken alıp öyle gitseydin..Temizlik yaptın hee..aferin sana,yarın öbürgün yok şuram agrıyor,gögsüm şişti dersen şaşırmam.Dikkat et canım..

geçmiş olsun güzelim, iyi bak kendine, profil resmini değiştirmişsin, harika olmuş,

arzumcum, ameliyattan sonra doktorumuz verecekmiş sütyeni. ne kadar süre takmamız gerekir bu sütyeni, ona göre bir tane daha almak gerekir dimi,
oleyyyy, artık sütyen ve bikini alırken süngerlerini kontrol etmem gerekmeyecek, az kaldı, zaman azaldıkça heyecanlanıyorum, fakat tatlı bir heyecan, bu bile o kadar güzel ki,
bu anı yaşamak da çok güzel,

Sagol canım hastayım biraz evde istirahat ediyorm..Havalar soguk,sogukalgınlıgı işte şu anda ıstanbulda lapa lapa kar yagıyor.Yatakta telefondan bakıyorum yorumlara,cevap yazıyorm :)) Canım öyle kıyafet degiştirmeyle banyo yaparken çıkartmayla birşey olmaz korkma.Ben ameliyat sonrası sütyenini yıkıyordum kuruyana kadar sütyensiz bekliyordum :KK66:
Sütyen konusuna gelince tabi fazla sıkı olmasın,yani ameliyat sonrası takılan sütyen gibi olmasın sıkılıgı.Rahat olsun,görüşmeye gittinmi?egergitmediysen sor yinede tabi.Ama koşu için takılan sütyenlerde çok iyi oluyor.Yurtdışında olmasan sana Ay Yıldızın sporcusunu öneririm ama işte..Keşke burdayken alıp öyle gitseydin..Temizlik yaptın hee..aferin sana,yarın öbürgün yok şuram agrıyor,gögsüm şişti dersen şaşırmam.Dikkat et canım..

arzum77 merhaba arkadaşım sanırım ameliyatını hasan fındıga yaptırmışsın ücret olarak ne istedi ve protez olarak ne kullandı lütfen bana bilgi verir misin inan karar vermekte o kadar zorlanıyorumki bir an öncede olmak istiyorum ameliyatımı... barış çakır naci çelik ve hasan fındık arasında kaldım =(

Canım geçmiş olsun:105: İyice dinlen ve kendine dikkat et olurmu:KK34:

Gecmiş olsun tatlım. Buralarda çok soğuk. Sıkı sıkı giyiniyorum üşütmemek için. Göğüslerim de hiç ağrı kalmadı diyebilirim, her geçen gün daha iyi daha mutlu oluyorum. Yalnız keşke biraz daha büyük olsaymış demeye başladım bile. Hakikaten göze küçük gelme olayı varmış.. Umarım daha fazla küçültmezler. Aslında bu cümleyi burada ki arkadaslardan o kadar çok duydum ki benim yazmam bile garip geliyor ama N'oluyyyy küçulmesinleaaaarrrrr :'((

drita merhaba, lütfen beni de eklermisin, albümünü görmek isterim, bende 1,66 boy ve 56 kilodayım, benimde 27 sinde ameliyatım var, teşekkür şimdiden,
senin doktorun kimdi bu arada, ve ameliyat olalı ne kadar oldu,

cnm çok geçmiş olsun sen varya nazara geldin güzelim görüyon mu seni okadar övdük mövdük hasta oldun tüüüühhhh yatak döşşek yatıyon tuuu maşallah diyoruz ama yanımızda olsanda poponu kaşırdık nazara gelme diye kendine iyi bak canım sen bize lazımsın bitanem seni çok seviyoruz.

drita merhaba, lütfen beni de eklermisin, albümünü görmek isterim, bende 1,66 boy ve 56 kilodayım, benimde 27 sinde ameliyatım var, teşekkür şimdiden,
senin doktorun kimdi bu arada, ve ameliyat olalı ne kadar oldu,

albümünü benimle de paylaşırsan çok memnun olurum. Ben de önümzdeki ay yaptıracağım nasipse

geçmiş olsun güzelim, iyi bak kendine, profil resmini değiştirmişsin, harika olmuş,

arzumcum, ameliyattan sonra doktorumuz verecekmiş sütyeni. ne kadar süre takmamız gerekir bu sütyeni, ona göre bir tane daha almak gerekir dimi,
oleyyyy, artık sütyen ve bikini alırken süngerlerini kontrol etmem gerekmeyecek, az kaldı, zaman azaldıkça heyecanlanıyorum, fakat tatlı bir heyecan, bu bile o kadar güzel ki,
bu anı yaşamak da çok güzel,

Sagol canım dün resmen baygın bir şekilde yattım sürekli..Ama gece iyi terlemişim bu gün biraz daha iyiyim Şükür..Evet profil fotomu arada degiştiriyorum.Albümümü göremeyen arkadaşlar var çünkü en azından oradan fikir edinebilsinler diye :KK34:

Canım ameliyat sonrası sütyeni Hasan bey ameliyat bittikten sonra hemen takıyor zaten.Yani odaya gelince sütyen üzerinde oluyor ve dedigim gibi bu sütyenden hiçbir ekstra ücret alınmıyor..Hasan Fındık farkı.. :KK34: Bu sütyeni yaklaşık 1-2 hafta kullanıyoruz.Kontrollere gittigin zaman zaten Hasan beyde Asistanı Sevgi hanımda bu konuda sana bilgi verecek ve senden sporcu sütyeni almanı isteyecekler.Sporcu sütyeni farklı,doktorun taktıgı ameliyat sonrası sütyen farklı canım..Yani senin her halükarda sporcu sütyeni alman gerekiyor.İster ameliyattan önce al,ister ameliyattan sonra doktorun birdahaki kontrole geldigin zaman spocu sütyeni al getir dedigi zaman al,sen bilirirsin canım..Ay yıldızın sporcu sütyenini öneririm sana şu an indirimde zaten link veriyim bir göz at istersen..SÜTYEN - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim Beden olarak gögüs altı bedenine göre alıyorsun zaten.Yani bu sütyende cup olayı yok.Gögüs büyüklügün ne olursa olsun rahat olacak endişen olmasın :KK34:
Evet canım sen asıl sevinci yaz yaklaşınca yani yazlık alışverişi başlayınca yaşayacaksın inşallah..Gelsin üçgen bikiniler,tüllü dantelli sütyenler..Atılsın ful dolgulu sütyenler ...:KK62::KK64::KK66: Herşey gönlünce olsun canım arkadaşım..Çok çok öpüyorum seni,en kıssa zamanda görüşmek tanışmak ümidiyle...:KK16::KK54:

arzum77 merhaba arkadaşım sanırım ameliyatını hasan fındıga yaptırmışsın ücret olarak ne istedi ve protez olarak ne kullandı lütfen bana bilgi verir misin inan karar vermekte o kadar zorlanıyorumki bir an öncede olmak istiyorum ameliyatımı... barış çakır naci çelik ve hasan fındık arasında kaldım =(

Canım bende bu ameliyatı olmadan önce araştırma yapınca aklımdaki enn üst sıralardaki doktorlardı Barış bey Naci bey Ve Hasan bey..Görüşmeye gidersen zaten sana en yakın olan doktoru seçiyorsun.yani buradan ne kadar yorum okursan oku hayırr..En net iyi kararı görüşmeden sonra veriyorsun.Ben Barış beyle görüştügümde kendisiyle uzun uzun konuştuk.Hatta fotolarımı çekti sütyen içinde protez denemesi bile yaptık.Ama ben oldum olası damla protez istemiyordum çünkü benim üst lobumda meme dokum yoktu altta vardı ve damla protez benim istedigim dekolteyi görünümü saglamıyordu,bana göre sarkık bir görüntü teşgil ediyordu..Bunlar benim fikrim herkesin fikrine saygım var.Ben sütyen takmadıgım zaman dekolte kısmımın dolu dolu sanki sütyen takmışım gibi bir şekil vermesini istiyordum.Ehh.. bu zamana kadar sütyenli gezdim hep artık sütyen kullanmak istemiyordum yani sütyene baglı kalmak istemiyordum en azından özel gecelerde sırt dekoltesi verebilecek kıvamda gögüslere kavuşmak istiyordum..Birde protez büyüklügünde anlaşamamıştık..Naci beylede görüşemedim,nasip degilmiş.Ben paramı ayarladım,aradım Naci bey o sıra yurtdışında oldugu için ve yogun bir randevu programı oldugu için çok ileri bir tarihe randevu verildi..Ben o kadar beklemek istemiyordum.Sonra Hasan Fındık ile hem bu forumdan Hasan beye ameliyat olan hastalarından güzel olumlu yorumlar okuyunca,hemde televizyondan hafta sonu saglık ve estetik ile bilgilerin verildigi programlarında yaptıgı yorumlar konuşmalar verdigi bilgileride görünce kendisine randevu aldım,gittim görüştüm ve işte benim aradıgım doktor dedim.Yöntem olarak,protez şekli ve büyüklügü vede fiyat olarakta yardımcı oldugu için işte bu dedim...Ve tabiki ona ameliyat oldum çokta menmun kaldım.Yani aklımda hiçbir şüphe kuşku keşke demeden karar verdim.Bu yüzden sende aklında olan bütün doktorlara randevu al görüş ve kararını ona göre verki sonradan keşke o doktorada gidip görüşseydim deme.İçinde pişamanlık olmasın canım benim..Ben ameliyatımı 14 Şubat 2011 tarihinde oldum ve fiyat olarakta 5000 ytl ödedim.Hasan bey bu ameliyatı şu anda 6000 ytl ye yapıyor diye biliyorum.Ara git görüş bilgi al yinede derim yani.. Protez olarak mentor marka yuvarlak koheziv jel protez kullanıldı canım.Karar vermek evet zordur ama görüşme yapmadan karar veremezsin.bence hemen ara ve üç doktordanda randevu al git görüş..Hadi bakalım gelişemleri bekliyoruz..:KK34:

Gecmiş olsun tatlım. Buralarda çok soğuk. Sıkı sıkı giyiniyorum üşütmemek için. Göğüslerim de hiç ağrı kalmadı diyebilirim, her geçen gün daha iyi daha mutlu oluyorum. Yalnız keşke biraz daha büyük olsaymış demeye başladım bile. Hakikaten göze küçük gelme olayı varmış.. Umarım daha fazla küçültmezler. Aslında bu cümleyi burada ki arkadaslardan o kadar çok duydum ki benim yazmam bile garip geliyor ama N'oluyyyy küçulmesinleaaaarrrrr :'((

Sagol tatlımm..Zaten salgın var herkesde aynı sorun hastalık..:2: Aman sıkı sıkı giyin sen daha yeni ameliyatlı sayılırsın valla dün gögüslerim bile sızım sızım sızladı valla..

Her geçen gün kendini daha iyi hissedeceksin tatlım tabiki.Ama dikkat et iyiyim diye zorlama kendini olurmu canım. Daha büyügümü...:KK9: yani fena olmazdı belki ama neyse sen idare ediver şimdilikte çok ilerisinde biraz daha büyügünü taktırırız zaten bu gidişle öyle görünüyor :KK9:

X