Kokos84 başka konularda da travmatik, nevrotik ve şizofrenik tavırlar sergileyen bir şahıstır o yüzden kaale almayınız, üyeliğinin iptal edilmesi kaçınılmazdı :) İlk sizin konunuzda görmüştüm olumsuz yorumunu ama fotoğrafınızı görmeden bu yorumu yapabildiği için şaşırmıştım, nick i aklımda kalmış :) diger uye adi mortishya'dir ve ciddi bir psikolojik vakadır.
canım çekemeyenler çok seni gereksiz yorum biliyosun gizli hayranlıktır! nokta
Bu tür kötü niyetli insanları dikkate alıp cevap vermeye bile değmez Arzumcum hiiiiç takma her şeyinle süpersin sen öncelikle de kalbinle maşallah:))
Aynen öyle canım..Gizli hayranlarım zaten var biliyorumda yahu gizli gizli kendilerini yesin bitirsinler inşallah..Bu kadar terbiyesizlige saygısızlıga ne gerek varki yani..Çekemeyenler çatlasın diyecegim zaten çatlıyorlar diri dolu dolu gögüslere çamur atıp duruyorlar saçma sapan konuları bahane ederek..Yinede Allah herkesin kalbine göre versin diyorum..Kalbi güzelse zaten hayatında herşey güzel gider,kötüysede hiçbirşey istedigi gibi olmaz,ameliyat olsada olmaazzz..olmasada...Birde nazarlıgımı ekliyim baarrii..
Profilinize şöyle bir göz attım..Yeni üyesiniz ve meme estetigi bölümünde ilk bana yorum yazmışsınız,arkadaş listenizdede hiçkimse yok.Forumdaki ameliyat olan başka kişilerin fotolarını nasıl gördünüz anlamadım? Neyse.. Yinede dikkatinizi çekmişim bana yorum yapmışsınız,begenmemişsiniz..Saygı duyarım..Zevkler ve renkler tartışılmazmış..Ben iki çocuk annesiyim,emzirme dönemlerinden sonra gögüslerimde oluşan deformasyon sonucu silikon taktırmaya karar verdim,benim zaten meme dokum vardı.Olan dokuyuda kaldırıp dikleştirmek ve dolu dolu hale getirilmesi için 400cc lik bir silikon takıldı bana.Bundan aşşagısı ne beni menmun ederdi nede gögüslerimi tıoparlardı.Ben çıtı pıt sayılmam boyum 1.68 ve 60 kilodayım,yapılıyım,omuzlarım geniş..Yani spor geçmişim var.Bu sizin çok büyük olmuş diye bahsettiginiz gögüslerim ben daha öncesinde nasıl dolgulu sütyenle bir görüntü verdiysem,şimdide o şekilde bir görüntü teşgil ediyor..Fotograflarda genelde büyük görünür beni görebilseydiniz keşke sizde bana hak verirdiniz..Gerçektende abartı bir büyüklügü yok derdiniz..Evet yuvarlak protez kullanıldı bana.Ben zaten üst lobum dolu dolu olsun,sütyen kullanmadıgım zaman bile dimdik aynı sütyen takmış gibi bir görüntü versin diye hep yuvarlak protezi istiyordum.Damla protezde bana göre sarkık bir görüntü teşgil ediyor..Bakınız bunlar herkesin kendi seçimi,yorumu..Ben damal istemzdin ve benim gögüslerimi kaldırmazdı damla diyorum.Görüştügüm bir doktor hariç zaten bütün doktorlarda bana yuvarlak protezi önerdiler..Sizde bir doktora karar verdiginizde zaten doktorunuz sizi vücudunuza uygun,sizin istediginiz büyüklükte silikon çeşidi ve büyüklügü tercih edecektir zaten.Endişe etmeyin yani sizin benim gibi gögüslerinizin olması imkansızdır belkide..Ben görüntümde..gögüslerimden çok menmunum,ikinci bir operayon daha geçirsembiraz daha büyük bir silikon takılmasını tercih ederim.Bu da benim tercihim..Şİmdi ben buraya foto koyduysam tabiki eleştirilere açık olmam gerek ama yani..top top duruan kocaman iki çift gögüs..hiç dogal durmuyor..çok büyük olmuşş..annem bile begenmedi..gibi bu kadar üzücü kelimeler yazmak yanlış degilmi..Begenmediginizi daha farklı bir şekilde belirtebilirdiniz.Yani mesela..Arkadaşım bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fotonuzu gördüm ama ben daha küçük dogal görünen gögüsten yanayım.Ameliyat olursan o şeklde tercihim olacak ...gibi yazsaydınızda olabilirdi..Neyse tabi ben size nasıl konuşulacagını ögretecek degilim dimi..Polemige girmek istemem sadece size yanıt verip gögüslerimden çok çok menmun oldugumu belirtmek istedim..Hani demişsinizya siz menmunsanız sorun yok diye..Memnmunum arkadaşım..Allahta senin gönlüne göre versin inşallah..Ben size iyi dileklerimi sunarım..Hoşcakalın..İyi ve güzel paylaşımlarda buluşmaküzere
arzucum senin hakkında yorum yapan o bayan arkadası kınıyorum bazen insanlar iclerine sindiremedikleri seyi dısarı yanı ederler yani derler ya kedi ulasamayacagı ete mındar der diye bunukiside o hesap keske oda ameliyat olup resimlerini kaysaydıda onun memişlerine bizde bakıp yorum yapsaydım ama bence biz onun kadar karaktersiz olmazdık sadece ona edebi olarak sunu derdik gecmiş olsun mutluluklar dilerim derdik beda zaten ona yeterdi belki yüzü kızarırda yaptıgı yanlısı anlardı.yinede dedigim gibi üzülme sen onun laflarına seni begenen begeniyor ya sende mutluysan ve begeniyosan kendini ne mutlu sana
canım bende hayranınım ama gizli değilo memişlerin zatn başka hayranı olmamak hata eve tatlım dediğin gibi çatlasınlar ama bence konu memişken çatlayanların orası çatlasında acı çeksinler
ayy neler olmuş burdaaaaarzum canım herşey ortada gereken de yapılmış zaten. Konuya dair söylencek söz kalmamış amaaaaa kıskananlar çatlasın demeden geçemeyeceğim canım.
Bunlar da sana arzummm
arzumcum nasılsın hayatım, bugünkü mesajları henüz yeni okudum. bende bende senin hayranınım :) açıklıyorum, ve de güzel memişlerini çok kıskanıyorum, fakat kıskançlıktan çatlayacak boyutta memişlerim de yok,:) ama 1 hafta sonra olacak, şaka bir yana, gerçekten hem ruhu ve vücudu güzel bir insansın,
bu arada, henüz 2. kadın doğum doktoruna gitmedim, pazartesi günü için randevu aldım, kontrolümü yaptıracağım, doktorun aciliyet durumuna göre kist ameliyatım için tarih belirlemeyi düşündüm, fakat ben 27 sinde meme ameliyatımı olmaya karar verdim, onu ertelemeyi düşünmüyorum.
yani tatlım, kist ameliyatıma giderken memişli olacağım :)) 27 sinde beni görmek istersen beklerim. çok öptüm,
ayy neler olmuş burdaaaaarzum canım herşey ortada gereken de yapılmış zaten. Konuya dair söylencek söz kalmamış amaaaaa kıskananlar çatlasın demeden geçemeyeceğim canım.
Bunlar da sana arzummm