- 13 Mayıs 2011
- 627
- 392
Sagol canım hep böyle kalmak..degişmemek ümidiyle..
herkesler degissin ama sen hic degisme yoksa buranin hali ne olur
albümünü gördüm cnm sana okadar yakışmış ki göğüslerin ve küçük halini hiç düşünemiyorum vücuduna çok yakışmış ve aynenböle oldum tututu maşallah silikonlu bir göğüs en güzel nekadar olabilirse okadar güzel cicişlerin darısı başımıza sorunsuz ve en az senin kadar memnun olmak istiyorum cnm
herkesler degissin ama sen hic degisme yoksa buranin hali ne olur
Merhaba arzum. Nasılsın canım? Ben iyiyim, dersteyim su an oturuyorum bön bön hocaya bakıyorum :) Bugün sabah çarşıya gittim sporcu sütyeni almaya. Fakat 2 çeşit varmış. Biri yumuşak fazla sıkı olmayan digeri koşu sütyeni. Normalde yarın duştan sonra değiştirmem gerekiyord, yani sporcuya geçmem gerekiyordu. Almanyada ki doktorun asistanını aradım sütyen konusunu sormak için. 8. Haftadan önce gecmeyiniz sporcuya. Henüz protezler tam yerleşmedi. Muayeneye gel Doktor baksın. Henüz taze olduğu için göğüsleri şekillendirebiliriz dedi.
Kafam çok karıştı. Ben sütyeni çıkarıp kıyafetler bile denedim kadın bana sakın çıkarma dedi. Tırstım. Dün de temizlik yaptım. Bayağı bayağı normal hayata dondum.
Sütyen konUsunda ne yapmamı önerirsin ???
Sagol canım hastayım biraz evde istirahat ediyorm..Havalar soguk,sogukalgınlıgı işte şu anda ıstanbulda lapa lapa kar yagıyor.Yatakta telefondan bakıyorum yorumlara,cevap yazıyorm :)) Canım öyle kıyafet degiştirmeyle banyo yaparken çıkartmayla birşey olmaz korkma.Ben ameliyat sonrası sütyenini yıkıyordum kuruyana kadar sütyensiz bekliyordum
Sütyen konusuna gelince tabi fazla sıkı olmasın,yani ameliyat sonrası takılan sütyen gibi olmasın sıkılıgı.Rahat olsun,görüşmeye gittinmi?egergitmediysen sor yinede tabi.Ama koşu için takılan sütyenlerde çok iyi oluyor.Yurtdışında olmasan sana Ay Yıldızın sporcusunu öneririm ama işte..Keşke burdayken alıp öyle gitseydin..Temizlik yaptın hee..aferin sana,yarın öbürgün yok şuram agrıyor,gögsüm şişti dersen şaşırmam.Dikkat et canım..
Canım inşallah bu sefer istedigin gibi gögüslere kavuşursun..Doktorunun ismini duymadım ama netten bakınca daha önceden doktorun hakkında bilgi almak isteyenler konu açmış ama yinede birşey çıkmamış sanırım..Yinede link atiyim bak istersen.. http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-arkadaslar-bilgi-paylasirmisiniz-lutfen.html
Sagol canım hastayım biraz evde istirahat ediyorm..Havalar soguk,sogukalgınlıgı işte şu anda ıstanbulda lapa lapa kar yagıyor.Yatakta telefondan bakıyorum yorumlara,cevap yazıyorm :)) Canım öyle kıyafet degiştirmeyle banyo yaparken çıkartmayla birşey olmaz korkma.Ben ameliyat sonrası sütyenini yıkıyordum kuruyana kadar sütyensiz bekliyordum
Sütyen konusuna gelince tabi fazla sıkı olmasın,yani ameliyat sonrası takılan sütyen gibi olmasın sıkılıgı.Rahat olsun,görüşmeye gittinmi?egergitmediysen sor yinede tabi.Ama koşu için takılan sütyenlerde çok iyi oluyor.Yurtdışında olmasan sana Ay Yıldızın sporcusunu öneririm ama işte..Keşke burdayken alıp öyle gitseydin..Temizlik yaptın hee..aferin sana,yarın öbürgün yok şuram agrıyor,gögsüm şişti dersen şaşırmam.Dikkat et canım..
drita merhaba, lütfen beni de eklermisin, albümünü görmek isterim, bende 1,66 boy ve 56 kilodayım, benimde 27 sinde ameliyatım var, teşekkür şimdiden,
senin doktorun kimdi bu arada, ve ameliyat olalı ne kadar oldu,
geçmiş olsun güzelim, iyi bak kendine, profil resmini değiştirmişsin, harika olmuş,
arzumcum, ameliyattan sonra doktorumuz verecekmiş sütyeni. ne kadar süre takmamız gerekir bu sütyeni, ona göre bir tane daha almak gerekir dimi,
oleyyyy, artık sütyen ve bikini alırken süngerlerini kontrol etmem gerekmeyecek, az kaldı, zaman azaldıkça heyecanlanıyorum, fakat tatlı bir heyecan, bu bile o kadar güzel ki,
bu anı yaşamak da çok güzel,
arzum77 merhaba arkadaşım sanırım ameliyatını hasan fındıga yaptırmışsın ücret olarak ne istedi ve protez olarak ne kullandı lütfen bana bilgi verir misin inan karar vermekte o kadar zorlanıyorumki bir an öncede olmak istiyorum ameliyatımı... barış çakır naci çelik ve hasan fındık arasında kaldım =(
Canım geçmiş olsun:105: İyice dinlen ve kendine dikkat et olurmu
Gecmiş olsun tatlım. Buralarda çok soğuk. Sıkı sıkı giyiniyorum üşütmemek için. Göğüslerim de hiç ağrı kalmadı diyebilirim, her geçen gün daha iyi daha mutlu oluyorum. Yalnız keşke biraz daha büyük olsaymış demeye başladım bile. Hakikaten göze küçük gelme olayı varmış.. Umarım daha fazla küçültmezler. Aslında bu cümleyi burada ki arkadaslardan o kadar çok duydum ki benim yazmam bile garip geliyor ama N'oluyyyy küçulmesinleaaaarrrrr :'((