- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Evet kızlarrr sadece bizden foto beklemeyin lütfen sizlerde paylaşın,bizlerde görelim ama..Valla ne yalan söyleyim, bu kadar memem olsun, hiç ameliyat olmazdım,
ben de akşama eklerim artık,
teşekkürler paylaşımın için,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kızlarrr sadece bizden foto beklemeyin lütfen sizlerde paylaşın,bizlerde görelim ama..Valla ne yalan söyleyim, bu kadar memem olsun, hiç ameliyat olmazdım,
ben de akşama eklerim artık,
teşekkürler paylaşımın için,
Evet kızlarrr sadece bizden foto beklemeyin lütfen sizlerde paylaşın,bizlerde görelim ama..
canım bizde görecek birşey yok ki, güzellikler siz de,:))
ama yine de akşama ekleyeceğim, beni izlemeye devam edin, gözlerinize inanamayacaksınız, hahahahah
öptümmm kocaman
Anammm olsun beni heyecan bestı...
arzumcum, günaydın tatlım,
öncelikle bu forumdan çoook şey öğrendim, özellikle sana ve diğer destek veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum, hepinize kocaman öpücükler,
faaakkattt, çok şey öğrenmiş olmama rağmen, yine de tüm bunları, bana nasıl bir meme yapacağını, büyüklüğü şekli, vs. konularını doktorumla konuşmak istiyorum, tüm bunları ameliyat günü mü konuşuyor, yoksa öncesinde randevu alıp, gidip konuşsam mı, bu aralar kafama bu takıldı. benim tam olarak ne istediğimi bildiğinden, emin olmak istiyorum. sonradan keşke demek istemiyorum, endişelerim sadece benimle ilgili, yoksa doktorumdan yana hiçbirşeyim yok, o mutlaka benim için en güzelini en uygununu yapacaktır, ama işte,
Aynı benim ameliyattan önce yaşadıklarımı yaşıyorsun :)) Canım endişelerin gayet normal.. Hastaneye ameliyat için yattıgın zaman odaya hemşireler gelecek damar yolun açılacak,kan tahlilleri için kan alınacak,tansiyonun ölçülecek.Anestezi doktorun gelip bazı sorular soracak,dosya dolduracaksın geçmişteki geçirdigin hastalıklar,ameliyatlar v.s. Sonra doktorumuz gelecek,çizimin yapılacak ve o zaman uzun uzun konuşacaksınız merak etme canım.Kendini o zaman ifade edebilirsin..Senin şu anki gögüs yapın nasılsa silikon koyulduktan sonrada o şeklin büyügü olacak..Hiçbir doktor kötü duracak bir görüntü yapmak istemez tabikide.Elinden geldigince sizin isteginize yakın,vücudunuzla uyumlu gögüs yapmaya çalışacaktır..herşey ameliyat masasında yapılacak protez denemelerinde ortaya çıkacak..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...Bak belki seni ziyaretede gelirim hastaneye hee Hadi az kaldı,herşey ço güzel olucak Allahın izniyle çok çok öpüyorum seni...
canım benim, valla harikasın, o kadar güzel anlatıyorsun ki, bütün endişelerimi yok ediyorsun, ama ben ısrarla yeni birşeyler çıkartıyorum,
sağolasın, varolasın,
fakattt, şöyle bir sıkıntım daha oluştu, bu öğlen kadın doğum doktoruna gittim, hem meme ultrasonu yapmak istedim, operasyon öncesinde. sol yumurtalığımda çikolata kisti çıktı. doktor alınması gerekir dedi. oldukça büyük bir kitle, patlayabilir de dedi. bak görüyor musun, her işte bir hayır var derler ya, zaten bu kistin çok belirgin belirtileri olmazmış.
tespit etmem tamamen tesadüf yani . memeler temiz allaha çok şükür, zaten küçük ne olacak ki,
evet şimdi şimdi akıla ihtiyacım var daha fazla,
nasil gidiyor tatlim
Herşey yolunda çok şükür Yaz gelsin diye beklemedeyim Bu arada yaza kadar 5 kilo vermeye çalışıyorum ama göğüslerimi nasıl etkiler bilmiyorum :26:Senin nasıl gidiyor canımm
bu forumda uzun suredir ziyaretciyim pek fazla sey yazmiyorum ama meme buyutme dusunuyorum forumda bu ameliyati olan bicok kisininde resimlerini gordum bicogu ck guzel olmus yalniz kusura bakmayin ama birtek sizinkini begenmedim birkere coook buyuk olmus ve sanirim yuvarlak protez koyulmus hic dogal durmuyor.anneme avatardaki resminizi gosterdim boyle olcaksa hic yaptirma dedi :) memnunsaniz birsey diyemem zaten ama olan olmus ilerde degistirme sansiniz olursa 1 sn bile dusunmeyin bence
bu forumda uzun suredir ziyaretciyim pek fazla sey yazmiyorum ama meme buyutme dusunuyorum forumda bu ameliyati olan bicok kisininde resimlerini gordum bicogu ck guzel olmus yalniz kusura bakmayin ama birtek sizinkini begenmedim birkere coook buyuk olmus ve sanirim yuvarlak protez koyulmus hic dogal durmuyor.anneme avatardaki resminizi gosterdim boyle olcaksa hic yaptirma dedi :) memnunsaniz birsey diyemem zaten ama olan olmus ilerde degistirme sansiniz olursa 1 sn bile dusunmeyin bence
kirici oldugumu nerden cikardiniz herhangi bir hakaret goruyomusunuz mesajimda! eger buraya resim koyuluyorsa guzel yorumlara acik olundugu gibi elestirilerede acik olunacak sonucta begenmedim ve bunu dile getirdim.top top duran kocaman 2 gogus..ama arkadasimiz sonuctan memnunsa ki onemli olanda kendi begenmesi saygi duyarim sadece elestirimi dile getirdim
lutfen kirici olmayalim emege saygi lutfen boyle kirici olmakla elinize ne geciyor hem sizin begenip begenmemeniz onemli degil
Profilinize şöyle bir göz attım..Yeni üyesiniz ve meme estetigi bölümünde ilk bana yorum yazmışsınız,arkadaş listenizdede hiçkimse yok.Forumdaki ameliyat olan başka kişilerin fotolarını nasıl gördünüz anlamadım? Neyse.. Yinede dikkatinizi çekmişim bana yorum yapmışsınız,begenmemişsiniz..Saygı duyarım..Zevkler ve renkler tartışılmazmış..Ben iki çocuk annesiyim,emzirme dönemlerinden sonra gögüslerimde oluşan deformasyon sonucu silikon taktırmaya karar verdim,benim zaten meme dokum vardı.Olan dokuyuda kaldırıp dikleştirmek ve dolu dolu hale getirilmesi için 400cc lik bir silikon takıldı bana.Bundan aşşagısı ne beni menmun ederdi nede gögüslerimi tıoparlardı.Ben çıtı pıt sayılmam boyum 1.68 ve 60 kilodayım,yapılıyım,omuzlarım geniş..Yani spor geçmişim var.Bu sizin çok büyük olmuş diye bahsettiginiz gögüslerim ben daha öncesinde nasıl dolgulu sütyenle bir görüntü verdiysem,şimdide o şekilde bir görüntü teşgil ediyor..Fotograflarda genelde büyük görünür beni görebilseydiniz keşke sizde bana hak verirdiniz..Gerçektende abartı bir büyüklügü yok derdiniz..Evet yuvarlak protez kullanıldı bana.Ben zaten üst lobum dolu dolu olsun,sütyen kullanmadıgım zaman bile dimdik aynı sütyen takmış gibi bir görüntü versin diye hep yuvarlak protezi istiyordum.Damla protezde bana göre sarkık bir görüntü teşgil ediyor..Bakınız bunlar herkesin kendi seçimi,yorumu..Ben damal istemzdin ve benim gögüslerimi kaldırmazdı damla diyorum.Görüştügüm bir doktor hariç zaten bütün doktorlarda bana yuvarlak protezi önerdiler..Sizde bir doktora karar verdiginizde zaten doktorunuz sizi vücudunuza uygun,sizin istediginiz büyüklükte silikon çeşidi ve büyüklügü tercih edecektir zaten.Endişe etmeyin yani sizin benim gibi gögüslerinizin olması imkansızdır belkide..Ben görüntümde..gögüslerimden çok menmunum,ikinci bir operayon daha geçirsembiraz daha büyük bir silikon takılmasını tercih ederim.Bu da benim tercihim..Şİmdi ben buraya foto koyduysam tabiki eleştirilere açık olmam gerek ama yani..top top duruan kocaman iki çift gögüs..hiç dogal durmuyor..çok büyük olmuşş..annem bile begenmedi..gibi bu kadar üzücü kelimeler yazmak yanlış degilmi..Begenmediginizi daha farklı bir şekilde belirtebilirdiniz.Yani mesela..Arkadaşım bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum,fotonuzu gördüm ama ben daha küçük dogal görünen gögüsten yanayım.Ameliyat olursan o şeklde tercihim olacak ...gibi yazsaydınızda olabilirdi..Neyse tabi ben size nasıl konuşulacagını ögretecek degilim dimi..Polemige girmek istemem sadece size yanıt verip gögüslerimden çok çok menmun oldugumu belirtmek istedim..Hani demişsinizya siz menmunsanız sorun yok diye..Memnmunum arkadaşım..Allahta senin gönlüne göre versin inşallah..Ben size iyi dileklerimi sunarım..Hoşcakalın..İyi ve güzel paylaşımlarda buluşmak üzere
Canım benim,
bu ameliyatı herkes hayal ettiği göğüslere kavuşmak için yapmıyor mu, kimsenin dediği canını sıkmasın, önemli olan senin mutluluğun, ki ben çok mutlu olduğunu, seni tanımasam da yazılarından aldığım enerjiyle hissedebiliyorum. ve bana inanılmaz güç veriyorsun, seninle tanışmadan önce hiç bu kadar istemiyordum, hatta şimdi, kist ameliyatını bile erteleyip, önce meme ameliyatı olmayı bile düşünüyorum, benim de küçük olması sebebiyle, göze batmasın diye daha küçük göğüsler istediğimi yazmıştım, fakat senin göğüslerin de inan bana harika duruyor, gözlerimi alamıyorum, gayet doğal ve sağlıklı, canım benim, uzun yıllar sağlıkla, seninle olsunlar,
kocaman öpüyorum seni, sevgilerimle,
Sagol canım,tabiki ben menmunum..hemde çookkk mutluyum.Ama işte böyle mesajlar insanın enerjisini düşürüyor.Haa..bu bende gögüslerimi artık begenmiyorum hayata küstüm degil tabikide ama işte insanlar biraz daha saygılı hoşgörülü olsalar,kırıcı olmasalar ve malesef bunlar hemcinslerimizden ve bu sorunu yaşayan hemcinslerimizden geliyor...Sözüm sadece o arkadaşa degil,burada bu niyette olan o kadar çok kişi varki malesef sürekli başka kişilerin gögüslerini begenmeyen ve terbiyesizce ıyyy..igrendim..aman allahım..o ne öyle tiksindim..Gibi kelimler malesefki kullanan.. Yani ellerine ne geçiyor,ne zevk alıyorlar..yüksek sesle kahkaha atıp nasıl rezil ediyorum..! mu diyorlar acaba..Bizler kimsenin küçük gögüsleriyle ilgili olumsuz yorum yapsak peki ne düşünürler?? Ben daha öncedende demiştim yine diyorum..KEDİ ULAŞAMADIGI CİGERE MUNDAR DERMİŞ.. diyor ve polemik yapmadan güzel paylaşımlar diliyorumm...
Senin iyi niyetini biliyorum zaten arkadaşım,bundan şüphem yok.Hee bunu benim gögüslerimi begendigin için söylemiyorum tabikide.Kişi yorumlarıyla,yazılarıyla kendini belli ediyor işte.Sagolasın bu yorumun bana destegin beni mutlu etti tabikide.Çünkü gerçekten böyle üzücü şeylerden sonra inasanın forumdan çıkıp dahada ugrayası gelmiyor elbette ama..Bizler kendi çıkarlarımız için degil,yardım destek için buradayız.Allahım sanada şifa versin inşallah..İnşallah kistin gerçektende çok önemli birşey degildir,yani ameliyat olucak kadar büyük yada zararlı.Ama yinede başka bir kadın dogum doktoruna görün fazla arayı uzatmadan,için rahat etsin..Ameliyat tarihini bana tekrar yaz olurmu canım,bende hafıza sıfır oldu..Eger müsait olursam yanına geçmiş olsuna gelmek isterim En güzel günler bizim olsun..Sebgiyle kal canım arkadaşım..
Sagol arkadaşım..Malesef böyle şeylerde olabiliyor bu forumda..çok karşılaştım ben,halada karşılaşıyorum ama üzülüyorum tabi..Bizler bu soruna yaşayan kim olursa olsun,yardım etmek için burada birşeyler yazıp çiziyoruz ama işte..Neyse kişilik meselesi tabi,her insan farklı karakterlerde farklı şekilde ifade ediyorlar kendilerini..Saygı sevgi çerçevesinde güzel paylaşımlarda buluşmak,birbirimizi kırmamak dilegiyle..Hayırlı Cumalar..