arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

tecrübe işte, supersin, çok teşekkür ederim canım, hiç böyle düşünmemiştim, sonuçta memeye bıçak değiyor, his kaybı olacaksa olur,
hayırlısı,

yaa kızlar, aslında bir liste mi yapsak. ameliyat olmuş olanlar ve tarih alanlar eklesinler. takip etmemiz kolay olur, herkesin tarihleri karışıyor birbirine, bu ara epey var ameliyat olacaklar :)

off kızlar siz ne güzel hemen kavuşcaksınız cicişlerinize inş.herşey istediğiniz gibi olur benim nisanda..

arzum,canımın içi resimlerine baktım,gözlerim yuvalarından çıkacaktı neredeyse.ne kadar güzel olmuş ya. hasan beyin ellerine sağlık.Yuvarlak silikonun seksiliği işte burda kendini yine ıspatlamış oldu. benim göğüslerim seninki kadar büyük olmadı.325 cc.göğüs kafesim de 68 cm genişliğinde olmasına ragmen ben de profil resmi olarak göğüslerimin çıplak halini koycam.merak edenlere bi fikir verir bari.s

tecrübe işte, supersin, çok teşekkür ederim canım, hiç böyle düşünmemiştim, sonuçta memeye bıçak değiyor, his kaybı olacaksa olur,
hayırlısı,

Yani tabiki öyle.Kesi yeri ile ilgili degilki his kaybı,içeride kesilen dokular sinirlerle ilgili kesinlikle Hayırlısı canım..Hakkında herşeyin hayırlısı..

bu arada, bu ameliyatı doğal ve dolgun göğüsler icin oluyoruz.ben ilk baslarda cok ağladım göğüslerim büyük oldu diye.canım arkadaşım miks sağolsun benimle cok ilgilendi.ama suan bi imkanım daha olsa 500 cc falan taktırırım gözüm doymuyor valla büyük göğüs seviyorum.hatta çokkk büyük göğüs seviyorum

Hoşgeldin tatlım yaaa..Sayfama sefalar getirdin.. Teşekkür ederim güzel yorumların için,begendigine çok sevindim..Evet gerçektende harika sexyy gögüslerim oldu..Çok pahalı bir dekoltem var ..Foto koy tabi,uzun zaman oldu memişlerini görmedik,bakalım bakalım nasıl olmuş senin ciciler

Miks arkadaşımız süper destek veriyordu gerçektende,onu bu forumda tekrar görmeyi o kadar çok isterimki..Ama msn den konuşuyoruz biz..Hala harika gögüsleri var Valla ben ilerde dikleştirmeye gerek duyulurda ameliyat olursam protezlerimide yenileticem ve 500cc den aşşagısını düşünmüyorum valla bende

bnde çok kararsızım ama sanırım meme ucu olcam arzumcumun tavsiyeleriyle:)

off kızlar siz ne güzel hemen kavuşcaksınız cicişlerinize inş.herşey istediğiniz gibi olur benim nisanda..

Valla son kararı siz vereceksiniz tabi.ben bu yöntemle ameliyat olmuş biri olarak yaşadıgım tüm süreci sizlerle paylaştım..Meme ucu kesisi ile sıfır iz dedim ve sıfır his kaybı tabi.Ama dedigim gibi bunun kesi yeri ile ilgisi yok,önemli olan içerdeki sinirlerin çok zarar görmemesi..Tabi doktorumun tecrübesi...başarısınıda unutmadan yazman gerekiyor..Önemli bir detay.. Nisan ayı nedirki yahu..Şunun şurasında kaç ay kalmış..Ben hep diyorum,Geç olsun,Güç olmasın..Zaman su gibi akıp gidiyor..Nisanda gelir..bir bakmışsın yaz gelmiş..şezlongda uzanmış güneşleniyorsun sexyy sexyyy... O zaman benim bu yazdıgım yorum aklına gelsin emi...

yaa kızlar, aslında bir liste mi yapsak. ameliyat olmuş olanlar ve tarih alanlar eklesinler. takip etmemiz kolay olur, herkesin tarihleri karışıyor birbirine, bu ara epey var ameliyat olacaklar :)

Sormaa..Bu yaz sahiller yanacak kavrulacak yahuu..:118:

Selam arkadaslar ben yeni katildim araniza ben yaklasik 10-11 sene once olmustum bu ameliyati simdi doktor arastiriyorum cikarttirip biraz daha buyugunu taktiricam..zaten seklindende hic memnun degilim cok yanlarda duruyor.
Acaba ercan karacaogluna meme ameliyati olaniniz varmi aramizda?

aynen canim ya arzum vallaha hizir gibi hizir bile boyle degildirnazarlik takmak lazim

canlarrr arzum77 dediğine aynen katılıyorum. ben 3 senedir elimden geldikce burda yazıyorum bende doktor ayrımı yapmadan sonuçta herkes burda mutlu olmak için var.. ayrıca hayalimsi_n katılıyorum sana nazarlık takmak şart:) hızırrr arzum77:)

leyla_ebru canım yazdıklarını okudum..bu 400 cc olayı doktorların karar vermesi şundan birazda sen istediğini doktora söylersin zaten oda ameliyat esnasında senin gögüsünün içi 400 cc alabilecekse zaten onu takarlar bundan şüphen olmasın gögüs cevren içi musaitse bunda sıkıntı olmaz.eşine geliincee bende evliyim ve bende başlarda böyle sıkıntılarım oldu eşimle ilgili ne gerek var söyle böyle dedi..erkekler sonuçta kıskançlıklarından bunu yapıyolar. neden cünki sen dikkat cekiceksin ve bunu istemezler ama kendileri pilajda yada başka bi yerde hatun gördüklerinde hemen gözleri o tarafa kayar bakarlarr.:)kendilerini bildikleri için yapılarını tabiyki istemezler seninde iri güzel gögüslerin olmasını bunlara hiç takılma kararlı ol yeter..sonrada yapılıncaa ooo süper oldu cok güzel demeye başlıyolar erkek milleti iştee klasikk kıskançlar:) sana özleden mail adresimi atıyorum bana ordan msjla yazarsan sana dönerim elimden geldiğincede yardımcı olurum fıstık hepinizi cok öptümm kadınlar kulubünün melekleri sizi seviyorum kızlar:))

Canım inşallah bu sefer istedigin gibi gögüslere kavuşursun..Doktorunun ismini duymadım ama netten bakınca daha önceden doktorun hakkında bilgi almak isteyenler konu açmış ama yinede birşey çıkmamış sanırım..Yinede link atiyim bak istersen.. http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...-arkadaslar-bilgi-paylasirmisiniz-lutfen.html

Sagol canım hep böyle kalmak..degişmemek ümidiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…