- 11 Ocak 2012
- 416
- 0
Canım bende kesinlikle his kaybı olmadı.Eger Hasan bey sana bu yöntemi uygun gördüyse yani gögüs ucun buna uygunsa kesinlikle meme ucu kesisini tercih et.Hem bu his kaybı olayı sadece meme ucu kesisiyle ameliyat olanlar için geçerli degilki sadece,meme altı kesisi ile ameliyat olanlardada gögüs bölgesinde his kaybı olabiliyor.Yani şöyle anlatiyim kesi yerinden degil içerde protez için açılacak cebe gidene kadar meme dokusu kesiliyor,his kaybı bu yüzden oluyor.Yani tabi senin seçimin olacak ama ben sana meme ucu kesisini öneririm
bana da 3 kesi yeride uygun dedi. ben iz gözükmesin diye düşünerek memealı istedim. acaba ucu olsa iz daha mı belirsiz olur.
harikaaaaaaaaa, benden 2 gün önce, ben de 27 sinde,
hadi hayırlısı olur inşallah, gönlüne göre olsun canım,
off kızlar siz ne güzel hemen kavuşcaksınız cicişlerinize inş.herşey istediğiniz gibi olur benim nisanda..
bnde çok kararsızım ama sanırım meme ucu olcam arzumcumun tavsiyeleriyle:)
off kızlar siz ne güzel hemen kavuşcaksınız cicişlerinize inş.herşey istediğiniz gibi olur benim nisanda..
yaa kızlar, aslında bir liste mi yapsak. ameliyat olmuş olanlar ve tarih alanlar eklesinler. takip etmemiz kolay olur, herkesin tarihleri karışıyor birbirine, bu ara epey var ameliyat olacaklar :)
bana da 3 kesi yeride uygun dedi. ben iz gözükmesin diye düşünerek memealı istedim. acaba ucu olsa iz daha mı belirsiz olur.
tecrübe işte, supersin, çok teşekkür ederim canım, hiç böyle düşünmemiştim, sonuçta memeye bıçak değiyor, his kaybı olacaksa olur,
hayırlısı,
arzum,canımın içi resimlerine baktım,gözlerim yuvalarından çıkacaktı neredeyse.ne kadar güzel olmuş ya.hasan beyin ellerine sağlık.Yuvarlak silikonun seksiliği işte burda kendini yine ıspatlamış oldu. benim göğüslerim seninki kadar büyük olmadı.325 cc.göğüs kafesim de 68 cm genişliğinde olmasına ragmen ben de profil resmi olarak göğüslerimin çıplak halini koycam.merak edenlere bi fikir verir bari.s
bu arada, bu ameliyatı doğal ve dolgun göğüsler icin oluyoruz.ben ilk baslarda cok ağladım göğüslerim büyük oldu diye.canım arkadaşım miks sağolsun benimle cok ilgilendi.ama suan bi imkanım daha olsa 500 cc falan taktırırımgözüm doymuyor valla büyük göğüs seviyorum.hatta çokkk büyük göğüs seviyorum
bnde çok kararsızım ama sanırım meme ucu olcam arzumcumun tavsiyeleriyle:)
yaa kızlar, aslında bir liste mi yapsak. ameliyat olmuş olanlar ve tarih alanlar eklesinler. takip etmemiz kolay olur, herkesin tarihleri karışıyor birbirine, bu ara epey var ameliyat olacaklar :)
evet olabilir, hatta bir araya gelsek ne güzel olur,
aynen canim ya arzum vallaha hizir gibi hizir bile boyle degildirnazarlik takmak lazim
Canlar ben burada sadece benim doktoruma ameliyat olacaklara yardım etmek için,bişeyler bööyllee ne biliyim ... siyahi ..düşünerek yapmıyorumki.Bu ameliyatı olmayı düşünen türkiyedeki,yurtdışındaki tüm meme magduru bayanlara yardımcı olmak için buradayım :)) Biz BU FORMUN YARDIM MELEKLERİYİZTüm bayanlara hızır gibi yetişip yardımcı olabilmek için..Bütün bayanlara tam destek için haydı KK nın Yardım melekleri iş başına...
Canım benim çok tşkr ederim 2 gündür okadar mutluyum ki anlatamam sana neden dir bilmiyorum ama ameliyat olmadan bile kendime olan güvenim yerine geldi ve bu durumumu iş arkadaşlarım da farketti leyla sana neoldu çok pozitifsin diye, ben özel bir şirkette muhasebeciyim ve akşama kadar hesaplardan kitaplardan artık ruh halimi düşün bide ocak ayındayız 2011 yılını kapatamadık oyüzden biraz agrasif oluyorum ister istemez ve 2 gündür gerçekten kendime olan güvenim yerine geldi çok pozitifim bu kararı vermek bile insana güven veriyor cnm ank32 ile görüşcem mutlaka benim işyerinden çıkışım beşbuçuk ancak ve ancak çıkıştan sonra gidebilcem muayenelere internetten araştırıyorum bitanem ve bende senin gibi dolu dolu istiyorum kendi nefsimi doyurnak için boyum 1.60 kilom: 53 cnm ve benim de omuz yapım dar değil geniş kollarımın yapısı falan düzgündür cnm inşallh cnm ya senin gibi kesinlikle 400 cc kararım o doktoru bulana kadar da ankarayı turlucam, bide şöyle düşünüyorum neden doktorlar bizlere o büyük gelir o sana olmaz derler ki sende yaşadığın gibi sanatçıları düşünüyorum ebru gündeşin eski halini biliyorum dümdüz resmen hiç yok göğsü şimdi bakıyorum okadar büyükkü bence vücut yapısınada yakışmadı omuz yapısı dar çünkü demet akalın desen onunda eski halinde hiç yok dümdüz göğsü şimdi ise onunda çok büyük ama omuz yapısı geniş olduğu için çok yakışıyor. Kararımdan vazgeçmicem cnm msn adresini göndermişin hotmail.com'mu ,msn.com'mu , yoksa windowslive.com'mu bunuda yazarsan sevinirim.
Eşimi ikna etmeye gelince etmek zorundayım akşam yine konuyu açtım "saçmalama sen bu kararda ciddimisin sen sanatçımısın nediyerek doktorla konuşcan nedicen, iri göğüslerimin olmasını istiyorum deyince hiçmi utanmıcaksın doktordan ben çok memnunum benim cicişlerimi değiştiremezsin izin vermiyorum ben seni bu şekilde seviyorum onlara haksızlık ediyorsun Allah'ın bile zoruna gider" falan filan işte eşimi ikna etmekte çok zorlancam çok Allah'ım yardım etsin arzumcum bana ve benim durumumda olanlara bende seni öpüyorum şu masamı toparlayayım akşama kulüpteyim herkesi öpüyorum
Selam arkadaslar ben yeni katildim araniza ben yaklasik 10-11 sene once olmustum bu ameliyati simdi doktor arastiriyorum cikarttirip biraz daha buyugunu taktiricam..zaten seklindende hic memnun degilim cok yanlarda duruyor.
Acaba ercan karacaogluna meme ameliyati olaniniz varmi aramizda?
canlarrr arzum77 dediğine aynen katılıyorum. ben 3 senedir elimden geldikce burda yazıyorum bende doktor ayrımı yapmadan sonuçta herkes burda mutlu olmak için var.. ayrıca hayalimsi_n katılıyorum sana nazarlık takmak şart:) hızırrr arzum77:)
leyla_ebru canım yazdıklarını okudum..bu 400 cc olayı doktorların karar vermesi şundan birazda sen istediğini doktora söylersin zaten oda ameliyat esnasında senin gögüsünün içi 400 cc alabilecekse zaten onu takarlar bundan şüphen olmasın gögüs cevren içi musaitse bunda sıkıntı olmaz.eşine geliincee bende evliyim ve bende başlarda böyle sıkıntılarım oldu eşimle ilgili ne gerek var söyle böyle dedi..erkekler sonuçta kıskançlıklarından bunu yapıyolar. neden cünki sen dikkat cekiceksin ve bunu istemezler ama kendileri pilajda yada başka bi yerde hatun gördüklerinde hemen gözleri o tarafa kayar bakarlarr.:)kendilerini bildikleri için yapılarını tabiyki istemezler seninde iri güzel gögüslerin olmasını bunlara hiç takılma kararlı ol yeter..sonrada yapılıncaa ooo süper oldu cok güzel demeye başlıyolar erkek milleti iştee klasikk kıskançlar:) sana özleden mail adresimi atıyorum bana ordan msjla yazarsan sana dönerim elimden geldiğincede yardımcı olurum fıstık hepinizi cok öptümm kadınlar kulubünün melekleri sizi seviyorum kızlar:))