hadi bakalım, kararın hayırlı olsun, tez zamanda inşallah kocamanlar senin olur
ben kendi eşimi nasıl kandırdığımı yaziyim. benim eşim benle alakasız olarak zaten küçük sever. çoğu erkek gibi büyük göğüslere değil, küçük gördüğü zaman bakar falan, yani beni vaz geçirmek için değil, gerçekten küçük beğendiği için istemiyordu. ben araştırmaya başladım, resimler falan gösteriyorum, o da bir taraftan söylenmeye başladı takıntı haline getirdin, bütün gün meme bakıyorsun ve bi sürü daha. ben de bi hafta 10 gün ona ne araştırmalarımı anlattım, ne resim gösterdim. sonra bir akşam güzel yemekler yapmışım, yemek yiyoruz, gayet ciddi bir şekilde seninle önemli bir şey konuşmamız lazım dedim. gözleri yuvalarından fırladı bir panik, genelde bu önemli bir şey konuşmamız lazım kötüye yorulduğu için ayrılalım falan dicem zannetti herhalde
ne ne ne diye sayıklarken, önemli bir şey değil, doktorumu falan ayarladım, tarihe birlikte karar verelim ona göre bildiricem dedim. bir rahatladı sadece memelerimi yaptıracağım için görmeyin
sonrasında yine söylendi biraz sen benim fikrimi almak için değil kararını bildirmek için konuşmak istemişsin falan. biraz para konusunda zorladı yok istemediği bir şey için o mu para verecekmiş, o da sökmedi tabii. çok şükür evlenmeden önceki birikimimi biliyor, parayla vaz geçiremeyeceğinin farkında. şimdi de konusu açıldığında gayet normal sanki kuaföre gidecekmişim gibi konuşuyoruz. 18 şubatta ameliyatım da bu arada.