ben de heyecanla o günü bekliyorum, ben çöpe atmayacağım, makasla kesmeyi düşünüyorum :)) sapıkça bir düşünce,
napayım yıllardır usandım onları takmaktan,
hiçbirşey takmadan tişört giymek istiyorummmmmmmmmmmmmm
Off.. Çok sexyyy... Gögüs uçların belli olacak hafiften..Elinde bir litrelik şaşal su,içerken boynundan aşşagı dökülecek...t şhırt ıslanacak felan...Fantazi...
ay hadi darısı başıma, bende de atılması gereken bi 15 tane falan daha var :)
memişler nasıl oldu bu arada?
Off.. Çok sexyyy... Gögüs uçların belli olacak hafiften..Elinde bir litrelik şaşal su,içerken boynundan aşşagı dökülecek...t şhırt ıslanacak felan...Fantazi...
Güzeller çok. Biraz sert ve gergin. Biraz yukarıda duruyorlar ama Hasan bey iner dogallaşır dedi.
Arzum'cuğum birşey soracaktım benimkilerin ucu çok sivri füze gibi. Yani komple memenin sekli sivri. Tişört giyince garip duruyor. Annem ne güzel kız memesi gibi diyor, fakat yuvarlaklaşir mı bunlar?
Güzeller çok. Biraz sert ve gergin. Biraz yukarıda duruyorlar ama Hasan bey iner dogallaşır dedi.
Arzum'cuğum birşey soracaktım benimkilerin ucu çok sivri füze gibi. Yani komple memenin sekli sivri. Tişört giyince garip duruyor. Annem ne güzel kız memesi gibi diyor, fakat yuvarlaklaşir mı bunlar?
ayyyy çokkk fenasınnnn, süper süper süper
Fotoshooting yapmayı düşünüyorum ilerde. Pozlar konusunda sana danışacağım canım :)
pamelo canım, sen ne zaman oldun ameliyatını, ölçün ne oldu, daha önceki boyutu neydi, paylaşabilir misin,
ya işte benim endişelerimden biri de bu, şimdiye kadar hiç desteksiz sütyen olmadan tişört giymediğimden, şimdi meme yaptırınca, nasıl duracak çok merak içindeyim,
benim değillermiş gibi hissedeceğim, bu ne kadar sürer bilmem,
bir de yatarken yana düşecekler mi, buna ne kadar sürede alışacağım,
komik gelebilir size, bu sorularım ama napimmmm(( bilmiyorum,
Canım ameliyatın ilk birkaç ayında gerginlik ve ödemden dolayı biraz tuhaf hissedebilirsin tabi.Mesela Pomelo arkadaşımız daha şimdide soruyor ne zaman dogallaşacak inecek diye..Ameliyattan sonra bekleme sürecinde büyük bir sabır olması lazımGünden güne herşey güzelleşecek..Dogallaşacakk..Yatarken yanada düşeceklerr..Kendi gögsünüzden hiçbir farkı olmayacak yani.Protezlerin varlıgını bile unutacaksınız Kızlar..Panik endişe yok...
arzum hanım mrblar uzun süredir estetik sayfasını takipteyim , daha doğrusu iş yerimde takip edebildiğim kadar, eve gidince açıkçası bilgisayara oturamıyorum boş zamanlarımda işyerimden takip edebiliyorum ve resimlerden görüntünüzü okadar beğeniyorum ki inanın ki böyle bir karara siz ittiniz, kendinize olan güveniniz, hayata bakış açınız (estetik olduktan sonra), eşinizle olan ilişkinizi anlatmanız beni çok etkiliyor ve merakla sürekli resimlerinizi ve herkese olan yorumlarınızı sürekli takip ediyorum, benim inannın ki hiç aklımda dahi yoktu ve hayatınızda ki değişikliği anlattıkça bu durumda olan kadınlarımızı aşk getiriyorsunuz. benim eşimle hiçbir problemim yok özel hayatımızda dahi kızımdan sonra aynen sizin yaşadığınız sorunları yaşadım emzirdikten sonra üst bölgem boşaldı 80 dolgulu kullanarak ancak kaldırıyorum, eşimde şikayetç değil ama ben ben ben. sizin yaşadığınız aynı sorunları ben yaşıyorum kendi içimde deniz kenarında göğsümü gere gere yürüyemiyorum ve yürüyenlerede imreniyorum hatta ve hatta kıskanıyorum desem yeridir. Bu konuyu iki gün önce eşimle konuştum neden dert ettiğimi kendisinin memnun olduğunu anlattı ama bunu kendisine söylemedim ama yolda, plajda v.s. yerde iri göğüslü bir kadın geçsin psikolojik olarak eşime bakıyorum göz ucuylada olsa direkt baktığı göğüs bölgesi demekki diyorum eşimde isterdi büyük diri göğüslü bir hanımı olmasını ama eşime tabiki söyleyemiyorum sen böyle böyle yapıyosun diye ama memnun olduğunu söylüyor ama gerçekten özel hayatımızda hiçbir problemimiz yok 8 yıllık evliyi çok ta renkli diyebilirim o beni ben onu memnun ediyoruz ama sizi okudukça çok aşka geldim ya ben bide bişey sorcam eşim nerden duyduysa silikon göğüs kanseri yapıyormuş Allah korusun bu konu hakkında bilgilenmek istiyorum ufacıkda olsa riski var mı birde fotolarınızı görmek istiyorum bende sizin gibi 400cc istiyorum büyüklüğüne bakcam SİZİ MERAKLA TAKİP EDİYORUM birde eşimi nasıl ikna edebilirim lütfen akıl verin kendisi tedarik etmezse gerekirse kredi çekcem nekadara mal oluyor kontroller de dahil merakla cvp bekliyorum
Yahu aynı benim yaşadıgım olayları yaşamışsınız daha dogrusu yaşıyorsunuz.Yazılarınızı olurken inanınki eski günlerime geri döndüm.Bende ameliyattan önce eşimle birlikte tabiki cinsel anlamda ve evlilik olarak eş olarak hiçbir sorun yaşamadım.Ama kendimde kusur olarak gördügüm,kendimin bile bakmak istemedigim,Yatak odasında eşimden sakladıgım göstermeye çekindigim gögüslerim yüzünden hep bir eksiklik özgüven eksikligi duygusunu yaşadım..Malesef..benim bu durumumu farkedince bana yahu ni,ye dert ediyorsun senin harika gögüslerin var,memelerin var neden çekiniyorsun ben seni böyle seviyorum..canım cicim desede ıııhh..Benim tatmin olmam lazım ama degilmi.Üstelikte güzel gögüslü hatunları görünce plajda yada yazın sokakta benşmle beraber onun baktıgınıda kaç defa yakaladım yani..Bende karar verdim bu ameliyatı olacagım dedim.Her ne kadar ilk başta bu ameliyata karşı çıksada Kadının Fendi..Erkegi Yendi..Tabikidebu arada bir çocuk annesiyim 2. düşündüğümde ve silikon yaptırdığımda emzirme oluyormu olduğundada zarar veriyormu çocuğa lütfen bunuda yazın akşam kızımdan fırsat bulabilirsem akşam da yazarım sizin önerilerinize göre
İyi de benim yana düşecek memelerim yok ki, sorun da bu işte, nasıl alışacağım,
artık hergün kafanızı şişiririm,
Yahu aynı benim yaşadıgım olayları yaşamışsınız daha dogrusu yaşıyorsunuz.Yazılarınızı olurken inanınki eski günlerime geri döndüm.Bende ameliyattan önce eşimle birlikte tabiki cinsel anlamda ve evlilik olarak eş olarak hiçbir sorun yaşamadım.Ama kendimde kusur olarak gördügüm,kendimin bile bakmak istemedigim,Yatak odasında eşimden sakladıgım göstermeye çekindigim gögüslerim yüzünden hep bir eksiklik özgüven eksikligi duygusunu yaşadım..Malesef..benim bu durumumu farkedince bana yahu ni,ye dert ediyorsun senin harika gögüslerin var,memelerin var neden çekiniyorsun ben seni böyle seviyorum..canım cicim desede ıııhh..Benim tatmin olmam lazım ama degilmi.Üstelikte güzel gögüslü hatunları görünce plajda yada yazın sokakta benşmle beraber onun baktıgınıda kaç defa yakaladım yani..Bende karar verdim bu ameliyatı olacagım dedim.Her ne kadar ilk başta bu ameliyata karşı çıksada Kadının Fendi..Erkegi Yendi..TabikideBenim daha öncesinde fibrokisterim vardı gögsümde.Zaten bu fibrokistler evli çocuklu olan ve yaşı 30 dan sonra olan her kadında olurmuş,sakıncası yok yani.Regl günü öncesi ve sonrası ortaya çıkan yeg bezesi gibi bir şişlik.Daha sonrasında kendiliginden yok oluyor tabi..Ben aileme ve onun ailesine bunu bahane ederek ameliyat oldum.Ameliyatla alınması gerekiyormuş dedim.Çevremin böyle bilkdiginide doktorumla paylaştım tabiki.Ne our ne olmaz hesabı Doktorum ilk bunu yapan siz degilsiniz deyince vayy tek uyanık ben degilmişim diyede güldüm tabi.Dotora muayeneye ve ameliyatada zaten eşimle ve çok yakın arkadaşımla gittim.Arkadaşım olaydan haberdardı tabi.Ben fibrokistlerim alınınca zaten az olan dokumunda alınacagını ve çok az bir meme ve deri parçasının kalacagını doktorumla konuşup silikon da koyduracagımı söyledim ama.Eşşegi saglam kazıga bagladım tabi.Çünkü Allah korusun yerı öbürgün bir röntgen çekilsen yada bir kaza yapsan gögüs bölgenden yaralansan bütün herşey ortaya çıkacak..Rezil olmamakta var tabi..Öyle degilmi..Ben zaten aglıyorum sızkıyorum kimse bana ya silikonu boşver sadece kistlerini aldır diyemiyor korkusundan tabi,psikolojim bozukya Tabi şimdi gülüyorum ama sıkıntılı bir dönem yaşadım,ama herşey planladıgım gibi gitti Allahıma şükür..İşte öyle...
Silikon kanser yapmaz.Ülkemizde ve yurtdışında kullanılan Pıp Marka protezler içerigindeki madde sebebiyle toplatıldı.O başka bir mevzu ama zaten doktorlarımız artık çok güzel kıvamda protezler kullanıyorlar.Bu riski sil kafandan.Allahın izniyle birşeycikler olmaz,olmayacak..Bu ameliyatın şu andaki fiyatı Yani Hasan bey nbenim ameliyat oldugum doktor 6000 ytl ye yapıyor.Ama biraz daha ucuza yapan da var,pahalıya yapanda var.Hastane protez markası,doktorun ismi v.s v.s fiyatı etkiliyor tabi..Canım yeni üyesin fotolarımı göremesin,mesaj sayını yükseltmen gerekiyor malesefSEn bol bol yorum yazı yaz,sonra inşallah fotolarımıda görürsün..Bu arada bende kredi çekmiştim bu ameliyatı olmak için,yavaş yavaş ödedim,hiç sıkıntı olmadı..Ayrıca göbegimden lipo bile oldum daha sonrasında..
Çocugunuzu tebiki emzirebilirsiniz.Ben izsiz bir yöntem istemiştim hep Meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Doktorum yine gittigimde çocugun olsa büyük bir rahatlıkla emzirebilirsin diyor ve garantisinide veriyor.Ama ben daha düşünmüyorum.Allahım olmayanlara versin inşallah.İki tane evledım var,bir kızım birde oglum..Daha ne olsun Allah onlara uzun ömürler versin..Amin..
İşte sorularının cevabı..Başka bir şey olursa tabiki tekrar yaz,elimden gelen yardımı yaparım tatlım..Sana bol şans.Unutma erkekler dışarda güzel hatun görünce bakarlar.Eşlerinin sadece kendileri için güzel olmasını görünmesini isterler.Çünkü sen bu ameliyatı olsan o nasıl balıyorsa başka hatunlara ee..sanada bakacaklar..Kıskançlık işte şekerim..Sakın inanma onlara..SEn aklına ne koyarsan onu yap,yaptır..Hadi görelim seni arkadaşım benim...Kadınız Haklıyız..Kazanacagızz...
sen biz kadınların canısın umudusun herşeyisin seni görmediğim halde okadar çok seviyorum ki senin farkın işte şu yorumların ve çok duygulandım şuan duygulandım işimi gücümü bıraktım inanki şu kafayla şirketteki bütün hesapları karıştırırım seni çok seviyorum be ankarada yaşıyorum inanki istanbulda yaşasam yada gelcek olsam direk seni görmek isterim seninle dertleşmek isterim çünkü benim şuan ki yaşadıklarımı sen 1 yıl sonra yaşadın inş. bende 1 yıl sonra senin gibi olmak isteyenlere akıllar veririm bi kredi borcum var az kaldı 3 ay kadar bundan sonra evime değil kendime yatırım yapcam inan ki ankaradan önerebileceğin dr. var mı birde merakla beklicem msj yazımı doldurmaya
Alışırsın canım benim,onada alışırsın problem etme yahu..Şişir anam şişir,ben size yardımcı olunca sizlere cevap yazınca benim başım şişmiyor..Size yardımcı oldugumu bilmek hissetmek bana büyük bir zevk veriyor..Herşey güzel memişlerinizin olması için.. :92:
harikasın, pozitif enerjin güç veriyor bana inan ki,
gerçekte sizlerle tanışmayı çok isterim.
sevgiler,
Tanışırız tabi Allah izin verirse neden olmasın.Sonuçta aynı doktorun hastasıyız.Mutlaka birgün muayenehanede karşılaşırız.AyarlarızBen bu ayın sonunda gidicem muayeneye.Sen 27 ocakta ameliyat olucaktın..Hmm..ameliyattan sonra kontrole sesledigi zaman bana yazarsın bende o güne randevu alırım aynı saatte.Olurmu İşte bize tanışma fırsatı..
olur olur çok sevinirim,