arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Eee..Çok az kalmış yahu..:KK9: İnşallah seninle birgün muayenehanede karşılaşırız o zaman inşallah..:KK34: Benimde bu ayın sonu kontrolüm var..Özelden bana ismini yazarsan Hasan beye gittigim zaman durumun hakkında bilgi alabilirim..

Arzum Hasan Bey e nasil ulasabilirim mail attim donmediler.

Arzum Hasan Bey e nasil ulasabilirim mail attim donmediler.

Canım nerde oturuyorsun sen,yurtdışındamı?Telefon açarakta ulaşabilirsin ama mailine dönmeleri lazım..Bana özelden ismini gönderebilirsen yada mail adresini ben sekreterini ariyim bilgilendiriyim bakıp dönsünler sana..Olurmu ?? :KK34:

evet 18 şubat, ameliyattan bir kaç gün önce ben de konu açıp gelişmeleri internet imkanım elverdiğince burdan bildiririm artık :KK1:
off geçmiyor günler ahahaha

sütyen temizliği yaptım, şu anda küçük gelenler çöpe, şu an olanlar ameliyata kadar kullanırım diyerek bir süre daha benimle, sonra çöpe gidecekler. büyük olanlar ise ilerde kullanılmak üzere çekmecede ön sıralara doğru ilerlediler :KK1:

Büyük gün 18 Şubat diyorsun yani :KK34: Canım hepinizin herşey gönlünüze göre olsun inşallah..Sizlerde en az benim kadar mutlu olun.Dualarım sizinle.. :KK16:

evet 18 şubat, ameliyattan bir kaç gün önce ben de konu açıp gelişmeleri internet imkanım elverdiğince burdan bildiririm artık :KK1:

sütyen temizliği yaptım, şu anda küçük gelenler çöpe, şu an olanlar ameliyata kadar kullanırım diyerek bir süre daha benimle, sonra çöpe gidecekler. büyük olanlar ise ilerde kullanılmak üzere çekmecede ön sıralara doğru ilerlediler :KK1:

ne guzel bir haber simdiden hayirli olsun.evet once konu sonra ameliyat surecini paylasirsin veee sonra albummm boyle:KK76: hadi bakalim canim guzel haberlerle gel.hic buyutulecek korkulacak birsey yok endise stres hic yapma.rahat ol canim mutluluga ramak kaldi:KK16:

ne guzel bir haber simdiden hayirli olsun.evet once konu sonra ameliyat surecini paylasirsin veee sonra albummm boyle:KK76: hadi bakalim canim guzel haberlerle gel.hic buyutulecek korkulacak birsey yok endise stres hic yapma.rahat ol canim mutluluga ramak kaldi:KK16:
hayırlı olsun sımdıden.

Canım seninde güzel mutlu haberlerini okuyalım..güzel dilekleede bulunalım en kıssa zamanda inşallah.. :KK16:

:) canım benım tşk ederim.ben kararımı verdım nasılsa gegrısı kolay.bır ıkı ısım var onları halletmek ıcın bıraz oyalanıyorum bu aradada arastırmıs oluyorum.ıslerımı amamlayınca hemen bır ıkı doktorla gorusup zaman kaybetmeden cok ılerı bır tarıh almadan hemen olucam.kombıne dusunuyorum bılıyorsun

Ohhh..sütyen temizligi haa.. Ohh ohh..hazırlıklar başlamış.Geçer geçer,sayılı gün çabuk geçer.. :KK34::KK54:

:) canım benım tşk ederim.ben kararımı verdım nasılsa gegrısı kolay.bır ıkı ısım var onları halletmek ıcın bıraz oyalanıyorum bu aradada arastırmıs oluyorum.ıslerımı amamlayınca hemen bır ıkı doktorla gorusup zaman kaybetmeden cok ılerı bır tarıh almadan hemen olucam.kombıne dusunuyorum bılıyorsun

Evet canım,kombine iyidir :KK34: Herşey gönlünce olsun inşallah..Güzel bir yaz bizi bekliyor..oleyyyy...:KK52:

valla canım bu tarafta günler geçmiyor, oyalanıyorum böyle, hatta elbiselere falan da el atiyim diyorum :KK1:

Bende ameliyattan önce internetten iç çamaşırlara ve dekolte elbiselere falan bakıyordum.Ameliyattan sona neler alabilirim,neler var diye..Yani,fikir oluyor güzelde oluyor.Zaten gögüs olunca paçavra bile giysen yakışıyor gerçide :KK9: Olsun işte vakit harcıyorsun :KK34:

Kız tesadüfe bak bende bugün sütyenlerimi attım. Yaklaşık 15 tane attım. Sadece 3ü oldu. Dolgululardan kurtuldum kızlar çok mutluyum. :)

Kız tesadüfe bak bende bugün sütyenlerimi attım. Yaklaşık 15 tane attım. Sadece 3ü oldu. Dolgululardan kurtuldum kızlar çok mutluyum. :)

insallahhhh insallahhh benımde sutyenlerı cope atacagım gun gelecek te bende sızlere yzacagım kızlar
pomelo nasılsın canım bu arada? durumun nasıl?
canım sen zaten benım arkadas lıstemdeydın ben oyle hatırlıyorum.sen mı sıldın.cunku ben tekrar ekledım.eger sen sıldıysen tekrar ekleme ıstegımı kabul etmene gerek yok canım.yanı tercıhın buysa.yoksa ben mı yanıldım emın olamadım

insallahhhh insallahhh benımde sutyenlerı cope atacagım gun gelecek te bende sızlere yzacagım kızlar
canım sen zaten benım arkadas lıstemdeydın ben oyle hatırlıyorum.sen mı sıldın.cunku ben tekrar ekledım.eger sen sıldıysen tekrar ekleme ıstegımı kabul etmene gerek yok canım.yanı tercıhın buysa.yoksa ben mı yanıldım emın olamadım

Teşekkür ederim sekerim çok iyiyim :)) ağrılarım çok azaldı. Batma filan oluyor haliyle. Ve yataktan zor kalkıyorum. Herseyi yavaş hareketlerle yapıyorum ama çok mutluyum. Bir kaç kıyafet provası yaptım, çok hoş görünüyorlar.

Silmedim ki ben seni. Zaten arkadaşlık teklifini görünce şaşırdım bende. Tekrar listemdesin canım. Bir daha kontrol et bakim canım :)

Bende ameliyattan önce internetten iç çamaşırlara ve dekolte elbiselere falan bakıyordum.Ameliyattan sona neler alabilirim,neler var diye..Yani,fikir oluyor güzelde oluyor.Zaten gögüs olunca paçavra bile giysen yakışıyor gerçide :KK9: Olsun işte vakit harcıyorsun :KK34:

Çok haklisin canım . Çok güzel bir duygu. Özellikle sırtı açık, straplez ve transparan elbiseler insanin ilgisini çekiyor. Bikiniler unutmamak üzere tabii :KK66:

Teşekkür ederim sekerim çok iyiyim :)) ağrılarım çok azaldı. Batma filan oluyor haliyle. Ve yataktan zor kalkıyorum. Herseyi yavaş hareketlerle yapıyorum ama çok mutluyum. Bir kaç kıyafet provası yaptım, çok hoş görünüyorlar.

Silmedim ki ben seni. Zaten arkadaşlık teklifini görünce şaşırdım bende. Tekrar listemdesin canım. Bir daha kontrol et bakim canım :)
tamam canım lısteme ekledım.
olur o kadarcık sonuctan memnunsan buyuklugu ve seklınden memnunsan gerısı gecer.hatta gectı say.en önemlısını atlattın

ben de heyecanla o günü bekliyorum, ben çöpe atmayacağım, makasla kesmeyi düşünüyorum :)) sapıkça bir düşünce,
napayım yıllardır usandım onları takmaktan,
hiçbirşey takmadan tişört giymek istiyorummmmmmmmmmmmmm

ay hadi darısı başıma, bende de atılması gereken bi 15 tane falan daha var :)
memişler nasıl oldu bu arada?

Çok haklisin canım . Çok güzel bir duygu. Özellikle sırtı açık, straplez ve transparan elbiseler insanin ilgisini çekiyor. Bikiniler unutmamak üzere tabii :KK66:

Ovvv... Kimleri görüyorum buralarda,hoşgeldiniz safalar getirdinizzz..:KK16:Kıyafet düşüncesi başlamış bakıyorumda :KK9: Önceden memiş yoktu kıyafet bikini yakışmıyordu..Şimdide istedigin dekolteli sexy kıyafetleri aramaya başlayacaksın..Biz kadınların işi zor tatlım...:KK31: Aman be şaka yapıyorum böyle zorluga can kurbannn...:KK9: Bende sütyenlerimin çogunu atmıştım,çok yeni pahalı güzel olanlarıda arkadaşlarıma vermiştim.Yazım dolabımda servet yatıyordu..Ama büyük bir hırsla kesmekte güzelmiş yani..parçalaya parçalaya..şöyle kocaman kahkahalar atarak... :KK53::KK9::KK9:

X