süper, tebrikler
benim kaldı 37 gün...
Eee..Çok az kalmış yahu..İnşallah seninle birgün muayenehanede karşılaşırız o zaman inşallah.. Benimde bu ayın sonu kontrolüm var..Özelden bana ismini yazarsan Hasan beye gittigim zaman durumun hakkında bilgi alabilirim..
Arzum Hasan Bey e nasil ulasabilirim mail attim donmediler.
Büyük gün 18 Şubat diyorsun yaniCanım hepinizin herşey gönlünüze göre olsun inşallah..Sizlerde en az benim kadar mutlu olun.Dualarım sizinle..
evet 18 şubat, ameliyattan bir kaç gün önce ben de konu açıp gelişmeleri internet imkanım elverdiğince burdan bildiririm artık
off geçmiyor günler ahahaha
sütyen temizliği yaptım, şu anda küçük gelenler çöpe, şu an olanlar ameliyata kadar kullanırım diyerek bir süre daha benimle, sonra çöpe gidecekler. büyük olanlar ise ilerde kullanılmak üzere çekmecede ön sıralara doğru ilerlediler
hayırlı olsun sımdıden.ne guzel bir haber simdiden hayirli olsun.evet once konu sonra ameliyat surecini paylasirsin veee sonra albummm boylehadi bakalim canim guzel haberlerle gel.hic buyutulecek korkulacak birsey yok endise stres hic yapma.rahat ol canim mutluluga ramak kaldi
hayırlı olsun sımdıden.
ne guzel bir haber simdiden hayirli olsun.evet once konu sonra ameliyat surecini paylasirsin veee sonra albummm boylehadi bakalim canim guzel haberlerle gel.hic buyutulecek korkulacak birsey yok endise stres hic yapma.rahat ol canim mutluluga ramak kaldi
Canım seninde güzel mutlu haberlerini okuyalım..güzel dilekleede bulunalım en kıssa zamanda inşallah..
evet 18 şubat, ameliyattan bir kaç gün önce ben de konu açıp gelişmeleri internet imkanım elverdiğince burdan bildiririm artık
sütyen temizliği yaptım, şu anda küçük gelenler çöpe, şu an olanlar ameliyata kadar kullanırım diyerek bir süre daha benimle, sonra çöpe gidecekler. büyük olanlar ise ilerde kullanılmak üzere çekmecede ön sıralara doğru ilerlediler
:) canım benım tşk ederim.ben kararımı verdım nasılsa gegrısı kolay.bır ıkı ısım var onları halletmek ıcın bıraz oyalanıyorum bu aradada arastırmıs oluyorum.ıslerımı amamlayınca hemen bır ıkı doktorla gorusup zaman kaybetmeden cok ılerı bır tarıh almadan hemen olucam.kombıne dusunuyorum bılıyorsun
Ohhh..sütyen temizligi haa.. Ohh ohh..hazırlıklar başlamış.Geçer geçer,sayılı gün çabuk geçer..
valla canım bu tarafta günler geçmiyor, oyalanıyorum böyle, hatta elbiselere falan da el atiyim diyorum
Kız tesadüfe bak bende bugün sütyenlerimi attım. Yaklaşık 15 tane attım. Sadece 3ü oldu. Dolgululardan kurtuldum kızlar çok mutluyum. :)
insallahhhh insallahhh benımde sutyenlerı cope atacagım gun gelecek te bende sızlere yzacagım kızlar
pomelo nasılsın canım bu arada? durumun nasıl?
canım sen zaten benım arkadas lıstemdeydın ben oyle hatırlıyorum.sen mı sıldın.cunku ben tekrar ekledım.eger sen sıldıysen tekrar ekleme ıstegımı kabul etmene gerek yok canım.yanı tercıhın buysa.yoksa ben mı yanıldım emın olamadım
Bende ameliyattan önce internetten iç çamaşırlara ve dekolte elbiselere falan bakıyordum.Ameliyattan sona neler alabilirim,neler var diye..Yani,fikir oluyor güzelde oluyor.Zaten gögüs olunca paçavra bile giysen yakışıyor gerçideOlsun işte vakit harcıyorsun
Kız tesadüfe bak bende bugün sütyenlerimi attım. Yaklaşık 15 tane attım. Sadece 3ü oldu. Dolgululardan kurtuldum kızlar çok mutluyum. :)
tamam canım lısteme ekledım.Teşekkür ederim sekerim çok iyiyim :)) ağrılarım çok azaldı. Batma filan oluyor haliyle. Ve yataktan zor kalkıyorum. Herseyi yavaş hareketlerle yapıyorum ama çok mutluyum. Bir kaç kıyafet provası yaptım, çok hoş görünüyorlar.
Silmedim ki ben seni. Zaten arkadaşlık teklifini görünce şaşırdım bende. Tekrar listemdesin canım. Bir daha kontrol et bakim canım :)
insallahhhh insallahhh benımde sutyenlerı cope atacagım gun gelecek te bende sızlere yzacagım kızlar
pomelo nasılsın canım bu arada? durumun nasıl?
canım sen zaten benım arkadas lıstemdeydın ben oyle hatırlıyorum.sen mı sıldın.cunku ben tekrar ekledım.eger sen sıldıysen tekrar ekleme ıstegımı kabul etmene gerek yok canım.yanı tercıhın buysa.yoksa ben mı yanıldım emın olamadım
Çok haklisin canım . Çok güzel bir duygu. Özellikle sırtı açık, straplez ve transparan elbiseler insanin ilgisini çekiyor. Bikiniler unutmamak üzere tabii