arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Aynı mesaj iki kere yazılmış..

Son düzenleme:

Tamam canım,yanlış anlaşılmak istem çünkü..Seviyeli,saygılı güzel paylaşımlarda buluşmak dilegiyle..Öpüyorum çok..

Merhaba,(
mesaj sayım henüz 100'ün altında olduğu için özelden mesaj gönderemedim,
Arzumcum iznin olursa sana arkadaşlık daveti gönderdim, resimlerini merak ediyorum.Bir senin bir de Burcu'nun. Çünkü ikinizin doktoru arasında kaldım.Hasan Fındık ve Barış Çakır gerçekten karar vermesi zor.Bu ikisi arasında fiyat farkı var mı? Konu hakkında çok araştırma yaptığın belli , Hasan Bey de kas zarı altı tekniğini kullanıyor mu?
Her ikisinden de randevu alayım diyorum ama zaten kafam çok karışık , iyice karışmasından korkuyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Canım henüz yeni üyesin,mesaj sayın albúmleri görmene yetmez.Yani arkadaş olarak eklesemde albümümü göremezsin malesef.Oyüzden mesaj kotanı doldurmalısın öncelikle Ama sana sorularına cevap vererek yardımcı olabilirim elimden geldigince...Ameliyat öncesi çok araştırma yaptım evet,yöntemler,protez büyüklügü,kesi yeri v.s v.s..Klımda olan bütün doktorlara randevu aldım,gittim görüştüm..Aslında doktorlara gidip görüşünce kafan karışmaz,aksine dogru kararı daha iyi verirsin.Barış beyle bende görüşmúştüm fakat barış bey hastalarına damla protez tercih ediyor.Ben emzirdigim için benim gögsümün ust lobunda meme dokum yoktu ve bu yüzden sanki sarkık bir görüntü teşgil ediyordu.Barış beyle sütyen içinde protez denemesi yaptıgımızda ortaya çıkan görüntü beni tatmin etmedi açıkcası.Bensütyen takmadıgın zaman bile diri,dik ve dolu dolu duran sexy gögüsler istiyordum.Oyüzden tercihim yuvarlakprotezdi ve görüstügüm diger bbütün doktorlarda zaten bana yivarlak protezi önermişlerdi.Hee tabi birde protez büyüklügü durumu vatdı.Ben e 400cc lik bir protez büyüklügüne karar vermiştim birçok doktor bunu onaylamamıştı.Sadece iki doktor 400 cc lik proteze evet olur demişti.Yani araştırdıkça sana uygun dogru doktoru bulursun,aklındaki tüm doktorlara gidip muayene olup konuşmanı öneririm Hasan bey kas zarı altı teknigini uyguluyor evet.Ama önemli bir detayı atlıyorsun.İyi yöntem yoktur kişiye özel vücut gögüs şekline göre dogru olan teknik vardır.Bana kas zarı altı teknigini kullandı Hasan bey,sonuçta bana göre mükemmel oldu,bana yakışan vücut tipime uygun olanbu yönten sana uygun olmayabilir,bendeki kadar güzel durmayabilir.O yüzden sana dogru olan yöntemi doktorun ne uygun görürse ona göre kara vermen lazım.. O yüzden yönteme takılma bence..Seçecegin doktora güvenip sana uygun yöntem ve prtez büyüklügüne onay vereceksin..Fıyat konusuna gelince Hasan bey meme büyütme ameliyatını 6000 ytl ye yapıyor.Ameliyatlarını Çamlıca Alman Hastanesinde yapıyor.Barış beyde sanırım 7500ytl ye yapıyor bu ameliyatı..Bence her iki doktorada randevu al,git görüş.Biz elimizden gelen yardımı,bilgi paylaşımımızı yine yapar sana yardımcı olmaya çalışırız canım.Başka sorun olursa buraya yazarsan yine yardımcı olmaya çalışırım.Hiç kafan karışmasın..emin olki herşey,bütün taşlar yerine oturacak sendoktor görüşmelerine başlayınca,hadi sana kolay gelsin.En yakın zamanda randevu al ve bizi haberdar et olurmu

Tamam canım,yanlış anlaşılmak istem çünkü..Seviyeli,saygılı güzel paylaşımlarda buluşmak dilegiyle..Öpüyorum çok..

Arzum lutfen arkadaslik istegimi kabul et. somestr tatilinde ameliyat olmaya karar verdim. Acil sormam gereken sorular vardi ama ozelden soramiyormusum. ((

Arzum lutfen arkadaslik istegimi kabul et. somestr tatilinde ameliyat olmaya karar verdim. Acil sormam gereken sorular vardi ama ozelden soramiyormusum. ((

Sormak istedigim en onemli soru cok ozel olacak ama hosgorune siginarak soruyorum esinle beraberken goguslerinde eskisine oranla his kaybi (etkilenmende,haz almanda) olustumu ? Esimin ve benim en cok kaygilandigimiz konu bu. Kusura bakma bu daha uygun nasil sorulur bilemiyorum ne demek istedigimi anlamissindir ve anlayisla karsilarsin umarim

Canım özelden neden soramıyorsunki,neyse sakıncası yok,rahat ol..

Benim meme ucu kesisi ile ameliyat olmama ragmen gögüslerimde ve gögüs uçlarında kesinlikle his kaybı gibi bir durum olmadı.Aksine ameliyattan sonra kendime gelen özgüvenim sayesinde cinsel hayatımız daha renklendi Gögüs uçlarım ve gögüslerim daha çok his kazandı,herşey artık daha güzel Ama tabi forumda his kaybı yaşayan arkadaşlarımızda var,doktordan,yöntemden kesi yerinden..yani ameliyatın gidişatına göre degişebilen bir durum olabilir,bilemiyorum tabi ama ben kendi deneyimimi konuşup bilgi verebilirim ancak,böyle bir durumla karşılaşmadım çok menmunum ben ve eşim..

Canım albümüne baktım, gerçekten çok hoş ve sana yakışan memelerin olmuş. 400cc düşününce çok büyük gibi ama sende gayet güzel durmuş öyle abartılı olmamış. Vücuttan vücuda çok fark ediyor protez büyüklüğü 300 cc likler gördüm mesela baya büyük görünüyor. Seninkiler çok ideal olmuş, iyi karar vermişsin

Sagol canım çok araştırdım bu ameliyatı olmayı çok bekledim ama sonuç harika oldu gerçektende,bekledigime sabrettigime degdi yani.Vücut yapısına gögüs yapısına ,boya kiloya göre çok farklı duruyor gerçektende cc büyüklüklükleri..O yüzdende doktorunuza beklentinizi çok iyi anlatmanız gerekiyorki istediginiz gibi bir sonuç olsun..İnşallah seninde istedigin gibi harika görünümde gögüslerin olur inşallah..

harika, bayıldım . 2 hafta sonra bende kendime böyle hayranlıkla bakabilecekmiyim, erken tabi,en az 3 ay sonra belki,
merak ettiğim başka bir konu, senin öncesinde boyutu neydi, kaç beden sütyen takıyordun,
çok süper yapmış hasan fındık, bir kez daha doğru kişi olduğunu düşündüm,
sevgiler,

hasan bey bana cc olarak ölçü vermedi, sadece aklımda kaldığıyla söyleyim, çok büyük istemediğimden en fazla 80 a olur dedi,
zaten zayıfım, şimdikiler de sıfıra yakın halde,
bakalım göreceğiz :)))

Canım benim meme dokum vardı.80b cup sütyen kullanıyordum.Şimdi d cup oldum.İki çocugum var,emzirdigim için gögüsümün üst lobu boştu yani meme dokusu yoktu,alt kısımda vardı.Doktorumuz gerçekten çok şeker hastasının ne istedigini anlayan bir doktor.İnşallah sende benim kadar mutlu olursun canım..

Hmm yani gerçektende meme dokun yokmuş sanırım.Ameliyat sırasında deneyecek zaten silikon boylarını hangisi vücuduna göre daha dogal durursa o boyutu seçecektir.Zaten biz ne dersek diyelim yada doktor daha öncesinde cc büyüklügü versede herşey ameliyat masasındaki denemlerde ortaya çıkıyor..300cc veya aşşagısını tercih edecektir tahminimce..İnşallah hayırlısı ile atlat ameliyat işini,iyileşme sürecine gir herşeyyoluna girecek tatlım..Herşey gönlünce olsun inşallah..Ameliyat tarihi falan aldıgın zaman haberimiz olsun

teşekkür ederim, ben çok heyecanlıyım, ve nasıl olacağı konusunda en ufak bir fikrim yok, ama buradan paylaşıyor olacağım .

paylaşımlarını bekliyor olacağız :) eminim sen de forumların çoğunu okumuşsundur, karar verme ve gün sayma sürecinde bu paylaşımlar hepimize umut veriyor.

teşekkür ederim, ben çok heyecanlıyım, ve nasıl olacağı konusunda en ufak bir fikrim yok, ama buradan paylaşıyor olacağım .

ameliyat tarihi aldım tabii, 27 ocak ta,

Eee..Çok az kalmış yahu.. İnşallah seninle birgün muayenehanede karşılaşırız o zaman inşallah.. Benimde bu ayın sonu kontrolüm var..Özelden bana ismini yazarsan Hasan beye gittigim zaman durumun hakkında bilgi alabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…