özelden yazdığın mesajı okudum arzum . bence de dikkatli olunmalı. zaten konumuz özel olduğu için ona göre davranıyorum ben de. burada gerçek arkadaşların da, bırakıp gidenlerin de olduğunun farkındayım. her fırsatta forum okuyorum. yanlış anlamadım seni, merak etme. sadece bir an düşündüm, ne oldu ki, ne yazdım ki diye. insan şaşıp kalıyor bazen çünkü.
özelden yazdığın mesajı okudum arzum . bence de dikkatli olunmalı. zaten konumuz özel olduğu için ona göre davranıyorum ben de. burada gerçek arkadaşların da, bırakıp gidenlerin de olduğunun farkındayım. her fırsatta forum okuyorum. yanlış anlamadım seni, merak etme. sadece bir an düşündüm, ne oldu ki, ne yazdım ki diye. insan şaşıp kalıyor bazen çünkü.
Merhaba,(
mesaj sayım henüz 100'ün altında olduğu için özelden mesaj gönderemedim,
Arzumcum iznin olursa sana arkadaşlık daveti gönderdim, resimlerini merak ediyorum.Bir senin bir de Burcu'nun. Çünkü ikinizin doktoru arasında kaldım.Hasan Fındık ve Barış Çakır gerçekten karar vermesi zor.Bu ikisi arasında fiyat farkı var mı? Konu hakkında çok araştırma yaptığın belli , Hasan Bey de kas zarı altı tekniğini kullanıyor mu?
Her ikisinden de randevu alayım diyorum ama zaten kafam çok karışık , iyice karışmasından korkuyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Tamam canım,yanlış anlaşılmak istem çünkü..Seviyeli,saygılı güzel paylaşımlarda buluşmak dilegiyle..Öpüyorum çok..
Arzum lutfen arkadaslik istegimi kabul et. somestr tatilinde ameliyat olmaya karar verdim. Acil sormam gereken sorular vardi ama ozelden soramiyormusum.((
Arzum lutfen arkadaslik istegimi kabul et. somestr tatilinde ameliyat olmaya karar verdim. Acil sormam gereken sorular vardi ama ozelden soramiyormusum.((
Sormak istedigim en onemli soru cok ozel olacak ama hosgorune siginarak soruyorum esinle beraberken goguslerinde eskisine oranla his kaybi (etkilenmende,haz almanda) olustumu ? Esimin ve benim en cok kaygilandigimiz konu bu. Kusura bakma bu daha uygun nasil sorulur bilemiyorum ne demek istedigimi anlamissindir ve anlayisla karsilarsin umarim
Canım albümüne baktım, gerçekten çok hoş ve sana yakışan memelerin olmuş. 400cc düşününce çok büyük gibi ama sende gayet güzel durmuş öyle abartılı olmamış. Vücuttan vücuda çok fark ediyor protez büyüklüğü 300 cc likler gördüm mesela baya büyük görünüyor. Seninkiler çok ideal olmuş, iyi karar vermişsin
harika, bayıldım . 2 hafta sonra bende kendime böyle hayranlıkla bakabilecekmiyim, erken tabi,en az 3 ay sonra belki,
merak ettiğim başka bir konu, senin öncesinde boyutu neydi, kaç beden sütyen takıyordun,
çok süper yapmış hasan fındık, bir kez daha doğru kişi olduğunu düşündüm,
sevgiler,
hasan bey bana cc olarak ölçü vermedi, sadece aklımda kaldığıyla söyleyim, çok büyük istemediğimden en fazla 80 a olur dedi,
zaten zayıfım, şimdikiler de sıfıra yakın halde,
bakalım göreceğiz :)))
ameliyat tarihi aldım tabii, 27 ocak ta,
teşekkür ederim, ben çok heyecanlıyım, ve nasıl olacağı konusunda en ufak bir fikrim yok, ama buradan paylaşıyor olacağım .
ameliyat tarihi aldım tabii, 27 ocak ta,