arzum canım ıkı gundur kafama takılıyor...seın doktorun hasan fındıktı bılıyorsun ben antalyadayım ama haan fındıkla gorusmeyı dusunuyorum ama kafama takılan su eger doktorun baska sehırde olursa bunun dezavantajları ne ? baska sehırde amelıyat olan bır suru kız var burda pekı kontrollerını nasıl yaptırıyorlar.kontro ıcın sureklı baska sehıre mı gıdıyorlar eger bunu kafamda cozersem ben ıstanbulada gelebılırım ...canım ya bılınen bır doktor olursa benım ıcım daha rahat olucak.gercı doktorlarımızın hemen hemen hepsıde ısınde uzmanlar ben ınanıyorum ama yınede ben tercıhımı bu sekılde kullanabılırm
fıkrın ne ?
fıkrınız ne kızlar?
ben 1 hafta sonra hasan fındıka ameliyat olucam ve y.dışındayım ama bu kısmı düşünmedim henüz. sanırım buradan doktor bulmalıyım. Ama bunu yapan doktorlar var mı bilmiyorum tabii sadece kontrol için gidebileceğin..
Avatar fotosu bana ait evet,teşekkür ederim begenmene sevindimCenk Tokat İzmirin başarılı cerrahlarından,ben Cenk beyin ameliyat sonuçlarını çok begeniyorum,kadına yakışan kadınsı gögüsler yapıyor.Hasan beyle karşılaşamasaydım inanki İzmire Cenk beye ameliyat olmayı düşünüyordum,çünkü Gizemli arkadaşımızın sonucu Mükemmelll..Çok iyi bir karar vermişsin,tebrik ederim seni.Emin olki seninde bizim kadar güzel ve başarılı bir operasyon sonucun olacak.Çok mutlu olacaksın,güzel mutlu haberlerini alıcagız inşallahh..Merak etme..
Tühhh yavv..neler kaçırdık desene..Yav burun topiginden ayrıl sen,arkadaş listenide temizle..Ekle şöyle güzel güzel fotolarda gözümüz gönlümüz açılsın yahuu..
beklıyoruz en kısa zamanda
arzum sütyen tavsiyelerini dikkate aldim..
75C ve 80B siparis etmistim dedigin gibi..
75C oldu..
80B bitanesi oldu bitanesi büyük geldi..
ki bunu hic anlamadim neden böyle oldugunu :S
push up degil ama sade penye sütyen de degil onun ortasi iste ne denir ona ?
arzum canım ıkı gundur kafama takılıyor...seın doktorun hasan fındıktı bılıyorsun ben antalyadayım ama haan fındıkla gorusmeyı dusunuyorum ama kafama takılan su eger doktorun baska sehırde olursa bunun dezavantajları ne ? baska sehırde amelıyat olan bır suru kız var burda pekı kontrollerını nasıl yaptırıyorlar.kontro ıcın sureklı baska sehıre mı gıdıyorlar eger bunu kafamda cozersem ben ıstanbulada gelebılırım ...canım ya bılınen bır doktor olursa benım ıcım daha rahat olucak.gercı doktorlarımızın hemen hemen hepsıde ısınde uzmanlar ben ınanıyorum ama yınede ben tercıhımı bu sekılde kullanabılırm
fıkrın ne ?
fıkrınız ne kızlar?
ben 1 hafta sonra hasan fındıka ameliyat olucam ve y.dışındayım ama bu kısmı düşünmedim henüz. sanırım buradan doktor bulmalıyım. Ama bunu yapan doktorlar var mı bilmiyorum tabii sadece kontrol için gidebileceğin..
Arzumcum ne guzel yazmışsın moral vermişsin böyle, hemen şimdi gidip olmak istiyorum çok teşekkur ederim:) içimi rahatlattın çok. inşallah ben de kısa zaman sonra aranıza katılacağım canım.
evt haklısınızda şimdi listeyi sil fotoları sil 3 senedir burda cok kişiyle tanıştım konuşuyoruz burundan olan arkadaşlara yardımcı olmak adına ayıp olur onlara bi anda şoka girerler :) en güzeli esasında yeni nick almak adminlere sorup onada sadece gögüs fotolarını koysam olurmu acaba bide oluyomu böyle bişey sormak lazım
kızlar ben göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyim amelyat olmk da istemiyorum büyütücü kremler losyolar işe yarar mı dersiniz??kullandığınız bi ürün var mıı??
Canım forumun en karizmatik gülüsün keşke memişler görebilseydim yazıların hemen para bul yaptır diyor şuan biriktiriyorum
Hulyacıgımm canım hiç kullanma öyle şeyler,parana yazık..Ayrıca ilaçlarda var piyasada inanılmaz hormon içeriyor sakın kullanma hormonlarınla oynama..Bu işin tek yolu var o da ameliyat olmak
benim bir arkadaşım o ilaçlara hatrı sayılır meblağlar ödedi.kullanırken psikolojik sanırım büyümüş gibi geldi.ama karaciğerini epey kötü etkiledi ilaçlar.bence iyi bir yöntem değil sağlık açısından
Canım ben bütün içtenligimle düşüncelerimi yazdım birtanemm..İnşallah güzel hayırlı haberlerle aramızda olacaksın,ben buna canı gönülden inanıyorum
Yüksek miktarda hormon içerdigi için ilk başta tabiki gögüslerde gerginlik ve şişlik hissi veriyor.Bu olay regl gúnúmüz yaklaşınca ve dogum kontrol ilacı kullanan kişilerdede oluyor.Kesinlikle bünyeye ve cebe zarar..Tavsiye etmiyorum bende..
kızlar hem meme hem burun amelıyatına aynı anda girenler var mı? kafama takılıyor ıkısıne bırden mı gırsem dıye.ama burun amelıyatı hakkında hıcbır bılgım yok.