UTLU YILLAR CANIM.5 GN SONRA O GZEL HABERINI BEKLIYORUZ.İYİ DİLEKLERİMİZİ VE SEVGİ EERJİMİZİ gönderiyoruz.yepyeni yıl yepyeni ciciler :)
darısı basıma
Sağol güzelim, umarım size hayırlı haberlerle, muhteşem resimlerle dönerim :)
İnşallahh darısı başınıza kızlar.... 2012 yılında sizlerde güzel cicişlere sahip olursunuz inşallahh...
2,5 ayı tamamlamanın verdiği mutlulukla albümümü güncelledim sevgili arkadaşlarım....günlük hayatta sütyensiz göğsümü gere gere özgürce giyebildiğim kıyafetlerimle çekilen fotoğrafları paylaştım sizinle.... ameliyat olmak isteyenlere fikir vermesi açısından katkısı olur umarım....
mehaba pomela 3 gun kaldı degıl mı canım.kendım gırecekmısım gıbı sabırsızlandım.cok merak edıyorum.bıze mutlaka yaz olur mu caım.amelıyat oncesı ve yenı amelıyatlıykende resımleını koyda ılk halı nasıl oluyor gorelım canım.
gerı sayımın basladı.sımdıden hayırlı olsun cicilerin şeker
Canım çok güzel bir haber bu,çok sevindim..Hadi inşallah sende aramıza mutlu mesut bir biçimde katılacaksın.Yahu ben bu ameliyatı olmadan,düşünmeden önce meme büyütme ameliyatı bana o kadar uzak bir ameliyat geliyorduki,sanki sadece çok zenginlerin,sosyetenin,ünlülerin yaptıracagı bir ameliyatmış gibi düşünüyordum.Ama şimdi daha iyi anlıyorumki aslında her ihtiyacı olan bir bayanın rahatlıkla yaptırabilecegi,çok da özel olmayan ama en fazla yüz güldüren estetik ameliyatların başında geliyor..Tabi eşleri yada anneleri ikna etmek ve onların bizi anlayıp bu operasyona hemen evet demeleri zor,bilselerki bu kadar bayan bu ameliyatı oluyor ve çok mutlular eminimki onlarda hiç zorluk çıkarmadan kabul ederler ama işte..
İnşallahhh bu ameliyata gerçektende çok ihtiyacı olan bütün bayanlar bu fırsatı yakalarlar ve mutlu mesut bir biçimde hayatlarının geri kalan kısmını dolu dolu geçirirler..Benim miladım 2011,bakalım 2012 yılı başka kimlerin yılı olacak...Allahım şaka maka Şubat ayındada benim bir senem olacak valla zaman ne kadar çabuk geçiyor....:44:
BENİ SEVEN ..SEVMEYEN ..HERKESİN.. BÜTÜN KADINLAR KULÜBÜ AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLUYORUM..YENİ YILIN HEPİNİZE SAGLIK,BAŞARI,MUTLULUK DOLU BİR YIL İLE GELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM..BU AMELİYATI OLMAYI DÜŞÜNEN HERKESİNDE 2012 YILINDA AMELİYAT OLMASINI VE HARİKA BİR GÖRÜNÜŞLE YAZA MERHABA DEMESİNİ CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM..
SİZLERİ SEVİYORUM ........MUTLU YILLARRRRRRR.......:13: :79::89::92::109::111::118::119::124::128:
2,5 ayı tamamlamanın verdiği mutlulukla albümümü güncelledim sevgili arkadaşlarım....günlük hayatta sütyensiz göğsümü gere gere özgürce giyebildiğim kıyafetlerimle çekilen fotoğrafları paylaştım sizinle.... ameliyat olmak isteyenlere fikir vermesi açısından katkısı olur umarım....
Operasyon önce drunuz meme ultrasonu gibi birşey istedi mi?
hıc aklıma gelmemıstı bu soru...gercektende kızlar amelıyat oncesı yada sonrası byle fılımler cekılıyormu????
Canım şüphelendigin bir durum varsa,yani eline gelen kitleler falan zaten normalde meme ultrasyon çekilmen gerekir.Bu ameliyattan önce bu ultrasyonu çekilmenin bir zorunlulugu yok,ama ıçinin rahat etmesi için meme cerrahı bölümüne randevu alip muayene olabilirsin.Benim fibrokistlerim vardı,ben muayene olup ultrasyon çekilmiştim.Hem cerrahım hemde kendi doktorum Hasan bey bu ameliyatı olmamda bir risk olmadıgını söylemişlerdi..
Ya birşey sorucam üyelik nasıl iptal ediliyor biliyorsanız cevap yazar mısınız?
benım oyle bır sorunum yokta ama normalde silikon koyacak doktor bu memenın durumu nedır dıye bakmıyoru? kendı fılım falan ıstemıyormu? once muayenesını yapmıyormu? yoksa onu ılgılendıren tek sey sılıkonu yerlestırmek mı...yoksa tabııkı normaldede her kadın belırlı aralıklarla muayenesını yaptırmalı
Arzumcum ne guzel yazmıssın böyle, yeni yıla dair iyi dileklerin için çok teşekkürler. amiiiiin insallah hepsi gerçek olsun :) mutlu seneler diliyorum canım
Hayırdır canım,neden üyelik iptalini soruyorsunki...Burada neler oluyor,nelere canımız sıkılıyor,herşeyde üyelik iptal etmek istesek oohhooo...Hiç sıkma canını üyelik iptali falanda düşünme...Relaxxx..rahatla...
Hiç sorma iyi niyetle üzülerek yardımcı olma amaçlı yorum yazdım ama çok yanlış anlaşıldım ve çok kırıcı oldu bana göre. İnsanlar durumlarından memnun olmamış gibi yazıyorlar sonra da buna yapılan sadece tavsiye niteliğindeki yorumu beğenmeyip ben öyle demedim halimden memnunum deyip işin içinden çıkıyorlar sonra da biz kötü oluyoruz. Olaya çok bozuldum Valla o yüzden de samimiyetine inandığım için senden yardım istedim ben de. forumdan çok soğudum İnan ki. Neyse semide olaya dahil etmek istemem. İlgilendiğin için sağol. Sorumu tekrar ediyorum iptal nasıl yapılıyor?