Canım yaaa..
( Valla trafige takıldım yarım saate zaten leventten çıkamadım,kilitlenmişti resmen trafik.Metrobüsle zaten kolay hızlı geliyorsun.Dolmuşa binince aradım ben gül hanımı yoldayım geliyorum dedim ama tahmin ettim bekleyemeyecegini.Saat 18:30 da oradaydım,gül hanım söyledi,yemege yetişmesi gerekiyormuş bekleyemedi gitti diye..Neyse nasip degilmiş,inşallah başka zamana..
Kontrolüm iyi geçti,evet sargılar açıldı.Ayın 10 unda sesledi,gel tekrar görelim dedi,bakalım artık.Ayrıca Hasan beyle senden konuştuk biraz.Dedi siz tanışıyormuşsunuz dedi,evet dedim.Bugünde karşılaşıp sohbet edecektik ama gitmiş,nasip olmadı.Nasıl onun durumu dedim..Zaten vücut şekli,gögüs şekli itibarıyla çok düzgün ve hoş bir hatundu.Dahada hoş oldu,sonuç harika dedi senin için
Bende ayy..bak şimdi daha çok merak ettim dedim,gülüştük..Hoş sohbetler ettik yani,kaşke sende olsaydın.Bende tek gelmiştim,eşimi ektim.Dedim sen git benim arkadaşım var,o bana refakat eder dönüşte dedim.Tedirgin oldu çünkü beni tek göndermeye ama Çok şükür rahat gittim geldim.Metrobüstede oturdum hep,ayakta degildim.Sadece tarfik zorladı beni biraz o kadar..SEn ne zaman gideceksin tekrardan??