arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım ben nefes alamama sorunu yuzunden burun ameliyatı olmuştum. henuz gogus buyutme olmadım ama burada olanlardan okudugum kadarıyla burundan daha kolay bir ameliyat. burun ameliyatı sonrası agrı sorunu pek olmamakla beraber tampon çok sıkıntılı bir süreç, ek olarak yüzünün şişmesi, göz altında morluklar. ben bu anlamda ayrı olmanı tavsiye ederim, 2'si fazla gelebilir. hangi şehirdesin bu arada?

antalyadayım.hanı gırmısken ıkısıne bırden gırerım dıye dusundum.benım sorunum yok estetık amaclı.daha kucuk bır burun ıstıyorm.

yanı meme amelıyatı burundan daha mı kolay dıyorsn ?

antalyadayım.hanı gırmısken ıkısıne bırden gırerım dıye dusundum.benım sorunum yok estetık amaclı.daha kucuk bır burun ıstıyorm.

ikisini birden olanlar da hep meme ameliyatının çok daha kolay olduğunu söylüyorlar. aynı anda olursan en azından bir 15 gun dinlenme süresine ihtiyacın olur diye düşünüyorum. burun ameliyatı sonrası 1-2 gun tamponlar oluyor (en zor kısım bu bence), tamamen agzından nefes almak zorundasın. şişliğin en az olması için ameliyat olduğum günün akşamı bütün gece soguk kompres yapmıştım ben. ağrı sorunu ben pek yaşamamıştım ama yüzüm çok şişmişti ve göz altlarım biraz morarmıştı. aynı meme ameliyatında herkesin söylediği gibi burun ameliyatı sonrasında da burun sert ve şiş oluyor, tam şeklini alması en az 6 ay sürüyor, bu süre sonunda tamamen yumuşayarak şekli oturuyor. yine meme ameliyatında olduğu gibi doktorun verdiği masajı yapmak gerekiyor.

canım ben nefes alamama sorunu yuzunden burun ameliyatı olmuştum. henuz gogus buyutme olmadım ama burada olanlardan okudugum kadarıyla burundan daha kolay bir ameliyat. burun ameliyatı sonrası agrı sorunu pek olmamakla beraber tampon çok sıkıntılı bir süreç, ek olarak yüzünün şişmesi, göz altında morluklar. ben bu anlamda ayrı olmanı tavsiye ederim, 2'si fazla gelebilir. hangi şehirdesin bu arada?

ikisini birden olanlar da hep meme ameliyatının çok daha kolay olduğunu söylüyorlar. aynı anda olursan en azından bir 15 gun dinlenme süresine ihtiyacın olur diye düşünüyorum. burun ameliyatı sonrası 1-2 gun tamponlar oluyor (en zor kısım bu bence), tamamen agzından nefes almak zorundasın. şişliğin en az olması için ameliyat olduğum günün akşamı bütün gece soguk kompres yapmıştım ben. ağrı sorunu ben pek yaşamamıştım ama yüzüm çok şişmişti ve göz altlarım biraz morarmıştı. aynı meme ameliyatında herkesin söylediği gibi burun ameliyatı sonrasında da burun sert ve şiş oluyor, tam şeklini alması en az 6 ay sürüyor, bu süre sonunda tamamen yumuşayarak şekli oturuyor. yine meme ameliyatında olduğu gibi doktorun verdiği masajı yapmak gerekiyor.
o şişlik ve morluklar ne kadar sürüyor? eger 1 haftadan fazla suruyorsa ben yaptırmam zaten.canım ben ayrı ayrı yaptırmam eger meme ıle bırlıkte yaptırmazsam bosver kalsın ılla yaptırmam gerekmıyor ben oyle klay olur dıye dusundugumden

Bu forumda aynı anda hem burun hemde gögsünden ameliyat olan gamze arkadaşımız vardı,ama foruma pek girmiyor artık..Ben burnumdan iki kez ameliyat oldum,zor bir ameliyat.Bence ikisininde ayrı bir zorluk derecesi var.Ama şahsi fikrimi sorarsan madem iki ameliyatıda düşünüyorsun aynı anda ol kurtul derim.İki defa narkoz alacaksın,ameliyathane hastane masrafın daha fazla olur.Tek ameliyatta iki operasyon daha mantıklı,sonuçta ameliyattan sonra istirahat edeceksin:KK34:

Bu forumda aynı anda hem burun hemde gögsünden ameliyat olan gamze arkadaşımız vardı,ama foruma pek girmiyor artık..Ben burnumdan iki kez ameliyat oldum,zor bir ameliyat.Bence ikisininde ayrı bir zorluk derecesi var.Ama şahsi fikrimi sorarsan madem iki ameliyatıda düşünüyorsun aynı anda ol kurtul derim.İki defa narkoz alacaksın,ameliyathane hastane masrafın daha fazla olur.Tek ameliyatta iki operasyon daha mantıklı,sonuçta ameliyattan sonra istirahat edeceksin:KK34:

ben bgune kadar dusunmemıstım yenı yenı dusundum dun yandan bır resmımı gordum daha guzel olsun dedım.bırde forumda ı kızlardan bırnın burnunu oyle tesaduf gordum o benı eklemıs arkadas lıstesıne tek kelımeyle harıka olmus ama kafamdakı soru su galıba burun gec ıyılesıyor.kısaca bır surecı anlatırmısın arzum.

arzumcum narkoz konusunda haklısın, 2 kere narkoz almak gereksiz olabilir. şişlik ve morlukların tamamen geçmesi tam ne kadar sürmüştü hatırlamıyorum canım ama ameliyatın şekline göre en az 1 hafta burun üstünde böyle atel-bandaj gibi birşey kullanılabiliyor.

burun amelıyatı fiyatı hakkında hıc bır bılgım yok.assagı yukarı kac para kızlar????

[arzumm canım sana özelden mesaj yazamıyorum.mesaj kutun dolmus ve sılmen gerekıyormus.uyarı verıyor...!!!!!!

Sildim canım yazabilirsin...

tamamdır.harıkasın.

BENİ SEVEN ..SEVMEYEN ..HERKESİN.. BÜTÜN KADINLAR KULÜBÜ AİLESİNİN YENİ YILINI KUTLUYORUM..YENİ YILIN HEPİNİZE SAGLIK,BAŞARI,MUTLULUK DOLU BİR YIL İLE GELMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM..BU AMELİYATI OLMAYI DÜŞÜNEN HERKESİNDE 2012 YILINDA AMELİYAT OLMASINI VE HARİKA BİR GÖRÜNÜŞLE YAZA MERHABA DEMESİNİ CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM..

SİZLERİ SEVİYORUM ........MUTLU YILLARRRRRRR.......En Büyük KK:nazar::13::KK16::KK19::KK24::KK42::nazar::KK9::KK48::KK51::KK62::KK64::KK66::KK70::79::89::92::109::111::118::119::124::128:

Son düzenleme:
Mutlu seneler sana da canım :) biliyormusun tam 5 gün kaldı ameliyatıma. .. İnanılmaz heyecanlıyım yaa.

Mutlu seneler sana da canım :) biliyormusun tam 5 gün kaldı ameliyatıma. .. İnanılmaz heyecanlıyım yaa.

Hadi hayırlısıyla sende ameliyatını olup mutlu mesut bir şekilde aramızda olacaksın inşallahh..Bunlar tatlı heyecanlar,sizin bu heyecanınızı hissettikçe benim ameliyat öncesi yaşadıgım heyecanlar aklıma geliyor sonrada şimdiki mutlulugumla başbaşa kalıyorum tabi :KK31:Hiç heyecan yapma... inşallah yanına ziyaretine gelcem tatlım :KK66:)

Ben de Herkesin Yeni Yılını Kutluyor ve İsteyen herkese bu yılın koca koca Cicişler Getirmesini Diliyorum (ben de dahil) Sevdiklerinizle Dolu Mutlu Yıllarrrrrr....

UTLU YILLAR CANIM.5 GN SONRA O GZEL HABERINI BEKLIYORUZ.İYİ DİLEKLERİMİZİ VE SEVGİ EERJİMİZİ gönderiyoruz.yepyeni yıl yepyeni ciciler :)
darısı basıma

Ben de Herkesin Yeni Yılını Kutluyor ve İsteyen herkese bu yılın koca koca Cicişler Getirmesini Diliyorum (ben de dahil) Sevdiklerinizle Dolu Mutlu Yıllarrrrrr....

UTLU YILLAR CANIM.5 GN SONRA O GZEL HABERINI BEKLIYORUZ.İYİ DİLEKLERİMİZİ VE SEVGİ EERJİMİZİ gönderiyoruz.yepyeni yıl yepyeni ciciler :)
darısı basıma

İnşallahh darısı başınıza kızlar.... 2012 yılında sizlerde güzel cicişlere sahip olursunuz inşallahh...:KK16::KK16:

Âmin canım sağol inşallah 20 Ocak benim miladım olacak Allah herkese bu duyguyu tattırsın insallah

Canım çok güzel bir haber bu,çok sevindim..:KK9::KK9:Hadi inşallah sende aramıza mutlu mesut bir biçimde katılacaksın.Yahu ben bu ameliyatı olmadan,düşünmeden önce meme büyütme ameliyatı bana o kadar uzak bir ameliyat geliyorduki,sanki sadece çok zenginlerin,sosyetenin,ünlülerin yaptıracagı bir ameliyatmış gibi düşünüyordum.Ama şimdi daha iyi anlıyorumki aslında her ihtiyacı olan bir bayanın rahatlıkla yaptırabilecegi,çok da özel olmayan ama en fazla yüz güldüren estetik ameliyatların başında geliyor..Tabi eşleri yada anneleri ikna etmek ve onların bizi anlayıp bu operasyona hemen evet demeleri zor,bilselerki bu kadar bayan bu ameliyatı oluyor ve çok mutlular eminimki onlarda hiç zorluk çıkarmadan kabul ederler ama işte..

İnşallahhh bu ameliyata gerçektende çok ihtiyacı olan bütün bayanlar bu fırsatı yakalarlar ve mutlu mesut bir biçimde hayatlarının geri kalan kısmını dolu dolu geçirirler..Benim miladım 2011,bakalım 2012 yılı başka kimlerin yılı olacak...:KK31:Allahım şaka maka Şubat ayındada benim bir senem olacak valla zaman ne kadar çabuk geçiyor....:44::KK8:

X