arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ayyy arzumm çok güzel, sıfır iz hayran kaldım :)) evet ben zühtü beyi düşünüyorum ameliyat tarihim 31 mart olacak zühtü bey müsait olursa eğer. muayeneye gitmek için bekliyorum bakalım yılbaşından sonra görüşmeye gidicem. umarım meme ucum uygundur :/ tabi süt bezlerinin zarar görme ihtimalide var ama artık en iyisi doktorla görüşmeyi beklemek sanırım :).

Hiç iz kalmamış canım, çok güzel duruyor. Bu kadar izsiz olacağını tahmin etmiyordum. Ameliyatıma 10 gün kaldı.. inanılmaz heyecanlıyım. Artık kafamı karıştırmıyorum, kendimi doktorumun emin ellerine bırakıcam. Görüşme saatini henüz tam bilmiyorum ama öğrendiğim an bildiricem sana. Umarım o gün yanımda olursun :)
öpüyorum canım.

arzumcumm yine buluşamadık, bir türlü kısmet olmadı, seni biraz daha beklemek isterdim ama yemeğe davetliydim. Nasıl geçti kontrolün sargıların açıldı mı?

arzumcumm yine buluşamadık, bir türlü kısmet olmadı, seni biraz daha beklemek isterdim ama yemeğe davetliydim. Nasıl geçti kontrolün sargıların açıldı mı?

Canım yaaa.. ( Valla trafige takıldım yarım saate zaten leventten çıkamadım,kilitlenmişti resmen trafik.Metrobüsle zaten kolay hızlı geliyorsun.Dolmuşa binince aradım ben gül hanımı yoldayım geliyorum dedim ama tahmin ettim bekleyemeyecegini.Saat 18:30 da oradaydım,gül hanım söyledi,yemege yetişmesi gerekiyormuş bekleyemedi gitti diye..Neyse nasip degilmiş,inşallah başka zamana..

Kontrolüm iyi geçti,evet sargılar açıldı.Ayın 10 unda sesledi,gel tekrar görelim dedi,bakalım artık.Ayrıca Hasan beyle senden konuştuk biraz.Dedi siz tanışıyormuşsunuz dedi,evet dedim.Bugünde karşılaşıp sohbet edecektik ama gitmiş,nasip olmadı.Nasıl onun durumu dedim..Zaten vücut şekli,gögüs şekli itibarıyla çok düzgün ve hoş bir hatundu.Dahada hoş oldu,sonuç harika dedi senin için Bende ayy..bak şimdi daha çok merak ettim dedim,gülüştük..Hoş sohbetler ettik yani,kaşke sende olsaydın.Bende tek gelmiştim,eşimi ektim.Dedim sen git benim arkadaşım var,o bana refakat eder dönüşte dedim.Tedirgin oldu çünkü beni tek göndermeye ama Çok şükür rahat gittim geldim.Metrobüstede oturdum hep,ayakta degildim.Sadece tarfik zorladı beni biraz o kadar..SEn ne zaman gideceksin tekrardan??

valla baktım şimdi iz miz yok :)

aynı fikirdeyim. iz yok. sadece kıyafetin iz yapmış )))

insallah tatlim gelirsem birgun seve seve

ne izi:44: kim ameliyat olmus:44: arzum mu yok daha neler
aynen boyle canim

Teşekkür ederim kızlarr.. Operasyonumun sonucunu sıfır iz ile noktalamaktan dolayı mutluluk içerisindeyim..Acele foto çekildigim için sadece sütyenimin izi var gördügünüz gibi..Yazın bikinimle rahat rahat hareket edebiliyorum,uzanıyorum,kalkıyorum..Yok yukarı kalktı,ay izi gördülermi,anladımılar silikon ameliyatı oldugumu gibi bir düşüncem yok,rahatım.Ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle öneririm.Eger gögüs yapısı itibarı ile uygunsanız bu yönteme tabikide
Süt bezleri kesilecek bebegim olursa emziremem diye tedirgin olmayın sakın,çünkü çok az bir kısmı zarar görüyor..Sütünüzün az gelmesi bunula ilgili degil aslında.Bu ameliyatı olmayan birçok bayanı ele alırsak,hepsinin sütü farklı oluyor.Kimisi bebegini daha çok emziriyor,gögsü doluyor,kimisindede süt az oluyor,birkaç ay sonra sütten kesmek zorunda kalıyor,bebegi doymuyor..En güzel kararı tabiki tekrar söylüyorum,doktorunuzla yapacagınız görüşmede karar vereceksiniz..Ben çok güzel gögüslere kavuştum,mutluyum..İnşallah sizlerde benim kadar mutlu olursunuz..Hepinizi öpüyorum,hakkımızda herşeyin hayırlısını diliyorum..

Teşekkür ederim canım..Bu kadar izsiz olacagını ben bile tahmin edemiyorum..Hani ameliyat oldugumu unuttum,o derece yani.. İz yok,protezlerimi hissetmiyorum..daha ne olsun ki..

Ohh ohhh..çok az kalmış gerçektende,hadi inşallah seninde harika gögüslerin olacak ve çok mutlu olacaksın inşallahh..Benim bir sonraki kontrol günüm Ocak 10.. Gmrüşme gününde yanında olamayabilirim ama ameliyat oldugun gün eşimi ikna edebilirsem alşam hastaneye ziyarete gelirim belki.. Söz vermiyim ama elimden geleni yapacagım emin ol..SEn bana görüşme gününün saatinide yine bildirirsin,ameliyat gününüde bildir..Hadi bakalım geri sayım başlasınn...

ayrıca sıfır iz olmasıda harika bir olay. yalnız his konusu bende çok sıkıntı yaratıyor. bu senin şansınamı böyle oldu yoksa , acaba herkestemi böyle bu bnm kafamı cok karıstırıyor :26: bide agrı acısından daha faydalıdır heralde daha kucuk kesi..

tesekkur ederim cnm az once baktm albumlerine.. gercekten mükemmel yani sanırım aynısından direkt bir şekilde isteyebilirm :)

:)) İnşallah senin gögüs şeklinde uygun olursa tabi aynısı olmasada benzeri olabilir yani

Sıfır iz ..evet kulaga gerçektende çok hoş geliyor,gördügünüz gibi koltukaltından ameliyat olupta riskleri almaya gerek yok..Buyrun size izsiz bir yöntem veee bahsettigin gibi agrısız oluyor,yani dikiş agrısı hiç yaşamadım,kesi yeride daha az oluyor.Meme ucu çok genişleyebilen esneyen bir yermiş,düşünün artık 400cc lik jel protez oradan geçti,asla koltukaltından açılan bir cepten kesinlikle geçmezdi,üstelikte jel protez..Ben sag gögsümden iki kez ameliyat oldum üstelik,hissizlik gibi bir durum yook,dedigim gibi öncekinden daha çok his var

Ay kızlarr..ben buna bayıldım hemen almam lazım Yılbaşında güzel olur degilmi,kırmızı kırmızı...

arzucuğum sen ne giysen yakışır amaaaa bunu giyersen ortalık yıkılır canım yaaa

Eki Görüntüle 315214 Ay kızlarr..ben buna bayıldım hemen almam lazım Yılbaşında güzel olur degilmi,kırmızı kırmızı...

Yakışır fıstığıma :) delü seniiiii :)))

Ahanada şimdi gidiyorum valla denemeye Foto eklerim bakarsınız,yorum yazarsınız sizde heee...

arzucuğum sen ne giysen yakışır amaaaa bunu giyersen ortalık yıkılır canım yaaa

Bakın bakalım bende nasıl durmuş...

herkesin albümü var, ben de ameliyata kadar dayanamayıp silikonsuz resimlerimi koyucam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…