Canım çok teşekkür ederim öncelikle..Arkadaş olarak ekliyorum seni,fotolarıma bakabilirsin..Sanırım sen zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorsun,hakkında hayırlısı olur inşallah canım benim..
Evet aynen söyledigin gibi Benim kesi yerim meme ucundan.Birazdan meme ucu izim ile ilgili bir foto daha ekleyecegim,nasıl izsiz bir yöntem oldugunu sende göreceksin..Kesinlikle tavsiye ediyorum herkese,tabi bunun içinde meme ucunun belirli bir büyüklükte olması gerek,inşallah uygunsundur..Bu yöntem hakkında söylenenler meme ucunda his kaybı,süt vermede azalma riski dir.Ben şahsen kendim bu yöntemle ameliyat olmuş birisi olarak kesinlikle meme ucundan hiçbir şekilde his kaybı yaşamadıgımı büyük bir açıkyüreklilikle ve dogrulukla söyleyebilirim.Aksine önceki haline göre daha çok hisli diyebilirim..Süt kanalları bu yöntemle evet biraz kesilebiliyormuş,dogrudur..Ama bundaki oran %10-20 lik bir oranki böyle izsiz bir operasyon için ben bu yöntemi kesinlikle tercih ederim..Karar sizin tabi.En son doktorunla beraber konuşup karar verilecek bir olaydır bu..İnşallah sende benim kadar başarılı,izsiz bir perasyon olur ve hayal ettigin güzel görünümdeki gögüslere kavuşursun tatlımm..
arzumcumm yine buluşamadık, bir türlü kısmet olmadı, seni biraz daha beklemek isterdim ama yemeğe davetliydim. Nasıl geçti kontrolün sargıların açıldı mı?
valla baktım şimdi iz miz yok :)
aynı fikirdeyim. iz yok. sadece kıyafetin iz yapmış)))
insallah tatlim gelirsem birgunseve seve
ne izi:44: kim ameliyat olmus:44: arzum muyok daha neler
aynen boyle canim
ayyy arzumm çok güzel, sıfır iz hayran kaldım :)) evet ben zühtü beyi düşünüyorum ameliyat tarihim 31 mart olacak zühtü bey müsait olursa eğer. muayeneye gitmek için bekliyorum bakalım yılbaşından sonra görüşmeye gidicem. umarım meme ucum uygundur :/ tabi süt bezlerinin zarar görme ihtimalide var ama artık en iyisi doktorla görüşmeyi beklemek sanırım :).
Hiç iz kalmamış canım, çok güzel duruyor. Bu kadar izsiz olacağını tahmin etmiyordum. Ameliyatıma 10 gün kaldı.. inanılmaz heyecanlıyım. Artık kafamı karıştırmıyorum, kendimi doktorumun emin ellerine bırakıcam. Görüşme saatini henüz tam bilmiyorum ama öğrendiğim an bildiricem sana. Umarım o gün yanımda olursun :)
öpüyorum canım.
Kabul ettim canım,bakabilirsin
tesekkur ederim cnm az once baktm albumlerine.. gercekten mükemmel yani sanırım aynısından direkt bir şekilde isteyebilirm :)
ayrıca sıfır iz olmasıda harika bir olay. yalnız his konusu bende çok sıkıntı yaratıyor. bu senin şansınamı böyle oldu yoksa , acaba herkestemi böyle bu bnm kafamı cok karıstırıyor :26: bide agrı acısından daha faydalıdır heralde daha kucuk kesi..
Eki Görüntüle 315214 Ay kızlarr..ben buna bayıldım hemen almam lazımYılbaşında güzel olur degilmi,kırmızı kırmızı...
Yakışır fıstığıma :) delü seniiiii :)))
Eki Görüntüle 315214 Ay kızlarr..ben buna bayıldım hemen almam lazımYılbaşında güzel olur degilmi,kırmızı kırmızı...
Yakışır fıstığıma :) delü seniiiii :)))
Ahanada şimdi gidiyorum valla denemeyeFoto eklerim bakarsınız,yorum yazarsınız sizde heee...
arzucuğum sen ne giysen yakışıramaaaa bunu giyersen ortalık yıkılır canım yaaa
herkesin albümü var, ben de ameliyata kadar dayanamayıp silikonsuz resimlerimi koyucam bu gidişle
herkesin albümü var, ben de ameliyata kadar dayanamayıp silikonsuz resimlerimi koyucam bu gidişle
Oooo maş. 300 cc ye kadar olursa bomba gibi olursun bomba :) şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım ilk görüşmeden sonra süreç çok hızlı ilerliyor bugün benim 16. günüm olaca mesela ne çabuk geçti diyorum.
Sorma gece gece bu mesajı okuyunca iyi uyuyamadım zaten.Rüyamda bile hep bununla ugraştım.Gerçektende düşünmesi bile kötü Allah korusun yaa...