Kızlarrr..meme ucumdaki sıfır izi sizlerle yeniden paylaşıyorumYeni foto ekledim,bakabilirsiniz..Ameliyatımı Şubat ayında olmuştum,daha bir sene bile geçmeden izlerim tamamen silikleşti,izsiz bir operasyon olmayı isteyenler..Buyrun albümüme..
izsiz hiç kalmadımı ben nasıl görebiirim çok merak ettim ya iz kalmamasına
yeni koydugun fotografına bayıldım tek kelimeyle. mükemmel yaa.. aaaaaaaay aglamak istiyorummmmmm
aaay ya yerm seniii :))) inşallah inşallah yaza kadar en kısa süredeee.. amiiiiiiiiiiiiiiiiin1-2 ay sonra olsam yaza kadar iyileşirim degilmi
aaay ya yerm seniii :))) inşallah inşallah yaza kadar en kısa süredeee.. amiiiiiiiiiiiiiiiiin1-2 ay sonra olsam yaza kadar iyileşirim degilmi
Canım yaaa..( Valla trafige takıldım yarım saate zaten leventten çıkamadım,kilitlenmişti resmen trafik.Metrobüsle zaten kolay hızlı geliyorsun.Dolmuşa binince aradım ben gül hanımı yoldayım geliyorum dedim ama tahmin ettim bekleyemeyecegini.Saat 18:30 da oradaydım,gül hanım söyledi,yemege yetişmesi gerekiyormuş bekleyemedi gitti diye..Neyse nasip degilmiş,inşallah başka zamana..
Kontrolüm iyi geçti,evet sargılar açıldı.Ayın 10 unda sesledi,gel tekrar görelim dedi,bakalım artık.Ayrıca Hasan beyle senden konuştuk biraz.Dedi siz tanışıyormuşsunuz dedi,evet dedim.Bugünde karşılaşıp sohbet edecektik ama gitmiş,nasip olmadı.Nasıl onun durumu dedim..Zaten vücut şekli,gögüs şekli itibarıyla çok düzgün ve hoş bir hatundu.Dahada hoş oldu,sonuç harika dedi senin içinBende ayy..bak şimdi daha çok merak ettim dedim,gülüştük..Hoş sohbetler ettik yani,kaşke sende olsaydın.Bende tek gelmiştim,eşimi ektim.Dedim sen git benim arkadaşım var,o bana refakat eder dönüşte dedim.Tedirgin oldu çünkü beni tek göndermeye ama Çok şükür rahat gittim geldim.Metrobüstede oturdum hep,ayakta degildim.Sadece tarfik zorladı beni biraz o kadar..SEn ne zaman gideceksin tekrardan??
Ahh ben metrobüsle geldiğini bilseydim beklerdim, daha köprüdeymiş dediler bende arabayla o trafikten çıkamazsın diye düşündüğümden beklemedim, yoksa 18.30a kadar da beklerdim, daha çok üzüldüm şimdi bide yalnız gelmişsin. Hasan Bey sağ olsun bana her seferinde çok moral veriyor ama göğüslerden sonra benim de öz güvenimde tavan yaptı. Zaten sen her zaman diyorsun buradan 'kadınları en mutlu eden ameliyatlardan biri göğüs büyütme' diye gerçekten çok doğru. Üstelik boyut konusunda da doktora tamamen güvenip, hayal ettiğinden daha güzel bir sonuç çıkınca tadından yenmiyor valla :)
Avatar fotosu bana ait evet,teşekkür ederim begenmene sevindimArzumcum senin ameliyat sürecini de baştan sona okudum, sayenizde bayagı bilgi sahibi oldum. avatar resmin sana mı ait? eger oyleyse inanılmaaaaz :) ben de izmir'de cenk tokat'a ameliyat olacagim, kendisini gizem sayesinde tanıdım.
Kız arzum hemen aldın mı o kırmızı badiyi :))) sen varya sen Anadolu expresinden hizlisin :))) maşallah çok güzel duruyor. Kocişin yaşadı desene :)
Valla konu iç çamaşırı olunca beni tutabilene aşkolsun yaniMemişler güzel olunca ne giysem yakışıyor tabi :)))) Kocişim için degil,ben önce kendim için alıyorum bunları,sadece yatarken degil,günlük zamanlardada sexyy olmayı seviyorum
ne için yaptırdın tabiykii böyle seksüü iç çamaşırlar için:)) avatar bombaaaa yavruşben koyamıyorum yaa böyle fotolar sinir oluyorum burundan olmasaydım neler koyardım allah biliyor D victoria secret defilesi sunardım size DDD
Üff Begonum yaaBen aradıgım zaman köprüde degildimki,telefonda söyledim hatta metrobüsten indim,dolmuştayım geliyorum diye... Nasip degilmiş artık,başka sefere inşallah..Ben sık sık giderim zaten,ayarlarız yine inşallah..
Valla şu özgüvenin tavan yapması müthiş bir duygu gerçektende.Önceden çok süründüler aşşagılarda,artık tepelerde gezmek onlarında hakkı ama degilmiGerçektende Kadınları en mutlu eden,yüz güldüren ameliyatların başında geliyor meme büyütme ameliyatı ..Ama ben senin cicişleri doktorumda çok övünce çok merak ettim,lütfen sende artık bir foto eklede görelim ama..
valla foto konusunda haklısın arzumcum, ben nedense hep erteliyorum bu meseleyi, biraz cesaretsizim galiba. yılbaşından sonra yapayım bende bir albüm, ayıp oluyor artık dimi :)
ne için yaptırdın tabiykii böyle seksüü iç çamaşırlar için:)) avatar bombaaaa yavruşben koyamıyorum yaa böyle fotolar sinir oluyorum burundan olmasaydım neler koyardım allah biliyor D victoria secret defilesi sunardım size DDD