arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canimmm gecmis olsun..
haberler sende ohhh neguzel yapmisin keske dudagina ve yuzunede enjekte ettirseydin tam fistik olurdun:))
bilmiyorum suan ne durumdasin bandajlarin duruo olmali cikarirken biraz zorlayabilir pamuga aseton dok azicik sonra bandajlari pamukla azicik islat hemen cikiverior.dikisin varsada bluzun falan surtmesin sonra yara genisligi kahverengi iz kaliyor.tam net 1.5 2 ay sonra goruceksin nasil bir hatun oldugunu:)) cok iyi ettin ben yanlarimdaki fazlaligi aldirmistim ki onlar ceviz buyuklugunde devamli benle kalan inatci yaglardi..suan cok memunum inan bana en az meme kadar memnun ediyor:)))

geçmiş olsun arzum. bir başlayınca devamı geliyor sanki bu işlerin. bence yağ aldırmak lüks değil. o kadar çocuk büyütüp vücudun deforme olması ve bunun bizlere verdiği rahatsızlık psikolojimizi tabi ki etkiler. eşlerin de bu konuda anlayışlı olmaları gerek. eminim onların da başına gelse ameliyat masasına yatarlardı.

Teşekkür ederim canımcıgımm.. Doktoruma daha öncelerden demiştim üst dudagıma dolgu yaptırmak istiyorum diye ama istemedi,gayet güzel dudakların,gerek yok,abartı durur deyince ısrar etmedim.O işini daha iyi biliyor nede olsa Onun için şimdide hiç konusunu açmadım.Karnımdaki bandajlar duruyor evet,dün doktoruma kontrole gittim pazartesi gününe kadar kalsın ,pazartesi günü açarız dedi,o yüzden ellemiyorum.Sıkı sıkı duruyorlar bende rahatım böyle boşver,belki böylelikle biraz daha incelir Malesef vücutta erimeyen,inatçı yaglar oluyor,olsun inat etsinler..bak kim kazandı..artık kimbilir nerdeler... Bende senin kadar memnun kalacagıma eminim,ama tabi bundan sonrasındada dikkat etmemiz lazım,o inatçı yaglar geri dönebilir..

Ya tabi yag aldırmak hastane ve ameliyat şartlarında olunca çevreye çok lüks geliyor,ahh çokta kolay bir operasyon degilmiş.Hala çorabımı giyinmek için egilemiyorum yani...Benim çok fazla yag yoktu zaten,dün doktoruma sordum ne kadar yag aldımız,yahu diyor ne kadar yagın vardıki zaten avucumu dolduracak kadar felan dedi.Ne kadarda olsa ben iki çocuk dogurdugum için benim karın derimdede esneklik var tabi,çok fazlada alırsam deride hoş bir görüntü olmazdı,ben alınacak yagları aldım dedi.Ay allah korusun düşünsene bu seferde derim sarkık sarkık oluyormuş..Allahım yarabbim Eşim anlayışlı sagolsun,ehh alıştı artık aslında ondada göbek var,bogazına düşkün,yemek yemek onun en büyük zevki :)) Ama onu lipo kurtarmaz,büyük bir karın germe ameliyatı olması gerek.. adam igneden korkuyor onun bu ameliyatı olacagını düşünemiyorum bile.Canı çok degerli,spor yaparak eritsin boşverr.. Ameliyata gerek yok...

arzumcum kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim, valla bu lipo olayı bana meme ameliyatından daha zormuş gibi geliyor. bende ptesiye mutlaka randevu alıcam, hem o gün bandajlarında açılacakmış madem, daha keyifli sohbet ederiz :)

Ehh hadi bakalım inşallah Pazartesi günü görüşürüz o zaman..

Arzumcuum çok geçmiş olsun cnm, desene güzelliğine güzellik kattın

geçmiş olsun arzum77,, bir kere yaptırdıktan sonra devamı geliyor dimi :) benim meme estetiğimin 2. ayı,,, bakalım bundan sonra ben ne düşünürüm :)

geçmiş olsun arzum77,, bir kere yaptırdıktan sonra devamı geliyor dimi :) benim meme estetiğimin 2. ayı,,, bakalım bundan sonra ben ne düşünürüm :)

Teşekkür ederim ttubagcıgımm.Aynen öyle estetik ameliyatlarına bir bulaştınmı devamı geliyor gerçektende..Ama yeter inşallah daha düşünmeyecegim,kolay degil ameliyat sonuçta..

arzum77 gecmis olsun oncelikle.. bende dusunuyorum gogus buyutme..fotograflara bakmak istiyorum izninle.ekledim seni.kabul edersen cok memnun olurum

az önce PIP markayla ilgili olayı okuyunca şok olmuştum bu ikinci şok oldu bana
kız senin nerende alınacak yağ vardı hadi doğumlardan dolayı karın germe desen anlıcam ama yağ aldırmak :44: resimlerden gördüğüm arzumun hiççç ihtiyacı yoktu
madem yaptırdın resim ekle kıs meraktan çatlarım heee öncesi ve sonrasıda yap yeni bir furya başlar vallaaa

sana heyy maşallah diyorum canım ne ara gittin ne ara oldun vallaha şaşırdım fotolarda hiç belli değildi cok şaşırıdım..ama hayırlı olsun fıstık gibi bi hatun oldun..bende gögüs yaptırdığımda basenlerden yağ aldırmıştım portakallarım vardı ben cok memnunum umarım sende cok memnun kalırsın canım cok geçmiş olsun

canim bunun vucuda bir zarari yok degilmi gerci olsaydi sen olmazdin. bende ilerde yapmayi dusunuyorum ama bana uymaz surekli bir kiloda duramiyomki

Yahu kızlar..benim aslında öyle çok bir yagım yoktu göbekte.Zaten sizinde dediginiz gibi fotolarımda herşey belli zaten ) Düşük bel pantolon giyinip oturunce sinir bozucu bir şekilde iki kat çıkıntı oluşuyordu.O görüntüyü düzeltmek için iki avuç kadar yag çıkmış zaten Daha fazla alırsam deride büzüşme olur,bu seferde o fazla deriyide almam gerekir tabi bu durumda karın germe ameliyatına giriyorki...ayy yok almiyim..lipoda bu kadar sıkıntı çektim,karın germe ameliyatını düşünemiyorum..:26: Pazartesi günü sargım açılacak,ama tabi şiş şu anda,foto eklerim tabi,biraz sabır tabiki,görüntü düzgün olsunda :))

canim bunun vucuda bir zarari yok degilmi gerci olsaydi sen olmazdin. bende ilerde yapmayi dusunuyorum ama bana uymaz surekli bir kiloda duramiyomki

Vücuda bir zararı yok,yani olan yaglar alınıyor tabi ne kadar alınması gerekiyorsa..Ama ameliyattan sonrada dikkat etmek gerekiyor çünkü aynı yerlerde tekrar yag birikmesi olabiliyor,doktorum izin verir vermez bende hemen spora başlayacagım tabi.Aslında benim ameliyat olacak çok fazla birşey yoktu,kafaya takmıştım,sporla gitmeyen inatçı yaglardı onlar.Ama tekrar bu ameliyatı olmayı düşünmem şahsen

İnşallah memnun kalırım..

Allah seni ne etmesin arzuuum o katlanma herkeste olur kiiii Gecmis olsun

hmm evet zor bir amaliyat diye duymustum.hadi bakalim canim biran once iyiles tekrar gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…