arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Begonum canım ne yaptın,pazaretsi gününe randevu alabildinmi??..Buluşuyormuyuz inşallah...

merhaba avatarın muhtesem görünüyor :) bende martta ameliyatımı olcam inşallah. fotoğraflarını görmeyi çok isterim bildiğim kadarıyla meme başından girildi bende biraz iz meselesini takıyorum o yüzden merak içerisindeyim. sana talep gönderdim kabul edersen sevinirim :)

hadi çok geçmiş olsun, bundan sonra seni tutabilene de aşkolsun dicez galiba :))))

arzumcum kusura bakma kaç gündür nete giremedim, sana güzel haberi veremedim :) ptesi 17.30a aldım randevuyu, kendi randevumdan sonra seni bekliycem yani.

Tamam canım ben erkende gelebilirim,arabayla geliyoruz çünkü.Hadi o zaman yarın tanışmak,buluşmak üzere o zaman..Ay heyecanlandım..ne giyinsem acaba...

Canım çok teşekkür ederim öncelikle..Arkadaş olarak ekliyorum seni,fotolarıma bakabilirsin..Sanırım sen zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorsun,hakkında hayırlısı olur inşallah canım benim..

Evet aynen söyledigin gibi Benim kesi yerim meme ucundan.Birazdan meme ucu izim ile ilgili bir foto daha ekleyecegim,nasıl izsiz bir yöntem oldugunu sende göreceksin..Kesinlikle tavsiye ediyorum herkese,tabi bunun içinde meme ucunun belirli bir büyüklükte olması gerek,inşallah uygunsundur.. Bu yöntem hakkında söylenenler meme ucunda his kaybı,süt vermede azalma riski dir.Ben şahsen kendim bu yöntemle ameliyat olmuş birisi olarak kesinlikle meme ucundan hiçbir şekilde his kaybı yaşamadıgımı büyük bir açıkyüreklilikle ve dogrulukla söyleyebilirim.Aksine önceki haline göre daha çok hisli diyebilirim..Süt kanalları bu yöntemle evet biraz kesilebiliyormuş,dogrudur..Ama bundaki oran %10-20 lik bir oranki böyle izsiz bir operasyon için ben bu yöntemi kesinlikle tercih ederim..Karar sizin tabi.En son doktorunla beraber konuşup karar verilecek bir olaydır bu..İnşallah sende benim kadar başarılı,izsiz bir perasyon olur ve hayal ettigin güzel görünümdeki gögüslere kavuşursun tatlımm..

Kızlarrr..meme ucumdaki sıfır izi sizlerle yeniden paylaşıyorumYeni foto ekledim,bakabilirsiniz..Ameliyatımı Şubat ayında olmuştum,daha bir sene bile geçmeden izlerim tamamen silikleşti,izsiz bir operasyon olmayı isteyenler..Buyrun albümüme..

valla baktım şimdi iz miz yok :)

Arkadaşlar..Çok fazla arkadaşlık istegi geliyor,herkesi hemen ekleyemiyorum,ancak benim açtıgım konuya yazarsanız size daha kolay dönebilirim.Bazen tekliflere bakamıyorum çünkü,ama kendi açtıgım konuya göz gezdiriyorum..Birde bu ameliyatı olmayı düşünen kişilerde arkadaşlık istegi gönderiyor,düşünmeyende.Lütfen biz burada sizlere yardımcı olmak için,fikir vermek için albüm yapıyoruz.Bu ameliyatla uzaktan yakından alakası olmayan,düşünmeyen arkadaşlar teklif göndermesin.Albüm çok özel oluyor.Ben meme ucu kesisi yöntemindeki sonucu herkesizn görmesi için yeni bir albüm yaptım.Arkadaş teklifi göndermeden herkes bakabilir bu sonuca..Daha bir senem bile dolmadan izlerim tamamen silikleşti,izsiz bir operasyon isterseniz kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…