Allah seni ne etmesin arzuuum o katlanma herkeste olur kiiiiGecmis olsun
Begonum canım ne yaptın,pazaretsi gününe randevu alabildinmi??..Buluşuyormuyuz inşallah...
Begonum canım ne yaptın,pazaretsi gününe randevu alabildinmi??..Buluşuyormuyuz inşallah...
arzumcum kusura bakma kaç gündür nete giremedim, sana güzel haberi veremedim :) ptesi 17.30a aldım randevuyu, kendi randevumdan sonra seni bekliycem yani.
wallaha kiskandim simdi sizi ha
Tamam canım ben erkende gelebilirim,arabayla geliyoruz çünkü.Hadi o zaman yarın tanışmak,buluşmak üzere o zaman..Ay heyecanlandım..ne giyinsem acaba...
ayy valla sende erken gelirsen süper olur, uzun uzun laflarız.
merhaba avatarın muhtesem görünüyor :) bende martta ameliyatımı olcam inşallah. fotoğraflarını görmeyi çok isterim bildiğim kadarıyla meme başından girildi bende biraz iz meselesini takıyorum o yüzden merak içerisindeyim. sana talep gönderdim kabul edersen sevinirim :)
ya benle de tanışın yaaaa
Kızlarrr..meme ucumdaki sıfır izi sizlerle yeniden paylaşıyorumYeni foto ekledim,bakabilirsiniz..Ameliyatımı Şubat ayında olmuştum,daha bir sene bile geçmeden izlerim tamamen silikleşti,izsiz bir operasyon olmayı isteyenler..Buyrun albümüme..
Oyyy..kıyamam kuzumaa..Sen ıstanbula gel inşallahh,seninlede tanışırım ben cankuşumm...