arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

kızla doktora gittiginizde ilk muayenenizi anlatır mısınız.ameliyata kadar olan asamadan pek bahseden olmamıs.sanırım cesarete ıhtıyacım var

Bende ameliyat olmadan önce buradan birçok fikir alışverişi yapmıştım,ameliyat olan arkadaşlarla birlikte.Bana çok yardımı olmuştu tabi.Şimdide yardım etme sırası bize geldi tabi.Elimizden gelen bütün yardımı,bilgi alışverişini yapmaya çalışıyorum,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana :13:

Gelelim ilk adıma,öncelikle aklında olan,burada başarılı operasyonlardan ismi geçmiş birkaç doktordan randevu alıp gidip görüşmendir tabiki.Buradaki fotolardan,yada internette ameliyat olan hasta fotolarındaki öncesi sonrası fotolarına bakıp ne kadar büyüklükte gögüs boyutunun seni tatmin edecegine az çok karar vermendir.Kafanda bir boyut olmalı çünkü..Sonrada seni en çok anlayıp,istedigin gögüslere kavuşturacak doktora karar verip ameliyat olmandır.Bu çok kolay bir süreç degil tabi,zaman alıyor.Ama harika bir sonuca kavuşmak içinde bu zamanı feda etmek göze alınır yani..
İlk doktora gittiginizde doktorla öncelikle uzun bir konuşma yapıyorsunuz,seni iyice dinliyor senin nasıl bir gögüs istedigini anlamaya çalışıyor.Sonrasında gögüslerinin durumuna bakmak için seni muayene ediyor.Sana olabilecek en uygun yöntemi,kesi yerini,protez büyüklügüne karar verip sana söylüyor..En son fiyat alıyorsun ve sonrasındada kafana yatan,sana en uygun gelen doktora ameliyat olmak için tekrar arayıp gün alıyorsun,,,bu kadar..

Bir ay sonra dügünün olacaksa tabi en kıssa zamanda doktor görüşmelerine başlarsan senin için iyi olur bence.En kıssa zamanda ameliyat olman lazım.Madem annende sana destek oluyor hiç bekletme..Kesinlikle gelinligin harika duracaktır tabikide.İçi full dolgulu sütyenlerle dekolte yapamazsın ancak ileri dogru bir yükseklik olur..Ama ameliyat olupta evlenirsen üst lobundan taşan,dolu dolu duran gögüslerin olurki her gören sana hayranlıkla bakar..Hadi bakalım inşallah güzel haberlerini burada bizimle paylaşırsın canımm..

Bu ameliyatı emzirme döneminden sonra yaptırırsan tabiki gögsünün daha büyük cc yi alma şansı daha yüksek olur.İnşallah sende seni anlayan doktoru bulur ve bu ameliyatı biran önce olursun.Arkadaşlık istegini kabul ediyorum tatlımm..

tam yerindesin arzum buranin yardimsever melegidir fazlasiyla yardim edecektir. bence ilk adimin icine sinecek sana guven verecek bir doktor bulmandir

Canımcıgımmm..sende bir meleksin zaten.Çevreye saçtıgın pozitif elektrikle gönüllerimizi fetediyorsunn.. Bu ameliyatı olduk,bitti degil..Burada bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak beni çok mutlu ediyor,yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere..

Valla bu konuda kimse aksini iddia edemez arzumcum.Allah senden razı olsun maşallah bütün sorulara tüm açıklığıyla cevap veriyorsun. Evet bende hayalimsine katılıyorum yardım meleği arzum

tşk ederim arzum.iyi ki varsnız.sevgilimle konustum.sen ne yapınca mutlu olucaksan onu yap dedi.o herzamanki sevgi dolu yaklasımıyla ( evlenmek ıcın ıyı bır secım dıye dusundum kendı kendıme :) )

bu forumu okuyana kadar sadece bır fıkırdı uzak bır fıkır.özellikle senın yazdıklarını epey okudum.gozumde kolaylastı.hatta acele bıle etmeye basladım.onumuzdekı hafta mutlaka görüşmelere başlayacagım.adım adım yazacagım sizlerede.sımdı bır lıste yapmaya basladım.burda tavsıye edılen ve antalyadakı doktorlara bakıyrum.elıme kalem aldım lıste yapıyorum sımdılık.bırde ünlü cerrahlara bakacagım.malıyet fazla olur heralde ama yınede bakıca.mutlaka antalyada olmak zorunda degılım ama antalyada olursa benım ıcın daha pratık olur ama ıstanbulda ya da baska yerde emın oldugum doktor olursada gıderım.b sıralar cok sık estetıcılerın reklamlarını vermeye basladılar.eger onceden keısn kararımı verseydım sımdıye kadar televızyonlardanda tanınmıs guvenılır doktorları takıp ederdım.

burdakı tavsıye ısımlere ve doktorların özgecmıslerıne bakıyorum.sanırı görusmeye basladıkca netlesecek....

sımdılık kaygılıyım dıyebılırım

hımm...anlaşıldı.ilk adım randevu

yaa kızlar ben muayeneden cekınıyorum sanırım.bır cesaret gıtmem lazım ama

hımm...anlaşıldı.ilk adım randevu

yaa kızlar ben muayeneden cekınıyorum sanırım.bır cesaret gıtmem lazım ama

evt canım ilk adım randevu oluyor:)) muayende bişey yokki cekinecek kadar 10dk bi bakıcak ölçücek sonra ne olacağına karar verceksiniz..

Valla bu konuda kimse aksini iddia edemez arzumcum.Allah senden razı olsun maşallah bütün sorulara tüm açıklığıyla cevap veriyorsun. Evet bende hayalimsine katılıyorum yardım meleği arzum

Teşekkür ederim Drita cıgımm Sende temiz kalpli bir arkadaşımızsın,Hep böyle kalman dilegiyle seni çok çok öpüyorum Elimden geldigince yardıma hazırım..her zaman..

Aynen öyle s21..Bu konuyu araştırdıkça televizyondan ve gazetelerdeki estetik haberleri daha çok gözümüze batıyor.Haliylede estetik doktorları hakkında daha çok bilgi sahibi oluyor ve tanıyoruz.Özellikle hafta sonları C.tesi ve Pazar günleri euro kanallarında birçok doktor konuşma yapıyor,estetik ameliyatlar hakkında bilgi veriyor.İzlemeni tavsiye ederim..

Kesinlikle doktorlarla yüzyüze görüşmeye başladıktan sonra fikirlerin netleşecek ve kafandaki bazı fikirler oturacak ve daha saglıklı kararlar vereceksin canım..Hiç kaygılanma,doktor listeni yap ve görüşmelere en kıssa zamanda başlamanı tavisye ederim..

bir arkadaşım yaptırdı ve gayet mutlu, tam istediği gibi oldu, bunu resmen takıntı yapmıştı. ondan da kurtulmuş oldu.

bir arkadaşım yaptırdı ve gayet mutlu, tam istediği gibi oldu, bunu resmen takıntı yapmıştı. ondan da kurtulmuş oldu.

Ohh ne güzel işte.O da ameliyatını olmuş kurtulmuş.Darısı tüm kuruntu yapanlara inşallahh.Bu ameliyat insanın psikolojisini inanılmaz degiştiriyor kızlar.Tabi dogru doktoru bulmanız ve istediginiz gögsü doktora çok iyi anlatmanız gerekiyor.Bunlar çok önemli detaylar.İstediginiz gibi bir sonuç çıkmazsa bu çok büyük bir hayal kırıklılıgı olabilir..

benı arkadas lıstene ekler mısın arzum

Teşekkür ederim Drita cıgımm Sende temiz kalpli bir arkadaşımızsın,Hep böyle kalman dilegiyle seni çok çok öpüyorum Elimden geldigince yardıma hazırım..her zaman..

Ben de teşekkür ederim arzumcuğum Ben estetik forumuna ameliyatımdan sonra katıldım sayılır öncesi çok fazla soru ve yorumlarım olmadı ama sizlerin yazdıklarından çok faydalandım canım bu konuda minnettarım Ameliyat sonrası zaten aklıma takılan ne varsa yazdım ve sizlerin desteğiyle rahatladım. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çaılışırım memnuniyetle ama senin foruma emeklerin takdire değer canımm:115:

Güzel yorumların için birkezdaha teşekkür ediyorum canımcıgım.. Hep destek,tam destek diyerek yolumuzda ilerliyoruz ;-)

Panpişlerimm... :-D Yeni fotolarımla karşınızdayım..bakalım begenecekmisiniz,yorumlarınızı bekliyorummm...

Kızlarr yeni fotolarıma süper yorumlar alıyorumm..Biraz utanıyorum,evet biraz nü fotolar oldu ama ne yapiyim,çok hoşuma gitti fotolar sizlerle paylaşmak istedim bu harkulade kareleri Hepinize teşşekür ediyorum,sizleri seviyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…