- 5 Ocak 2011
- 127
- 0
bızımkı dıyemedı boyle guzel bosver dedı ama ben kendım ıcın yaptırmak ıstıyorum dıyemedım sen şanslıymıssın.arzum bende yaptırmayı dusunuyorum canım eşimle konustum geçen bu konuyu nasıl mutlu oluyorsan oyle yap dedi, yanındayımd edi çok mutlu oldum ya :)
isteğimi kabul edersen sevinirim, güle güle kullan şekerim
fotolar süper hatun süper cicişler süpeeeeeeerrrrr arzum cidden harikalar canım maşallah
arzum bende yaptırmayı dusunuyorum canım eşimle konustum geçen bu konuyu nasıl mutlu oluyorsan oyle yap dedi, yanındayımd edi çok mutlu oldum ya :)
isteğimi kabul edersen sevinirim, güle güle kullan şekerim
bızımkı dıyemedı boyle guzel bosver dedı ama ben kendım ıcın yaptırmak ıstıyorum dıyemedım sen şanslıymıssın.
fotolar süper hatun süper cicişler süpeeeeeeerrrrr arzum cidden harikalar canım maşallah
aynen canim harfi harfine katiliyorum dediklerine hemenmizi ekleyelim hatta yetmez bir tane daha hala anlamis degilim yukardan nasil cektin cok guzel cikmis yoksa birimi cekti
Şekerim yakıp kavurmuşsun yine ortalığı.Maşallah yahu:)))
Canımcıgımmmm...Allah hepimizi nazarlardan korusun,hepimizin vücuduna uygun güzellikte gögüslerimiz var.Ne kadar şanslıyızki böyle bir ameliyat teknigi bulunmuş ve doktorlarımız bizi haaarika gögüslee kavuşturmuşş..
Canım neden anlamadınki nasıl çektigimi..Bak şimdi ben bu fotoları cep telefonuyla çektim.Şimdi yatıyorsun sag elinle yada sol elinle yada iki elini kullanarak telefonu başından yukarıya dogru getiriyorsun,gögüslerini çekecek şekilde tutuyorsun.İlk başta farklı bölümleri çekebilir,sürekli kımıldamadan sadece telefonun yönünü degiştirerek peş peşe fotolar çek.Sonra kötü olan fotoları silersin,iyileri hafıza kartında tut..Bunu yaptıkça zaten uzmanlaşıyorsun,daha güzel pozlar yakalayabiliyorsunYok canım başkası çekmedi,ama tabi yardım alabilirsin.Sen evde yanlız oldugun zaman dene bak,çok kolay şekercigimm...
aminnnn.evet tatlim sansliyizcanim benim okadar guzel cekmissin ki ondan anlamadim dedim.anlasildi foto konusundada uzmansin
Doktorumuz harikaa,süperrr...arzum77 beni de ekler misin :) bu arada ben de hasan fındıkın hastasıyım çok iyi bir doktor ..
insan göğüslere kavuşunca foto uzmanı da olur, bikini, sütyen uzmanı da. ben de o günleri bekliyorum sabırla. tüm eski sütyenlerimi çöpe atmak muhteşem olacak. cicilere cici giysiler yaraşır.
İnşallah o zaman sende biran önce harkulade gögüslere kavuşursun canım benim..Gerçektende insanın gögüs olunca herşeye daha farklı bakıyorsun..Şahsen ben öyle düşünüyorum yanii...
Doktorumuz harikaa,süperrr...Ekledim tabiki canımcıgımm,arkadaşız..daimaa...
insan göğüslere kavuşunca foto uzmanı da olur, bikini, sütyen uzmanı da. ben de o günleri bekliyorum sabırla. tüm eski sütyenlerimi çöpe atmak muhteşem olacak. cicilere cici giysiler yaraşır.
Foto konusunda uzman degilim aslında ama öyle aklıma geldi,yaptım..oldu..Çok şanslıyız bebemmm çookkk....