- 8 Eylül 2008
- 1.271
- 10
aynen ya bende bin pismanim neden bu zamana kadar yaptirmadim ah kafamCanım benim,tabi eger gögüslerinin görünüşü ile ilgili sıkıntıların varsa,bu senin canını sıkıyorsa yaptır kurtul derim..Ben geçen zamana acıyorum şimdi,keşke daha önce yaptırsaydım diyorum.Ameliyat hakkında başımdan geçen bütün şeyleri yazdım kendi konuma zaten.Düşündügün doktora bu ameliyat için görüşmeye gidersen bütün bilgileride sana verecektir zaten.Ben bu ameliyat için 5000 ytl ödedim.Şubat ayında olmuştum bu ameliyatı,şu anda sanırım 6000 ytl ye yapılıyor bu ameliyatı.Ben teşekkür ederim,kafana takılan bir şey olursa yaz elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım zaten..
ya arkadasar benım sorunum daha buyuk hem vajınamın ıc dudakları sarkık hemde goguslerım cok kucuk aynı donemde amelıyat olmayı dusunuyorum ama çok korkuyorum.
burcu bu avatardakı resım ameliyattan sonrakı halımıikisini bi arada olur kurtulursun canım
burcu bu avatardakı resım ameliyattan sonrakı halımı
kaç beden oldular peki.evet canım ameliyattan sonraki hali
kaç beden oldular peki.
ya arkadasar benım sorunum daha buyuk hem vajınamın ıc dudakları sarkık hemde goguslerım cok kucuk aynı donemde amelıyat olmayı dusunuyorum ama çok korkuyorum.
arzummmmm... arada bir girebiliyorum ben buraya. gelmişken bir öpeyim dedim
canım arkadaşlık isteğimi kabul edersen sevinirim seninkiler diğer arkadaşlara göre daha iri :)Canımcıgım ugradıgına sevindim, bende seni kocamannn öpüyorummm...
Canımcıgım ugradıgına sevindim, bende seni kocamannn öpüyorummm...
Yeni fotolar ekledim kızlar
tam yerindesin arzum buranin yardimsever melegidir fazlasiyla yardim edecektir. bence ilk adimin icine sinecek sana guven verecek bir doktor bulmandirmerhaba arzum 77.ameliyat sürecını bır bır yazmssın.öncelikle iyi niyetin için tesekkurler,yardımcı olmaya calısman ck taktır edılır.ben bu frumu okuyarak kesın karar verdım.henuz okuma asamasındayım.ama bır an once netlesıp baslamak ıstıyorum
sence ılk adımım ne olmalı?
bu arada gule gule kullan sanırım epey olmus ama guzel olmus
selam, bende bütün gece okudum yazılanları, çok sevindim senin adına. benim göğüslerimde söndü emzirme döneminden sonra 350cc alır diye düşünüyorum. arkadaşlık isteği gönderdim. eklersen sevinirim. darısı en kısa zamanda başıma :):):):)
kızla doktora gittiginizde ilk muayenenizi anlatır mısınız.ameliyata kadar olan asamadan pek bahseden olmamıs.sanırım cesarete ıhtıyacım var
canım arkadaşlık isteğimi kabul edersen sevinirim seninkiler diğer arkadaşlara göre daha iri :)