arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

aynen ya bende bin pismanim neden bu zamana kadar yaptirmadim ah kafam fiyatlar bir yil icinde ucmus ne kadar erken yapilirsa kar

ya arkadasar benım sorunum daha buyuk hem vajınamın ıc dudakları sarkık hemde goguslerım cok kucuk aynı donemde amelıyat olmayı dusunuyorum ama çok korkuyorum.

ya arkadasar benım sorunum daha buyuk hem vajınamın ıc dudakları sarkık hemde goguslerım cok kucuk aynı donemde amelıyat olmayı dusunuyorum ama çok korkuyorum.

Yahu neden kokuyorsun yavrucugummm.. Korkulacak hiiçç birşey yok.Vajina ameliyatı hakkında pek bir tecrübem yok,ama iç dudaklarda biraz büyük olmalı bence,ben o konudada biraz büyükten yanayım sanırım Tabi seni çookkk rahatsız ediyorsa,çok sarkıksa ve ameliyat olmayı düşünüyorsan iki ameliyatıda beraber olur kurtulursun..Zaten narkoz alacaksın,bir taşla iki kuş vurursun fenamı işte..Korkma cicim,biz buradayız,yardıma sonuna kadar destege hazırız..

Canımcıgım ugradıgına sevindim, bende seni kocamannn öpüyorummm...

merhaba arzum 77.ameliyat sürecını bır bır yazmssın.öncelikle iyi niyetin için tesekkurler,yardımcı olmaya calısman ck taktır edılır.ben bu frumu okuyarak kesın karar verdım.henuz okuma asamasındayım.ama bır an once netlesıp baslamak ıstıyorum
sence ılk adımım ne olmalı?

bu arada gule gule kullan sanırım epey olmus ama guzel olmus

kızla doktora gittiginizde ilk muayenenizi anlatır mısınız.ameliyata kadar olan asamadan pek bahseden olmamıs.sanırım cesarete ıhtıyacım var

bu arada benim 1 ay sonra dügünüm olucak.dügünden hemen sonra en ıyısıdıye dusunmustum ama bugun annem niye önce degil diyince sanırımen güzeli öncesi diye karar verdim.gelinlikle harikaolurlar degilmi.en cok ıstedıgım sutyensız kıyafet gıyebılmek

hemen bir doktor bulmalıyım.eger zaman sıkıntısı yaşamazsam yanı dugune hazırlık asaması benı zorlamazsa yanı amelıyata bır zararı olmazsa bence guzel olur

selam, bende bütün gece okudum yazılanları, çok sevindim senin adına. benim göğüslerimde söndü emzirme döneminden sonra 350cc alır diye düşünüyorum. arkadaşlık isteği gönderdim. eklersen sevinirim. darısı en kısa zamanda başıma :):):):)

Son düzenleme:
tam yerindesin arzum buranin yardimsever melegidir fazlasiyla yardim edecektir. bence ilk adimin icine sinecek sana guven verecek bir doktor bulmandir

canım benimde cocuktan sonra içi boşaldı senin dediğin gibi oldu..bende 300 cc taktırdım cok memnunum gögüsünün iç yapısı ve cevresi alıyosa zaten doktor yapar zaten oluyosada 300,350 ccden aşağıda taktırma derim ondan aşağısı ufak darısı senin basına olsun

kızla doktora gittiginizde ilk muayenenizi anlatır mısınız.ameliyata kadar olan asamadan pek bahseden olmamıs.sanırım cesarete ıhtıyacım var

canım zaten gögüs ameliyatı olamaya tam karar verdiğinde ilk başta doktor araştırıyosun ilk bunla bi başlıyosun doktoruna karar verincede gidiyosun ilk muayenemde ben doktorumu zaten tanıyodum burunda olduğum için hiç tereddüt etmeden gittim.ve bi arkadaşımda ona olduğu için gögüsten gördüğüm içinde kolaylıkla hemen karar verdim.önce senin kafandaki soruları cevaplıyor daha sonra seni muayene ediyor gögüs cevreni ölçüyor altını ölcüyor ve tahmini hangii ölcü olacağını ve hangi yöntemle yapacağını anlatıyor.kaç cc takılacağını tabi senin istediğin büyüklüğüde soruyor.ve ameliyatta hangi büyüklüğü içi alıyosa onu takıyor..bir sürü marka ve silikon modeli var en doğalı ve hangisi sana uygunsa onu takıyor..mesela bana mentor marka dual pland kas atı kas üstü sistemin damla şeklinde 300 cc takıldı..cokta gözünde büyüttüğün kadar olmuyor 1 hafta en fazla sıkıntı cekersin.mesela bende agrı hiç olmadı sadece sırt üstü yatmaktan sırt agrısı cektim.bide gögüs cok geriliyor gögüsün sıkışıyor gibi oluyosun oda vücudun yabancı maddeye alışması ve vücüt onu dışarı atmak istemesinden dolayı oluyomuş tabi sonrasında belli yapacağın şeylerde var 2 ay içinde onuda olduktan sonraa anlatırızD zaten burda herkes anlatıyor okudukca zaten herşeyi ögreniyosun cok bilgi var

canım arkadaşlık isteğimi kabul edersen sevinirim seninkiler diğer arkadaşlara göre daha iri :)

Kabul ettim canım,bakabilirsin albümüme.Evet diger arkadaşlara göre daha büyük cc ler.Ben 400cc istedim,doktorumda yaptı sagolsun,çok mutluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…