arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum bende yaptırmayı dusunuyorum canım eşimle konustum geçen bu konuyu nasıl mutlu oluyorsan oyle yap dedi, yanındayımd edi çok mutlu oldum ya :)

isteğimi kabul edersen sevinirim, güle güle kullan şekerim

arzum bende yaptırmayı dusunuyorum canım eşimle konustum geçen bu konuyu nasıl mutlu oluyorsan oyle yap dedi, yanındayımd edi çok mutlu oldum ya :)

bızımkı dıyemedı boyle guzel bosver dedı ama ben kendım ıcın yaptırmak ıstıyorum dıyemedım sen şanslıymıssın.

fotolar süper hatun süper cicişler süpeeeeeeerrrrr arzum cidden harikalar canım maşallah:nazar:

fotolar süper hatun süper cicişler süpeeeeeeerrrrr arzum cidden harikalar canım maşallah:nazar:

aynen canim harfi harfine katiliyorum dediklerine hemen :nazar:mizi ekleyelim hatta yetmez bir tane daha:nazar:hala anlamis degilim yukardan nasil cektin cok guzel cikmis yoksa birimi cekti :KK52::KK52:

Eşinin böyle düşünmesi gerçekten çok iyi bir haber.Genelde erkekler eşlerinin bu ameliyatı olmasına sıcak bakmazlar çünkü..Şanslısın,hiç ertelemeden hemen doktor arayışlarına gir derim ben :KK34: Arkadaşlık teklifini kabul ediyorum,albüme bakabilirsin..Teşekkür ederim,inşallah sende bu mutlulugu biran önce yaşarsın şekerim.. :13:

bızımkı dıyemedı boyle guzel bosver dedı ama ben kendım ıcın yaptırmak ıstıyorum dıyemedım sen şanslıymıssın.

:)) Canım Unbalanced16 gerçektende şanslıymış.Her eş böyle düşünmez.Benim eşimde bu ameliyat fikrine pek sıcak bakmamıştı,ben senin bu halini seviyorum,gögüslerinin nesi var diyordu..Ama şimdide iyiki yaptırmışız diyor..Biraz üstüne düşer ve ikna etmeye çalışırsan belki sende eşini kandırabilirsin..Unutma kadın kafasına birşeyi koyarsa onu mutlaka yaptırır...Yeterki sen isteee..:KK34:

Teşekkür ederim Drita cıgımm..:KK16::KK16: Allah nazarlardan korusun hepimizi..:nazar::nazar: Begenmenize sevindim dogrusu,gerçektende zaman geçtikçe dahada güzelleşiyorlar..:KK12:

aynen canim harfi harfine katiliyorum dediklerine hemen :nazar:mizi ekleyelim hatta yetmez bir tane daha:nazar:hala anlamis degilim yukardan nasil cektin cok guzel cikmis yoksa birimi cekti :KK52::KK52:

Canımcıgımmmm...:KK16::KK16: Allah hepimizi nazarlardan korusun,hepimizin vücuduna uygun güzellikte gögüslerimiz var.Ne kadar şanslıyızki böyle bir ameliyat teknigi bulunmuş ve doktorlarımız bizi haaarika gögüslee kavuşturmuşş..

Canım neden anlamadınki nasıl çektigimi..Bak şimdi ben bu fotoları cep telefonuyla çektim.Şimdi yatıyorsun sag elinle yada sol elinle yada iki elini kullanarak telefonu başından yukarıya dogru getiriyorsun,gögüslerini çekecek şekilde tutuyorsun.İlk başta farklı bölümleri çekebilir,sürekli kımıldamadan sadece telefonun yönünü degiştirerek peş peşe fotolar çek.Sonra kötü olan fotoları silersin,iyileri hafıza kartında tut..Bunu yaptıkça zaten uzmanlaşıyorsun,daha güzel pozlar yakalayabiliyorsun :KK34: Yok canım başkası çekmedi,ama tabi yardım alabilirsin.Sen evde yanlız oldugun zaman dene bak,çok kolay şekercigimm...:KK76:

Canımcıgımmmm...:KK16::KK16: Allah hepimizi nazarlardan korusun,hepimizin vücuduna uygun güzellikte gögüslerimiz var.Ne kadar şanslıyızki böyle bir ameliyat teknigi bulunmuş ve doktorlarımız bizi haaarika gögüslee kavuşturmuşş..

Canım neden anlamadınki nasıl çektigimi..Bak şimdi ben bu fotoları cep telefonuyla çektim.Şimdi yatıyorsun sag elinle yada sol elinle yada iki elini kullanarak telefonu başından yukarıya dogru getiriyorsun,gögüslerini çekecek şekilde tutuyorsun.İlk başta farklı bölümleri çekebilir,sürekli kımıldamadan sadece telefonun yönünü degiştirerek peş peşe fotolar çek.Sonra kötü olan fotoları silersin,iyileri hafıza kartında tut..Bunu yaptıkça zaten uzmanlaşıyorsun,daha güzel pozlar yakalayabiliyorsun :KK34: Yok canım başkası çekmedi,ama tabi yardım alabilirsin.Sen evde yanlız oldugun zaman dene bak,çok kolay şekercigimm...:KK76:

aminnnn.evet tatlim sansliyiz:KK76:canim benim okadar guzel cekmissin ki ondan anlamadim dedim.anlasildi foto konusundada uzmansin:KK16:

insan göğüslere kavuşunca foto uzmanı da olur, bikini, sütyen uzmanı da. ben de o günleri bekliyorum sabırla. tüm eski sütyenlerimi çöpe atmak muhteşem olacak. cicilere cici giysiler yaraşır.

insan göğüslere kavuşunca foto uzmanı da olur, bikini, sütyen uzmanı da. ben de o günleri bekliyorum sabırla. tüm eski sütyenlerimi çöpe atmak muhteşem olacak. cicilere cici giysiler yaraşır.

İnşallah o zaman sende biran önce harkulade gögüslere kavuşursun canım benim..Gerçektende insanın gögüs olunca herşeye daha farklı bakıyorsun..Şahsen ben öyle düşünüyorum yanii... :KK12:

İnşallah o zaman sende biran önce harkulade gögüslere kavuşursun canım benim..Gerçektende insanın gögüs olunca herşeye daha farklı bakıyorsun..Şahsen ben öyle düşünüyorum yanii... :KK12:

inşallah canım. özgüven eksikliği yaşıyorum ve inanıyorum ki ameliyattan sonra geçecek. senin de göründüğü haliyle güzel epey. tam belli olmuyor avatardan.

aynen walla dedigin gibi canim. bende eski sutyenlerimi cope attigimda aralarinda cogu hic kullanmadiklarimda vardi hic mi hic acimadim bile.umarim yakin zamanda bu duyguyu sende yasarsin:KK34:sahanemi sahane bir duygu:emir_bebek:

Foto konusunda uzman degilim aslında ama öyle aklıma geldi,yaptım..oldu.. :KK9::KK9: Çok şanslıyız bebemmm çookkk....:KK34::KK54:

neyi istiyorum tatlim biliyormusun boyle yururken yavas yurumede degil biraz hizlica hani acele ederya insan oyle iste yurudugumde biraz hoplayan gogusler.:KK9: benimkiler daha sert bide hala sporcu sutyenide siki tutuyor oyuzden yerinde sabitler belki normal sutyenlere gecince bide tam yumusama olunca benimkilerde oyle olur.belki biraz sapikca ama oyle istiyorum:KK52::KK52:

X