arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

haha cok hos yemegin salcalisi kadinin kalcalisini biliyorum cok sik kullandigim bir kelimedir(bendede kalca varda)ama yemegin etlisi kadinin gobeklisi hic duymamistim.hm bunuda artik kullanayim

bugun trumph sporcu sutyenim elime gecti. gercekten dedigin gibi rahatmis bide yumusak. saolasin tatlim

Ne demek tatlımm.. herzaman yardım için buradayız Allahın izniyle..Sporcu sütyeni gerçektende en rahat çamaşır,daha öncesinde böyle sadece bez gibi olan bir sütyenin bu kadar sexy,rahat ve en çok tercih ettigim bir sütyen olabilecegini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi herhalde.Gögüsler rahat etsin,epey ugraşıldı onlarla ama degilmi?

Ben gerçek fikirlerimi yazdım canımcıgım..begendim tabi,büyüklügü gögüs arası yakınlıgı çok güzel olmuş..Ben teşekküer ederim birtanemm..

Canımsınn:13: Buradan tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak çok güzel. Beni bu güzel göğüslere kavuşturan doktorum, şeker insan Hakan Çepni' ye buradan teşekkür etmek istiyorum. Bizlere bu mutluluğu yaşatan, tüm doktorlarımızın ellerine sağlık

Bütün doktorlarımızın ellerine saglık,onların sayesinde bu kadar mutluyuz..

Çok teşekkür ederim Arzum cevapladığın için :) Aranıza hoşgeldim Ben yeni fırsat bulabildim foruma bakmaya, mesajını yeni gördüm. Başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımın ödediğinden daha fazla bi para ama görüşmek lazım tabi doktorla. Belki taksit falan da yapıyordur. Görüşmeye gittiğimde bildiricem mutlaka size :)
Sevgiler

arzucum nasılsın tatlım?keyifler yine süper enerji saçıyosun etrafa!

Aresya cıgımm..hoşgeldin tatlımm.. Keyiflerrrr...süperrr..süperrr...:118: Allahım nazarlardan saklasın hepimizi.Bu ameliyat benim hayatımı tamamen degiştirdi,iki çift meme böylemi mutlu edebilir bir bayanı yaa,tadını doya doya çıkarıyorum bebegimm.Sen nasılsın bakalım?Özlettin kendini,lütfen gel ara sıra..

Karamelciğim teşekkür ederim canım Valla ben de seninkileri çok beğendim fazla büyük değiller kii. Tadını çıkaralım bence cicişlerimizin

sağol cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama şu fazla büyük değlller sözündeki fazlayıda atsak olurmuu hehehe kendime zorla büyük değller yorumu yaptırmak istiyorum

evet canim yillardir bekledik hasret kaldik memislere simdi rahat ettirmesek cok ayip olur kanimca.ic dolu dolu olunca ne giysen yakisir

sağol cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama şu fazla büyük değlller sözündeki fazlayıda atsak olurmuu hehehe kendime zorla büyük değller yorumu yaptırmak istiyorum

Evet evettt cidden büyük değiller karamelciğim. Valla ben dolgun göğüsten yanayım

Peki o zaman,büyük degiller ..........çok sexylerrrrrrrrr............
Evet evettt cidden büyük değiller karamelciğim. Valla ben dolgun göğüsten yanayım

Katılıyorummm..bravoo..

Peki o zaman,büyük degiller ..........çok sexylerrrrrrrrr............

Katılıyorummm..bravoo..

oyyy ağzınızdan bal damlıyoorrrr evet evet aynen öyleler sağolun nasıl iyi geldi anlatamam

teşekkürler canım avrupa tarafındayım ben cesaretimi toplayıp kesin karar verdikten snra mutlaka muayneye gitcem

bence fazla vakit kaybetme ben onca sorun yaşadım ama hala yine olsa yine yaptırırım hemde aynı sıkıntıları yaşıcamı bilsemde
eski halini unuttum ama bazen eski fotolarda dikkat ediyorum kıyafetler düz duruyor vay bee diyorum boşuna zaman geçiyor inan 1 ay sonra sende boşuna beklemişim diceksin hakkında hayırlısı olsun en güzeli isteyenlerin olsun

bence fazla vakit kaybetme ben onca sorun yaşadım ama hala yine olsa yine yaptırırım hemde aynı sıkıntıları yaşıcamı bilsemde
eski halini unuttum ama bazen eski fotolarda dikkat ediyorum kıyafetler düz duruyor vay bee diyorum boşuna zaman geçiyor inan 1 ay sonra sende boşuna beklemişim diceksin hakkında hayırlısı olsun en güzeli isteyenlerin olsun [/QUOTE]

iyi dileklerin için sağol canım haklısın vakit kaybetmemek lazım ama birazda maddi açıdanda birikim yapmak lazım şuan o birikimdeyim:)

Hakkında hayırlısı olsun tatlım,umarım en kıssa zamanda parasal konuyu çözer ve sende bizler kadar mutlu olursun inşallahh..

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,bende meme büyütme ameliyatı olmayı istiyorum.Arzum senin profil fotonu gördüm ve çok hoşuma gitti,bende ameliyat olursam Hasan beye ameliyat olmayı istiyorum.Ameliyat hakkında bana bilgi verirmisin.Tavsiye ediyormusun bu ameliyatı.Bu ameliyatın fiyatı nedir acaba?Teşekkür ederim şimdiden..

Canım benim,tabi eger gögüslerinin görünüşü ile ilgili sıkıntıların varsa,bu senin canını sıkıyorsa yaptır kurtul derim..Ben geçen zamana acıyorum şimdi,keşke daha önce yaptırsaydım diyorum.Ameliyat hakkında başımdan geçen bütün şeyleri yazdım kendi konuma zaten.Düşündügün doktora bu ameliyat için görüşmeye gidersen bütün bilgileride sana verecektir zaten.Ben bu ameliyat için 5000 ytl ödedim.Şubat ayında olmuştum bu ameliyatı,şu anda sanırım 6000 ytl ye yapılıyor bu ameliyatı.Ben teşekkür ederim,kafana takılan bir şey olursa yaz elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…