inşallah canım. özgüven eksikliği yaşıyorum ve inanıyorum ki ameliyattan sonra geçecek. senin de göründüğü haliyle güzel epey. tam belli olmuyor avatardan.
kesinlikleee:) belki bir gün karşılaşırız kontrolde :)
neyi istiyorum tatlim biliyormusun boyle yururken yavas yurumede degil biraz hizlica hani acele ederya insan oyle iste yurudugumde biraz hoplayan gogusler.benimkiler daha sert bide hala sporcu sutyenide siki tutuyor oyuzden yerinde sabitler belki normal sutyenlere gecince bide tam yumusama olunca benimkilerde oyle olur.belki biraz sapikca ama oyle istiyorum
Peki o halde arkadaşlık istegimi kabul et ve albümümden rahat rahat bak fotolarıma canımcıgımm..Bu ameliyat bir kadının özgüven duygusunu tavan yapan bir operasyon bence.İyiki bu ameliyatı olmuşum,inşallah sende biran önce bu ameliyatı olur ve yüksek özgüvenle yaza bomba gibi girersin canım.
İnşallah canım,biz ister ve ayarlarsak tabiki..neden olmasın..
aynen walla dedigin gibi canim. bende eski sutyenlerimi cope attigimda aralarinda cogu hic kullanmadiklarimda vardi hic mi hic acimadim bile.umarim yakin zamanda bu duyguyu sende yasarsinsahanemi sahane bir duygu
arzum benıde eklesende fotoları görsekgördüm fotoları. çamaşırlar da özenle seçilmiş. hepsi muhteşem. maşallah :)
yazın olacak ama yaz başı değil yine de yazın tadını çıkarırım diye düşünüyorum.
Yok canım benim..neden sapıkça olsun yahu.Biraz sabır,hele 6 ay geçsin,yaza kadar hoplayíp zıplayacaklar emin ol.Yaza çok sexyy bir hatun olarak gireceksin..Daha erken..ama bekle...olacak...Çünkü benimkilerde o kıvama geldiler..
aynen :) bir dahaki ay gideceğim ben
arzum benıde eklesende fotoları görsek
tatlim agzindan bal akiyoryaza sexyy bir hatun ha seve seve beklerim o 6 ayi.
arzumcum benim benim sol gogsum hassas sag tarafa nazaran daha sert 53. gunum (vay be zaman nasilda gecmis)hala hassas olusu normal degilmi?
arzumcum yeni fotolarına tek kelimeyle bayıldım... yakın zamanda hasan beye gidicekmisin, benim 2. ay kontrolüm geldi, denk getirebilirsek seninle tanışmayı çok isterim.
arzum canım beni de ekler misin :) seni ekledim sanıyordum albümüm var diyince farkına vardım :)))
5 Ocak için hasan fındıktan ameliyat günü aldım. Canım sizinle paylaşmam gereken şeyler var şimdiden başlığımı açabilir miyim?
Çoooook heyecanlıyım...
allahım inşallah benimde biran evvel ameliyatım olur bakalım pazartesi gidicem ve gün alıcam hakkımızda hayırlısı
acaba benide ekleme sansınız varmı bende bakabilrmiyim albümünüze:26:
Eveeetttt..sizlere teker teker cevaplarımı verdigime göre şimdi sizlere bir süprizim varrr...
Ben dün sabah Çamlıca Alman Hastanesinde göbegimdeki birtürlü erimeyen azıcık yag depom için ameliyat masasına yattım ve lipo oldum kızlarrr..Bunu sizlerle yeni paylaşıyorum evet,çünkü herşey olsun bitsin sizlere öyle süpriz yapiyim dedim.Şimdi evdeyim,dinleniyorum.Çok spor yapmış gibi,yada diger bir deyimle dayak yemiş gibi karın bölgemde agrı var tabi ama dayanılmayacak bir agrı degil tabi bu.Zaten öyle çok çok yag yoktu,lipofeeling yöntemi ile göbek bölgemdeki yaglar çekildi ve bir önceki ameliyatımdan sonra benim sag gögsüm sol gögsüme göre üst lobu biraz daha küçük duruyordu ve tabi sol gögsüm biraz daha büyük duruyordu.Milimetrik bir duruştu tabi bu ama ben farkettigim için beni rahatsız ediyordu.Göbecikten alınan yaglarla sag gögsümün üst bölgesinede yag enjekte edilip aradaki fark kapatıldı.Şu anda gögsümde sarılı,tabi çok şiş ve gergin.Karın bölgemde sıkı sıkıya sarılı,sezeryan ameliyatı olmuş gibi kalkarken biraz sıkıntı çekiyorum ama herşey çok güzel olacak tabi,bunun düşüncesi bile beni çok mutlu ediyor ve agrı sızıyı unutuyorum..Bu arada hasan beyin yanına sık sık ugrayacagım tabi kontorller pansumanlar felan.Hasan beyin yanına gidecek arkadaşlar tarih ve saat verirlerse bende kontrol saatlerimi ona göre ayarlar ve sizlerle tanışma imkanı sunabilirim.Hepinizi çok öpüyorum ve saglıklı mutlu günler diliyorum arkadaşlarr..Mümkün oldugunca nete girmeye çalışacagım,gerçi telefondanda foruma girip kontrol ediyorum ve sizlere cevap yazmaya çalışıyorum tabi.Haberiniz olsun eger geç cevap verirsem istirahatte oldugum içindir..
Herşey biz kadınlar için yapılmış,bizlerin daha güzel ve formada olmamız için birsürü imkan sunulmuş.Allah doktorları başımızdan eksik etmesin ve tabi anlayışlı kocalar versin..Hepimize tekrardan saglıklı günler diliyorumm ve çok çok öpüyorumm sizlerii