- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Karamelciğim teşekkür ederim canım Valla ben de seninkileri çok beğendim fazla büyük değiller kii. Tadını çıkaralım bence cicişlerimizin
Aynennn..katılıyorummm..devammm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karamelciğim teşekkür ederim canım Valla ben de seninkileri çok beğendim fazla büyük değiller kii. Tadını çıkaralım bence cicişlerimizin
Ölçülerimiz hemen hemen aynı canımcıgımm..Ama sen 300cc ile bu ölçüye geldin,ben 400cc ile..Bakınız herkesde protez boyutu farklı durabiliyor.. Benim bel ölçüm 65cm,kalçamda 95 cm.Kalça var bende biraz Olsun ne demişler yemegin salçalısı,kadının kalçalısı..yemegin etlisi,kadının göbeklisi.... Valla meme ile ilgili bir deyiş bulamadım,sizin bildiginiz varsa yazın lütfen :))
Canımcıgım kafaya takacak öyle kocaman memişlerin yokki,neden böyle sıkıntı etmişsin kendine yahu,büyütene kadar ne sıkıntılar çektin,şimdide nankörlük ediyorsun ama..Bak olmadı..kızarım hee.. Herşey çok güzelll,çok sexyyy..devam devamm..
haha cok hos yemegin salcalisi kadinin kalcalisini biliyorum cok sik kullandigim bir kelimedir(bendede kalca varda)ama yemegin etlisi kadinin gobeklisi hic duymamistim.hm bunuda artik kullanayim
bugun trumph sporcu sutyenim elime gecti. gercekten dedigin gibi rahatmis bide yumusak. saolasin tatlim
Ben gerçek fikirlerimi yazdım canımcıgım..begendim tabi,büyüklügü gögüs arası yakınlıgı çok güzel olmuş..Ben teşekküer ederim birtanemm..
Canımsınn:13: Buradan tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak çok güzel. Beni bu güzel göğüslere kavuşturan doktorum, şeker insan Hakan Çepni' ye buradan teşekkür etmek istiyorum. Bizlere bu mutluluğu yaşatan, tüm doktorlarımızın ellerine sağlık
Vayyy..Aramıza mutlu özgüveni tavan yapmış bir bayan daha katılacak desene Öncelikle hakkında herşeyin hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum..Gögüslerinden memnun degilsen ve bu ameliyatı olabilecek imkanın varsa hiç bekleme derim.Çünkü insan geçen o mutsuz günlere acıyor,üzülüyor.Keşke beklemeseydim ve daha önce olsaydım bu ameliyatı diyor..Malesef meme dokumuz yagdan oluştugu için kilo verme durumlarında çok kötü bir duruma geliyorlar ve müthiş derecede insanı buhrana sokuyor.İstedigin gögüslere kavuşmak içinde tabi kilo almak gerekmez,gögüs yapacagım diye kilolu bir bayan olmaz...asla..Dr.Hasan Fındık inanılmaz şeker,hastasının ne istedigini anlayan,hastasına elinden gelen bütün yardımları yapan,mükemmel ötesi bir doktor..Öncelikle doktor seçimin için seni tebrik ederim..Hasan bey ameliyat öncesi görüşmelerden ücret almıyor,internetten Hasan beyin sayfasına gir,telefon numarasını ara ve randevu iste.Meme büyütme ameliyatını 6000 ytl ye yapıyor,bütün masraflar içinde.6000 ytl nin haricinde hiçbir ücret ödemiyorsun tatlım..Fiyatlar yılbaşından sonra degişir genelde,ama yılbaşından önce gidip görüşürsen ve randevu alırsan fiyatta yardımcı olabilir,bence sen en erkenden git görüş ve fiyat al
Yeni üye oldugun için arkadaş olarak eklesemde fotolarımı göremezsin tatlım.Bunun içinde belirli bir mesaj sayısına ulaşman gerekiyor,sen bol bol mesaj yaz,kotanı doldur.. Kış ayı ameliyat için daha uygun bir ay,bunun ocak ayı ile ilgisi yok tabi.Kızın ameliyat olursan yaza iyleşmiş ve bomba gibi girersin,bütün aktiviteleri rahatlıkla yapabilirsin.Hadi bakalım randevu aldıgında bana yaz tarihini,gelişmeleri bizimle paylaş,elimden gelen yardımı yaparım senin için..
arzucum nasılsın tatlım?keyifler yine süper enerji saçıyosun etrafa!
Ne demek tatlımm.. herzaman yardım için buradayız Allahın izniyle..Sporcu sütyeni gerçektende en rahat çamaşır,daha öncesinde böyle sadece bez gibi olan bir sütyenin bu kadar sexy,rahat ve en çok tercih ettigim bir sütyen olabilecegini kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi herhalde.Gögüsler rahat etsin,epey ugraşıldı onlarla ama degilmi?
sağol cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama şu fazla büyük değlller sözündeki fazlayıda atsak olurmuu hehehe kendime zorla büyük değller yorumu yaptırmak istiyorum
Peki o zaman,büyük degiller ..........çok sexylerrrrrrrrr............sağol cnm allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama şu fazla büyük değlller sözündeki fazlayıda atsak olurmuu hehehe kendime zorla büyük değller yorumu yaptırmak istiyorum
Evet evettt cidden büyük değiller karamelciğim. Valla ben dolgun göğüsten yanayım
doktorunuz hasan beyin muaynehanesi nerdedir acaba. tüm sayfaları okuyamadım
Bagdat caddesinde,şaşkınbakkalda Boyner magzasının hemen karşısında canım
Peki o zaman,büyük degiller ..........çok sexylerrrrrrrrr............
Katılıyorummm..bravoo..
teşekkürler canım avrupa tarafındayım ben cesaretimi toplayıp kesin karar verdikten snra mutlaka muayneye gitcem
Selam arkadaşlar,bende meme büyütme ameliyatı olmayı istiyorum.Arzum senin profil fotonu gördüm ve çok hoşuma gitti,bende ameliyat olursam Hasan beye ameliyat olmayı istiyorum.Ameliyat hakkında bana bilgi verirmisin.Tavsiye ediyormusun bu ameliyatı.Bu ameliyatın fiyatı nedir acaba?Teşekkür ederim şimdiden..