arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canım benim ilk mesajda yazmışsınya Hasan bey ile ilgili çok kötü şey okudum diye,bende merak ettim nerde okudun o kötü şeyleri,şimdi birşey diyorsan onun arkasında dur,göster.Böyle birşeyi söyleyipte daha sonrasında ben doktor kötülemek için degil,fikrimi söyledim dersen olmaz...Fikirlerini paylaşırsın tabiki,hepimiz fikirlerimizi paylaşıyoruz burada..Ben yaşadıgım bütün süreci paylaştım,yalansız dolansız..Herşeyim gerçek.Aynı şey Doktor Naci bey içinde geçerli,ben o kadar araştırma yaptım ne Naci bey için kötü birşey duydum okudum,nede Hasan bey için..Her ikisi içinde asla kötü birşey söyleyemem,yazamam.Sana birisi Hasan bey için kötü birşey yazdıysa o başka,niyeti nedir o konuda düşünmek lazım..Öyle degilmi arkadaşım.Bütün doktorlarımızın büyük bir deneyimi vardır.Her hasta kendi doktoru için güzel yorumlar yazar tabi,ama yaşadıgı mutlu olmadıgı bir sonuç varsa onuda yazması lazım.Böylelikle bizler yorumları okuyarak yaşanan tecrübelerden yola çıkarak doktor seçimimizi yapıyoruz,öyle degilmi.Kesin kaynaklardan degilde kulaktan dolma fikirler görüşler içn hiçbir doktora karalama yapmayalım..
Sende doktor seçminde özgürsün tabi,ama belli içine Tugrul bey sinmiş,ona ameliyat olacaksın.Başka doktor içine sinmemiş onlara ameliyat olsanda Allah korusun bir problem çıksa yada sonuçtan mutsuz olsan Tugrul beyi seçmedigin için mutsuz olacaksın..Yani ücreti fazla olabilir ama sonuçta senin doktorun Tugrul bey olacak bence..Olsun..önemli olan mutlu operasyon sonuçları görmek,yüz güldüren sonuçların olması..Hakkında herşeyin hayırlısı olsun tekrardan,Allah yardımcın olsun canım...

tabi sölediğim arkasındayım,hasan bey için avrupadan gelmiş bir bayanla konuşmuştuk,kılosu çok olan bır bayana lıpo yapmış,naci bey içinde güven vermedi dedim,biri kötü anlattı demedım.Allah cümlemızın yardımcıdır.

Teşeşürler canımcım ,bir de aklıma takılan bir soru daha var, yaklaşık 1 ay oldu benim,sence normal sütyene geçmem için erken değil mi? Eğer daha güzel şekil alacaklarsa acele etmeyeyim.
Eğer yeni bir sütyen alırsam desteksiz ve balensiz alıyorum bu arada,doğru anlamışımdır umarım.
Öptüm seni kocamannn

Aynen canım..dogru anlamışsın..Desteksiz olsun,balen konusuna gelince seni rahatsız ederse çıkarabilirsin.Benim aldıgım bir sütyenin altındaki demirler çok rahatsız etmişti,ucundan açarak çıkarttım,ama bazısı rahatsız etmiyor,sen karar vereceksin yani..nasıl rahat ediyorsan.Bi ayın dolmuşsa normal günlük yaşamında sporcu sütyeni takmanı tavsiye ederim,dedigim bibi gögüse en iyi şekli veren sütyen sporcu sütyenidir Ama özel gün ve gecelerde tüllü ve dantelli sütyenleri saatlik olarak takmanda bir sakınca yok..Gece mutlaka sporcu sütyenini takarak uyumanı tavsiye ederim.Hatta doktorum bir ay sonra dekolteli kıyafetlerde yani özel gecelerde sütyen takmadanda durabilecegimi söylemişti,sütyensiz harika dekolteler vermek harika bir duygu tabi..

Bende seni kocamannn öpüyorum saglıklı günler diliyorumm..

Her doktorun çok mutlu oldugu hasta kadar mutsuz oldugu hasta mutlaka vardır.Emin ol Tugrul beyinde böyle hastası vardır,duyarsın yada duymazsın.Önemli olan bizim mutlu olmamız,istedigimiz operasyon sonrası yüz güldüren sonuçlar elde etmemizdir..
Verdigim tepki normaldir,lütfen yanlış anlama,ben doktorumdan çok memnun kaldıgım için böyle bir tepki verdim.Seninde bu operasyondan sonra benim kadar mutlu olmanı isterim ben.Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah,rabbim yardımcımız olsun.

kızlaaaar 55. gün şerefine yeni bikaç tane foto ekliyorum şimdi e yorumlarınızı bekliyorum artık, henüz penti den aldığım tek renk sütyenlerim dışında yeni sütyen almaya vakit bulamadığım için çeyizime almış bulunduğum şeylerle çekindim hehe :)))

Canım baktım albümüne gerçektende harikalar.. Hem boyut olarak hemde gögüs arası bitişikligin çok güzel,dogal duruyor.Güle güle kullan,saglıkla inşallah..

selamm
burcu maşallah güzel olmuş memişler güle güle kullan
bende evi boş bulsam çekicem bir kaç tane ama profile ekledim bitane üstümdekiyle albümede ekledim 6 ay oldu nasıl geçti anlamadım

selamm
bende evi boş bulsam çekicem bir kaç tane ama profile ekledim bitane üstümdekiyle albümede ekledim 6 ay oldu nasıl geçti anlamadım

Karamelcigim yine her zamanki gibi maşallahları var seninkilerin..Ama gerçektende artık oturmuş gögüsler,önceden üst tarafları çok şişdi,şimdi o şişlikler gitmiş,aşşagı dogru inmişler,ileri ileri bakıyorlar :)) Ben geçen mezura ile ölçtümde hatta dogru sütyen bedenini bulmak için konu açtım orayada yazdım..Benim ölçüler gögüs altım 73cm,meme ucundanda 95cm..seninkiler kaç,ölçtünmü hiç??

e yavrum artık yeni fotolar bekliyoruz senden de :))
selamm

sağol bebeğimmm sen dedin diye sana özel ekledim fotoları da haberin olsun :)

Bana özel hee... Bak şımarırım şimdi ama..Maşallah canım çok begendim gerçektende,ben hep olmuşken biraz ele avuca gelen bir gögüsten yana oldugum için senin gögüslerinde benim çok hoşuma gitti dogrusu..
Şimdi sıra burun yorumlarında inşallah,Burnunda yapılınca fıstık fıstık dolaşırsın artık,seni kimse tutamaz yahuuu :))))

ölçtüm ölçmemmi alt 72 meme ucu 96 kabul ediyorum ölçerken azcık sıkıyorum ama daha fazlasını görmek beni rahatsız edicek benim belim 63 kalçam 90 yani düşün kalçamdan iri duruyor resimdeki d cup önceden c cup öyle duruyordu şimdi üstler pörtlüyor anlamadım gitti acaba altlar kas üstü oluyor ya ondan mı kaynaklanıyor diyorum doktorumada soramıyorum adam haklı 300 sana büüyük olur demişti biriniz sorun neyin nesi bu dual plan oturdukça büyüyormu yoksa benimkiler protezleri çok sevdide iyice sarıp sarmaladımı

e yavrum artık yeni fotolar bekliyoruz senden de :))
en kısa zamanda eklicem ama açıkçası birisi evet büyük derse moralim çok bozulucak onunda korkusu yok değil

evet gerçekten güzel olmuş hem bedenine uygun hemde dolgun güle güle kullan inşallah :)

Karamelciğim teşekkür ederim canım Valla ben de seninkileri çok beğendim fazla büyük değiller kii. Tadını çıkaralım bence cicişlerimizin

arzum canım, senden bu yorumları almak ne güzeeell:13: Beğenmene sevindim canım. Teşekkür ederim

Ben gerçek fikirlerimi yazdım canımcıgım..begendim tabi,büyüklügü gögüs arası yakınlıgı çok güzel olmuş..Ben teşekküer ederim birtanemm..

Ölçülerimiz hemen hemen aynı canımcıgımm..Ama sen 300cc ile bu ölçüye geldin,ben 400cc ile..Bakınız herkesde protez boyutu farklı durabiliyor.. Benim bel ölçüm 65cm,kalçamda 95 cm.Kalça var bende biraz Olsun ne demişler yemegin salçalısı,kadının kalçalısı..yemegin etlisi,kadının göbeklisi.... Valla meme ile ilgili bir deyiş bulamadım,sizin bildiginiz varsa yazın lütfen :))

Canımcıgım kafaya takacak öyle kocaman memişlerin yokki,neden böyle sıkıntı etmişsin kendine yahu,büyütene kadar ne sıkıntılar çektin,şimdide nankörlük ediyorsun ama..Bak olmadı..kızarım hee.. Herşey çok güzelll,çok sexyyy..devam devamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…