arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzumcum Seni Bekliyoruz Zaten dayanıklı Dostum Benim Çatır Çatır 2 Tane Normal Doğum Yapmış Kadınsın sen Bu Vız Gelir Tatlişkom Benimmm Sen Harikasınnn :92:

Muhtemelen 3 gün yatıp kalkma sıkıntısı olur ve sırt. Kas zarı altı yöntemiyle oldu bu yöntemle ağrı sızı olmaz. cc faktorü düşündürüyor o kadar :)
Artık Arzumm cevap verir bakalım süreç nasıl işleyecek :))

Oraletcigimmm,canımmm,evet yatıp kalkarken ırt agrısı ve gögüs agrısı oluyor,inanılmaz bir baskı hissediyorum gögsümde,dedigin gibi protezin büyüklügündende kaynaklanabilir.Daha çok yeni bu kadar agrı olması bence yinede normal,inanılmaz gergin ve şişler,zamanla şişler inince müthiş bir görüntünün çıkacagı şimdiden belli oluyor ama.Ben büyük,gösterişli,dolu,dolu bir gögüs istemiştim,doktorum Hasan bey beni çok iyi anladı,daha ameliyattan önce çizimlerim yapılırken-350cc seni tatmin etmez,mutlu olazsın demişti,ben o an anladım zaten 400e kadar çıkacagını.Hayallerim gerçek oldu.İiyiki Hasan beyi seçmişim diyorum,hem istedigim yöntemle kas zarı altı ameliyatı oldum,hemde istedigim büyüklük,daha ne diyimki :nazar::nazar:Allah gönlüme göre verdi,yinede Allah pişman etmesin beni ve hiç kimseyi diyorum,Allah isteyen herkeze nasip etsin,çok güzel bir duygu.Böyle şiş hallerine bile baktıkça çoook mutlu oluyorum.Bugün 2. günüm düne göre biraz daha rahatım,yavaş yavaş kol hareketleri yapıyorum,doktor kaslarını çalıştır yavaş yavaş dedi,ama çokta çabuk yoruluyorum:KK15:Olsun,mutluyum,herkez mutlu olsun inşallah.öpüyorum seni:KK54: canım arkadaşım benimmm..

ımm öncelikle seni canı gönülden tebrikler ediyorummm :) seni tanımıyorum ama adına çok sevindim başlardaki bir mesajın çok etkilemişti beni ruh halini anlatmışsın :KK34: ameliyat olmana çoook çok çok sevindim hem kendine hem de eşine çok güzel 1 değil 2 tane sevgililer günü hediyesi vermiş oldun :KK1::KK1: umarım herşey gönlünce olur :KK71: benim yaşım bu ameliyat için çokta uygun değil 18 yaşındayım daha ama düşünüyorum ben de ileride yani azcık ileride :kk77::KK17: her şey gönlünce olsun umarım çoook daha mutlu bir bayan olarak hayatını sürdürürsün kendine çok iyi bak :KK16::92:

geçmiş olsun arzum.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.400cc iyi yapmış doktorun.bana 350cc ye325cc kondu.şişler gitti önce büyük geliyordu gözüme doktorumda 375cc de olurmuş dedi sonrasında.wallada olurmuş yani göz alışıyor küçük bile geliyor insanın gözüne 375 400ccler aslında büyük protezler gibi görünsede benim gibi düz göğüslüde anca göğüs yapar diyorum.güzel günlerde sağlıklı günlerde kullan canım

geçmiş olsun :26: sende atlattın :KK16:
istediğin boyutta olması dahada süper :21:
bugün eve geliceksin demen bekliyoruz sabırsızlıkla :KK62:
gelde anlat ne var ne yok :nazar: :nazar: :nazar: maşallahh diyelim

Canım evet,önemli olan bizim istedigimiz gibi olması tabi,yoksa bu kadar araştırmalar neden dimi.Gerçekten bu ameliyatı olmadan önce doktor arştırmak çok önemli,içine sinen bir doktor buldunmu yapış yakasına,bırakma.Birde istedigin büyüklügü anlatabilmekta çok önemli,ben bazı doktorlara 300 bile dedigim zaman -O ne bee? der gibi yüzüme bakıyorlardı,düşün yani,internette ameliyat öncesi ve sonrası resimleri çok inceledim ve orada anladımki benim istedigim büyüklük kesinlikle400cc den aşşagı olmaz.Doktorumda olur dedi,ve kullandıgı yani bana tavsiye ettigi yöntemde kas zarı altı yöntemi beni çok mutlu etti,kararımı verdim ve mutluyum,Allah pişmanlık vermesin,Allah isteyen herkeze bu mutlulugu yaşatsın diyorum,sizi çoook öpüyorum.:KK54::KK54:

Hoşgeldin Arkadaşımm aramıza :nazar::nazar::nazar: Nazar değmesin Günden Güne Daha İyi Olcaksın Artık Allahın İzni İle :KK71: Geçmişler Olsun Atlattın bebğimm..

arzumcummm geçmiş olsuuunnn ve gözün aydııınn :81: artık bikini altı oluyo ama üstü küçük geliyor diye yakınırsınn :KK9: 400cc! :nazar: hadi biran önce iyileş :KK54:

:nazar::nazar::nazar: Hee he heee...inşallah canım inşallah.Öpüyorum senide,sagolun arkadaşlar yaa,valla mesajlarınız beni çok mutlu ediyor,bu mutlulugu sizlerle paylaşmak çook güzell..:nazar::nazar:

arzumcum 400cc bu bıraz agrın olur acayıp merak edıyorum :nazar::nazar::nazar:
banane banane bende ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa:)))))

Cuburcugummm,güzelimm eminim san 400cc olsaydı naci bey kesinlikle yapardı,doktorun çook iyi bir doktor,bana nasip olmadı ama,bende doktorumdan çoook menmunum.Vardır her işte bir hayır diyorum.Seninkilerde çok güzel bebişim,seni seviyorum..:13:

Hoşgeldin Arkadaşımm aramıza :nazar::nazar::nazar: Nazar değmesin Günden Güne Daha İyi Olcaksın Artık Allahın İzni İle :KK71: Geçmişler Olsun Atlattın bebğimm..

Canım arkadaşım benim,çok teşekkür ederim:nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan korusun,atlattım bebegim,Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

Kizlar su anda yatagimda uzaniyorum,cepten internetten yaziyorum.ameliyata saat 10da girdim,12de ciktim.400cc takti sevgili doktorum.:KK66:ilk baslarda agrim fazlaydi,simdi cok iyiyim.size hemen haber vereyim dedim.yarin eve gidince daha ayrintili yazacagim kizlar.sizleri kocaman opuyorum.400 cc kizlar,inanamiyorum:KK69::KK39:

Hadi bakalım geçmiş olsun :))
:nazar:

ımm öncelikle seni canı gönülden tebrikler ediyorummm :) seni tanımıyorum ama adına çok sevindim başlardaki bir mesajın çok etkilemişti beni ruh halini anlatmışsın :KK34: ameliyat olmana çoook çok çok sevindim hem kendine hem de eşine çok güzel 1 değil 2 tane sevgililer günü hediyesi vermiş oldun :KK1::KK1: umarım herşey gönlünce olur :KK71: benim yaşım bu ameliyat için çokta uygun değil 18 yaşındayım daha ama düşünüyorum ben de ileride yani azcık ileride :kk77::KK17: her şey gönlünce olsun umarım çoook daha mutlu bir bayan olarak hayatını sürdürürsün kendine çok iyi bak :KK16::92:

Canımmm,ben bu konuda gerçekten çoook sıkıntı çektim ama Allah gönlüme görede verdi,şükürler olsun rabbime.Allah sanda nasip eder inşallah,gönlüne göre memişlere kavuşursun.Kadının en önemli organı,kadını kadın yapan yer bence,kesinlikle yani.Ben mutluyum sende mutlu ol,doktorunu iyice arştırmadan seçme sakın,içine sinen doktoru buldugunda erteleme.Piyasada gerçekten doktormuş gibi görünen kasaplar çok,Allah yardımcın olsun.:KK54:

geçmiş olsun arzum.en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.400cc iyi yapmış doktorun.bana 350cc ye325cc kondu.şişler gitti önce büyük geliyordu gözüme doktorumda 375cc de olurmuş dedi sonrasında.wallada olurmuş yani göz alışıyor küçük bile geliyor insanın gözüne 375 400ccler aslında büyük protezler gibi görünsede benim gibi düz göğüslüde anca göğüs yapar diyorum.güzel günlerde sağlıklı günlerde kullan canım

Teşekkür ederim arkadaşım,400cc öncelikle çook büyük bir protez gibi geliyor insanın gözüne,ama biz bu ameliyatı zaten büyütmek istedigimiz için yapmıyormuyuz zaten.Olmuşken en büyügü olmalı bence,ama tabiki vücut ölçülerimize göre olmalı,yani çok minyon birinede 400cc olmaz.Ben yapılıyım,omuzlar ve kalçalar geniş,2 çocukta emzirdigim için esnekti gögüsler,400cc aldı o yüzden.Hepimiz saglıkla,mutlulukla kullanalım inşallah bebişim.öptüm seni:KK54:

Oraletcigimmm,canımmm,evet yatıp kalkarken ırt agrısı ve gögüs agrısı oluyor,inanılmaz bir baskı hissediyorum gögsümde,dedigin gibi protezin büyüklügündende kaynaklanabilir.Daha çok yeni bu kadar agrı olması bence yinede normal,inanılmaz gergin ve şişler,zamanla şişler inince müthiş bir görüntünün çıkacagı şimdiden belli oluyor ama.Ben büyük,gösterişli,dolu,dolu bir gögüs istemiştim,doktorum Hasan bey beni çok iyi anladı,daha ameliyattan önce çizimlerim yapılırken-350cc seni tatmin etmez,mutlu olazsın demişti,ben o an anladım zaten 400e kadar çıkacagını.Hayallerim gerçek oldu.İiyiki Hasan beyi seçmişim diyorum,hem istedigim yöntemle kas zarı altı ameliyatı oldum,hemde istedigim büyüklük,daha ne diyimki :nazar::nazar:Allah gönlüme göre verdi,yinede Allah pişman etmesin beni ve hiç kimseyi diyorum,Allah isteyen herkeze nasip etsin,çok güzel bir duygu.Böyle şiş hallerine bile baktıkça çoook mutlu oluyorum.Bugün 2. günüm düne göre biraz daha rahatım,yavaş yavaş kol hareketleri yapıyorum,doktor kaslarını çalıştır yavaş yavaş dedi,ama çokta çabuk yoruluyorum:KK15:Olsun,mutluyum,herkez mutlu olsun inşallah.öpüyorum seni:KK54: canım arkadaşım benimmm..

Canım her şey yolunda daha ne olsun :92::92:
Hasta gibi yatma hiç sürekli gez dolaş hareket halinde ol ve dümdüz yatma dikiş yerlerin gerginlikten ağrı yapmasın hepsi bu kadar. Yorgunluk normal anestezi etkisi ama atarsın her güne daha da iyi uyanacaksın artık. Yarına bir şeyin kalmaz ve şiş hallerini de seviyor insan ameliyat yöntemin güzel çünkü :))
İyi günlerde kullan canım benim işte bu kadar bitti gitti artık. Artık keyfini sür bikini, çamaşır, dekolte kıyafetler, aklına başka ne geliyorsa artık :))

canım yaaaa ben dönmeden ameliyat olmuşsun. çok sevindim. ama ben sana senin bana olduğun gibi destek olamadım. ameliyatını oraletten duydum inanamadım. artık ameliyat sonrası mutluluğunu paylaşırım seninle. henüz çok yenisin. bir an önce iyileşmeni diliyorum canım.

canım yaaaa ben dönmeden ameliyat olmuşsun. çok sevindim. ama ben sana senin bana olduğun gibi destek olamadım. ameliyatını oraletten duydum inanamadım. artık ameliyat sonrası mutluluğunu paylaşırım seninle. henüz çok yenisin. bir an önce iyileşmeni diliyorum canım.

Evet canım biz senden yorum,tavsiye filan beklerken bekleyemedim,oldum bitti geçti.Daha çok yeniyim,vücudum çooook gergim,yırtılacakmış gibi duruyor,eee kolay degil 400cc:KK9::KK9: Çok mutluyum ama,böyle bile müthiş görünüyorlar:nazar::nazar:.Mutluluklar paylaştıkca güzelleşir,sabırsızlıkla bekleyecegim seni.Gel aramıza,fiskos yapalım biraz,memişlerimizi gösteririz birbirimize:KK12:Öpüyorum canım seni,görüşmek dilegiyle:79::79:

Canım her şey yolunda daha ne olsun :92::92:
Hasta gibi yatma hiç sürekli gez dolaş hareket halinde ol ve dümdüz yatma dikiş yerlerin gerginlikten ağrı yapmasın hepsi bu kadar. Yorgunluk normal anestezi etkisi ama atarsın her güne daha da iyi uyanacaksın artık. Yarına bir şeyin kalmaz ve şiş hallerini de seviyor insan ameliyat yöntemin güzel çünkü :))
İyi günlerde kullan canım benim işte bu kadar bitti gitti artık. Artık keyfini sür bikini, çamaşır, dekolte kıyafetler, aklına başka ne geliyorsa artık :))

Evet canım,evin içinde gezmeyi ve kol egzersizlerimi yapıyorum,ama çok çabuk yoruluyorum.İnanılmaz uykum var,geçecek,herşey güzel olacak.Günden güne daha iyi olacagım,böyle şiş halleri bile çoook güzeller:nazar::nazar:.Şu şişkinlikler geçsin,alışverişe başlıyacagım zaten,şu anda bekliyorum.Canım arkadaşım benim,destekleriniz için çoook teşekkür ediyorum,iyiki varsınız:KK54:

:nazar::nazar::nazar: Cannımm Arzumcum Dinlen de Dedikodu Yapalım Gücünü Topla Bitanem Benimm :nazar::nazar::nazar:

merhaba,hayırlı olsun cicileriniz:)hep takip ediyorum sizleri.çok istiyordunuz sizin adınıza çok sevindim..darısı başıma inş...

X