slm :) bende ameliyat olali 12 gün oluyor. Bende, iste acaip durmasindan, fazla büyük olmalarindan, cok fazla yapmacik olduu belli olur diye korkuyordum. Sonunda sütyenlere desdek doldurmaktan artik iyice biktim ve oldum. Ya tabi bi kac gün agrin oluyor. Sanki gögüsüne bicak saplaniyor gibi. Ama forumdada takip edebilirsin, bu durum normalde ilk bi kac gün. Simdi aynaya baktikca, tam sekilleri oturmadigi halde bile siritip duruyorum, bunlar benimmi diye :) vallahada vermem bidaha geriye :)))))))
offfffffffffff çok özendim şimdi yaaaa.ama sanırım ameliyat masasına yatamıcak kadar tırsak bi insanım:18:
Merhabalar.Dün sevgili Arzum la Hasan Fındık’ın muayenehanesinde tanıştık.Ben ilk goruşmeye gitmiştim o da kontrole…İnanılmaz tatlı, güzel,sevecen yardımsever bir bayan.Eşiyle birlikte gelmişti hatta onunla da tanıştıkBu arada o muhteşem goguslerini de yakından tum çıplaklıgıyla! Gormek fırsatı yakaladım gercekten de hiç te buradaki resimlerde zannedildigi gibi abartılı bir buyuklugu yok.Üzerinde ince bir kazak vardı içinde de dantel bir sutyen(hepimizin hayalini kurdugu gibi) kazagın altından belli bile olmuyordu buyuklugu cok dogal duruyordu.Bence duşunen herkes bu soylediklerimi goz onunde bulundursun sonra kucuk oldu diye pişman olmayın.
Benim içinse bu goruşme hayal kırıklıgıyla sonuçlandıÇok ama çook uzgunum.,Dunden beri aglamaktan gozlerim şişti ben de iki cocuk emzirdim sadece silikonla diklik ve dolgunluk saglanır zannetmiştim.Ama Hasan Bey benim dikleştirme ameliyatına da ihtiyacım oldugunu soyledi.O anda dunyam başıma yıkıldı.Çunku bu hem ameliyat maliyetini fırlattı hem de ameliyatın zorlugunu artırdı.Lolipop şeklinde bir iz kalacagını falan anlattı bilirsiniz işte dikleştirme ameliyatını.Kafam cok karıştı allak bullak oldum.Tam her şeye bu kadar yaklaşmışken eşimi zar zor ikna etmişken her şey sıfırlandı.Sanırım uzun bir sure bu ameliyatı olamayacagım duşunmeye ihtiyacım var ve cok uzgunum.
Burdan butun arkadaşlarıma sevgilerimi yolluyorum inşallah herkes birgun guzel goguslere kavuşur…
lütfen üzülme arkadaşım.bunda da vardır bir hayır.belki eşin senin ne kadar üzüldüğünü farketmiş ve fikrini değiştirmiştir.belkide parayı ayarlamayı düşünüyordur.belli mi olur dimi.
Canım Allahım en kıssa zamanda sanada nasip etsin ameliyat olmayı inşallah,çok bekledin sende.Hayırlı doktorlarla karşılaştırmayı nasip etsin Rabbim..
Canımcıgımmm..öncelikle o güzel yorumların için çookk teşekkür ederim..Sende inanılmaz tatlı,güzel karakterli,hoş bir bayansın.Kalbinin güzelligi dışına vurmuş.Ayrıca gögüslerim hakkındaki güzel yorumların içinde teşekkür ederim,begenmene çok sevindim..
Canım benim,senin görüşmenin hayal kırıklıgına ugramasımıı..Lütfen böyle düşünme,Hasan bey senin için en iyisini,en güzelinin olması için olabilecek yöntemi söyledi.Allaha şükür çözümsüz bir dert degilki.Dikleştirme olmadan sadece silikon ameliyatı ile gögüslerini toparlarsan ilerisinde 3-4 sene sonra sorun yaşayabilecegini söyledi.Paragöz bir doktor olsa sana tamam olur,yapalım der.Parasını alır,yapar.3-4 Sene sonrada hmm..sarktı gel dikleştirme yapalım diye seni tekrar masaya yatırır,sendende daha fazla para çıkar.Birçok bayan gögüslerini büyüklügünden ve sarkıklıgından dolayı dikleştirme ameliyatı oluyor.Zaten meme ucundan bendede gördügün gibi iz kalmıyor,sadece meme ucunun altında ortasından aşşagıya dogru bir izin olacak,oda zamanla silikleşecek,Gerekirse birkaç sene sonra lazerle izleri iyice silikleştirebilirsin.Teknoloji o kadar ilerlediki her sorunun bir çözümü var artık Allaha şükür.Böyle karamsar düşünme lütfen,eşinin seni anlayacagına eminim.Seni bu kadar üzgün görürse onunda herşeyi kabul edecegine eminmim.Sonuçta gögüslerin ona iki tane evlat verip emzirdigin için bu hale geldi,deformasyonu karşılaması lazım.Onlar için araba nasıl şartsa,lüksüne bakıyorlarsa,bir cep telefonuna dünya para vermeyi göze alıyorlarsa,eve alınan bir elektronik eşyaya gözünü kırpmadan para harcıyorlarsa buda sonuçta saglık eşlerini anlayıp bunu gayet güzel bir şekilde telafi etmeleri gerkiyor..Kadın kafaya koyarsa birşeyi..yaptırırr..Unutma bunuu..lütfen omuzlarını düşürme,mücadeleye devam.Bir kadın olarak seni böyle görmek istemiyorum,dimdik ayakta duracaksın,çözüm arayacak,bulacak ve bu ameliyatı olacaksın.Ben buna inanıyorum..Yapabilirsin bunu,kadınlıgını kullan,gerekirse eşinin burnundan getir ama bu ameliyatı ol ve yaza bomba gibi gir ...lütfenn... Gerekirse ben sana saglam tüyolar veririmLütfen..böyle yorumlar yazmanı istemiyorum,silkelen ve kendine gel,düşünnn...
Hiçbir şey bitmedi,mücadelen daha yeni başlıyor asıl ..Gerekirse paranın bir miktarını kredi çek,yavaş yavaş ödersin.Ben öyle yaptım,bitti bile..
Hadi güzel haberlerini ve yorumlarını bekliyorum canım benim..Çok Çok öpüyorum seni,lütfen dik dur,omuzlarını düşürme.Sen güçlü bir kadınsın,yapabilirsin,ben inanıyorum..:13:
bende ameliyat düşünüyorum resimleri görebilirmiyim istek gönderdim kabul edermisiniz
Canım yaşadıgın bu endişeleri emin olki bütün ameliyat olmuş arkadaşlarımız ameliyat öncesi yaşamıştır.Böyle düşünmen gayet dogal,bu tedirginlik ameliyata sedye ile götürülürken bile olacak.Bende çok korkuyordum,çünkü büyük protez istiyordum,çookk çookk büyük olmasından korkuyordum,pamela gibi olacagımdan korkuyordum hepAma Allahıma şükür gayet vücuduma orantılı,istedigim büyüklükte bir gögüslerim oldu,hemde 400cc ile..Doktorunun seni anlaması çok önemli bu konuda.Benim gögüslerimi canlı canlı gülezel gördü,önceden dolgulu sütyen takmışım gibi bir görüntü veriyor.Bu konuda endişen olmasın,dedigim gibi seni anlayacak doktorunu bulman önemli,sen istedigin gögüsü doktoruna iyice anlat gerisini ona bırak.Fotolarımı görünce sende anlayacaksın ne kadar dogal durdugunu
fotoları görebilmek için 25 yorum gerekiyormuş.. ancak bu saatlerde açabiliyorum siteyi.. henüz görme şansım malesef yok
ben kasım sonu gibi artık bu durumu netleştirmek ve en geç aralıkta ameliyat olmayı düşünüyorum.. en azından yaza hazır olur diye düşünüyorum..
ama çok korkuyorum.. yapay olmasından his kaybı olmasından..
Merhaba,
Bende mesajların tamamını okumadan resimleri görmek icin arkadaslık istegi gonderdim. 25 yorum gerekiyormus.
25 degil bin 25 bile yaparım :)
Bu arada taze üyeyim, Meme Kanseri tedavisi gördüm, sağ memem alındi. Yeni bir meme ve sol mememe de silikon taktirmak istiyorum. Doktor tavsiyesi ararken, fotoların paylasıldıgını gördüm bu sebeple size arkadaslık istegi gonderdim.
Neyse artık bende burdayım, daha sık sık görüşecegiz insallah..
Avatarınızdaki resme gelince, gerçekten cok süper görünüyor, benimde öyle güzel olur insallah
Sevgili Arzum,
Bahsettiğin hasteneyi/klinigi ilk defa duyuyorum.
Tabikide bu civarda olması benim icin buyuk avantaj. İstanbul dusunmemin tek sebebi (ki gercekten zorlanacagımı biliyorum) iyi, daha profesyonel ve tecrübeli olmalarıdır.
Dedigin yeri kesinlikle arastıracagım, 2 cocuk 1 eş ve iş olupta beni en az yoran bir yer kesin tercihim olacaktır.
Tekrar teşekkür ederim,
Görüşmek üzere
merhaba.. Estetik olan arkadaşlar çatlaklarda yok edilebiliyormu estetikle
Canım sende avatardaki fotolarla idare ediver öyleysecanım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah,geç olsun,güç olmasın..Tabi yaza bomba gibi girmek için kış ayında ameliyatı olup yaza kadar iyice iyleşmek lazım.. Yapay olmasından korkma canım benim,bak benim avatardaki fotoma,yapay duruyormu hiçç ?? His kaybına gelince ilk birkaç ay uyuşukluk oluyor dikiş yerlerinde,ama benim meme ucu olmasına ragmen gögüs uçlarım inanılmaz hisli,eskisinden bile daha çok hisli diyebilirim sana.Bu konudada için rahat olsun canımcıgımm..
merhaba Arzucum ;
evet artık avatardaki fotolarla idare edeceğim.. cesaretimi toplayıp biran önce Hasan beyden randevu almak lazım.. çok istiyorum yaptırmayı.. inşallah bana da nasip olurrrrr :))))
Gögsündemi çatlaklık var canım,anlamadım??
İnşallah canım.Hadi bakalım,güzel haberlerini bekliyoruzzz...