arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Canımcıgımmm ne güzal anlatmışsın mutlulugunu..çookk sevindim seni böyle gördügüme..Yazın daha çok aynaya bakıp sırıtacaksın emin ol...Harika bir yaz seni bekliyorrr...:118:

offfffffffffff çok özendim şimdi yaaaa.ama sanırım ameliyat masasına yatamıcak kadar tırsak bi insanım:18:

Canım zaten ameliyat masasına gitmeden odanda sana sakinleştirici veriyorlar,sen daha odadayken gökyüzüne inip inip çıkıyorsun,saçma sapan şeyler söyleyip gülüyorsun..Korkacak hiçbirşey yok emin ol..Bu mutlulugu yaşamak için bunları yaşamaya deger...Emin ol...

Canımcıgımmm..öncelikle o güzel yorumların için çookk teşekkür ederim.. Sende inanılmaz tatlı,güzel karakterli,hoş bir bayansın.Kalbinin güzelligi dışına vurmuş.Ayrıca gögüslerim hakkındaki güzel yorumların içinde teşekkür ederim,begenmene çok sevindim..

Canım benim,senin görüşmenin hayal kırıklıgına ugramasımıı..Lütfen böyle düşünme,Hasan bey senin için en iyisini,en güzelinin olması için olabilecek yöntemi söyledi.Allaha şükür çözümsüz bir dert degilki.Dikleştirme olmadan sadece silikon ameliyatı ile gögüslerini toparlarsan ilerisinde 3-4 sene sonra sorun yaşayabilecegini söyledi.Paragöz bir doktor olsa sana tamam olur,yapalım der.Parasını alır,yapar.3-4 Sene sonrada hmm..sarktı gel dikleştirme yapalım diye seni tekrar masaya yatırır,sendende daha fazla para çıkar.Birçok bayan gögüslerini büyüklügünden ve sarkıklıgından dolayı dikleştirme ameliyatı oluyor.Zaten meme ucundan bendede gördügün gibi iz kalmıyor,sadece meme ucunun altında ortasından aşşagıya dogru bir izin olacak,oda zamanla silikleşecek,Gerekirse birkaç sene sonra lazerle izleri iyice silikleştirebilirsin.Teknoloji o kadar ilerlediki her sorunun bir çözümü var artık Allaha şükür.Böyle karamsar düşünme lütfen,eşinin seni anlayacagına eminim.Seni bu kadar üzgün görürse onunda herşeyi kabul edecegine eminmim.Sonuçta gögüslerin ona iki tane evlat verip emzirdigin için bu hale geldi,deformasyonu karşılaması lazım.Onlar için araba nasıl şartsa,lüksüne bakıyorlarsa,bir cep telefonuna dünya para vermeyi göze alıyorlarsa,eve alınan bir elektronik eşyaya gözünü kırpmadan para harcıyorlarsa buda sonuçta saglık eşlerini anlayıp bunu gayet güzel bir şekilde telafi etmeleri gerkiyor..Kadın kafaya koyarsa birşeyi..yaptırırr..Unutma bunuu..lütfen omuzlarını düşürme,mücadeleye devam.Bir kadın olarak seni böyle görmek istemiyorum,dimdik ayakta duracaksın,çözüm arayacak,bulacak ve bu ameliyatı olacaksın.Ben buna inanıyorum..Yapabilirsin bunu,kadınlıgını kullan,gerekirse eşinin burnundan getir ama bu ameliyatı ol ve yaza bomba gibi gir ...lütfenn... Gerekirse ben sana saglam tüyolar veririm Lütfen..böyle yorumlar yazmanı istemiyorum,silkelen ve kendine gel,düşünnn...
Hiçbir şey bitmedi,mücadelen daha yeni başlıyor asıl ..Gerekirse paranın bir miktarını kredi çek,yavaş yavaş ödersin.Ben öyle yaptım,bitti bile..

Hadi güzel haberlerini ve yorumlarını bekliyorum canım benim..Çok Çok öpüyorum seni,lütfen dik dur,omuzlarını düşürme.Sen güçlü bir kadınsın,yapabilirsin,ben inanıyorum..:13:

Canım Allahım en kıssa zamanda sanada nasip etsin ameliyat olmayı inşallah,çok bekledin sende.Hayırlı doktorlarla karşılaştırmayı nasip etsin Rabbim..

bende ameliyat düşünüyorum resimleri görebilirmiyim istek gönderdim kabul edermisiniz

fotoları görebilmek için 25 yorum gerekiyormuş.. ancak bu saatlerde açabiliyorum siteyi.. henüz görme şansım malesef yok
ben kasım sonu gibi artık bu durumu netleştirmek ve en geç aralıkta ameliyat olmayı düşünüyorum.. en azından yaza hazır olur diye düşünüyorum..
ama çok korkuyorum.. yapay olmasından his kaybı olmasından..

Canım sende avatardaki fotolarla idare ediver öyleyse canım hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah,geç olsun,güç olmasın..Tabi yaza bomba gibi girmek için kış ayında ameliyatı olup yaza kadar iyice iyleşmek lazım.. Yapay olmasından korkma canım benim,bak benim avatardaki fotoma,yapay duruyormu hiçç ?? His kaybına gelince ilk birkaç ay uyuşukluk oluyor dikiş yerlerinde,ama benim meme ucu olmasına ragmen gögüs uçlarım inanılmaz hisli,eskisinden bile daha çok hisli diyebilirim sana.Bu konudada için rahat olsun canımcıgımm..

Merhaba,

Bende mesajların tamamını okumadan resimleri görmek icin arkadaslık istegi gonderdim. 25 yorum gerekiyormus.

25 degil bin 25 bile yaparım :)

Bu arada taze üyeyim, Meme Kanseri tedavisi gördüm, sağ memem alındi. Yeni bir meme ve sol mememe de silikon taktirmak istiyorum. Doktor tavsiyesi ararken, fotoların paylasıldıgını gördüm bu sebeple size arkadaslık istegi gonderdim.

Neyse artık bende burdayım, daha sık sık görüşecegiz insallah..

Avatarınızdaki resme gelince, gerçekten cok süper görünüyor, benimde öyle güzel olur insallah

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum Böyle ameliyatlardan sonra kendiyle barışık olupta meme onarma ameliyatları düşünen kendine güvenen,bakımlı bayanlara bayılıyorum..Tebrik ediyorum sizi...
Başka bir forumda Bursaya daha yakın oldugunuzu söylemişsiniz.Ben ameliyat olmadan önce doktor araştırmalarımda Bursada bulunan Estetik Internatıonal Estetik Ve Plastik cerrahi Dal Merkezi diye bir hastane bulmuştum,bilemiyorum tabi sizin bu hastaneden haberiniz varmı fakat eger yoksa araştırmanızı tavsiye ederim.Bu hastanenin ayrıca sgk ile anlaşmasıda var..Sanırım Balıkesirde oturuyorsunuz.Böyle ameliyatlar,özelliklede sizin gibi daha öncesinde bazı sorunlar yaşamış olan durumlarda sadece ameliyat olmakla bitmiyor.Ameliyat sonrası kontrollleriniz çok önemli ve bu çok sıklıkla olacak.Sizin Istanbulda uzuunn bir süre konaklamanız geliyor,böyle bir durumda sürekli ıstanbula gidip gelmenizde çok zahmetli vede pahalıya maal olur.Sizin oturdugunuz bölgeye daha yakın doktorlar ve klinikler bulmanızı tavsiye ederim.Bence bahsettigim hastaneyi Google dan araştırın

Aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz tabi,elimizden gelen yardımı yaparız.Bu arada avatar fotomu begendiginize çok sevindim,bu ameliyattan sonra sizinde harika gögüslerininzin olacagına eminim

Sevgili Arzum,

Bahsettiğin hasteneyi/klinigi ilk defa duyuyorum.
Tabikide bu civarda olması benim icin buyuk avantaj. İstanbul dusunmemin tek sebebi (ki gercekten zorlanacagımı biliyorum) iyi, daha profesyonel ve tecrübeli olmalarıdır.

Dedigin yeri kesinlikle arastıracagım, 2 cocuk 1 eş ve iş olupta beni en az yoran bir yer kesin tercihim olacaktır.

Tekrar teşekkür ederim,
Görüşmek üzere

Canım bahsettigim klinikteki doktorlarda duyulmuş,yurtdışında birçok seminere katılmış başarılı doktorlardır.Sitesine girip baktıgın zaman zaten bunu anlayacaksın.Bursa,Ankara ve istanbulda ayrı ayrı klinikleri var.Siteden telefon numarasını alıp görüşmeye gitmeni öneririm.Ama illede Istanbul diyorsan tabi başka..

Bahsettigim klinigin ve doktorun Kadınlar Kulübündeki forum sayfasını buldum.Burada o klinikte ameliyat olmuş hasta yorumları var,bence bir gözat derim,link veriyorum..http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...22492-bursada-estetik-cerrah-tavsiyeleri.html

merhaba Arzucum ;
evet artık avatardaki fotolarla idare edeceğim.. cesaretimi toplayıp biran önce Hasan beyden randevu almak lazım.. çok istiyorum yaptırmayı.. inşallah bana da nasip olurrrrr :))))

merhaba Arzucum ;
evet artık avatardaki fotolarla idare edeceğim.. cesaretimi toplayıp biran önce Hasan beyden randevu almak lazım.. çok istiyorum yaptırmayı.. inşallah bana da nasip olurrrrr :))))

İnşallah canım.Hadi bakalım,güzel haberlerini bekliyoruzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…