Arzum cugum bugun Hasan Beyle on goruşme için randevu aldım Pazartesi gidecegim bir aksilik çıkmassa ayy cok heyecanlandım on goruşme için bile:18:Çoook tatlı bir sekreteri vardı telefonda bile içim ısındı:)Bakalım anlatırım gelişmeleri.
Bu arada canım merakıma mucip oldu normalde başım kapalı diyorsun da tatilde,partide falan resimlerin var anlayamadım hayatım eskiden mi kapalıydın haddim olmayarktan soruyorum? Öptum canım ...
arzumcum sen en azından geçen yaz güzel cicilerle, bikinilerle hevesini almışsın, biz yeni ameliyat olanlar koca kış nasıl bekliycez :) bu arada bende bephanthene kullanıyorum. hasan bey dikişin üzerine sürmek için önermişti ama ben tüm gögüsüme sürüyorum, cildin gerginliğini alıyor.
Canım dikişin üzerine sür tabi ama heryerine sürmek..bilmiyorum bir yan etkisi fakan olmaz herhalde.Bütün gögsünü kremlediginde iyice ov,masaj yapar gibi yap bu gögsüne gayet iyi gelecektir tabi,yumuşatır.Ayrıca duştada gögüslerini ellerine iyice ov,sık.Sıcak sudada çok iyi geliyor (biraz sapıkca gelebilir ama öyle)
E bu cok iyi haber yaa:)Benim randevum 14.30 da zaten karsilasiriz:)Yaa cok sevindim ben bu ise Allahtan ne istesem olcakmis:))Sen biraz erken gelebilirsen gorusmeye bile beraber gireriz olmazsa:)Meme durumlarimiz ayni old.icin merakimi da gidermis olurum. Kapalilik meselesine gelince gayet guzel anlatmissin canim muhim olan karsilikli anlayis tabi.ne mutlu size:)benim de esim dunya iyisidir cok anlayislidir izin verdi vermesine de insallah son anda bir ariza cikartmaz.yanliz gidemessin diye tutturursa naparim benneyse aksam acarim konuyu gelismeleri sana yazarim optum canim
valla komik ama henüz göğüslerimle o kadar samimi olamadık, sıkmaya, ovalamaya korkuyorum, yabancı gibi hafif hafif dokunabiliyorum ancak. keşke benimde randevum ptesi olsaydı bende hem seninle hemde gulezel ile tanışırdım ama haftaya ctesi 1 ayım dolmuş oluyor ozaman randevum ne yazık ki.
Slm,
bugün ameliyat olali 9 gün oldu. Aptal kafam biraz araba kullanayim dedim, simdide agrisini cekiyoruminsallah zorlamamisimdir. Bilemiyorumki agrilar tam olarak normalde nezaman kesilyor veya nezaman kesilmedi diye merak etmem gerekir...Yaa böyle durumlardan korkuyordum iste hep. Yani bisey olur yada gelismede bi sorun olur fark etmem diye, yani Doktorum Tr. de ben Yurtdisinda, buradada tabiki gidebilirim muayneye ama iste....ayni olmazki.
Bide Masajdan kimse bahsetmedi, daha önce bi yerde okumustum ama.. nezaman baslamam lazim? Kac hafta yapiliyor?
Erken döndüm galiba, keske bi kac gün daha Istanbulda kalsaydim diyorum.. 2 hafta sonra calisabilirim diyordum ama galiba fazla aceleci davraniyorum. Isimde sürekli kollarimi gerektiriyor yani biraz agir. Bakalim artik
ben kendı adıma bayan cerrahları basarılı bulmuyorum ve anlasamıyorumda..daha duygusal bakıyolar herseye..tabı kendını gelıstırmıs ıstısnalar var ama onlarıda bulmak mesele..
17 yasımdan berı doktorlarla ıcıceyım ve bı doktorun duzenlı takıbındeyım.. edındıgım tecrubeler netıcesınde bayan cerrah tercıh etmıyorum..
sende bayan ıstıyosun ama cok ıyı arastır ve işte budur dedıgın ve sana guven veren bır bayana amelıyatını olmanı onerırım cunku yanlıs bı tercıhte cok uzulecegın bı amelıyat.
Canımcıgım bende bu ameliyata ilk karara verdigim dönemlerde daha rahat edecegimi düşündügüm için tercihimi bayan doktorlardan etmiştim.Fakat ameliyat öncesi görüşmelerimde bayan doktorlardan pozitif bir elektrik almadım,beni anlamadıklarını düşündüm.Sanki benim isteklerime,fikirlerime degilde kendi dogrularına göre sadece hareket ediyorlarmış gibi hissettim.Eşimlede konuşup erkek doktorlarlada bir görüşme yapacagımı ve buna onay vermesini istedim.Her ne kadar başta karşı çıksada sonuçta bu ameliyat için para ödüyoruz,istedigimiz gibi bir sonuç çıkmazsa hem maddi hemde manevi olarak yaşayacagım travmaya kendi sebep olacagı için bu yükü kendi başına yüklemeyi göze alamadı ve seçimi bana bıraktı.Evet erkek doktorum ama kendimi onun yanında inanılmaz rahat hissediyorum,bir erkek olarak degil zaten bir doktor olarak görüyorsunuz.O da sizi bir hasta olarak görüyor.Kiii..ben başı kapalı bir bayanım..Doktorumun çarşaflı hastası bile var meme büyütme ameliyatı olmuş.Tabi sizin tercihiniz.Bence birkaç doktora gidin ve görüşün,sonra erkek doktorada gidin,seçiminizi o zaman daha dogru yaparsınız.İstanbulda oturuyorsanız size Dr.Aylin Karanlık,Dr.Eser Aydogdu,Dr.Defne Erkara yı ve Dr.Dilek Avşarı tavsiye ederim.Google dan bu doktorları araştırın,görüşme randevusu alın,gidin görüşün.Birde tabi ben kendi doktorumu öneririm Dr.Hasan Fındık,görüşmenizde yarar var.
Yardımcı olabilecegim başka bir konu olursa seve seve yardımcı olmayı isterim tabi.Bizler yardım için buradayız..
ay cnm teşekkür ederim ama ne biliyim garip geliyo işte bi erkek doktor. dediğin doğru ama yani erkek olarak deil doktor olarak bakmak lazım duruma.
ilgin için tekrar tşk ederim
cnm dediğin doktorları araştırcam. seni anlıyorum çünkü durumlarımız benzer kapalı deilim ama dinini içinde kendimce yaşayan biriyim. neyse bu konuyla alakamız yok fazla. söylediğin doktorlara bakcam we yeni oldugum için sana burdan daha çok soru sorcam umarım seni yormam :)
Slm,
bugün ameliyat olali 9 gün oldu. Aptal kafam biraz araba kullanayim dedim, simdide agrisini cekiyoruminsallah zorlamamisimdir. Bilemiyorumki agrilar tam olarak normalde nezaman kesilyor veya nezaman kesilmedi diye merak etmem gerekir...Yaa böyle durumlardan korkuyordum iste hep. Yani bisey olur yada gelismede bi sorun olur fark etmem diye, yani Doktorum Tr. de ben Yurtdisinda, buradada tabiki gidebilirim muayneye ama iste....ayni olmazki.
Bide Masajdan kimse bahsetmedi, daha önce bi yerde okumustum ama.. nezaman baslamam lazim? Kac hafta yapiliyor?
Erken döndüm galiba, keske bi kac gün daha Istanbulda kalsaydim diyorum.. 2 hafta sonra calisabilirim diyordum ama galiba fazla aceleci davraniyorum. Isimde sürekli kollarimi gerektiriyor yani biraz agir. Bakalim artik
Canım dedigim doktorları öncelikle araştır,randevu al,git derim.Sonrasında bir erkek doktora git,muayene ol,ne demek istedigimizi anlayacaksın.Tabiki tercih senin,kendini daha rahat hissedeceksen bahsettigim bayan doktorlarada güvenebilirsin.Bu doktorlara ameliyat olan arkadaşlarım var.
Canım istedigin zaman istedigin soruyu sorabilirsin,kafana ne takılırsa,çekinme.Beni yormazsın,bizler bunun için buradayız
niyetim asla bayan estetik dr larına taş atmak değil. kadınların her alanda büyük başarılara imza attığını düşünür ve hemcinslerimi savunurum. gelin görün ki, estetik cerrahi konusunda erkek doktorların yeri ayrıdır. ben de onlara güveniyorum. isim yapmış drların çoğu erkektir. dr seçimi herşeyden daha önemlidir. sen bilirsin tabi ama, gizeml nin de dediği gibi erkek dr araştırsan daha iyi. üstelik bu konuda deneyim sahibi ve benden daha fazla bilgisi ve tecrübesi var.
inşallah sen de dileğine ilk fırsatta kavuşursun.
Canım benim,neden kendini zorluyorsun,daha dur ameliyat olalı ne kadar olduki sen araba kullanıyorsun ama.Sonra sorun yaşarsan bunda doktorunun ne suçu olacak.Üstelikte yurtdışındasın,daha çok dikkat etmen gerekiyor,başarılı geçmiş olan bir operasyonun sonucunu tersine çevirirsin Allah korusun..
Masaj için çok erken daha,yaklaşık bir ay sonra bazı durumlarda doktor öneriyor.Gögün sertse yumuşaması için masaj yapıyoruz.Birkaç gün daha Türkiyede kalmanın sana bir faydası olmazdı,bence orada kendine bir plastik cerrah seç,arada kontrollere gidebilirsin ona.Bu konuda bir sakınca olmaz.
Sana tavsiyem kollarını bir ay içinde fazla zorlamadan kullan,yoksa agrısı geçmiş olan gögsünün daha çok agrımasına yol açarsın..bilgin olsun...
Bazen ben bile diyorum keşke biraz daha büyük cc isteseymişim diye,insan uyuz oluyor bu soguk havalarda çok dekolte giyemiyorsun,memişler kayboluyor kıyafetlerin içinde..Üfff.. yaz gelsin artık..
Benim sütyen ölçüm 80 D cup oldu şekerim,dikiş yerlerimin üzerine ilk ay bephanthene sürdüm,yumuşatması için.Bebe yagı bende denemiştim aman diyim,çok yaglı geldi,gögüslerimin heryerini sivilce kapladı.Tedavisi içinde cildiyeye gittim,birsürü ilaç kullandım.Bebe yagı çok yaglandırıyor çünkü.Bephanthene iyi gelir,tavsiye ederim