canim bende ameliyattan once tam 1 yil tibetin genclik hareketlerini yaptim isede yaradi vucut sekilleniyor. simdi yapmaya cesarette edemem protezlere bisey olur diye.ama biseyler yapmak lazim yoksa alt taraf kilo almaya meyilli
ay cok hosuma gitti aynen canim her eve lazim bir arzum
Ayyyy...ne güzel iltifatlar bunlar böyleee...Valla ne yalan söyliyim ben kendi kendime aşık oldum bu ameliyattan sonra... Ameliyattan önce gögüsler olmayınca sanki mide,göbek daha bir tuhaf duruyordu,gögüsler yapıldı büyüdü,mide göbekte gitti..Daha bir fit oldum..Ama bu ameliyattan sonra insana daha bir özgüven geliyorya vücuttaki begenmedigimiz yerleri düzeltmek için daha büyük bir aşkla çalışıyoruz..Zaten mutluluk insanı 10 yaş gençleştiriyor,ne mutlu bu ameliyatı olupta istedigi gögüslere kavuşup mutlu mesut dolaşan bayanlara.Allah herkese böyle mutlu olumlu ameliyat sonrası sonuçlar versin innnşalllahhh..
Plates için tabi size daha erken kızlar,hele 2-3 ay geçsin,doktorunuz onaylasın spor yapmanıza.Spora yapmaya başladıgınızdada söylersiniz hocanıza ona göre size hareket verecektir zaten.Siz bol bol yürüyüş yapmaya çalışın,bol bol su için,vücuttaki ödemleri atın,zamanla sporada başlarsınız..Yaza bomba gibi girersiniz ayoll..Ay ben coştumm,çok mutluyum..
Valla sizleri gaza getirip heveslendiriyorsam ne mutlu bana..Kendini mutsuz hissetme sakın,yoksa mutsuzlukla daha çok yer ve iyice kilo alırsın şimdi.Sen şimdi derin bir nefes all..yazı düşün,dekolteleri,bikinileri,sahilde yürüyüşünü...ve sabret..Kızlar sizi anlıyorum ameliyat sonrası nekahat dönemi çok zor,arada bunalıma giriliyor,sanki hep böyle kalacakmışsınız gibi,hiç iyleşemeyecekmişiniz gibi geliyor.Bunları bende yaşadım,bazen oturup aglıyordum durup dururken,eşim çok destek oldu sagolsun..Hemen beni deniz kenarına biryere götürüp hava aldırıyordu,çünkü ben deniz aşıgı biriyim,o yosun kokuları bana inanılmaz iyi geliyordu,rahatlatıyordu.Bu ameliyattan sonra tek ihtiyacınız olan şey sabır,sabredinn..Herşey düzelecek,zamanla herşeyi yapabileceksiniz.Spor yapmaya başladıgınız zaman o askılı badylerle gögüslerinizin duruşunu siz ve arkadaşlarınız görünce bile daha bir azimle,mutlulukla spor yapacaksınız.Mutluluk o zaman daha çok başlayacak ve yaza fit bomba gibi gireceksiniz.Bak benim her dedigim çıkıyor,bunlarda çıkacak..Ben yaşadım bunlarıı...hepsini..Güvenin bana..
he valla canim dogru soyluyorsun dediklerin tek tek cikiyor.bendede ameliyat olali ozguven patlamasi yasiyorum. mutluyum eskiden canimi sikan seylere bile artik kolayca kizmiyorum bosver sakin ol diyorum kendime ve gulerek geciyorum.
herbiseyi kendime yakistiriyorum(daha cicili sutyen almadim) kendimi daha bi guzel buluyorum.dusunuyorum daha baska neler yapabilirim dusundugum plates vardi.
beklerim canim 2-3 ay gecsin ozamana kadar hersey yerli yerine yerlesir
Ay ben bilgisayarınızın ekranından sizlerin evindeyim zaten..Sakın sakın yürüyüş haricinde birşey yapmaya çalışmayın aman haaa...Bol bol yürüyoruz,bol bol su içiyoruzzz..ok..
bence sen bizim online doktorumussun.biseymi soracan hemen yaz doktorumuz hizir gibi yetisir hemde oyle iki kelimeyle gecistirmez ayrintilariyla usenmeden herkese teker teker yazar.vallaha ben seni cok seviyorum
allaha şükür çokta zorlu geçiyor diyemem ameliyat sonrası sürecim için ama gerçekten güzel göğüslere kavuşunca, biran önce tüm vücut fit olsun istiyor insan. gerçekten her dediğin çıkıyor canım (ee tabi tecrübeyle sabit) bu söylediklerininde sadece moral vermek için değil, doğru oldukları için anlattığına eminim,
Canım benim.Ben evli,2 çocuk annesi ev mutlu bir bayanım(evli,mutlu,çocuklu) Ben eger eşimin yanında soyunurken ışıkları söndürüyorsam,istedigim saten geceliklerin altından sütyen takmak zorunda kalıyorsam,eşim gögsüme elini attıgında içi sünger dolu sütyenler eline gelir ve bu ne gibisinden bana bakarsa,yazın tatile gittigimde bikinimi giyipte kabinden dışarı çıkmaya utanırsam ve sahildeki güzel gögüslü hatunlara erkekler gibi imrenerek bakıyorsam,bence bu yaşadıgım sıkıntılarda benim psikolojimi mahveder.Silikon taktırdıktan sonra pişman olacakmışım gibi bir his duymuyorum,aksine özgüvenim tavan yapacak,öyle düşünüyorumkiii...Allah pişmanlık vermesin.Ben hayatımda yaşadıgım bir bunalımdan dolayı silikon taktırmıyorum,ben bakımına,dış görünüşüne özen veren bir bayanım.Çok vücut delisi olsaydım 2 çocuk dogurmazdım.Ben dogumdan sonra deforme olan gögüslerimi yaptırıp,daha mutlu olmak istiyorum.Yinede yorumun için teşekkür ederim.Ama bu şekilde bir hayat yaşamayıda artık kabul etmiyorum.Tekrar diyorum Allah pişmanlık vermesin,Allah herkesin gönlüne göre versin,yaşayan anlar diyorum.Tekrardan teşekkür ediyorum.
Dedigim gibi sadece zamana ihtiyacınız var..Plates bence çok güzel bir spor,suyu seversen eger yüzmeyide şiddetle öneririm sana.Ama tabi öncelikle doktorunun spor yapmanı onaylaması gerekiyor
Onlıne doktor haa..Ben hep hemşire olmak istemişimdir,doktorlugu düşünmedim gözüm çok yükseklerde degildi ama aslında hemşire olamasamda gerçek hayatta arkadaşlarımdan,çevremden,akrabalarımdan birisi hastamı oldu,biryerimi agrıyor,doktorluk,ameliyatlık işimi var...hemen beni arıyorlar..Hızır gibi koşuyorum.Bu konuda gerçektende çok dua alıyorum.Ama çok hoşuma gidiyor özellikle saglık konusunda yardımcı olmayı..Kendi kendimide bilinçlendirdim bu konuda.Gerçek hemşire olamasamda gönüllü hemşire gibi birşey oldum
Canım benim bende seni,beni seven herkesi çok seviyorum tabi.Neysem oyum,içimde fesatlık yok,içim dışım aynı.Ne düşünürsem söylerim,saklamam.O yüzdende seviliyorum galiba.Birisi birşeymi soruyor,yardımmı istiyor ne biliyorsam yazıyorum,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Soru soranlar benim doktoruma ameliyat olmuş,olmamış farketmez.Önemli olan burada birbirimize yardımcı olabilmekSEnde çok tatlı bir insansın,bilmiyorum bende seni seviyorum gerçekten,herşey gönlünce olsun bebegim.Saglıklı günler diliyorum sana
Arkadaslar benim bir kizim var ve 1 yil emzirdim onu simdi 6 yasinda. Meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Tamamen memesiz bir kadin degilim, meme dokum var. Emzirdikten sonra da pek sarkmadi. Ama daha dolgun gogusler istiyorum, hem de cok istiyorum. Acaba bu ameliyati olduktan ne kadar sonra hamile kalinabilir. Emzirdikten sonra silikonlar sarkar mi? Nolur yardim edin daha fazla beklemek istemiyorum. Bir an once guzel goguslerim olsun istiyorum, omur gidiyor bir bebek icin daha beklersem...
Sana katılıyorum...bende Hasan Bey'e ameliyat olacagim..sonuçtan memnun musun
canim benim hepimiz seni taniyoruz icinin guzelligi disinada vurmus cok iyi bir insansin melek gibisin burdada cok seviliyorsun.gercekleri soyluyorum
hemsire ha oda guzel ama ben sana doktorlugu cok yakisirdim haniherkese moral veriyorsun.fazlasiyla canim herkese yardimci oluyorsun.allah senin bu yardim severligini kat kat geri mutluluk olarak sana geri vermesi dilegiyle
arzum bugun memislerim bir baska guzel gordum sanki degisim var
malesef canim yuzme bilmiyorum sevdigim halde birturlu gidip ogrenmek nasip olmadi.bi kac ay bekleyim sonra plates gecerim
Emzirmiş bir bayan olarak seni çok iyi anlıyorum..Benimde ameliyattan önce meme dokum vardı,üst lobumda yoktu,altta vardı meme dokusu.Bende hep dolgun memişler hayal ediyordum..Doktorum Hasan bey beni anladı ve istedigim büyüklükte ve dolgunlukta gögüslere kavuşturdu beni,ben çok memnunum,çokta mutluyum.Önemli olan sizi anlayabilecek doktoru bulmanızda tabi,yoksa ameliyattan sonra da mutsuz olabilirsiniz ..Bu ameliyattan sonra tabiki hamile kalınabilir,sakıncası yok.Emzirdikten sonra silikon sarkarmı???Silikon sarkmaz ama meme dokunuz daha gevşeyebilir ve biraz sarkabilir bence.Mesela silikon kas altına koyulursa asla birşey olmaz,çünkü kas onu sıkı sıkıya tutacaktır.Ameliyat için hangi doktoru düşünüyorsan ara randevu al ve git görüş.Muayene için hiçbir ücret alınmıyor.Doktorun kafandaki bütün sorulara cevap verecektir canım..Bencede bekleme,ben geçen mutsuz günlerime acıyorum ve üzülüyorum.
Güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım benimSende çok iyi kalpli bir insansın.Bana pozitif bir elektrik verdin,bende seni çok sevdim inanki
Hasan beye kontrollere filan gittigimde bazı fikirlerimi söylüyorum dönüp bana bakıyor-Yahu sen benim meslegi elimden alacaksın..diye espriler yapıyorArtık gide gele ögrendik tabi birşeyler,önce asistanlıkla başlarım,sonrada bellimi olur estetik doktoru olurum belki
Memişlerdeki degişim...çok normall..ben demiştim sana günden güne güzelleşecekler diye.Şekilleri şemaları daha bir yerine oturacak,daha dogal duracaklar...
Demek yüzme bilmiyorsun,aslında bu bir fırsat.Hem yüzme dersi alır yüzmeyi ögrenirsin,hemde spor yapmış olursun.Bence çok iyi olur..Tabi plateste çok güzel bir spor..Hangisini seçersen tatlım..
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz,unutma müthiş bir yaz bizi bekliyor,aman dikkat et kollarını zorlamadan yavaş yavaş yap bütün hareketlerini,çookk öpüyorum seni
Canim aciklamalarin icin cok tesekkur ediyorum
canim benim senin dedigine inaniyorum gunden gune guzellesecekler
okadar ogrenmek istediklerim varki hepsi sirada bekliyor insallah sirayla teker teker butun isteklerimi yerine getirecegim artik ozguvenim geldi kendimle barisigimsimdilik firsatim yok ama ilerde ogrenmeyi dusunuyorum . en buyuk istegim bu ameliyatti bunu basardimya arkasi gelecek ki benim icin imkansiz dedigimi basardim
gomlek giymeyi cok seviyorum ust taraf bos oluncada yakistirmaz fazla da giymezdimm.dun ise giydim anaaa okadar guzel yakistiki ust dolu dulu bir havalara girdim sorma, durup durup goguslerime baktim.hani ibo nun bir sarkisi var tombul tombul memeler kavusmuyor dugmeler aynen oyleydi. gardolabimi gomlekle doldurasim geldi
bende simdi cok pismanim ah kafam ah neden bu zamana kadar bekledim diye.artik benim icin hergun yaz hele yazin bikini allaaa
hele esim seksi deyip duruyor okadar seviniyorumki bir yandanda sevindigimi belli etmiyorum ameliyat oncesi hic destek olmadigi icin ceza kestim ona.neymis senin icin korktum falanlar simdi ise iyiki yaptin demeler.ah su erkekler:51:
canim benim cok opuyorum
Ohhh oohhh....:118: Hadi bakalım kim tutar seni...Aynen dar gömleklerin duruşu harikaaa... üsttende iki üç dügme açık olacak,gögüsler dolu dolu görünecek
Geçen günlere üzülüyoruz evet ama önemli olan gelecek güzel günleri güzel mutlu yaşamak artık,biz hakettik mutlulugu.Bundan sonraki zamanımızı çok iyi degerlendirip dolu dolu yaşamak dilegiyle..
Ah şu kocalar yokmu zaten,ameliyattan öncede agzımın içine bakıyordu,benim ben vazgeçtim bu ameliyatı olmaktan,dememi bekliyordu.Ama şimdi gözlerini ayıramıyor,hatta ellerini...
Şimdide iyiki yaptırmışsın,çok güzel oldular diyip duruyor..
evet canim gercekten hakettik bu mutlulugu okadar hakettik ki oyuzden degilmi ki doyumsuz gozumuz doymuyor daha buyuk olsunlar istiyoruz.Allah herkesede nasip eder insallah.
hani ceza kestim dedimya iste benim cezam elletmiyorum.
hayatim bakiyorum arkadaslar hemen cicili bicili sutyenler aliyor. ben daha almadim ilk uc ay bekleyim tam sislik insin diyorum ama biyandanda acaba ben ikizlerime haksizlikmi ediyorum.:44:simdi alsam ya sisler inince sonradan cup buyuk gelmesin.sence cok farkedermi
Ay sorma bende diyorum bazen keşke daha büyük olsaydı diye ama..yapacak birşey yok artık,belki çookk ilerisinde dikleştirme ameliyatı gerek duyulursa protezlerimide yeniletirim o zaman biraz daha büyük protez koydururum diye düşünüyorum..
Elletme elletme..şeytan azapta gerek biraz kıvransınlar
Alabilirsin canım cicili sütyenler,birinci ayını doldurda özel zamanlarda kullan,bana doktorum mesela gece saatlik kullanabilirsin,yada özel gecelerde sırt dekolteli kıyafetlerde sütyensiz çıkabilirsin,ama yatarken sporcu sütyeni ile yat demişti.Bence D cup bir dantelli,tül sütyeni ilerisindede rahatlıkla kullanabilirsin.Büyük gelmez sonrasında .Zaten bir iki tane al,zaten rahat edemiyecek,çıkaracaksınEn rahatı sporcu sütyeni senin için,ama al bir iki tane dantelli sen...
Ay sorma bende diyorum bazen keşke daha büyük olsaydı diye ama..yapacak birşey yok artık,belki çookk ilerisinde dikleştirme ameliyatı gerek duyulursa protezlerimide yeniletirim o zaman biraz daha büyük protez koydururum diye düşünüyorum..
Elletme elletme..şeytan azapta gerek biraz kıvransınlar
Alabilirsin canım cicili sütyenler,birinci ayını doldurda özel zamanlarda kullan,bana doktorum mesela gece saatlik kullanabilirsin,yada özel gecelerde sırt dekolteli kıyafetlerde sütyensiz çıkabilirsin,ama yatarken sporcu sütyeni ile yat demişti.Bence D cup bir dantelli,tül sütyeni ilerisindede rahatlıkla kullanabilirsin.Büyük gelmez sonrasında .Zaten bir iki tane al,zaten rahat edemiyecek,çıkaracaksınEn rahatı sporcu sütyeni senin için,ama al bir iki tane dantelli sen...
Arkadaşlar merhaba ve Arzum merhaba!
Ben daha önce üye olmadan okuyordum forumları. Artık üye de oldum. 28 yaşındayım. Avukatım. Ben uzun zamandır silikon yaptırmayı düşünüyorum. Hiçbir zaman göğüslerim istediğim gibi değildi zaten ama ben 1 yıl içinde tam 15 kilo verdim(bu kendi isteğimle olmadı, diş tellerimden dolayı bir şey yiyemiyordum.) Sonra biraz alabildim ama şu an daha fazla alamıyorum. 48 kiloyum. Göğüslerim de küçük duruyor. Arzum, senin açtığın bu konuyu baştan sona okumaya çalıştım. Doktorunu araştırdım internetten ve hoşuma gitti. Oturduğum yere de yakın muayenehanesi. Görüşmek isterim. Şunu sormak istiyorum öncelikle, görüşme için muayene ücreti alıyor mu ve ameliyat kaça patlar? Ameliyat masrafının ne kadar olduğunu sanırım yazmamışsın. Sana mesaj göndermeye çalıştım ama 100 tane gönderim olması gerekiyormuş :) yapamadım. Fotoğraflarını görmek için de sanırım arkadaş olarak eklemek gerekiyormuş(buranın kurallarını yeni yeni anlamaya çalışıyorum) Seni ekledim. Bir de arkadaşlar bana demişti ki Ocak ayı estetik ameliyat olmak için en iyi zaman cünkü fiyatları en uygun o zamanmış. Doğru mu bu? Ben kesin ameliyat olacağım ama önceden bu konularda bilgi edinmek istedim. Doktorunun muayenehanesini de ararım tabi ki ama öncelikle sana sormak istedim.
Sevgiler