Canımcıgım..takma kafaya bu kadar boşverrr..Malesef bazı tatsız olaylar ve tatsız insanlar bazen sinir seviyemizi en üst noktalara çıkarıyorlar bilerek veya bilemeden görüntü vererek bazı şeyler yazıyorar çiziyorlar.Oysaki ne kadar kalp kırdıklarını ve insanları üzdüklerini hiç hesaba katmıyorlar.Kendi degerlerini düşürüyorlar oysaki,önemsememeye çalış canım...her ne kadar zor olsada malesef bunu yapmak zorundayız..Ben elimden geldigi kadar insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum,deger verip kıymet bilene gönül kapım sonsuza kadar açık..benim dostum olur arkadaşım olur.Kıymet bilmeyip unutana canı sagolsun diyim,yardımım dokunduysa helali hoş olsun ona vakit ayırdıgım zamanlar.Sayfam senindir,istedigini yazabilirsin..Ama canını sıkma güzel şeyler düşünki herşey güzel olsun hayatında.İnşallah sende hayal ettigin güzel gögüslere kavuşur ve bizim gibi bu ameliyatı olmak isteyen bütün bayanlara yardımcı olursun..Dualarım seninle..
Canım benim sende eski forum üyelerindensin.Sana uzun uzun yazmama gerek yok,zaten herşeyin bilincinde olan bir kişisin.Kişiligini bozmadan yardımseverliginle burada birşeyler yapabiliyorsak ne mutlu bizlere.Burada kendimizi uzun uzun anlatmamıza gerek yok,yada birbirimizi övüp..ayy çok güzelsin,süpersinn..harikasın ..gibi kelimeler kurupta Körler sagırlar,birbirini agırlar..gibi yapmaya gerek yok yani.
Ben bu forumda herşeyimi bütün çıplaklıgı ile paylaştım,kimseye art niyet beslemedim,kötü düşünmedim.Bu forumda çok üzücü olaylarda yaşadım malesef,ama iyiki yaşamışım boşver insan yaşadıgı kötü olaylardanda dersler alır.Sonuçta herşey tüm gerçekler ortaya çıktı.Neyin ne oldugu anlaşıldı.Benim tek kötü tarafım haksızlıklara gelememek,bazen kendimi kaybedebiliyorum.Bazen foruma artık yazmak bile istemiyorum ama sonra düşününce neden ben bunu yapıcakmışım diyede düşünüyorum.Bende ev hanımıyım,boş vaktim çok bu foruma girip birşeyler yazıp çizmek hoşuma gidiyor.Bende yeri geldi doktorunu övüyor,herkese büyük cc öneriyor diye tepkiler şikayetler aldım.Şimdi düşününce gülüyorum bunlara,beni şikayet edenler acaba insanlara neler diyorlar,hiç düşünüyorlarmı bunu..Neyse herkes herkesi tanıyor tanımasada zamanla tanıyorlar zaten.Kim kiminle sohbet edip görüş almak istiyorsa serbesttir,özgür platform dimi burası..Öpüyorum seni çok..kalbinin temizligi yazdıklarınla çok çok belli..Asla bozulmamamn dilegiyle..:13:
Gizeml cigimm..canım benimm..boşverr..biz bu forumda bazı şeyler yaşadık evet,artık ne yapcaz önümüze bakıcagız.Bu ameliyatı olduk bitti degil,olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olacagız.İçimiz rahat,vicdanımız rahat..Güzel paylaşımlarda buluşmak dilegiyle