arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Hasan bey'in anlaşmalı olduğu bir hastane var mı ? sen ameliyatını hangi hastanede olmuştun ?

Canım ben Hasan beyin kendi hastanesinde ameliyat olmuştum,ama şu anda tadilatta.Beverly HIlls Hastanesi idi.Şimdi Ameliyatlarını Çamlıca Alman Hastanesinde ve Florence Nıghtingale Hastanesinde yapıyor.Çamlıca Alman Hastanesini biliyorum..inanılmaz lüks bir hastane,google dan bakabilirsin :KK34:

evet canım.. maalesef :2:

Canım bende iki çocuk emzirdim.Emzirdigim dönemler gögüslerim inanılmaz büyümüştü,sonradan küçüldü ama çatlak problemi yaşamadım hiç.Bahsettigin olaydan hiçbir bilgim yok,protezle büyütüldügünde çatlaklıkta kaybolurmu bilemiyorum,doktorla görüşmen lazım.. Ben hamilelik dönemlinde karnım için jel kullanmıştım,işe yaramıştı.O jel çatlak olan bölgelerede düzenli kullanılırsa çatlaklıgı azalttıgını biliyorum.İstersen böyle bir ürün kullanabilirsin :KK34:

jelin ismini özelden yazabilirmisin? Birde o jel beyazlaşmamış çatlaklaramı etki ediyor kırmızı iken kullanılması lazım. Çünkü bazı yerlerde beyazken etki etmiyeceğini okudum çatlak önleyicilerin

jelin ismini özelden yazabilirmisin? Birde o jel beyazlaşmamış çatlaklaramı etki ediyor kırmızı iken kullanılması lazım. Çünkü bazı yerlerde beyazken etki etmiyeceğini okudum çatlak önleyicilerin

Canım bahsettigim jelin K.K da linkini veriyorum.Oku ve kullanan arkadaşlarında sonuçlarını gör.bence mucize bir ilaç,kesinlikle iyi gelecektir http://www.kadinlarkulubu.com/catla...i/306605-lierac-phytolastil-catlak-kremi.html

arkadaşlar tekrar merabalar
acaba aranızda aylin bilgin karabulutu duyan bilen ameliyat olanınız warmı?
arzucum senn dediğin doktorlara da baktım bi araştırma aşamasını bitirsem iki tanesinden filan randewu alıp gidip bakcam inşallah bakalım artık nasıl olacak :s

arkadaşlar tekrar merabalar
acaba aranızda aylin bilgin karabulutu duyan bilen ameliyat olanınız warmı?
arzucum senn dediğin doktorlara da baktım bi araştırma aşamasını bitirsem iki tanesinden filan randewu alıp gidip bakcam inşallah bakalım artık nasıl olacak :s

Valla hiç duymadım Ama araştırma döneminde Çevre hastanesinde başka bir doktora muayene olmuştum,pek içime sinmedi.Fiyat olarakta biraz düşük olsun istersen Bogaziçi Tıp Merkesinde Defne Erkara var.Arkadaşım o doktora meme küçültme ameliyatı oldu.Onada randevu alıp gitmeni öneririm.
Canım sadece internetten araştırma,randevu al,hepsiyle git görüş.Muayene ücretsiz,sadece bir iki doktora gidip görüşmekle doktorunu seçemezsin söyliyimm..

slmmmm

arzumcum masalllaaah tü tü tü! resimlerine bayiliyorum yaaa :)
benim gögüsler cok daha kücük, ki birde bi sekil alsaydi ama seni gördükce özeniyorum yani :)))))manken gibisin ayrica göbegin g si bile yok sende yoksa resim icin özellikle icine mi cektin yahu :))))tekrardan masallah

slmmmm

arzumcum masalllaaah tü tü tü! resimlerine bayiliyorum yaaa :)
benim gögüsler cok daha kücük, ki birde bi sekil alsaydi ama seni gördükce özeniyorum yani :)))))manken gibisin ayrica göbegin g si bile yok sende yoksa resim icin özellikle icine mi cektin yahu :))))tekrardan masallah

Göbekmii :44: O ne yahu..:KK9: Şaka bir yana yok canım bende göbek falan,ben profesyonel yüzücülük dersi aldım,göbek falan eridi gitti.Omuz ve kol kası yaptım,bacaklardada var biraz.Severim ben sıkı ve az kaslı bir vücudu.Hayır asla içime çekmedim,çektigim zaman kemikler ortaya çıkıyor.Sende biraz iyileştikten sonra spora başla,mide ve karın fazlalıkları gidince gögsünün büyüklügü daha ortaya çıkacak emin ol,Ben şu anda plates yapıyorum,arada yüzüyorum zevk için gidiyorum.Ama plateside şiddetle öneririm,ilkbahara kadar iyleşirsin zaten,spora başlarsın,yaza daha fit girersin..:KK34:

Masallahhh masallah :)canim bende fitness yapmayi cok seviyorum. Aynen severim az kasli ve siki vucüdü. Ameliyat önce baya cok gittim zaten ve suan en cok zor gelen seylerden biri iste spora gidemem. Napim bende bol bol uzun yürüyüsle durumu idare etmeye calisiyorum. 1.5-2 haftaya kadar gitmek istiyorum zaten yine fitnessalonuna, kollarimi calisamasam bile bacaklarima silikon takilmadi ya :))))

Ama kollar ve karin icin artik nisan'a kadar felan nasil bekliycem offfff ya :KK43:

Masallahhh masallah :)canim bende fitness yapmayi cok seviyorum. Aynen severim az kasli ve siki vucüdü. Ameliyat önce baya cok gittim zaten ve suan en cok zor gelen seylerden biri iste spora gidemem. Napim bende bol bol uzun yürüyüsle durumu idare etmeye calisiyorum. 1.5-2 haftaya kadar gitmek istiyorum zaten yine fitnessalonuna, kollarimi calisamasam bile bacaklarima silikon takilmadi ya :))))

Ama kollar ve karin icin artik nisan'a kadar felan nasil bekliycem offfff ya :KK43:

Canım benimm,zaman öyle çabuk geçiyorki,sabret biraz.Bende spor yapamadıgım dönemler bol bol yürüyordum ve çok su içiyordum.Bence spor için daha erken,bir iki ay bekle.Mutlaka spora başlamadan önce Hasan beyi ara,sor ondan sonra başla.Kollarını çalıştırmasanda bilmeden kötü birşey yapabilirsin,unutma..Yürüyüşte tempolu olursa güzel sonuçlar çıkarıyor..:KK34:

Valla hiç duymadım Ama araştırma döneminde Çevre hastanesinde başka bir doktora muayene olmuştum,pek içime sinmedi.Fiyat olarakta biraz düşük olsun istersen Bogaziçi Tıp Merkesinde Defne Erkara var.Arkadaşım o doktora meme küçültme ameliyatı oldu.Onada randevu alıp gitmeni öneririm.
Canım sadece internetten araştırma,randevu al,hepsiyle git görüş.Muayene ücretsiz,sadece bir iki doktora gidip görüşmekle doktorunu seçemezsin söyliyimm..

haklısın canm galiba yaa öyle yapıcam artık mecburen. sağlık sonuçta şakası olmaz. ya sana çok teşekkür ediyorum yaw yani işin gücün yokmuş gibi bide bnmle falan tecrübelerini paylaşıosun. tkrar tşkler cnm :)

arzumcum,
canım nasılsın?uzunnnnca bır sure sızlerden uzak kaldım.ınan okadar yogundumkı amaaaaaaaa sonunda foto ekledım canım.yorumlarını beklıyorum.4.ayım bıttı.cok mutluyum cok sukur hersey yolunda.opuyorum senı umarım ıyısındır.yenı foto eklemıssın cok super ayrıca profıl resmıne bayıldımmmmmm

Göbekmii :44: O ne yahu..:KK9: Şaka bir yana yok canım bende göbek falan,ben profesyonel yüzücülük dersi aldım,göbek falan eridi gitti.Omuz ve kol kası yaptım,bacaklardada var biraz.Severim ben sıkı ve az kaslı bir vücudu.Hayır asla içime çekmedim,çektigim zaman kemikler ortaya çıkıyor.Sende biraz iyileştikten sonra spora başla,mide ve karın fazlalıkları gidince gögsünün büyüklügü daha ortaya çıkacak emin ol,Ben şu anda plates yapıyorum,arada yüzüyorum zevk için gidiyorum.Ama plateside şiddetle öneririm,ilkbahara kadar iyleşirsin zaten,spora başlarsın,yaza daha fit girersin..:KK34:

masallah:nazar::nazar: diyeyim once canim manken gibisin:KK34:. plates yaptigini soylemissin ben uzun zamandir dusunuyordum once ameliyat bitsin falan simdi ise daha iyilesmedim.yukarisini guzellestirdik asagisinida saldim kalcalardan bir kac kilo fazlam var. simdi plates yapinca proteslere bisey olmazmi sonucma esnetiyor vucut isin uzmanina sorayim :KK16:

masallah:nazar::nazar: diyeyim once canim manken gibisin:KK34:. plates yaptigini soylemissin ben uzun zamandir dusunuyordum once ameliyat bitsin falan simdi ise daha iyilesmedim.yukarisini guzellestirdik asagisinida saldim kalcalardan bir kac kilo fazlam var. simdi plates yapinca proteslere bisey olmazmi sonucma esnetiyor vucut isin uzmanina sorayim :KK16:

ayy valla memeler bomba gibi oldu da, öz güven patlaması olunca bu sefer alt tarafı ihmal etmeye başladım. evde eliptik bisikletim var ameliyattan önce sürekli bacak ve kol çalışıyodum, 1 aydır oturuyorum her aklıma geldiğinde kendimi mutsuz hissediyorum. arzum ameliyata heveslendirdikten sonra şimdide spora heveslendirdi. her eve lazım valla bir arzumm...

ayy valla memeler bomba gibi oldu da, öz güven patlaması olunca bu sefer alt tarafı ihmal etmeye başladım. evde eliptik bisikletim var ameliyattan önce sürekli bacak ve kol çalışıyodum, 1 aydır oturuyorum her aklıma geldiğinde kendimi mutsuz hissediyorum. arzum ameliyata heveslendirdikten sonra şimdide spora heveslendirdi. her eve lazım valla bir arzumm...

canim bende ameliyattan once tam 1 yil tibetin genclik hareketlerini yaptim isede yaradi vucut sekilleniyor. simdi yapmaya cesarette edemem protezlere bisey olur diye.ama biseyler yapmak lazim yoksa alt taraf kilo almaya meyilli:KK52:
ay cok hosuma gitti aynen canim her eve lazim bir arzum:KK16:

mrb yazıların tamamı okudum etkilenmemek elde değil güle güle kullanmak dileğiğle
Teşekkür ederim tatlımmm..Ben yaşadıgım bütün herşeyi sizinle paylaştım ve paylaşıyorum..Sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..Sen bu ameliyatı düşünüyormusun,oldunmu bilmiyorum ama Allah seninde gönlüne göre versin herşeyi diyorum..Güzel dileklerin içinde çok çok teşekkür ediyorum tatlım.Hepimize saglıklı güzel günler inşallah.. :KK16:
haklısın canm galiba yaa öyle yapıcam artık mecburen. sağlık sonuçta şakası olmaz. ya sana çok teşekkür ediyorum yaw yani işin gücün yokmuş gibi bide bnmle falan tecrübelerini paylaşıosun. tkrar tşkler cnm :)

İşim gücüm sizlersiniz tatlişkolarım..Ben evimin işini yapıyorum ,arada yaparken dinlenmek için geçiyorum netin karşısına ve sizlere elimden gelen yardımı ve edindigim bilgileri paylaşıyorum.Ne zahmeti aşkolsun.Ben bunu büyük bir keyif alarak yapıyorum.Sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ayoll..:KK54:

arzumcum,
canım nasılsın?uzunnnnca bır sure sızlerden uzak kaldım.ınan okadar yogundumkı amaaaaaaaa sonunda foto ekledım canım.yorumlarını beklıyorum.4.ayım bıttı.cok mutluyum cok sukur hersey yolunda.opuyorum senı umarım ıyısındır.yenı foto eklemıssın cok super ayrıca profıl resmıne bayıldımmmmmm

Yorumlarımı yaziyim hemen bakıyorum fotolarına ve sanada yorum yazacagım tatlım..:KK54:

Ayyyy...ne güzel iltifatlar bunlar böyleee...:KK16::KK16::KK16: Valla ne yalan söyliyim ben kendi kendime aşık oldum bu ameliyattan sonra...:KK9: Ameliyattan önce gögüsler olmayınca sanki mide,göbek daha bir tuhaf duruyordu,gögüsler yapıldı büyüdü,mide göbekte gitti..Daha bir fit oldum..Ama bu ameliyattan sonra insana daha bir özgüven geliyorya vücuttaki begenmedigimiz yerleri düzeltmek için daha büyük bir aşkla çalışıyoruz..Zaten mutluluk insanı 10 yaş gençleştiriyor,ne mutlu bu ameliyatı olupta istedigi gögüslere kavuşup mutlu mesut dolaşan bayanlara.Allah herkese böyle mutlu olumlu ameliyat sonrası sonuçlar versin innnşalllahhh..:KK16::KK16:

Plates için tabi size daha erken kızlar,hele 2-3 ay geçsin,doktorunuz onaylasın spor yapmanıza.Spora yapmaya başladıgınızdada söylersiniz hocanıza ona göre size hareket verecektir zaten.Siz bol bol yürüyüş yapmaya çalışın,bol bol su için,vücuttaki ödemleri atın,zamanla sporada başlarsınız..Yaza bomba gibi girersiniz ayoll..Ay ben coştumm,çok mutluyum..:KK62::KK62:

Valla sizleri gaza getirip heveslendiriyorsam ne mutlu bana..Kendini mutsuz hissetme sakın,yoksa mutsuzlukla daha çok yer ve iyice kilo alırsın şimdi.Sen şimdi derin bir nefes all..yazı düşün,dekolteleri,bikinileri,sahilde yürüyüşünü...ve sabret..Kızlar sizi anlıyorum ameliyat sonrası nekahat dönemi çok zor,arada bunalıma giriliyor,sanki hep böyle kalacakmışsınız gibi,hiç iyleşemeyecekmişiniz gibi geliyor.Bunları bende yaşadım,bazen oturup aglıyordum durup dururken,eşim çok destek oldu sagolsun..Hemen beni deniz kenarına biryere götürüp hava aldırıyordu,çünkü ben deniz aşıgı biriyim,o yosun kokuları bana inanılmaz iyi geliyordu,rahatlatıyordu.Bu ameliyattan sonra tek ihtiyacınız olan şey sabır,sabredinn..Herşey düzelecek,zamanla herşeyi yapabileceksiniz.Spor yapmaya başladıgınız zaman o askılı badylerle gögüslerinizin duruşunu siz ve arkadaşlarınız görünce bile daha bir azimle,mutlulukla spor yapacaksınız.Mutluluk o zaman daha çok başlayacak ve yaza fit bomba gibi gireceksiniz.Bak benim her dedigim çıkıyor,bunlarda çıkacak..Ben yaşadım bunlarıı...hepsini..Güvenin bana..:KK34:

X