Hasan bey'in anlaşmalı olduğu bir hastane var mı ? sen ameliyatını hangi hastanede olmuştun ?
evet canım.. maalesef :2:
jelin ismini özelden yazabilirmisin? Birde o jel beyazlaşmamış çatlaklaramı etki ediyor kırmızı iken kullanılması lazım. Çünkü bazı yerlerde beyazken etki etmiyeceğini okudum çatlak önleyicilerin
arkadaşlar tekrar merabalar
acaba aranızda aylin bilgin karabulutu duyan bilen ameliyat olanınız warmı?
arzucum senn dediğin doktorlara da baktım bi araştırma aşamasını bitirsem iki tanesinden filan randewu alıp gidip bakcam inşallah bakalım artık nasıl olacak :s
slmmmm
arzumcum masalllaaah tü tü tü! resimlerine bayiliyorum yaaa :)
benim gögüsler cok daha kücük, ki birde bi sekil alsaydi ama seni gördükce özeniyorum yani :)))))manken gibisin ayrica göbegin g si bile yok sende yoksa resim icin özellikle icine mi cektin yahu :))))tekrardan masallah
Masallahhh masallah :)canim bende fitness yapmayi cok seviyorum. Aynen severim az kasli ve siki vucüdü. Ameliyat önce baya cok gittim zaten ve suan en cok zor gelen seylerden biri iste spora gidemem. Napim bende bol bol uzun yürüyüsle durumu idare etmeye calisiyorum. 1.5-2 haftaya kadar gitmek istiyorum zaten yine fitnessalonuna, kollarimi calisamasam bile bacaklarima silikon takilmadi ya :))))
Ama kollar ve karin icin artik nisan'a kadar felan nasil bekliycem offfff ya
Valla hiç duymadım Ama araştırma döneminde Çevre hastanesinde başka bir doktora muayene olmuştum,pek içime sinmedi.Fiyat olarakta biraz düşük olsun istersen Bogaziçi Tıp Merkesinde Defne Erkara var.Arkadaşım o doktora meme küçültme ameliyatı oldu.Onada randevu alıp gitmeni öneririm.
Canım sadece internetten araştırma,randevu al,hepsiyle git görüş.Muayene ücretsiz,sadece bir iki doktora gidip görüşmekle doktorunu seçemezsin söyliyimm..
Göbekmii :44: O ne yahu..Şaka bir yana yok canım bende göbek falan,ben profesyonel yüzücülük dersi aldım,göbek falan eridi gitti.Omuz ve kol kası yaptım,bacaklardada var biraz.Severim ben sıkı ve az kaslı bir vücudu.Hayır asla içime çekmedim,çektigim zaman kemikler ortaya çıkıyor.Sende biraz iyileştikten sonra spora başla,mide ve karın fazlalıkları gidince gögsünün büyüklügü daha ortaya çıkacak emin ol,Ben şu anda plates yapıyorum,arada yüzüyorum zevk için gidiyorum.Ama plateside şiddetle öneririm,ilkbahara kadar iyleşirsin zaten,spora başlarsın,yaza daha fit girersin..
masallahdiyeyim once canim manken gibisin . plates yaptigini soylemissin ben uzun zamandir dusunuyordum once ameliyat bitsin falan simdi ise daha iyilesmedim.yukarisini guzellestirdik asagisinida saldim kalcalardan bir kac kilo fazlam var. simdi plates yapinca proteslere bisey olmazmi sonucma esnetiyor vucut isin uzmanina sorayim
ayy valla memeler bomba gibi oldu da, öz güven patlaması olunca bu sefer alt tarafı ihmal etmeye başladım. evde eliptik bisikletim var ameliyattan önce sürekli bacak ve kol çalışıyodum, 1 aydır oturuyorum her aklıma geldiğinde kendimi mutsuz hissediyorum. arzum ameliyata heveslendirdikten sonra şimdide spora heveslendirdi. her eve lazım valla bir arzumm...
Teşekkür ederim tatlımmm..Ben yaşadıgım bütün herşeyi sizinle paylaştım ve paylaşıyorum..Sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..Sen bu ameliyatı düşünüyormusun,oldunmu bilmiyorum ama Allah seninde gönlüne göre versin herşeyi diyorum..Güzel dileklerin içinde çok çok teşekkür ediyorum tatlım.Hepimize saglıklı güzel günler inşallah..mrb yazıların tamamı okudum etkilenmemek elde değil güle güle kullanmak dileğiğle
haklısın canm galiba yaa öyle yapıcam artık mecburen. sağlık sonuçta şakası olmaz. ya sana çok teşekkür ediyorum yaw yani işin gücün yokmuş gibi bide bnmle falan tecrübelerini paylaşıosun. tkrar tşkler cnm :)
arzumcum,
canım nasılsın?uzunnnnca bır sure sızlerden uzak kaldım.ınan okadar yogundumkı amaaaaaaaa sonunda foto ekledım canım.yorumlarını beklıyorum.4.ayım bıttı.cok mutluyum cok sukur hersey yolunda.opuyorum senı umarım ıyısındır.yenı foto eklemıssın cok super ayrıca profıl resmıne bayıldımmmmmm
masallahdiyeyim once canim manken gibisin . plates yaptigini soylemissin ben uzun zamandir dusunuyordum once ameliyat bitsin falan simdi ise daha iyilesmedim.yukarisini guzellestirdik asagisinida saldim kalcalardan bir kac kilo fazlam var. simdi plates yapinca proteslere bisey olmazmi sonucma esnetiyor vucut isin uzmanina sorayim
ayy valla memeler bomba gibi oldu da, öz güven patlaması olunca bu sefer alt tarafı ihmal etmeye başladım. evde eliptik bisikletim var ameliyattan önce sürekli bacak ve kol çalışıyodum, 1 aydır oturuyorum her aklıma geldiğinde kendimi mutsuz hissediyorum. arzum ameliyata heveslendirdikten sonra şimdide spora heveslendirdi. her eve lazım valla bir arzumm...