arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

bende bir hasan beyin hastasi olarak sana bol sans diliyorum hersey gönlünce olsun
bence cok dogru bir secim hasan bey ben meme kücültmeden sonra feci mutlu oldum
doktorumuz süperrrrrr bir o kadarda sevecen ve samimi
arkadasim allah yolunu acik etsin herseyin hayirlisi

bende bir hasan beyin hastasi olarak sana bol sans diliyorum hersey gönlünce olsun
bence cok dogru bir secim hasan bey ben meme kücültmeden sonra feci mutlu oldum
doktorumuz süperrrrrr bir o kadarda sevecen ve samimi
arkadasim allah yolunu acik etsin herseyin hayirlisi

Canım benim,hasan beyin ne kadar mükemmel bir doktor oldugunu muayeneye gidince anladım zaten,buradan Hasan beyin hastalarındanda her zaman olumlu güzel yorumlar da okuyunca dahada dogru bir seçim yaptıgımı bir kez daha anlıyor ve çok başarılı bir ameliyat geçirecegimden dahada çok emin oluyorum.Sizlerden böyle güzel olumlu yorumlar gelmesi benim yüzümün gülmesine neden oluyor,sizlere çok teşekkür ediyorum.Allah herkezin kalbine göre versin.Ve iyiki böyle bir sayfayı yapmışlar sevgili KK yöneticileri.Kadıların çevrelerindeki çogu insanlarla paylaşamadıgı mutluluklerı,sevinçleri,bilgileri buradan kadın kadına paylaşıyoruz.İyiki varsın Kadılar Kulübü.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

hayırlı olsun inşallah ameliyatın sorunsuz bir şekilde geçer..güzel günler seni bekliyor=)

aramızdan biri daha ayrılıyoooo
:2: ayyy :KK52: :KK52: :KK52: çok mutluluk verici bir haber bu
:KK9: ameliyata girerken bizide an emi belki yararı olur,ayağını sürü hatta adımızı yaz biyerlerine :KK17:
ayy heycan yaptım :18:
allahım allahımmm :26:
bak burda bekliyoz ayıldın baktın ağrın sızın yok ( inş olmazzz ) buraya damla bize bi el salla
yahu bu ameliyat olcaklar evin haliyeti ruhiyesini değiştirdi valla adam 14 şubatı bekliyom sancak ben memiş haberi beklicem :KK52:
allahım yardımcın olsun.....

Canım,öncelikle şöyle söyliyim ben biraz seçici bir insanım,yani her konuda.Bir telefon alsam,yada evime bir süs eşyası,bütüm magzaları,marketleri,internetten filan çok araştırır,öyle alırım.Hatta bazen arkadaşlerım birşey alıcaksa beni beklerlerki-Önce Arzum alsın,eger iyiyse o alır zaten,sonra biz alalım ,diye espri yaparlar.Ben istanbul,avrupa yakasında oturuyorum.Hep avrupa yakasından doktor bulup randevu aldım,gittim görüştüm.Fakat hep bir yerlerde benim istemedigim sorunlar çıktı.Ya benim istedigim büyüklüge onay vermediler,ya kullandıgı protez çeşidini begenmedim,yada düşündügüm kesi yerini önermediler.Ben Hasan beye gittigim zaman daha ben birşey demeden içimdeki düşünceleri patır patır söylemeye başlayınca,Tamam,dedim,işte benim doktorum.Bilemiyorum tabi,elektrikte aldım,çok pozitif bir yönü var doktorumun.Önemli olan içine sinmesi tabi.Birde show türkte pazar günü yayınları var,o yayınlarada çok denk geldim.Buradanda Hasan bey hakkında güzel yorumlar okudum,kendi sitesindede ameliyat olmuş hastaların yorumları var.Kıssacası içime sindi yani.Sende araştır,birkaç doktora git,anlıyacaksın ne demek istedigimi.Ama araştırmadan karar verme sakın,piyasada çok kasaplar var çünkü,dikkatli ol.Sana kolay gelsin,sormak istedigin soru olursa sorabilirsin.:KK54:

arzumcum teşekkür ederim uyarıların içiiinnn :KK54: salı günü ilk dr görüşmemi yapacağım. sizlerden de tavsiyelerinizi yorumlarınızı aldıkça daha sağlıklı karar verebilicemm inşallah :KK19:

canım bu arada 3 günün kalmış ben de deli gibi kendimden bahsediyorum hala :KK9: kusura bakma işte ben de heycanlanıyorum ondannn!! :kk77:

bikaç gün sonra kendine hayranlıkla bakacağın günler gelecek, eminim harika bi heyecandır :KK31: Afrodit gibi dönersin hadi inşallah :92:

arzummm.. 3 gün kaldı:KK9::KK9:

Evet canım copyright,bugünüde böyle bitirdik.Deli gibi hastane alışverişi yaptım bugün,o alışveriş merkezi senin,bu alışveriş merkezi benim.İç çamaşırları,eşofman takımları,çoraplar,bady ler...elime ne geldiyse aldım:KK1:Biraz abarttım galiba.Yarın Hasan beyin muayenehanesine gidecegim tekrar konuşmak için,sütyen için bilgi vermediler,sanırım hastane ameliyat sonrası sütyeni karşılıyor.Eger beden olarak bilgi verirseler amlyat sonrası sütyenlerdende aliyim diyorum.Nasılsa uzun bir süre takıcagım herhalde,bunları konuşmam lazım.Birde bu sogutucu jellerden istiyormular ameliyattan sonra acaba?Sizden istemişmiydiler?Belkide hastanede vardır,almama gerek kalmaz.Benim bir arkadaşım meme küçültme ameliyatı olmuştu,ona aldırmışlardı.Bilmiyorum,kızlar yaa varya çok heyecan var.Günler öyle geçiyorki.Ama inanırmısınız,eve gelince poşetleri yatagımın üstüne fırlattıgım gibi bilgisayarın başına,sizlerin yanına koşuyorum.Bakiyim arkadaşlarım yani şeyler yazmışmı diye merakla bekliyorum.Canlarım benim yaa.İyiki varsınız,iyiki mutluluguma ortaksınız.Sizi çoook seviyorumm:KK54:En Büyük KK

arzum yanındayız arkadasım tamdestek devam son gunler heycan nasıl[/QUOCuburcugum yaaa,ne diyorsunnn,heyecan tavan yapmış bir durumda.Siz halimi anlarsınız nasılsa.Günler öyle geçiyorki inan ben bile anlamıyorum alışveriş,eksikler filan.E ben evliyim,ev temizligi yapıyorum bir yandan,bir yandan pastalar,börekler yapıyorum dolaba atıyorum ameliyattan sonra misafirlerim gelir diye.Ama en güzelide bilgisayarın başına geçince sizlerin yazdıgı güzel yorumları okuyunca şöööyle bir arkama yaslanıyorum,diyorum arkadaşlarım bana destek vermişler,beni yalnız bırakmamışlar,yüzümde mutlu bir tebessüm,çok rahatlıyorum inan.Çok mutluyum arkadaşım,Allah mutlulugumuzu bozmaz inşallah.Bu günüde bitirdik,artık son 2 gün diyelim.:KK64::KK62::81::KK16::92:

aramızdan biri daha ayrılıyoooo
:2: ayyy :KK52: :KK52: :KK52: çok mutluluk verici bir haber bu
:KK9: ameliyata girerken bizide an emi belki yararı olur,ayağını sürü hatta adımızı yaz biyerlerine :KK17:
ayy heycan yaptım :18:
allahım allahımmm :26:
bak burda bekliyoz ayıldın baktın ağrın sızın yok ( inş olmazzz ) buraya damla bize bi el salla
yahu bu ameliyat olcaklar evin haliyeti ruhiyesini değiştirdi valla adam 14 şubatı bekliyom sancak ben memiş haberi beklicem :KK52:
allahım yardımcın olsun.....

Siz hiçbir zaman aklımdan çıkmıyorsunuzki zaten,Sizleri her ne kadar görmesemde hep kalbimdesiniz,ameliyat girerkende sizler için dua edicegim inanın.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah arkadaşım.Hasteneden gelince kendimi iyi hisseder hissetmez size yazacagım inanın.Aslında laptopumu yanıma almayı düşünüyorum ama bilemiyorum yazabilirmiyim diye,belki agrım filan olabilir,zorlamiyim kendimi.Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım,mutlu haberlerle buluşmak dilegiyle,öpüyorum sizleri:KK75::KK75:

hayırlı olsun inşallah ameliyatın sorunsuz bir şekilde geçer..güzel günler seni bekliyor=)
Canım benim,inşallah sorunsuz,agrısız,sızısız bir ameliyat geçiririm inşallah.Allahım isteyen herkeze nasip etsin,herkez mutlu olsun.Hep beraber güzel günlerde mutlu olalım.:81:

canım bu arada 3 günün kalmış ben de deli gibi kendimden bahsediyorum hala :KK9: kusura bakma işte ben de heycanlanıyorum ondannn!! :kk77:

bikaç gün sonra kendine hayranlıkla bakacağın günler gelecek, eminim harika bi heyecandır :KK31: Afrodit gibi dönersin hadi inşallah :92:

İnşallah canımmm,inşallah sende içine sinen bir doktor bulur ve bir an önce sende ameliyat olursun.Bu durumu yaşayan anlar gerçekten.Bu zamana kadar hep sıkıntı çektim,yazın denize girerken bikinimi giyinip kabinden dışarı çıkmak ölümdü,sanki herkez bana bakıyor-NE kadar küçük gögüsleri var,diyor gibi hissediyordum.Ama bu yaz kabinden çıkarken de herkez bana bakıcak ve -Vavvv gögüslere bakk,diyecekler:KK9:Bende gögsümü gere gere yürüyecegim:KK9: Canım,şaka bir yana,Allah pişmanlık vermesin hiçbir kimseye.Bu ameliyatı öncelikle biz kendimiz için oluyoruz,özgüvenimizi tavan yapmak için,inşallah sorunsuz,başarılı bir ameliyat geçiririm tabiki.Sizlerinde destegiyle moralim çoook yüksek tabiki,iyiki varsınız:KK54::KK54:

Huhuu son 1 diyorum başkada bir şey demiyorummm :)))))

Hep destek tam destek yavrucum stres yapma, hasta olma, ilaç kullanma gerisi senin işin değil zaten heyecan yapmak serbest :)) :92:

dualarımız senınle benım kadar agrısız bır amelıyat gecırmen , sonucun mükemmel olması dilegıyle

arzu cnm benim sakın dert etme eminim herşey istediğin gibi olacak bebeğim ..biliyorum çok heyecanlısın ama mutlu olacaksın sonunda buna eminim tatlım :))

Huhuu son 1 diyorum başkada bir şey demiyorummm :)))))

Hep destek tam destek yavrucum stres yapma, hasta olma, ilaç kullanma gerisi senin işin değil zaten heyecan yapmak serbest :)) :92:

Canım oraletim benim,evet son bir gün kaldı ...Günler öyle geçiyorki inan,bir bakmışımki akşam olmuş,hiç evde durmuyorum zaten,çabucak akşamı ediyorum.Destekleriniz beni ayakta tutuyor inanın,heyecan inanılmaz boyutta...Geçecek,herşey güzel olacak,inanıyorum buna.Canlarım benim yaaa,iyiki varsınız:KK54::KK54:

dualarımız senınle benım kadar agrısız bır amelıyat gecırmen , sonucun mükemmel olması dilegıyle

İnşallah güzelim yaa,agrısız,sızısız bir ameliyat...ne kadar kulaga hoş geliyor dimii..Ama imkansız degil tabi.Sonuç mükemmel olsun,o önemli canımm...Sizleri çok seviyorum,canım arkadaşlarım benim:13::KK54:

arzu cnm benim sakın dert etme eminim herşey istediğin gibi olacak bebeğim ..biliyorum çok heyecanlısın ama mutlu olacaksın sonunda buna eminim tatlım :))

Hsan beye gitmemdeki en büyük sebebimsin,teşekkürler arkadaşım.Evet,mutlu olacagım,buna inanıyorum,çünkü Hasan bey beni anladı.Sizleri seviyorum yaaa,iyiki varsınız..:KK54:

X