Heyecanlanmanız normalanladım haklısınız güvenmemekte ben biraz tez canlıyım fazla siteye giremiyorum genelde telefondan internet kullandığım ve yoğun çalıştığım için giremiyorum neyse inşallah muayeneden sonra burada yorumlarımı paylaşacağım bu arada formdan nessira ile arkadaş olduk face den de görüşüyoruz oda 9 eylülde hasan beye ameliyat olacak heyecandan öleceğiz
Seni izlemediğim için göremiyorsun sende :) Albüm kullanıcılara açık değil,özel bir albüm sonuçtaBen yıllardır üyeyim ama yine de göremiyorum senin fotoğraflarını arzum
Yuvarlak veya damla olmasına da doktor karar veriyor değil mi? İstediğimiz görüntüyü anlatıp foto filan mı göstermemiz gerek ya da o bize gösteriyor mu şöyle olcak böyle olcak diye? Neye benzeyeceğini önceden bilmek çok önemli bence
Gizeminki yuvarlak olmuş gördüm ve gerçekten güzel duruyor. Yuvarlak çünkü akla direkt tavşan kızlarınki gibi yapay durcak düşüncesini getiriyodu
Evlenmeden yaptırmak istiyorum ben de, sözlüm her ne kadar karşı olsa da..Ama sonra ya pişman olursam, dokununca ona yapay ve sert gelirse diye endişeleniyorum
Seni izlemediğim için göremiyorsun sende :) Albüm kullanıcılara açık değil,özel bir albüm sonuçtaEkliyim seni,görebilirsin albümümü
Evet,yuvarlak damla olayına doktor karar veriyor.Fakat birçok doktor tek protez tipi kullanıyor.Seçtigi yöntemle yapay görüntüden uzaklaştırıyorMisal Hasan bey damla protezin risklerinden ve duruşundan dolayı pek tercih etmiyor.Yuvarlak protezden yana.Cenk beyde öyle
O top top,yapay sonuçlar eskidendi..Şimdi birçok yöntem var.Ayrıca birçok protez yapısı var.Size uygun olanla harika sonuçlar çıkıyor...
Tekrar bakohh iyi bari, teknoloji gözünü seveyim. Bir de sanırım çok büyük cc lerde öyle görüntü oluyor. Hasan beyi not ettim zaten baya ünlü işinin ehli biri, yabancı bi manken bile şimdi ona estetiğe geliyomuş yüz gençleştirme yaptırmaya.
Canısı göremedim yine ya
Tekrar bak
Çok teşekkür ederimağzım açık kaldı parkeye vurdu filan hattaHarika olmuşlar ya kim der 2 çocuk annesi Nazar değmesin tabi
Öncesi fotoğrafı da benimkine benziyo 75b takıyorum ama tam doldurmuyorSeninkinin 1-2 boy filan küçüğünü istiyorum. Parası neyse vala biriktircem aynı doktora gitcem aynısından yapınız dicem. İzi bile belli değil mükemmel olmuş gerçekten doktorun ellerinden öpmek lazım. Bitişik olması da çok güzel, ayrık durunca da sevmiyorum çünkü. Ayy ne güzel bişi ya nasıl bi kendine güven gelir eşin de çok şanslı
Bu ameliyat genel anestezi altında oluyor,öyle olmasıda en iyisi zaten.. Ameliyattan sonra 4-5 gün,bir hafta ameliyat oldugun şehirde olman gerek bence.. 2-3 günlük bir süre az olur.. Tabiki ilk haftalar kollarını kullanmakta zorluk çekersin.Yatıp kalkmanda zor olur,birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsin...Heheheh en iyisi tabi
Bıktım usandım vala 2 beden büyüten sutyen giymekten
Darısı başımaa
Peki ameliyatın lokal veya genel olması neye göre değişiyor? Lokal olmasını tercih ederim mesela. Ankaradayım ve İst.da ameliyat olursam en fazla 2-3 gün sonra Ank.ya dönmem gerekcek dönebilir miyim tek başımaSanki haftalarca kolumu kaldırıp bişi yapamazmışım gibi geliyo ama iş güç
Ben oldum canım:)merhaba kızlar meme küçültme ameliyatı olan varmı?
nasıl memnunmusunuz süreçten bahseder misiniz?Ben oldum canım:)
Canım ilk 2 günüm pişmanlıkla geçmişti ama şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Şuan biraz şişler 3. Günümdeyim daha zaten:)nasıl memnunmusunuz süreçten bahseder misiniz?
Merhaba ben 4 eylül de Hasan Fındık'a ameliyat oldum şehir dışından gelince 3 günlük süre yeter demişti bana. Benim ameliyat sonrası sürecim çok iyiydi. 4. gün pazara gittim tabi alışveriş için değil taşımam imkansız ama dışarı rahat çıktım. Şu an 5. gün normal yatıyorum her şey normal çayımı ocağa koyabiliyorum gün içinde yardıma muhtaç hiç olmadım. O yüzden Hasan Bey doğru bir tercih oldu benim için bünyeden kaynaklı olabilir tabi ama dokturumun elinin hafifliği de etkili. Korkmayın olunHeheheh en iyisi tabi
Bıktım usandım vala 2 beden büyüten sutyen giymekten
Darısı başımaa
Peki ameliyatın lokal veya genel olması neye göre değişiyor? Lokal olmasını tercih ederim mesela. Ankaradayım ve İst.da ameliyat olursam en fazla 2-3 gün sonra Ank.ya dönmem gerekcek dönebilir miyim tek başımaSanki haftalarca kolumu kaldırıp bişi yapamazmışım gibi geliyo ama iş güç
Merhaba... Aslında forumda aktifim ama kendi konumda değil pek :) Arkadaşların konusunda dolaşıyorum ve karın germe ameliyatı düşünüyorum şimdi o konulardayımArzum hanımcığım merhaba... dolaşırken dolaşırken burayı buldum.sanırım son 1 aydır girmiyorsunuz , amma ben yinede yazıcm
kadınların problemleri aslında hiç bitmez, malum devir öyle bir devirki kendimize bakmak zorundayız zira bunun farkına az bir zaman önce eşim sayesinde vardım, iyikide öyle oldu şimdi mutluyum (kısmen) çok çok kilolu birisi olarak (130) yaklaşık 5 aydır falan 95 leri gördüm çok şükür... boyum 1.64 70 lere gelmek istiyorum Allah ın izni ile eşimde öyle istiyo çok zayıf kadın sevmiyor ki bende ....tabii bu durumda vucudumuda düşünün artık , tipik şekilsiz sarkık (benim deyimimle pis bir vücut) ama inşaAllah hepsini yenicem, zor olacak illa ki ama olacak
benim de 2 evladım var Rabbim herkesinkini bağışlasın 2 tane daha istiyoruz ama hemen değil, işte en büyük tedirginliğim de bu nokta da emzirme konusu ne olucak henüz gidip dr ile konuşma fırsatım olmadı fakat netten araştırdığım kadarıyla böyle bir ihtimal büyük olasılıkla var bu konu çok düşündürüyor, hoş karın ameliyatıda olmak istiyorum , hatta ikisini birlikte olmak niyetim onda da hemen hamile kalmaya izin verilmiyormuş diye biliyorum ama emzirememek başlı başına büyük sorun bilmiyorum napıcam ...
ve merak ettiğim hem karın hem meme ikisininde ayni anda altından kalkabirmiyim
Merhaba.. Ben 2011 senesinde beş bine ameliyat oldum.Fiyatlar tabiki artmıştır.. Mail yolu ile veya telefonla bilgi alabilirsinizMerhabalar,
Uzun zamandır sitede konu altındaki mesajları takip etmekteyim, çünkü meme büyütme estetiği için para biriktiriyorum. 4000'e yakın biriktirebilirsem Hasan Fındık'tan randevu almak istiyorum, fakat fiyatlar arttı diye duydum. Doğru mudur? Daha fazla bekleyebilir miyim, bilmiyorum. Part-time iş ile biriktirmek biraz uzun sürüyor.