Merhaba arzum77 cok uzun zaman olmuş amelyatın artık sende unutmuşsundur silikonları :) bende cuma günü oluyorum fotolarım varsa önce sonra görmek isterim sakıncası yoksaMerhaba.. Ben 2011 senesinde beş bine ameliyat oldum.Fiyatlar tabiki artmıştır.. Mail yolu ile veya telefonla bilgi alabilirsinizGörüşmeler ücretsiz...
Cuma günümü oluyorsun hadi hayırlısı 5 günün kalmış canm :)Merhaba arzum77 cok uzun zaman olmuş amelyatın artık sende unutmuşsundur silikonları :) bende cuma günü oluyorum fotolarım varsa önce sonra görmek isterim sakıncası yoksa
Ay evet 5 gün kalmışşş :)Cuma günümü oluyorsun hadi hayırlısı 5 günün kalmış canm :)
Düşündügünüz doktor ile görüşün,harici birkaç doktor ilede görüşmenizi tavsiye ederim..Sonra içinize sinen doktoru tercih edin benceMerhaba 2 aydır buraların hakimi oldum, yakın zamanda meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. İstanbul doktor araştırmasında çok kafam karıştı. İsmail Ermiş'ten randevu aldım ama o da sırf evime yakın diye. Yardımcı olabilir misiniz
Canım,karın albümümü paylaşıyorum şu an,o yüzden meme albümümü kapattım. Izlemeye aliyim seni,karın sonucumu görArzum lütfen bana yardımcı olur musun. Ben 21 yaşındayım 60 kilo verdim tabi her yanım sarkti. Ilk olarak gogus büyütme karın germe ve kol germe yaptircam. 2 gün önce tugrul turan . Aylin karanlık . Naci celik ve cetin duygu yla görüştüm ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Şehir dışından gelip gidiyorum . Cumartesi gün de hasan fındık la görüşcem. Sen karın germe oldunmu izler nasil nolur yardım et bana
Öffff çok para yaaaÇok teşekkür ederim Arzum güvenecek birilerine o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Peki hadan bey fiyatta indirim yapıyor mu bana mail de kol gogus ve karın için 9000 euro dedi
Hayırlısı olsun inş. en kısa zamanda istediğin görüntüye ulaşırsınEvet çok para ama yapacak bişey yok ....
Canım muayene ücreti almayan dr ları araştırsana ama yani 400 lira gerçekten çokPazartesi gün onur erol la randevum var onun sadece muayene ücreti 400 lira.of git gel ucak yol oarasi bıktım artık. Bi an once güvenilir bi doktor bulmam lazım
Görüştüm ama hiçbiri içime sinmedi. Onur erol için estetigin piri diyorlar zaten umudum hasan findik la onur erol da. Allahım yardım etsinCanım muayene ücreti almayan dr ları araştırsana ama yani 400 lira gerçekten çok
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama ameliyatı Onur Erol yapmıyormuş forumda öyle şeyler okumuştum.. Muayene ücreti de ne gereksiz birsey.. Doktorum programında sizin durumunuzda birisi vardı.. Ameliyat oldu sonucu çok güzel olmuştu.. Allah yardımcımız olsun bir çok ameliyat olmanız lazım çok zor.Görüştüm ama hiçbiri içime sinmedi. Onur erol için estetigin piri diyorlar zaten umudum hasan findik la onur erol da. Allahım yardım etsin
Aynen öyle kiyafetliyken herkes bayılıyor. Manken gibisin falan filan.ama her iltifat duyduğumda içim aciyo resmen tarifsiz bi duygu...Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama ameliyatı Onur Erol yapmıyormuş forumda öyle şeyler okumuştum.. Muayene ücreti de ne gereksiz birsey.. Doktorum programında sizin durumunuzda birisi vardı.. Ameliyat oldu sonucu çok güzel olmuştu.. Allah yardımcımız olsun bir çok ameliyat olmanız lazım çok zor.
Yani kombin ameliyatlarda yardımcı oluyor,bana olmuştu .Sizede olur muhakkakÇok teşekkür ederim Arzum güvenecek birilerine o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Peki hadan bey fiyatta indirim yapıyor mu bana mail de kol gogus ve karın için 9000 euro dedi