Merhaba,geçmiş olsun canım..Boyut konusunda mutsuz olmana üzüldümMerhaba arkadaşlar bende ameliyatımın 20. günündeyim ve 290 cc damla kas zarı takıldı şekil olarak çok memnunum şu anda boyut olarak çok küçük geldi bana yani olmuşken daha belirgin olsun isterdim bu boyut doktorumun tavsiyesiydi fakat bu kadar küçük durucanı bilseydim 325 cc düşünürdüm oda gayet doğal durur gibi geliyor bana hem yaptırıpta yine küçük olması moralimi çok bozdu keşke diyorum keşke
Merhaba,geçmiş olsun canım..Boyut konusunda mutsuz olmana üzüldüm( Hasta beklentisini doktora tam olarak anlatamayınca böyle üzücü sonuçlara gidilebiliyor maalesef.. Sonuçta meme büyütme ameliyatı oluyoruz ve istediğimiz dolgun,diri göğüslere ulaşmak.Keşke biraz daha büyük bir protez kullanılsaydı..
Teşekkür ederim canımÇok teşekür ederim aynen dediğin gibi tam anlatamadığım için sonuç memnun etmedi malasef o yüzden olmadan önce boyutu iyi araştırmak lazım sende güle güle kullan canım dolgun göğüslerini:)
Benim dual plan oldu canım, protez profili de moderate plus. 80B de göğüs çevresinin 9398 cm arası olması gerekiyor. Bende 95 cm olsun istemiştim ama 335 cc ile bu oldu. Ölçülerimiz aynı olduğuna göre muhtemelen doku miktarımızda yakındır. 300 cc moderate ile 90 cm olursun bence. Bence 350 den az olmamak koşulu ile high profil çok daha iyi olur sanki.Göğüs altı 7075 cm olan 400 cc ile 75C oluyorlar ve büyük değil ama dolu dolu oluyor. Eğer dolgun olsun istiyorsan high veya ultra high profil 400 cc seni ancak B cup yapar. Hemde arası yakın olur. Doktorunla tekrar görüş istersen, çünkü dual plan /kas altında koyulan protez 1/3 ufalıyor. Yani 300 cc koyulduğunda 200 cc kas üstü ile aynı sonuç çıkıyor.
Ben hem yaşım ileri olduğu için, hemde eşim hiç büyük meme sevmediği için daha muhafazakar davranmak durumunda kaldım.Bu halleride beni mutlu ediyor ama hayalin dolu dolu 80B ise 400 high profil den aşağı olmamak koşulu ile alabileceği en büyük protezi koyun diyebilirsin doktoruna.
Sevgiler
hımm ben dual planı kas zarı üstü diye algılamışım. bilemiyorum boyut konusunda hala kararsızım, şuan araştırıyorum. ameliyattan önce doktorla tekrar görüşücem. evet dolgun istiyorum ama doktorum da bana yüksek profille orta profil arasında 1 cm var dedi. (bu 1 cm hesabına baktım da sanırım bahsettiği orta profilin bir üstü, high profilin bir altı) büyük göğüs seni kilolu gösterir dedi, ondan da korktum.
ben şuan 75b cup sutyen kullanıyorum. ama ölçüme göre 75a yım. kas zarı üstü ile 300cc düz mantığa göre bi c cup yapması lazım... 300 ortalama 2 beden büyütür dedi.
zaten bak benim kardeşim şuan 75c kullanıyor, göğüsleri benden oldukça dolgun, arada 80b takıyor çünkü her markada 75 c cup yok. yani 80b ile 75c arasında sutyen kullanımı bakımından pek fark yok.
sanırım en güzeli beğendiğim birkaç fotoğrafı doktora götürücem.
şurası bi gerçek ki göğüsü olmayan birine damla silikon malesef ki güzel sonuçlar cıkartmıyor ortaya.mesela miks'in göğüsleri vardı normalde,damla takıldı bu yüzden ve süper dolgun göğüsler cıktı ortaya.benim de hiç meme dokum yoktu YUVARLAK takıldı benimki de süper dolgun ve süper NATUREL oldu.göğsü olmayan birine damla uygulanması zaten çok saçma bi şey.üstler boş kalıcak haliyle.benim doktorum da bana aynen öyle demişti."meme dokun yok.sana Damla silikon koyarsak üstler boş kalır" doktorumu dinledim ve sonuç muhteşem.
Göğüs dokumun olup olmadığını nasıl tam olarak anlıyabilirim,yardımcı olabilirsen:)
Azda olsa memede çıkıntı,ele gelen bir doku varsa meme dokunda vardır :))şurası bi gerçek ki göğüsü olmayan birine damla silikon malesef ki güzel sonuçlar cıkartmıyor ortaya.mesela miks'in göğüsleri vardı normalde,damla takıldı bu yüzden ve süper dolgun göğüsler cıktı ortaya.benim de hiç meme dokum yoktu YUVARLAK takıldı benimki de süper dolgun ve süper NATUREL oldu.göğsü olmayan birine damla uygulanması zaten çok saçma bi şey.üstler boş kalıcak haliyle.benim doktorum da bana aynen öyle demişti."meme dokun yok.sana Damla silikon koyarsak üstler boş kalır" doktorumu dinledim ve sonuç muhteşem.
Göğüs dokumun olup olmadığını nasıl tam olarak anlıyabilirim,yardımcı olabilirsen:)
Cup ölçünü öğrenmek için bu linkten yardım alabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=485395
Cnm moralini bozma ilerde kilo alirsan birde goguslerin buyuk olursa cok daha iri durabilirsin.bn yaptrmyi cok istyrum fkt esim istemez eminim.o yuzden sormuyorum bile.2 ayligina cocuklrla birlikte istsnbuldyiz.acaba hogus alti kesisi ile yaptirsam 2 aya yumusarmi.ilk basta cokmu sert oluyo cnmMerhaba arkadaşlar bende ameliyatımın 20. günündeyim ve 290 cc damla kas zarı takıldı şekil olarak çok memnunum şu anda boyut olarak çok küçük geldi bana yani olmuşken daha belirgin olsun isterdim bu boyut doktorumun tavsiyesiydi fakat bu kadar küçük durucanı bilseydim 325 cc düşünürdüm oda gayet doğal durur gibi geliyor bana hem yaptırıpta yine küçük olması moralimi çok bozdu keşke diyorum keşke
2 Aya gögüs normal bir kıvama gelmez,gelemez.. Ameliyat sonrası gögsünüzde ödemler olacak.Buda gögsün sert ve şekilsiz olmasına sebebiyet verecek.İlk altı ay geçmesi gerek en azından.Bu ameliyat sabır isteyen bir süreçten geçiyor,her ameliyatta oldugu gibiCnm moralini bozma ilerde kilo alirsan birde goguslerin buyuk olursa cok daha iri durabilirsin.bn yaptrmyi cok istyrum fkt esim istemez eminim.o yuzden sormuyorum bile.2 ayligina cocuklrla birlikte istsnbuldyiz.acaba hogus alti kesisi ile yaptirsam 2 aya yumusarmi.ilk basta cokmu sert oluyo cnm
Aynen canım,forum karmakarışık olmuş.Yeni sistem çok kötü,albümlerimi bulamıyorum,arkadaşlarım ne yazmış ne paylaşmış takip edemiyorumarzum Allah aşkına foruma nolmuş format atmışlar galiba profilimde falan sıfır hiçbişey göremiyorum yani listemdeki herkes duruyo ama profilim boş önceden profilime girdiğimde ana sayfa da işte alt alta hepinizi görüyordum biliyorsan az buçuk anlat forumu nasıl takip edebilirim canım muck :*
Forum Alt Üst Olmus Alışmak Baya Zor Olucak Eskısı Daha Iyıydı Ya Alısıcaz MeburAynen canım,forum karmakarışık olmuş.Yeni sistem çok kötü,albümlerimi bulamıyorum,arkadaşlarım ne yazmış ne paylaşmış takip edemiyorumUmarım eski sisteme döner herşey ne diyim canım .Bende beğenmedim valla,ilgili konuya fikirlerimi yazdım,sende yaz fikirim belirt muhakkak
Profilinden ,beslemeler yazısını tıklarsan arkadaşlarının paylaşımlarını görebilirsin canımkızlar hiçbirinizi bulamıyorum göremiyorum biz nasıl iletişim kurcaz bi türlü çözemedim yazdıklarınızı bile görmüyorumçözen varsa anlatsın yaa çok kötü olmuş hiç kullanışlı değil
Uzun zaman oldu, siteyı cozemıyorum, insallah buralardasındır, bu yazdıgımı bıle bırdaha nasılbulurum henuz bilmiyorum.kızlar hiçbirinizi bulamıyorum göremiyorum biz nasıl iletişim kurcaz bi türlü çözemedim yazdıklarınızı bile görmüyorumçözen varsa anlatsın yaa çok kötü olmuş hiç kullanışlı değil
Albümlerimiz geri geldi kızlar.. Profilinizden albümlerinize bakın,ayarlarınızı kontrol edin.Bana ekli olan arkadaşlar,yani takip ettiklerim Lütfen deneme için albümüme bakıp yorum ve begeni yaparmısınızBen site görevlilerine yazdim albüm icin..bugün cevap geldi ve fotograf yüklemerinin ayarlarini yapiyorlarmis daha