arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba arkadaşlar bende ameliyatımın 20. günündeyim ve 290 cc damla kas zarı takıldı şekil olarak çok memnunum şu anda boyut olarak çok küçük geldi bana yani olmuşken daha belirgin olsun isterdim bu boyut doktorumun tavsiyesiydi fakat bu kadar küçük durucanı bilseydim 325 cc düşünürdüm oda gayet doğal durur gibi geliyor bana hem yaptırıpta yine küçük olması moralimi çok bozdu keşke diyorum keşke

Merhaba,geçmiş olsun canım..Boyut konusunda mutsuz olmana üzüldüm ( Hasta beklentisini doktora tam olarak anlatamayınca böyle üzücü sonuçlara gidilebiliyor maalesef.. Sonuçta meme büyütme ameliyatı oluyoruz ve istediğimiz dolgun,diri göğüslere ulaşmak.Keşke biraz daha büyük bir protez kullanılsaydı..

Çok teşekür ederim aynen dediğin gibi tam anlatamadığım için sonuç memnun etmedi malasef o yüzden olmadan önce boyutu iyi araştırmak lazım sende güle güle kullan canım dolgun göğüslerini:)

Cnm moralini bozma ilerde kilo alirsan birde goguslerin buyuk olursa cok daha iri durabilirsin.bn yaptrmyi cok istyrum fkt esim istemez eminim.o yuzden sormuyorum bile.2 ayligina cocuklrla birlikte istsnbuldyiz.acaba hogus alti kesisi ile yaptirsam 2 aya yumusarmi.ilk basta cokmu sert oluyo cnm

2 Aya gögüs normal bir kıvama gelmez,gelemez.. Ameliyat sonrası gögsünüzde ödemler olacak.Buda gögsün sert ve şekilsiz olmasına sebebiyet verecek.İlk altı ay geçmesi gerek en azından.Bu ameliyat sabır isteyen bir süreçten geçiyor,her ameliyatta oldugu gibi

arzum Allah aşkına foruma nolmuş format atmışlar galiba profilimde falan sıfır hiçbişey göremiyorum yani listemdeki herkes duruyo ama profilim boş önceden profilime girdiğimde ana sayfa da işte alt alta hepinizi görüyordum biliyorsan az buçuk anlat forumu nasıl takip edebilirim canım muck :*

Aynen canım,forum karmakarışık olmuş.Yeni sistem çok kötü,albümlerimi bulamıyorum,arkadaşlarım ne yazmış ne paylaşmış takip edemiyorum Umarım eski sisteme döner herşey ne diyim canım .Bende beğenmedim valla,ilgili konuya fikirlerimi yazdım,sende yaz fikirim belirt muhakkak

çok sinir bozucu gerçekten bende forumun yeni halini hiç beğenmedim bu ne yaa (

Forum Alt Üst Olmus Alışmak Baya Zor Olucak Eskısı Daha Iyıydı Ya Alısıcaz Mebur

offfff yAAAA forumda birsey bulmak guc cok zor oldu bu yenı sıstem nasıl ögrenıcez nasıl alısıcaz (( eskı duzen daha ıyıydı yaaaa sevmedım ben bunu ((

kızlar hiçbirinizi bulamıyorum göremiyorum biz nasıl iletişim kurcaz bi türlü çözemedim yazdıklarınızı bile görmüyorum çözen varsa anlatsın yaa çok kötü olmuş hiç kullanışlı değil

Profilinden ,beslemeler yazısını tıklarsan arkadaşlarının paylaşımlarını görebilirsin canım Forum her geçen gün daha iyi yapılandırmalara gidiyor tabi,ama eskisi tabiki daha iyiydi sanki.Belkide alışkanlıklarımızı değiştirmek zor,bunada alışırız elbet :/
Telefondan görüntü daha kötü bence,laptopdan daha iyi geldi .Albümlerim hâlâ kayıp,kimsenin albümü yok

Ben site görevlilerine yazdim albüm icin..bugün cevap geldi ve fotograf yüklemerinin ayarlarini yapiyorlarmis daha

Uzun zaman oldu, siteyı cozemıyorum, insallah buralardasındır, bu yazdıgımı bıle bırdaha nasılbulurum henuz bilmiyorum.

Ben site görevlilerine yazdim albüm icin..bugün cevap geldi ve fotograf yüklemerinin ayarlarini yapiyorlarmis daha
Albümlerimiz geri geldi kızlar.. Profilinizden albümlerinize bakın,ayarlarınızı kontrol edin.Bana ekli olan arkadaşlar,yani takip ettiklerim Lütfen deneme için albümüme bakıp yorum ve begeni yaparmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…