arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Evet onur erol 400 lira benm sadece onla görüşmek ucak gel gir 1000 lirayı aşacak ama çarem yok. Ha sanmayın çok zenginim öğretmenim ben. .ve bu operasyonlar için kredi cekcem
Görüşmek istiyorsan aklında kalmasın muhakkak görüş.Bende aklımdaji tüm doktorlarla görüştüm öyle karar verdim.Bu yüzden aklımda keşke diyebileceğim bir soru işareti kalmadan ameliyata girdim ve çıktım..
İnşallah sende en doğru kararı vereceksin canım

Merhaba Arzumm , Bende ameliyat olmak isteyenlerdenim ,yazdıklarınzı bir kaç gündür büyük bir keyifle okudum.Sizin artık çok uzun zaman olmuş inşallah bizede nasip olur.Bu konularda çok araştırma yapmışsın onun için Size sormak istediğim Boğaz içi tıp merkezi. Dün oraya mail attım ve bilgi gönderdiler Fiyat vs konularda çok deyatlı bir bilgi vermişler.Fiyatlarda diğer yerlere nazaran çok daha uygun. uygun uygun olmasınada oradaki doktorlar nasıl ve güvenebilirmiyiz. Doktorları siz iyi tanıyorsunuz:) Boğaz içi ile ilgili bilginiz varsa benle paylaşabilirmisin.
Şimdiden çok teşekkr ederim..

az önce Milliye gazetesinde bu haberi okudum..Ürkütücü..

En çok tercih edilen estetik ameliyatlardan biri olan göğüs operasyonu yaptıran genç kadın, neredeyse canından oluyordu. Operasyonun ardından göğüslerinde sürekli acıdan şikayet eden 31 yaşındaki restoran yöneticisi Laura Damiani, kontrol için doktora gittiğinde gerçeği öğrendi. Genç kadının göğüslerinde kangren başladığı, göğüs uçlarının alınması gerektiği kendisine söylendi. Güzelleşmek için çıktığı yolda canını kaybetme noktasına gelen Damiani, tekrar bıçak altına yattı ve göğüs uçlarını da aldırdı. Laura Damiani'ye ilk operasyonu yapan doktor tüm bu yaşananlara "böyle şeyler olur" açıklamasını yaparken, kendine güveninin tükendiğini söyleyen genç kadın bir buçuk yıl boyunca kabusu yaşadı. Ancak korkusunu yenen Damiani, iki kez daha ameliyat oldu ve göğüslerindeki deri ve göğüs uçlarının yeniden yapılmasını sağladı.

Merhaba... Bogaziçi Tıp Merkezi işe görüşme yapmadım.Forumda o hastanede ameliyat olan birçok üye vardı benim zamanımda,şimdide var tabi.. Birçok kişi memnun kaldı,birkaçı memnun kalmadı. Mail ile çok net karar veremezsiniz tabi,size tavsiyem yüzyüze randevu alıp görüşmeniz

Merhaba arzum77 ben senin fotolarını göremeyince farkettim beni izlemeden çıkarmışsın bi sorun mu var yoksa yanlışlıkla mı sildin

Arzum, muhteşem bilgiler veriyorsun. Ben de kas zarı altı oldum. Lütfen fotolarını görebilir miyim?

Merhaba kizlar siteyi cok uzun surefir takip ediyorum ama uye olmamistim.2011 yilinda bu sitede yazilanlarin gazina gelerek baska hic bir doktora gitmeden ismini vermek istemiyorum x doktoruna gidip ameliyat oldum. Zayif minyon bir kisiyim dolayisiyla meme dokusu cok azdi bende.. buna ragmen yuvarlak ve kasustu yapti. Isinin ehli diye hic soru bile sormadan yaptrdim. 15 gun snra sutyen ivir zivir hersey cikinca fark ettim, elime yuvarlak bilye gibi meme yanlarimda toplar geliyordu.arayip sordugumda odemdir diip gecistirdi. Neyse uzatmiiyim gun gectikce yanlarimda girinti cikintilar olustu. Hatta sol gogusumun ortasi yuvarlak olmasi gerekirken dumduz masa gibi( biraz sertlik var yani normal silikonlarda da bu sekilde olur mu bilmiyorum ama benimki gayet elime geliyor ve yumusak diil sag memde de ilk gunden bugune kadar sure gelen bir agri var.. Naci bey sinirlerini kesmis bununla yasicaksin dedi://( uslubu eski doktorumunkine benzedigi icin hemen listemden sildim onu) bu sorunlar bas gosterince tabiki tekrr kendi doktoruma gittim ama uslup tavir okdr cirkindi ki tekrr ona ameliyat olmayi dusunmedim bile... dava acicaktim kendisine ama avukat 8000tl isteyince yeni ameliyatimi olurum o parayla diye dusunup vazgectim.. Hala daha amelyat olmadim dusunun kac senedir bununla yasiyorum.. minik gogusum yuzunden kendimi kadin gibi hisetmezken smdi ecis bucus memelerle daha berbattim( bu surede baris cakir, nisantasinda Ali soyismini htrliyamadim, naci celik biri daha vardi da onun da ismini unuttum:/ gdip gorustum hepsi cok farkli seyler soyledi hicbirine guvenemdim Tekrar bi sorun yasamaktan kortugum icin bu zamana kadar erteledim ama artik cok bunaldim bu durumdan bi cesaret yine ise giristim.son olarak yakup avsara gidip goruseyim dedim sadece muaynesi 600tl olunca vazgectim. Ameliyat icinde gayet yusek fiyat istediler..Buarada 2011 de 6000tl olmustum. Arzum77 yazdiklarini okuyunca hasan beyle gorusmeye karar verdim bakalim o ne dicek.. umarim gunun birinde bende buraya guzel seyler yazabilirimbasimdan gecenleri yazmak istedim arkadaslara ornek olmasi acisindan beni gibi tek doktorla gorusup ameliyat olmasinlar iyice arastirip gidip gorussunler..benim o doktoruda Allaha havale ediyorum

Acil şifalar diliyorum canım.. Her doktorun farklı şeyleri söylemesi ve kafanın karışması doğal.Muhakkak güvenebilecegin vir cerrah çıkacaktır karşına,araştır canım.. Ameliyattan önce ben çok doktor ile görüştüm,iyikide görüşmüşüm.Şimdide bütün arkadaşlara bunu diyorum .Aklınızdaki,duyduğunuz tüm doktorlarla görüşün diye. Ameliyattan sonta sorun yaşarsanızda kendi doktorunuz hariç başka doktorlarlada görüşüp fikir alın öyle kime ameliyat olacaksanız olun.Bilinçli olun her zaman..
İnşallah biraz önce şifa bulursun,Allah yardımcın olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz...

Merhabalar, bende Dr. Hasan Findik beyle maillesmek surecindeyim. Onunla bir bayan doktor arasinda kaldim. Arzum ,fotograflarina bakabilirmiyim bende cnm? Tek sorun benim bucem 8000.00 tl bakalim insallah Hasan Bey bu fiyatin ustune vermez de bende ona yaptiririm ameliyatimi.

Görüşme imkanınız varsa görüşün aklınızdaki doktorlarla.. Öyle karar verin .. Fiyat konusu da görüşmede net belli olur zaten,telefonla veya mail ile net fiyat verilemeyebiliyor çünkü..
Foto konusunda yardımcı olamayacağım maalesef,yeni üyeleri güvenlik sebebi ile eklemiyorum hemen özür dilerim ..

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun.umarim kisa zamanda istedigin seye kavusursun

selam arzum77 aklıma birşey takıldı yazını okuyunca meme ucu süt kanallarına zararı var yazmışsın buna kesinlikle katılmıyorum ben iki ay önce oldum ameliyat ve hiç izim dahi kalmadı yok ameliyat izim gözükmesin belli olmasın diye bir çabam bile yok nerdeyse iz hiç belli değil ama bu süt kanallrna glnce bence bunu iyi araştr ben hç dymdm

Pardon,nereye yazmışım meme ucu süt kanallarına zararı var diye?
Meme ucu kesisi ile amelşyat oldum ben. Doktorun süt kanallarına zararı yok dedi.Çünkü süt kanalları meme ucuna yani sütüm geldigi yere bağlı.Kesi yapılan yerde kahverengi halkanın alt yarım daire kısmı.Uzamn başarılı bir doktor üst kanallarına zarar vermeden bu ameliyatı yapar.Ama uzman olmayan bir doktor meme altı kesisinde bile süt kanallarına zarar verebilir.!! Meme altı kesisi ile ameliyat olup kalıcı his kaybı yaşayan,sinir damarları zaten görmüş hastaları gördük forumda..

Reactions: ffz

Bu sizin paylaşımınız değilmi şu açıdan takıldım meme ucundan süt bezlerinin bir miktar zarar görebileceği onun için o şeklde yazdm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…