arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba.. Ben 2011 senesinde beş bine ameliyat oldum.Fiyatlar tabiki artmıştır.. Mail yolu ile veya telefonla bilgi alabilirsiniz :KK66: Görüşmeler ücretsiz...
Merhaba arzum77 cok uzun zaman olmuş amelyatın artık sende unutmuşsundur silikonları :) bende cuma günü oluyorum fotolarım varsa önce sonra görmek isterim sakıncası yoksa

Ah, çok teşekkür ederim cevabınız için. Görüşmeler halen ücretsiz mi diye sormak için bi arayayım. Görüşmek üzere.

Forumda yaşanan tatsız olaylar nedeni ile arkadaş listemi tekrar gözden geçirdim ve uzun süre forumda aktif olmayanları,foto eklemeyenleri,girip yorum yapmayanları,işi bitip birbirini tanımayanları :) listemden çıkarttım.Bundan sonrada foto görmek isteyenleri daha bir titizlikle seçmeye çalışacağım .. Lütfen özelden veya buradan sitemli olarak neden çıkarttın,neden eklemiyorsun gibi mesajları yazmayınız..
Benim fotolarım benim kararlarım.. Saygı gösterin biraz lütfen..
Zaten meme estetiği formunda aktif olmayanları hiç eklemiyorum bilginize..

Merhaba arzum77 cok uzun zaman olmuş amelyatın artık sende unutmuşsundur silikonları :) bende cuma günü oluyorum fotolarım varsa önce sonra görmek isterim sakıncası yoksa
Cuma günümü oluyorsun hadi hayırlısı 5 günün kalmış canm :)

Merhaba 2 aydır buraların hakimi oldum, yakın zamanda meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. İstanbul doktor araştırmasında çok kafam karıştı. İsmail Ermiş'ten randevu aldım ama o da sırf evime yakın diye. Yardımcı olabilir misiniz :KK43:

Merhaba 2 aydır buraların hakimi oldum, yakın zamanda meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. İstanbul doktor araştırmasında çok kafam karıştı. İsmail Ermiş'ten randevu aldım ama o da sırf evime yakın diye. Yardımcı olabilir misiniz :KK43:
Düşündügünüz doktor ile görüşün,harici birkaç doktor ilede görüşmenizi tavsiye ederim..Sonra içinize sinen doktoru tercih edin bence :KK66:

Arzum lütfen bana yardımcı olur musun. Ben 21 yaşındayım 60 kilo verdim tabi her yanım sarkti. Ilk olarak gogus büyütme karın germe ve kol germe yaptircam. 2 gün önce tugrul turan . Aylin karanlık . Naci celik ve cetin duygu yla görüştüm ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Şehir dışından gelip gidiyorum . Cumartesi gün de hasan fındık la görüşcem. Sen karın germe oldunmu izler nasil nolur yardım et bana

Estetik gruplarında bi çok kişiyle tanıştım hepsi doktorların Asistanlığı yapıyormuş gidince öğrendim. Herkes bi yana çekiyor beni.sozune guvenecegim biri lazim. 21 yaşımda her yanım yamalı bebek gibi gezmek istemiyorum

Arzum lütfen bana yardımcı olur musun. Ben 21 yaşındayım 60 kilo verdim tabi her yanım sarkti. Ilk olarak gogus büyütme karın germe ve kol germe yaptircam. 2 gün önce tugrul turan . Aylin karanlık . Naci celik ve cetin duygu yla görüştüm ama hiçbiri beni tatmin etmedi. Şehir dışından gelip gidiyorum . Cumartesi gün de hasan fındık la görüşcem. Sen karın germe oldunmu izler nasil nolur yardım et bana
Canım,karın albümümü paylaşıyorum şu an,o yüzden meme albümümü kapattım. Izlemeye aliyim seni,karın sonucumu gör :KK66: Ben her operasyonumdan ve doktrumdan memnun kaldım çok şükür. Izlerim henüz yeni olmasına rağmen çok iyi,son halini paylaşmadım ama yakında çekip eklerim.Henüz bir aylığım daha ☺️

Çok teşekkür ederim Arzum güvenecek birilerine o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Peki hadan bey fiyatta indirim yapıyor mu bana mail de kol gogus ve karın için 9000 euro dedi

Pazartesi gün onur erol la randevum var onun sadece muayene ücreti 400 lira.of git gel ucak yol oarasi bıktım artık. Bi an once güvenilir bi doktor bulmam lazım

Görüştüm ama hiçbiri içime sinmedi. Onur erol için estetigin piri diyorlar zaten umudum hasan findik la onur erol da. Allahım yardım etsin
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama ameliyatı Onur Erol yapmıyormuş forumda öyle şeyler okumuştum.. Muayene ücreti de ne gereksiz birsey.. Doktorum programında sizin durumunuzda birisi vardı.. Ameliyat oldu sonucu çok güzel olmuştu.. Allah yardımcımız olsun bir çok ameliyat olmanız lazım çok zor.

Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama ameliyatı Onur Erol yapmıyormuş forumda öyle şeyler okumuştum.. Muayene ücreti de ne gereksiz birsey.. Doktorum programında sizin durumunuzda birisi vardı.. Ameliyat oldu sonucu çok güzel olmuştu.. Allah yardımcımız olsun bir çok ameliyat olmanız lazım çok zor.
Aynen öyle kiyafetliyken herkes bayılıyor. Manken gibisin falan filan.ama her iltifat duyduğumda içim aciyo resmen tarifsiz bi duygu...

Çok teşekkür ederim Arzum güvenecek birilerine o kadar ihtiyacım var ki anlatamam. Peki hadan bey fiyatta indirim yapıyor mu bana mail de kol gogus ve karın için 9000 euro dedi
Yani kombin ameliyatlarda yardımcı oluyor,bana olmuştu .Sizede olur muhakkak :KK66: Bende doktorum programında izlemiştim,harika sonuçtu gerçekten :)

X