Merhaba :))
Öncelikle hiç korkma,endişe etme..Hasan bey zaten kontrol sırasında sana uygun olan herşeyi söyleyecek
Meme dokun çok azsa büyük ihtimal kas altı yöntemi uygun olacak sana.Çünkü ancak bu şekilde çok daha doğal bir sonuca ulaşırsın.Ayrıca bu yöntemlede protezi hissetme olasılıgın çok daha düşük olur
Kaç cc olabilir,kaç cup a ulaşırsın..Bunları muayenede tahmini bilgiler verilir ama herşey net olarak ameliyatta belli olur tabiki...
Fiyat konusunda yardımcı oluyor Hasan bey
Net olacak fiyatı görüşmede ögrenirsin zaten.Ben üç sene önce ameliyat oldum,fiyatta bilgi veremem yani
Ama 12 bin rakamı değil,onu son ameliyat olan arkadaşlardan biliyorum yani
Ameliyattan sonra bir haftalı izin iyi olur tabi.Ama inan herkesin ameliyat sobrası süreci farklı oluyor..Aynı doktora ameliyat olan kişiler bile farklı süreçler yaşıyor.Herkesin ağrı eşigide aynı olmuyor tabi..Kimi üçüncü gününde gezmeye çıkıyor,kimide yatak döşşek yatıyor
Bu seninle alakalı bir durum inan,başka kişiler ile kendini kıyaslama,hata yaparsın !! Ağır kaldırmayacagın,kollarını zorlamayacagın bir işin varsa iş başı yapabilirsin.Doktorun bu konudada muayenede seni bilgilendirecektir zaten
Hasan bey Mentor marka protez kullanıyor,tercih ediyor..Ben hem duruşundan hemde kıvamından memnunum..Burada Mentor taktıran arkadaşlarımızda hiçbir sorun yaşamadılar endişen olmasın
Mentor protez garantili,FDA onaylı bir protezdir zaten..Birçok doktor bu markayı kullanıyor..Yaşanacak olumsuz bir durumdada Protez firması hastanın arkasında,daha ne olsun
Ameliyattan sonra protez kutun,garanti kagıtların ve kartın sana veriliyor zaten...